- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Jókora főkamerával érkezik a Poco F8 Ultra
Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Velem is előfordult mr egyszer (valami márkás class4-es 8GB-os kártya van benne). Lehet hogy érintkezési hiba: ledobtam a táskámat (amiben az eszköz volt) és lehet, hogy pont akkor akart írni rá valamit. Nem rögtön vettem észre, hogy gond van, kb negyed óra múlva - szóval lehet, hogy nem ez volt.
AE
-
Csigusz 1
aktív tag
Lehet, hogy csak a kártyát nem szereti.
A korábbi Samsung 5230-amban használt 4 GB Kingston (nem tudom, hogy hanyas Class) bezakkant az Ace-ben (meg előtte egy Galaxy 5510-ben is) írás közben de annyira, hogy időnként még a telefont is újra kellett indítani - olvasás közben nem volt gond. Másik kártyát vettem (Noname 16 GB Class10 [link] ), és azzal azóta is tökéletes minden!
A Kingston egy Garmin GPS-ben, az 5230-ban, meg adapterrel a fényképezőmben azóta is tökéletesen működik...
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest