- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gstyler
senior tag
14.9-ről vannak már tapasztalatok?
Érdemes frissíteni vagy maradjak az egyik régebbi, de bevállt verziónál? -
Gstyler
senior tag
válasz
Bjørgersson #49990 üzenetére
Szerintem várj egy kicsit. Nézd folyamatosan az új hirdetéseket. Előbb utóbb belefutsz egy jó ajánlatba.
Hha megnézed a már jegelet cuccokat, volt pl MSI is 30ért 2 év garival, Sapphire pedig pár hónap garival 25ért, szóval szerintem gari nélkül 30ért egyáltalán nem jó vétel. -
Gstyler
senior tag
-
Gstyler
senior tag
Nálam a 270X-el, 14.6.driverrel, ultrán viszonylag jól megy, 25-50fpssel.
Egy valamitől akad be teljesen, amikor a display menüben a texturest felrakom highról, ultrára.
Itt ki is írja, h 3GB VRAMot igényelne, de mivel nincs így totál halál
Hiába teszek mellette mindent lowra, akkor is simán beakad, szóval az marad highon. -
Gstyler
senior tag
válasz
csucsbicep #49393 üzenetére
Itt a 14.6 . Vki próbálta már esetleg? WD-nél megszűnteti a vezetés közbeni akadást?
-
Gstyler
senior tag
A WD-hez vajon mi is kapunk majd új drivert? Mert ugye az zöldek már kaptak.
-
Gstyler
senior tag
Kiváncsi leszek, hogy a Watch Dogzal mi lesz a helyzet...
-
Gstyler
senior tag
-
Gstyler
senior tag
-
Gstyler
senior tag
válasz
katt777 #48563 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy én most alacsony fordulaton nyomatom a ház venitjét, majd nyáron eresztem rá a maxra. Nekem elég halk egyébként a ház, azt hallani csak, ahogy a ventik vágják a levegőt
Bírja a proci a tunningot, 4Ghzet 7/24-ben, néha 4.3ra is fel szoktam tenni, stabil.
Letesztelem akkor, hogy mennyire kell húznom, ahhoz, h kiszolgálja a 270X-et.
BF4 elég jól használja több szálat, hha jól emlékszem. Crysis 2 és Far Cry 3 van még a gépen, ezekkel jó lesz, ugye? -
Gstyler
senior tag
válasz
katt777 #48561 üzenetére
A 7850 99%-on ment végig, az tartotta a 60-62fokot!
A 270X most pl.egy Heaven alatt 65-68ig melegedik (bár azt már mondjuk 1180Mhzen), nem néztem alatta a kihasználtságot, de azt hiszem, h a Heaven nem annyira eszi a procit, hanem az főként a VGA-t terheli.
Ez a Fractal ház egyébként valóban nagyon jól szellőzik(bár csak a gyári 3 venti van benne), de egyébként most kiváncsivá tettél, megnézem, h alapórajelen kihajtja-e a proci a 270X-et. 4Ghz-en szerintem nem probléma neki, de megnézem.
-
Gstyler
senior tag
válasz
papasoft80 #48552 üzenetére
Én itt a PH-n fogtam ki egy ASUS 270X TOP-ot, gyárilag 1120-ra emelt órajellel.
Oyan halk, h játék közben nem is hallom (60°C), kézire raktam a ventillátor vezérlést, h hangot csikarjak ki belőle(60 felett vmit már hallani, de 70nél jön meg a hangja, viszont 99%-os használat mellet sem éri el ezt hőfokot nálam, uh ez a veszély nem áll fent).
Ez és az MSI 3 év garis, a Sapphire csak 2, a Giga is 3, de arról nem tudok semmit mondani.
Ja és az ASUS-hoz volt átalakító. -
Gstyler
senior tag
Megígértem, h visszajelzek majd nektek.
Nekem volt az az ASUS 270X-em, ami nem adott képet (nem BS, mert a kártya ment, áramot kapott, mentek a ventik is, de semmi kép).
Szóval a lényeg az, hogy ASUSék közel 1 hónapot ültek rajta (10 nap alatt kész lesz, aztán jövő héten kész lesz, aztán elbírálás alatt stb.stb.) majd végül folyamatos telefonos érdeklődés és közel 4hét után sikerült annyit közölniük, hogy "javítottuk".Nem ez a kártya van már nálam, csak gondoltam bedobom a közösbe az infot.
-
Gstyler
senior tag
Találkozott már vki olyannal, h MSI AB-ben a Core Voltage csúszka passzív?
( a kocka min.nél és érték sincs a sor végén)
Unlock voltage pipálva. -
Gstyler
senior tag
válasz
F e Z o #48266 üzenetére
Hmmm, ezek alapján a 270X a legtöbb játék esetén majdnem beéri a 7950-et, ez azért nem semmi! Mi lenne, hha érkezne végre egy jó támogatás is a kártya alá.
...most olvastam vissza pár oldalt és nagyon gáz, hogy ezt a ZeroCore bugot a mai napig nem tudták driver szinten megoldani. A 7xxx-es szériánál is volt ilyen az elején, de aztán jött egy driver és megszűnt.
khorvat: A 7850-et szerintem nem érdemes lecserélni egy 25-30as új kártyára ( a linkelt infok alapján sem).
-
Gstyler
senior tag
válasz
marquuard #47453 üzenetére
Igen, próbáltam másik slotban is, próbáltam másik tápkábellel is, próbáltam hdmin keresztül is, frissítettem alaplapi BIOSt is,de sehogy nem akart megjelenni a kép!
Nem tudom,h ilyenkor a gari elmeséli-e, hogy mi volt a hiba vagy csak ad egy másik kártyát, de majd jelzek. -
Gstyler
senior tag
válasz
Steve198310 #47324 üzenetére
Itt vettem az aprón egy kollegától, a garit ő intézi, így nem tudom, h melyik bolt/nagyker stb.
Már vissza is vitte a kártyát, kíváncsi vok, h mi fog történni, leírom majd természetesen, h legyen infoja annak a remélhetően kevés embernek, akinek egy ASUS 270x kártyát sikerül BS-el beszívni -
Gstyler
senior tag
Általánosságban egyébként egy garanciáztatás mennyi időt vesz igénybe?
Sok mindent nem kell vizsgálniuk, mert ez nem az a fajta BS amit terheléstől jön ki, egész egyszerűen nem ad képet alapból a kártya. ( egyébként beraktam a másik mellé, a win is látta fel is ismerte, CF-be is akarta rakni egyből -> csak hát kép nincs, se dvin, se hdmin)
-
-
Gstyler
senior tag
válasz
TaylorXIII #47269 üzenetére
Igen, 2 slotban is próbáltam. Aztán visszaraktam a régi kártyát. Azzal simán ment. Újraprobaltam a 270et semmi...
-
Gstyler
senior tag
válasz
TaylorXIII #47267 üzenetére
Biosig el sem jutok sajnos.
Cmos clear volt, semmit sem segített. -
Gstyler
senior tag
válasz
TaylorXIII #47265 üzenetére
BIOS reset? Ezt hogy érem el?
-
Gstyler
senior tag
Adott egy új asus 270X, alaplapba berak, tápkábelek bedugva (zöld fény), ventilátor felpörög, de a monitor standbyban marad
mi lehet a gond?
-
Gstyler
senior tag
válasz
Sondi1986 #46930 üzenetére
Végeredményben tehát akkor nem csak órajel különbség van a 270 és 270X között?
Mert hha jól értem, akkor a 270X-et jobban lehet húzni (feltételezem, h ezért is van rajtuk 2 tápcsati, míg a legtöbb 270-en csak egy van).kat777: fél év után még mindig szar a driveres támogatás, hát ez nem jó hír...
-
Gstyler
senior tag
válasz
Dany007 #46922 üzenetére
Igen a 7950-en gondolkodtam én is, de az azért egy 20-25 rongyos váltás lenne.
2gigás ASUS DCII 7850-öm van és kb 5-8e lenne a váltás.Az előbb linkelt teszt alapján a sima 270 is 20%-al többet tud,.Hha kicsit megrángatom, akkor még jobb is lehet. Persze tudom, h ebből nem lesz 7950, de annyi lóvém most sajnos nincs.
Hmmm
-
Gstyler
senior tag
válasz
Sondi1986 #46918 üzenetére
Tehát akkor mégis van különbség a 270 és a 270X között?
Jelenleg egy ASUS 7850DCII-m van. Pár ezerért le tudnám cserélni egy 270-re.
Az előbbi infok alapján a 270-et simán tudnám használni az X órajelén.
A pros teszt alapján a 270X majdnem befogja a 7950-et és 25%-al többet tud, mint a 7850.Vélemények?
-
Gstyler
senior tag
R9 270-el kapcsolatban lenne egy alapkérdésem, nem nevet
270 és a 270x között csak órajel különbség van? Tehát gyakorlatilag az egy OC? -
Gstyler
senior tag
Sziasztok! Kérhetnék egy bestbuyt az R9 270X-ből?
ASUS, MSI, esetleg vmi más? -
Gstyler
senior tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Jelenleg egy ASUS DCII 7850-em van. Filózok egy 270X-en.
Néztem a prohardveres teszteket, melyek szerint a 7870 felett van, egészen a 7950 nyomában. Ezek közel fél éves tesztek, így az újabb driverekkel nyilván még jobban teljesít a kártya. Mik a tapasztalatok? Érdemes váltani (az árkülönbség ugye nem túl nagy)?
Melyik a preferált kártya, ASUS, MSI? Olvasok folyamatosan vissza, de 1-2 összefoglaló véleményt megköszönnék -
Gstyler
senior tag
Sziasztok! Új házat szeretnék venni. Meg tudja vki mondani, hogy az ASUS 7850 DCII V2 milyen hosszú? (mm)
-
Gstyler
senior tag
válasz
trafipax #37765 üzenetére
Én is a legolcsóbb kábellel kezdtem a próbát, gondoltam hha az nem működik, akkor visszaviszem és kérek egy "jobbat", de simán működött! Elvileg ugye mindegyiknek működnie kéne, 5 méteren nem is lehet nagy baj, 1.4-es az is stimmel! Szerintem próbáld be,hha gond, akkor pedig vidd vissza és csapj az asztalra
-
Gstyler
senior tag
Sziasztok! A 7850 hdmjére egy tvt kötöttem, a dvin pedig egy monitor van. A kérdésem az lenne,hha a tvt nem használom, akkor tudok e hangot kicsikarni a gépbol (pl.fejhallgato), mert nekem nem sikerült! Hiába dugok a hangkartyaba fülest, nincs hang!
-
Gstyler
senior tag
A 13.11. béta megbízható vagy inkább 13.9.? Mik a tapasztalatok? Köszi!
-
Gstyler
senior tag
A Tv-met szeretném rákötni a kártyámra HDMI segítségével. Ahogy látom az árakat, akár a csillagos égig is felmennek. Aki ilyet használ tudna tanácsot adni, hogy milyen típust érdemes venni?
-
Gstyler
senior tag
Van aki az AB 3. bétáját használja?
Eddig tökéletesen üzemelt, ma benyomom a gépet és: "some of msi afterburner components are expired or missing"ez miért lehet?
-
Gstyler
senior tag
Sikerült a kék halált elkapni (köszi Tommee).
[Ez csak az OC miatti halál?] Vagy? -
Gstyler
senior tag
A kék halált, hogy tudom megfejteni/elolvasni/kimerevíteni?
Valahol tudom, h ki lehet kapcsolni az automatikus újraindítást, de már nem emlékszem, hogy hol.Annyit látok, hogy egy oldalnyi info, alul pedig egy százalék el kezd pörögni és amikor 100-ra ér akkor bammm... és újraindul!
-
Gstyler
senior tag
válasz
Xirtam #33635 üzenetére
Én alulfeszelni nem tudtam, terhelés mellett a gpu-z szerint egyből 1.21-re ugrik, bármit állítok tweakben vagy AB-ben.
Szélsőséges eset az enyém, de nálam 1100Mhz felett szinte azonnali kékhalál van.
Ezt tényleg csak egyedi próbákkal tudod belőni. 1100-re tedd fel nyugodtan, bírnia kell (+20powerrel, 1.21fesszel). -
Gstyler
senior tag
válasz
DEV_NULL #33294 üzenetére
én sem értem
pedig ez is egy tavalyi kártya, csak eddig idő és energia hiányában foglalkoztam a tunninggaldarky: a catalystban, hha beállítom a kézi venti szabályzást, akkor csak az ott megadott konstans értéken visít, ha kikapcsolom, akkor pedig auto marad. az általam grafikonon (tweak/user def.) beállított sebesség nem igazán szeret aktivizálódni
-
Gstyler
senior tag
válasz
->Raizen<- #33290 üzenetére
Nem hallgat rám a Tweak!
Hiába állítom be (user define), hogy mondjuk 70 foknál már süvítsen 50-el a venti, úgyanúgy csak 35-40%on hajtja. -
Gstyler
senior tag
válasz
zserbox #33288 üzenetére
Tehát akkor én teljesen feleslegesen kezdem el adagolni Tweakben a feszt? Akkor igazából nem is kísérletezek tovább... Nálam már az 1050Mhz sem stabil.
A GPU hőmérséklethez pedig csak annyi, hha a 79fok annyira sok (nekem a benchmarkok alatt annyira mászik fel), akkor az autora állítot venti miért csak 40%on pörög?
-
Gstyler
senior tag
válasz
->Raizen<- #33248 üzenetére
Nem hagy nyugodni
Az, hogy lehet, hogy Tweakben beállítom pl. 1.138mvre, közben a GPU Z render tesztjét elindítom és a Tweak a megadott 1138at monitorozza, míg a Z szerint egyből 1210re ugrik fel (VDDC)!
Akkor a Z is hülyeséget mutat? -
Gstyler
senior tag
-
Gstyler
senior tag
válasz
gyuszaa #32857 üzenetére
Igen a legfrissebbet tettem fel, azzal sem megy feljebb a fesz.
Többek tanácsára megpróbálom majd az AB-t, hátha...
Hha MSI-vel tweeket használtok, akkor én miért ne húzhatnám az ASUS-t AB-vel?7végén leszek csak gépközelben, de jelentkezem majd, h sikerült-e. Mindenesetre köszi a tippeket!
-
Gstyler
senior tag
válasz
Raidon #32852 üzenetére
Akkor nálad is megy 1,21-ig. Úgy néz ki, hogy egyedi probléma ez az 1,165 korlát
Meg tudod mondani, h melyik tweeket tetted fel (verzió szám)?Egyébként nekem 1.135-el, +20 power, memo:5200vel 1100Mhz-n megy.
Ha 1,21re emeled, akkor még feljebb is mehet!Sajnos én nem tudom feljebb tenni a feszt, így pedig 1100 felett meghalok
-
Gstyler
senior tag
Nem a legjobb print screen, de talán minden fontos adat látszik.
A lényeg az, hogy amikor a gpu usage eléri a 99%-ot, akkor kifagy a játék.Légyszi segítsetek, hogy mit kéne átállítanom, hogy stabilan fusson?
Az 1100-et csak bírnia kéne egy ASUS-nak... -
Gstyler
senior tag
válasz
Turbolada II #24780 üzenetére
Nekem is
-
Gstyler
senior tag
válasz
->Raizen<- #24341 üzenetére
Merre lax? Ez horror ...
-
Gstyler
senior tag
Csao! Tegnap a nagy Crysis lázban nem kerültem szóhoz
Szóval aki ASUS 7850 DVII-t használ az meg tudná nekem mondani, hogy milyen Mhz-n megy stabilan?
Ez a 850 nagyon kevésnek tűnik...
Köszönöm -
Gstyler
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest