Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
válasz
atillaahun #30727 üzenetére
Köszi, itt végképp nem kerestem
-
bunnyhu
senior tag
Hali, biztos profán kérdés, de hogyan lehet a shell-t választani azután, hogy a home gombra bejövő választó képernyőn bejelölök egyet alapértelmezett shell-nek? Végig néztem a beállításokat de nem találom meg, nyiván figyelmetlen vagyok. 2.3.7
-
bunnyhu
senior tag
Úgy képzeljétek el (vagy töltsétek le az acontacts-ot megnézni aztán kuka) mint a telefon billentyűzeten a számok vagy ahogy a programokat látod, négyzetrácson, az a grid. Ugyanúgy ott vannak a kezdőbetűk, de
1- csak azok a betűk ahol van is kontak nem a teljes abc
2- a kontaktokat is lehet így kérniNekem nem szimpatikus az a szokásos egy sor egy név elrendezés, és le-fel görgetés. Ez a program kiváló lenne ha nem lenne full bug.
-
bunnyhu
senior tag
Hali, nincs akkor ötlet működő kontak programra, ami gridbe rakja a kontaktok neveinek kezdőbetűit és nem fagy valamint akkor is működik, ha azt mondom csak a telefonszámos kontaktokat kérem (acontact tudná, csak a fentivel bugos).
-
bunnyhu
senior tag
Köszi a leírást, segített meg találni a tts hangerejét, megpróbálom feltolni hátha az tényleg segít. De az elhalkítás valahogy nem megy továbbra sem. De feltoltam 250% fölé a hangot!
Más. Régen volt egy névjegyzék program ahol a benne lévő nevek kezdőbetűjét egy gridbe rakva lehetett azonnal oda ugrani, nem ez a béna görgetés volt erőltetve. Sajnos a program bugos volt, mert ha bepipáltam, hogy csak a telfonszámos névjegyeket mutassa semmit nem mutatott. Ha van valakinek így működőképes programja, örömmel venném a tippet.
-
bunnyhu
senior tag
sziasztok
feltettem egy számomra hasznos alkalmazást a telóra, ami kimondja a hívó nevét amikor csörög a teló. A gondom az, hogy a csengőhang is megy a név alatt, így gyk. érthetetlen. Hiába pipálom be, hogy csengőhang ki alámondás alatt nem történik, hangerejét se lehet állítani hogy mondjuk vegye le amig beszél. A program neve eCID.
Van valami más javaslatotok, ami ezt a feladatot használható módon megvalósítja, esetleg eCID-del kapcsolatban ötlet, stb? Jó lenne ha működne, mert sokszor van a zsebben a teló és nem mindegy, hogy sos fel kell venni vagy tudom, ráér később.
Köszi! -
bunnyhu
senior tag
sziasztok, ma felmerült haverommal, hogy van-e olyan alkalmazás androidra, ami a fiwi analyzer-hez hasonlóan grafikusan mutatná realtime a GSM jelerősséget? nem nagyon leltem de lehet csak nem jól kerestem.
-
bunnyhu
senior tag
Hello, andfire-t használ valaki? Az miért van, hogy hiába pipálok be alkalmazásokat wifi engedélyre, eltűnik a pipa és persze ki sem engedi. Szeretnék valami tűzfalat a telóra, mert ahogy minap olvastam elég sok apps árulkodik rólunk, és a neten ezt ajánlották csak épp valamiért nem megy.
ZTE Blade, gyári rom semmi módosítás, root, stb nincs rajta. Bóti állapot
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zelda Játékok
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest