- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
clouse #13623 üzenetére
anélkül hogy belelátnék, a legtöbb hasonló program úgy működik mint egy rss olvasó. A keret megvan és az adatokat huzigálja. Ha böngészővel nézed, az letölti a "keretet" is, azaz magát az oldalt is...
amúgy meg teszteld le és tájékoztass minket a %-os értékről
forgalomszámláló + kis idő = már meg is lesz a válasz.
-
Wajk
addikt
lenne egy kérdésem, eddig nem volt Androidom, és nem voltak problémáim a SD kártyával, de most belefutottam egy "Damaged SD"-be azaz a teló szerint sérült a memkari, formázzam meg.
Nem gond megformázom, van mentésem mindenről, de hogy kerülhető el a jövőben? Azt olvasom Androidon elég sűrű ez a hibajelenség. Az OS kezeli rosszul a dolgokat vagy valahogy megelőzhető?
Egy 8GB-os Class6-os memkarim van és Mass Storage módban használtam, a kábel kihúzása előtt mindig leválasztottam a Win7-ben. előjele annyi volt, hogy az előnézeti képek a Gallery-ben nem jelentek meg, arra tudom van progi, de mire levadásztam volna már késő volt.
Gondoltam újra indítom a telót, hogy hátha megjavul, de szívás lett a vége
-
Wajk
addikt
válasz
somnia #11033 üzenetére
biztosra csak te tudod tesztelni, mert nem csak a progitól, hanem a készüléktól és annak ROMjától is függ, hogy sikerül-e.
Amúgy van az Androidnak market-e, az ilyen kérdéseket a keresőjébe is fel lehet tenni.Az egyik legnépszerűbb app ebben a témában a Total Recall, május 26-án frissült többek között ezzel: "Update to support two sided recording on the Galaxy S2"
-
Wajk
addikt
válasz
Shrike7973 #10993 üzenetére
érdekes válasz, de az mindneképpen jó hír, hogy foglalkoznak vele, ez a fontos. Gondolom egy köv verzióba bekerül majd, elég jól frissítgetik
-
Wajk
addikt
válasz
Shrike7973 #10986 üzenetére
értem, nekem nincs fizikai gomb, így ezt nem tudom tesztelni.
A két kattintásos ékezetes dolog elég hasznosnak tűnik, ez a feature valószínűleg megéri a választást, esetleg a SKP fejlesztőjének felvetheted ezt a dolgot, néha nagyon figyelmesek tudnak lenni -
Wajk
addikt
nézd meg pl Battery Widgettel, hogy éjszaka mennyit fogyaszt vele és nélküle. Nem csodálkoznék ha többet enne vele, mert ugye a LockScreen-en vannak extra dolgok. Esetleg próbáld ki, hogy kevsebb dolgot teszel ki rá...
Shrike7973: én a Smart Keyboard Pro-t vettem meg, alőtte próbáltam az AnySoft-ot is de nekem az nagyon nem jött be. a SKP a magyar szótárral, HTC skinnel, kis konfiggal, nekem állom
-
Wajk
addikt
válasz
CoolBoy323 #10872 üzenetére
láttam ám
a nagyrészét ismertem, de a magyar felolvasóst csak részleteimben láttam még, köszi hogy rámutattál, hogy hogy is épül fel. -
Wajk
addikt
valakinek van acc-ja a "droidrajongók.com"-ra?
egy Invite code-ot nagyon megköszönnék -
Wajk
addikt
valaki látott már olyan Battery app-ot, amelyben a "Health" résznél nem csak annyi van, hogy good, hanem érték is szerepel ott? Vagy pedig olyan app, amely az akksi elhasználódás mértékét mutatja?
Laptoppon az Everestel követtem ezt az infót és sokat segített az akksi belövésében.
köszönet
-
Wajk
addikt
hali
egy kérdés, frissítettem a Google Navigation-t, de nem tudom előhozni belőle a 3D épületeket.
hogy kell?
két ujjal bedöntöm, Terrain módban a hegyek megvannak, de épületek nem.
-
Wajk
addikt
Valaki ismer olyan appot amelyikkel lehet konfigurálni a fényszenzort, hogy mondjuk napfényben milyen erős legyen, sötétben meg mennyire ne
A SmartLight túl szimpla és nemigazán láttam dolgozni...
Az Ambient Light pedig a fényképezőt használja...
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest