Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Joker94 #2262 üzenetére
Ezt olvasva most már én is kíváncsi vagyok.
-
válasz
Joker94 #2242 üzenetére
alapfeszen sz.tem megy ~1100.körül attól meg már nem sokkal több (+2-3.FPS) ha 1200.on hajtod, meg amúgy se tesz jót a kártyának ha csúcson jár állandóan!
nálam tökéletesen megy a TriXX is fesz meg mindent enged állítani! de az Asus GPU Tweak is tökéletesen működik! azzal is tudom feszelni meg húzni is! Ha nálad ezek nem, vagy hibásan működnek akkor a win -eddel van gond! Nekem hálistem megy minden pedig már többmint 1,5.éve lett a win7.feltéve azóta már volt alatta vagy 3-4. különböző alaplap meg vagy 6.féle VGA mégis megy hibátlanul!
Bírom az ilyeneket akik szidják az AMD(Ati) -t hogy szar meg minden, közbe meg csak USER error van!
Első körben én a helyedben csinálnék egy full ati eltávolítást majd ezután Atiman Uninstaller v.6.1.3 -at ráengedni (automata módban) aztán mehet fel a Catalyst 12.6 8.980.0 May 22
a tuning helyes működéséhez pedig ULPS -t kikapcsolni mondjuk ezzel
-
-
-
szasanyi
félisten
Nézd meg a tesztekben, összehasonlításhoz jó.
korcsi: ki mondta, hogy igen? Vagy ha úgy írtam volna, hogy "megoldja" azt jobban értetted volna, mint a smileyt?
csucsbicep: az nem tudom, de ősz előtt az nemigen befolyásol semmit. Márpedig akinek kell ilyen kártya, de akármennyit nem tud vagy nem akar kifizetni, az nem jelenti azt, hogy akármeddig - jövő tavaszig? - is fog várni. Én sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest