Hirdetés
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Velem is előfordult mr egyszer (valami márkás class4-es 8GB-os kártya van benne). Lehet hogy érintkezési hiba: ledobtam a táskámat (amiben az eszköz volt) és lehet, hogy pont akkor akart írni rá valamit. Nem rögtön vettem észre, hogy gond van, kb negyed óra múlva - szóval lehet, hogy nem ez volt.
AE
-
Csigusz 1
aktív tag
Lehet, hogy csak a kártyát nem szereti.
A korábbi Samsung 5230-amban használt 4 GB Kingston (nem tudom, hogy hanyas Class) bezakkant az Ace-ben (meg előtte egy Galaxy 5510-ben is) írás közben de annyira, hogy időnként még a telefont is újra kellett indítani - olvasás közben nem volt gond. Másik kártyát vettem (Noname 16 GB Class10 [link] ), és azzal azóta is tökéletes minden!
A Kingston egy Garmin GPS-ben, az 5230-ban, meg adapterrel a fényképezőmben azóta is tökéletesen működik...
-
Shrike7973
senior tag
Érintőkijelzőn nekem is nagyon fekszik az Smart Keyboard pro.
Eleinte én is HTC skinnel használtam, bár most Galaxy jobban bejön. Tényleg öt csillagos.
De nekem van fizikai qwerty-m, és ott két lehetőségem van: vagy hagyatkozom a szótárra, ami nagyon nem jó, mert ha egyedi dolgot kell összehoznom, akkor nincs ékezetre lehetőség, ha pedig kikapcsolom a segítséget, akkor ugyanott vagyok, mint a gyári megoldás, vagyis hosszan lenyomom az e-t, és választhatom ki listáról az é-t vagy érintéssel vagy d-paddal.
Ezzel szemben az anysoft keyboardnak van ez a szolgáltatása, amit mondtam, hogy kétfizikai e = é ==> gyorsabb gépelést biztosít.
Aktív témák
- Netfone
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő