- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
netseft
aktív tag
Azt mi okozhatja, hogy gyári 2.1 esetén hibátlanul zajlott a hívások rögzítése AutoCallRecorder-rel, 2.2 esetén pedig alkalmanként szinte semmit, vagy csak pár másodpercet sikerül felvenni? Próbáltam más alkalmazásokat is (AllRecorder, Total Recall), ugyanezt a jelenséget produkálják. Logikát sem vélek felfedezni, van amikor tökéletesen rögzít, van amikor nem. Mi lehet a gond? A készülék egyébként ZTE Blade, nem tudom eszközspecifikus-e a hibajelenség, de a Blade topicban nem tudott senki választ adni a kérdésemre. A beépített rögzítő lehet jó lenne, de nem lehet beállítani automatikus rögzítést, így bejövő hívásoknál macerás.
-
netseft
aktív tag
válasz
#40993792 #15384 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy okostelefonokon nem volt.
Nekem régebben csak "nem-okostelefonom" volt, azon működött ez, erre céloztam. Amúgy tényleg Pannon-GSM volt akkor, szóval lehet igazatok van, és ezért nem találtam ilyen alkalmazást. Pedig milyen hasznos dolog volt...
-
netseft
aktív tag
Nem okostelefonon régebben lehetett beállítani cellainfót (talán ezen a néven futott), ezután a képernyőn mindig megjelent a település neve. Tud valaki olyan widgetet, esetleg appot, ami képes erre? Nem térképes, GPS-t / internetet használó alkalmazásra van szükségem, hanem ami minden extra nélkül megoldja ezt, mint a régi telefonok is.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest