- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Velem is előfordult mr egyszer (valami márkás class4-es 8GB-os kártya van benne). Lehet hogy érintkezési hiba: ledobtam a táskámat (amiben az eszköz volt) és lehet, hogy pont akkor akart írni rá valamit. Nem rögtön vettem észre, hogy gond van, kb negyed óra múlva - szóval lehet, hogy nem ez volt.
AE
-
Csigusz 1
aktív tag
Lehet, hogy csak a kártyát nem szereti.
A korábbi Samsung 5230-amban használt 4 GB Kingston (nem tudom, hogy hanyas Class) bezakkant az Ace-ben (meg előtte egy Galaxy 5510-ben is) írás közben de annyira, hogy időnként még a telefont is újra kellett indítani - olvasás közben nem volt gond. Másik kártyát vettem (Noname 16 GB Class10 [link] ), és azzal azóta is tökéletes minden!
A Kingston egy Garmin GPS-ben, az 5230-ban, meg adapterrel a fényképezőmben azóta is tökéletesen működik... -
Shrike7973
senior tag
Érintőkijelzőn nekem is nagyon fekszik az Smart Keyboard pro.
Eleinte én is HTC skinnel használtam, bár most Galaxy jobban bejön. Tényleg öt csillagos.
De nekem van fizikai qwerty-m, és ott két lehetőségem van: vagy hagyatkozom a szótárra, ami nagyon nem jó, mert ha egyedi dolgot kell összehoznom, akkor nincs ékezetre lehetőség, ha pedig kikapcsolom a segítséget, akkor ugyanott vagyok, mint a gyári megoldás, vagyis hosszan lenyomom az e-t, és választhatom ki listáról az é-t vagy érintéssel vagy d-paddal.
Ezzel szemben az anysoft keyboardnak van ez a szolgáltatása, amit mondtam, hogy kétfizikai e = é ==> gyorsabb gépelést biztosít.
Aktív témák
- Napelem
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest