- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
-
válasz
szasanyi #54965 üzenetére
Kössz!
Háát, kerestem sokáig Gigabyte 7870-et, de a tiédet is elvitték az orrom elől.
Az ASUS-ról eddig jókat olvastam.
A hőkamerás felvételen az OC-s verzió van, én meg simát tervezek venni. Ezenkívül tervezek ráakasztgatni plusz bordákat, legalábbis a melegedősebb alkatrészekre. Már vettem kétoldalú hővezető ragasztót.Nézegettem még Sapphire-t is...
Tulajdonképpen, olyat szeretnék venni, amin a legjobb / legnagyobb borda van, mivel valószínűleg úgyis lecserélem a gyári ventiket 92mm-es folyadékcsapágyasokra. Amint kitalálom, hogy a legjobb a meleg levegő iránítása a gyári műanyag terelő nélkül. -
Leavemealone
tag
válasz
szasanyi #45666 üzenetére
Ötlet? Hogyan húzhatnám lejjebb? Vettem egy CM Hyper evo 212 hűtőt CPUra, de nem tudom az segít-e majd valamit...az alaplapomra és a kártyámra bízom a hűtést, nem változtattam alapjáraton a ventik fordulatszámán. 800RPM-en futnak a házventik, a VGA ventik meg 1200-on 35%os teljesítménnyel
-
Dany007
veterán
válasz
szasanyi #45538 üzenetére
Érdekes elgondolás. Mármint, hogy 770-et is akarnál az időtállóság miatt. Szvsz abba a kategóriába már tényleg kéne a 2+GB vram.
De akkor válaszd a 280X-et. Ahhoz van 3GB vram. Tudom nem lehet kapni... de majd csak lehet egyszer... : ) Az szerintem már van 770 szintjén csak 3GB rammal, bár tesztet nem néztem róla.Amúgy most láttam a pcx oldalán Sapphire 270x-et 4GB-ost 60k-ért.
Az is lehet amit mondasz, hogy előbb elfogy a gpu teljesítmény, mint a vram. Ez alól most pl kivétel a Titanfall ami amúgy nem túl megerőltető grafikailag de a texturák miatt mégis elkél a 2+GB.
-
Sur1G
aktív tag
válasz
szasanyi #45538 üzenetére
Far Cry 3-nak bőven elég a 2 GB ram max beállítás mellett is Full HD-ben. Szépen viszi a kártya. Az élsimítást annyira nem szereti, de 2x simítással 30-60 FPS van végig (vsync ON).
Sőt tegnap megnéztem a CoD: Ghost játékot, és minden fullon 60 FPS-en áll a mutató (ultra beállítás, FXAA).
-
Dany007
veterán
válasz
szasanyi #45536 üzenetére
Az a legnagyobb gond a 270x 4GB memóriájával hogy a sávszélessége ugyanaz maradt, mint a 2GB-os verziónak. Ami viszont 4GB dinamikus "mozgatásához" már kevés.
Ha megnézed az alapból 3-4GB memóriával szerelt kártyákat akkor láthatod, hogy az átviteli sebességük jóval nagyobb, mint a 270X-nek. Még a 3GB-os 280X-é is jóval gyorsabb. Akkor a 256bites 270X 4GB memóriával vajon mennyit érhet.
Nem mondom hogy nem lehet hasznos bizonyos esetekben, de abban az időben, amikor már tényleg elvárás lesz a 3+GB memória, mint ma az 1-2GB, oda már biztosan kevés lesz az a sávszélesség és hiába van nagyobb tárhely ha szűk a keresztmetszet.Amúgy szvsz most te a Titanfall-ra gondolsz. Ami régi motoros dögnagy textúrákkal talán oda még jó lehet. De ezt nem tudom alátámasztani. Az viszont szinte biztosra mondható, hogy a jövőbeli játékok esetében az a sávszélesség kevés lesz.
Meg hát gondoljunk bele, egy Crysis 3-nak is elég a 2GB, pedig az napjaink egyik legszebb grafikájú játéka. Sőt, még a csúcs 780Ti-be is "csak" 3GB-ot építettek 384bites sávszél mellé... pedig azt szvsz jóval időtállóba tervezték, mint a 270X-et.
De meglehet nézni egy 290X-et is, ahol már gyárilag 4GB memória van a referenciamodellben is. 512bites sávszéllel. Nyilván nem véletlenül, akkor most képzeljük egy 270X 256bites sávszélét ugyanennyi memóriával.Persze ha csak párezer forintos különbség van a 2-4GB-os verzió között akkor hajrá mert bajod nem lesz tőle.
Vagy ha Eyefinityben vagy érdekelt, nagyobb felbontáshoz is kell a több memória.
-
törölt tag
válasz
szasanyi #22836 üzenetére
" MOD - röviden, a gyengébbek kedvéért: a teszt azt állapította meg, hogy ez egy viszonylag látványos ám de gyenge hűtő, melynek sem a teljesítménye sem a zajszintje nem elég jó. Nem foglalkozik olyan nüansznyi eltérésekkel, amik sok kísérlet után ezen kicsit javíthatnak. "
Ezen jót nevettem!!
Ha azt nézem hogy az előd (sapphire 6870) alapon 40°C volt, terhelésen meg túllépte a 80°C-ot (igaz így baromi csendes volt, ha meg úgy állítottam a venti profilt hogy 65-70°C-nál ne melegedjen jobban akkor meg porszívó hangja volt,kb 2600rpm) Nem hiszem hogy annyira gyenge lenne az Twin Forz III.
De tényleg hagyjuk!
Kinek mi tetszik! Én csak ellen példákat mondtam egyes hozzászólásokhoz! -
zserbox
őstag
válasz
szasanyi #22836 üzenetére
már bocs de a nyelismereti listámon nem szerepel a francia
a google fordító meg vicc.és kikérem magamnak ezt a gyengébbek kedvéért...
egyszere volt sapphire és msi 7850 és pont ugyan olyan halkak voltak.
talán neked kéne olvasni mert a kolléga sapphire 7870XT-ről beszél.
de az XT az sehol nem halk és csöndes(gyári beállításokkal) és ebben a tesztben sehol se szerepel.... -
HSM
félisten
válasz
szasanyi #22430 üzenetére
Hát egyik se gond... 65K-ért vettem vatta újonann, egy 7950 legalább egy tízessel lett volna több, de ha kicsit jobban időzítem a vásárlást, még ennyi se lett volna, míg a 7950 inkább 80k környéke. Én is inkább 7950-et vettem volna, de ez sokkal jobb ár/értékben szvsz, amíg elég a 2GB vram, és szerintem FullHD-ben egy darabig még így lesz.
A másik dolog a fogyasztás... Az AMD-nek sikerült a BOOST-al a béka segge alá tolni a kártya gyári fogyasztását, de ez kitűnően orvosolható, a gyári 7870 alá sikerült mennem vele, ami az energiaigényét illeti. A többi majd kiderül a logout cikkből, aminek már az utolsó kozmetikázásait csinálom... -
belinho
senior tag
válasz
szasanyi #22340 üzenetére
Ezt tőle kérdezd meg, én csak arra válaszoltam mi okozza, okozhatja a problémát!
"A piacon kapható Radeonok nagy többsége PowerTune technológiát használ, aminek specifikációját a cég nem adja ki, így a termék még azelőtt furcsán fog viselkedni egy harmadik féltől származó tuningszoftveren való túlhajtástól, mielőtt maga a hardver elérné a határokat. Ez nem feltétlenül az instabil működésben nyilvánul meg, hanem bizonyos funkciók rossz működésében, illetve esetenként képremegésben. Ezzel az AMD-nek az a célja, hogy a felhasználót a Catalyst vezérlőpultban található Overdrive modulra kényszerítse, ami nem engedi meg a feszültség módosítását, és az órajeleket is csak egy bizonyos határig lehet emelni."
-
plekk
tag
válasz
szasanyi #22329 üzenetére
asdxv:
Én nem is azt nem értem hogy miért ez a proci került bele, hanem azt hogy miért tett be mellé 2db HD7970-et ha ők is tisztában vannak vele hogy még 1 et is alig hajt ki. (bár megeshet h reklámfogás a procira nézve)gbors: Nos ezt sem tudtam, h nyugis résznél a VGA dolgozik jobban.
Szerintem egy ilyen gépet nem csak a Crysis 3 hoz adnak ki, de nyilvánvaló hogy ha valaki kérdezné
tőlük h de miért tettetek bele 2 7970-et ha 1 et sem hajt ki? akk csak azt mondják majd hogy ők a
Crysis 3 hoz adták ki a gépet tehát az a mérvadó. -
Gaboman
nagyúr
válasz
szasanyi #22098 üzenetére
darky beállításai a 7870el.
Képek és FPS ezekkel a beállításokkal. -
seederking
őstag
válasz
szasanyi #22087 üzenetére
Hogy,hogy nem a saját kártyád tipusának fps változására vagy kíváncsi C3-nál?
Vagy össze akarod vetni ezzel a szériával?darky@ : "a gépemet a monitorozás pár %-ban lefogja játékokban amúgy is"
Ezt én is észre vettem...(sajátnál) pár %/fps marad benne ha nem monitorozok.
Nem tudom eröltessem-e az smaa2 vagy 4x-est vagy maradjon fxaa....
Csak akkor megint bogarászhatnám,hogy mivel ellensúlyozzam az élsimítás "feltekerését". -
lowzor
veterán
válasz
szasanyi #15540 üzenetére
Pedig ezt mondjuk...Nagyon levan downclock-olva a ref órajele. Amúgy ha a 7950 nem volt elég erős neked, akkor a 7870-től mit vársz?
Nekem 3 napig volt meg a 7870, mert 1200 mhz-en 10%-al (sem) volt erősebb, mint az ugyanekkora órajelen járó 7850-em.
Ezt hagytad ki:
Játékokban is nagyon durván (40-50%-al) megnő a teljesítmény, ha tuningolom, bár ref órajelen gyenge, a 7870-nél 10%-al erősebb úgy is.
Ezek után csak gratulálni tudok annak, aki alapórajelen használja a 7950-et.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Minden Gaming Evolved játékban jobb a GCN a vele azonos árú Keplernél. Pár játékban sokkal. Azzal nem tud mit kezdeni az AMD, hogy ezt nem látod. Igazából nem tudom mi az elvárás? Az új Hitmanben a HD 7950 elveri a GTX 680-at. A Far Cry 3-ban ott van a nyakán. Ehhez képest a GTX 680 annyiba kerül, mint egy HD 7970 GHz Edition, ami az előbbi programban 27, míg az utóbbiban 15 százalékkal gyorsabb. Ezért lenne érdemes tisztázni, hogy azonos áron milyen előnyt várnál el? A HD 7950-től is az elvárás a kérdés. Ennek az ára a GTX 660 Ti szintjén van. Az említett Gaming Evolved játékokban ezt a kártyát állva hagyja, a GTX 680-nal versenyez teljesítményben. A Hitman esetében tudok neked konkrét eredményt is mondani: HD 7950 42 fps, míg a GTX 680 37 fps. A Far Cry 3-ból is van guide-om, de ott még jönni fog patch. Az 1.04-es is folyamatosan cserélt le shadereket gyorsabbakra. Erre megint új driver kell majd mindkét oldalon. Ezzel a játékkal a fejlesztés közben gond volt. Szeptemberben még TWIMTBP cím volt, majd októberben mentek az AMD-hez, hogy rakja már össze. Ezért lett Gaming Evolved cím, csak ugye az AMD kapott két hónapot a shaderek optimalizálására. Jellemzően fél év is kevés, szóval marad a patch-elés, mint lehetőség.
-
válasz
Úgy látom te sem érted amit írtunk, te nem tuningoltad a 7950 ed csak sajnálni tudlak, mert a legsz@rabb 7950 be is van +40.% tuning ALAPFESZEN
De ha már szóba került az FC3 tessék 2 kép Very High FHD -ban
7950 Default 800/1250MHz ~54.FPS
7950@1150/1500 76.FPS ezt szinte az összes 7950 es tudja ami egyébként ~44.% OC
Az én karim meg +60.% OC -t tud és ha megnézed a képeket kb 1:1.ben arányos az OC -val a gyorsulás de ne vegyük ezt alapul legyen csak egy teljesen átlagos 7950 ami 40-50.% tuningot tud alapfeszen szóval akár hogy nézed ha nem tuningolsz elég hibát követsz el mert ingyen lenne 1,5X erősebb VGA -d
-
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Szerintem az árak rendben vannak teljesítmény szempontjából, sőt az lenne mondjuk a furcsa, ha a 60K-tól kezdődő 7870 leverné átlagosan a 75-80K-tól induló 660Ti-ot. Csodadriver ide vagy oda, de az AMD-s srácok azért a beta driverekkel szép pluszt kiszedtek a GCN-s Radeonokból, mellesleg nekem a beta8-al sem a beta11-el sem volt az ég világon semmi gondom Win8 alatt, ahová pedig 12.10WHQL-t ajánlják, tökéletesen tette a dolgát mind.
-
Garsza
veterán
válasz
szasanyi #15543 üzenetére
Biztos hogy nem törtem le semmit. Zárlatot se csináltam biztos. Azóta kivettem megtisztogattam és most piros fekete csíkok jelentek meg.
Tudom hogy csak áramtalanított gépnél kéne csinálni de elfelejtettem áramtalanítani.
Át tettem másik foglalatba ugyan az a helyzet.Még amit csináltam az egyik vrm re ragasztottam rá a hűtő bordát.
-
Garsza
veterán
válasz
Helló kivettem ma a VGA -m hogy ujra pasztázzam és amikor vissza raktam csak függőleges kék fekete csíkok jelentek meg a monitoron. Ennek mi lehet az oka? A paszta okozhat zárlatot? Vagy ilyesmi?
Meg még ami lehet gond nem áramtalanítottam az alaplapot mikor vettem ki csak a gép volt kikapcsolva. -
mrhitoshi
veterán
válasz
szasanyi #15508 üzenetére
Ez a konzol vs pc nagyon szubjektív. Nekem azért felállt a szőr a hátamon, mikor az RDR-rel játszottam. Élsimítás mint ha nem is létezne. A másik nagy probléma a FHD hiánya ugye. Egy Uncharted még jól is néz ki, meg amik HD-ben futnak, de a többi...
Én egy miatt mentem vissza PC-re, mert a játékok jóval kevesebbe kerülnek. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
szasanyi #15497 üzenetére
Mindegy, hogy mit tud a Kepler, vagy a GCN. A forward+ lighting nem azért került a DiRT Showdownba, mert a Codemasters ki akart bacni az NV-vel, hanem azért, mert szükségük volt rá, hogy hatékonyan kezeljenek egy rakás pontfényforrást. Bármennyire hihetetlen ebből a Kepler és minden más architektúra profitál, és nem csak a GCN. Persze a GCN-en a leggyorsabb, de a fejlesztő azt fogja nézni, hogy a forward+ lighting a hagyományos forward renderhez képest többszörösen gyorsabb. Ezzel már neked jót csinált, mert nem 4-5 fps-sel fut a játék, hanem 30-40-nel.
A deferred rendereknek is megvannak a nyűgjei. Például az MSAA. Mit kínál rá az AMD? Egy compute shaderes MSAA-t, ami először elemzi a képet, majd kijelöli, hogy hol van értelme futtatni a deferred MSAA kódot. Ez is a GCN-en a leggyorsabb, de a fejlesztő megint azt fogja nézni, hogy nagyjából ugyanolyan jó eredmény mellett az elemzős megoldás 10-70%-kal gyorsabb mindenen, függően a képkockától. Ezzel megint neked csináltak jót.
Ugyanígy a legnagyobb probléma ma az átlátszóság kezelése. Régen nem volt ez gond, mert forward render mellett nincs kivágva a felület, így azok le lesznek renderelve. Deferred renderrel egy ablak mögül még azelőtt eltűnik a poligon, mielőtt kiderülne, hogy az az ablakból látszik. Ilyenkor kell egy speciális rutin, hogy az jól legyen megjelenítve. A fejlesztőnek sorrendbe kell rakni az objektumokat, így jól visszakövethető, hogy mi az ami látszani fog, de kivágta a render. Aztán lehet renderelni és ennyi. Persze ez még mindig nem problémamentes. Ilyen hibák előfordulhatnak, ha nem tökéletes a sorting. [link] - látható, hogy az elől lévő ablaknál, ahol a csaj ül a gép ajtaja nincs kirajzolva, de a másik ablakban meg ki van. Alternatíva az OIT, itt nem számít a sorrend, mert az elv, hogy ne legyen felállított sorrend. A GPU compute shaderrel meghatározza, hogy mi látszik és mi nem. [link] - ezzel a gond megszűnt. A deferred render motorokhoz az AMD már kínál egy forward+ tack-on algoritmust OIT-vel, ami sokkal jobb ezekben a szituációkban, mint rendezgetni, majd esetleg hibát keresni a rendezésben, ha nem jó. OIT-vel még a dizájn szabadság is sokkal jobb lenne. [link] - az ilyen komplex helyzetek bármiféle komoly odafigyelés nélkül leképezhetők, mert az algoritmus figyel a problémákra. Itt sem azt fogja nézni a fejlesztő, hogy jaj ezt compute shaderben megoldva fájni fog a Keplernek, hanem azt, hogy jobb lesz a grafika, megmenti magát sok limitációtól, illetve általánosan gyorsabb megoldás minden hardveren.
Ezek a problémamegoldásról szólnak. Van probléma? Nagyon is. Van megoldás? Jelentős részükre igen. Gyorsabb minden hardveren a megoldás? A tradicionálisnak tekintet megvalósításoknál az. Innentől kezdve a Kepler és a GCN viszonya fel sem merül. Mindkét architektúra profitál ezekből, csak a GCN jóval többet. -
lowzor
veterán
-
válasz
szasanyi #15501 üzenetére
ki is próbáltad a 2 riválist? GTX670 és a 7950 Boost ot (tudom volt 7950.OC -d)
Amúgy sz.tem nincs miről beszélni mert 7950.Boost = GTX670
És vegyük hozzá hogy a 7950.be van közel laza +40-50.% Tuning ami a gétéixről nem mondható el, és nem árt az se megnézned hogy a GTX670 100.e, a 7950.Boost meg 80 Szóval inkább ne is tárgyaljuk tovább
-
miresz
veterán
válasz
szasanyi #15497 üzenetére
A 660TI legtöbb játékban a 7870 szintjét hozza,nem a 7950-ét. Elég csak a PH-s tesztet megnézni.Ahol a 7950 felé hajlik,vagy annyit hoz mint a 7950 azok erősen szarul optimalizált,vagy direkt úgy írt játékok,(de erről már volt szó itt is régebben),hogy csak Nvidián menjen jól. Kb. ez az üzletpoltikájuk. A Kepler szerintem erősen mellényúlás,eléggé le van maradva arhitectúrálisan a riválistól.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
szasanyi #15355 üzenetére
Nem ehhez a hozzászólásodhoz tartozik,de neked külön megírom,mivel te próbáltál segíteni a képernyő villogós problémámban, most arra jutottam,hogy beállítok 1050mV-ot a kártyának, és az órajeleket leveszem a gyárira. Nem soká elkezdek BF3 multizni, aztán kíváncsi vagyok produkálja-e.
Még annyit,hogy volt itt 1-2 srácnak, meg gondolom van is Twin FrozR 4 hűtése, a feszültség 1.35V-ig állítható, ami ritka 7870-nél. Nem tudom van-e másik ilyen kártya, ami tudja ezt. Az enyém 1.3V
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szasanyi #15355 üzenetére
Pont le volt akciózva Amazonon a Bioshock 1-2. A csomagot megvettem 5$-ért, mondván adok neki egy esélyt, mert még nem igazán próbáltam, és nem is érdekelt maga a játék, de ahogy elkezdtem játszani az 1-gyel, kezdem belátni, hogy nagyon sok mindent kihagytam. Nagyon jó játék.
Visszatérve a CPU részhez, egyet értek. Még ha 78xx szériáról lenne szó, de idekeveredett a 79xx széria is, ami nagyon irreleváns.
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
szasanyi #15311 üzenetére
1200 és 1250MHz között valahol
Viszont a feszültséget érdekesen kezeli... ugye 1216 van alapból, de amint terhelést kap leesik 1150mV környékére, ha 1100mV-t állítok be ahogy használom úgy játék közben 1050mV lesz
. Ezeket az afterburner írja, a gpu-z pl tök mást mutat. A műszeres mérés az afterburnernek adott igazat. Mindegy mennyit állítok be, kb. 5%ot droppol a beállítotthoz képest.
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
szasanyi #15305 üzenetére
Én és haverom is ilyennel rendelkezünk. Tuningban tesztre 1350/1550et tudnak, játékra én eddig max 1250/1450-et próbáltam, azt bírta. A venti 50%felett már elég hangos de addig nem szokott elmenni.
1100/1450-en használom 1100mV-n (gyárilag 1216). Így teljesen halk marad és nem megy 55fok fölé.
Teljesen elégedett vagyok vele. Amúgy max ezt tudja nálam bár nem tudom mennyire érdekel téged a max tuning
Ha érdekel még valami róla írj -
mrhitoshi
veterán
válasz
szasanyi #5667 üzenetére
Heaven alatt is volt összehasonlítás, melyben pont a te kártyádhoz hasonlítottuk a 7850-et.
De persze ez nem releváns, hogy egy túlhúzott 7850 hozza e a 7950-es szintjét, mert szerintem nem sok ember használja így a 7850-et, na meg nagyon kártya függő, szóval nem hiszem, hogy ez vásárlásnál valamit is számítana. -
válasz
szasanyi #5663 üzenetére
Már pedig bizony igaz
(tudom fájó neked, mert a 7950 -ed 25-30.e el többért vetted) de bizony 1200/1500.MHz -en a 7850 hozza az ALAPÓRAJELES(800/1250) 7950.es szintet!
És igen MINIMUM FPS -ben is nem csak átlagban!1100/1250.MHz en pedig pontosan a (ref.1000/1200) nagytesó 7870 -el van egy szinten!
-
seederking
őstag
-
válasz
szasanyi #5534 üzenetére
Azért ez a hasonlat nem igazán jó ide!
Nem arról van szó hogy le lassították az első kiadású 7850 kártyákhoz képest az újabb Dual-X verziósakat! a gyári Specifikációkat ugye tudja mind!
Csupán annyiról van szó hogy nincs bennük +40.% tuning tartalék, mint az első szériásokban hanem csak ~+30.% de még az is szép eredmény! Főleg úgy hogy majdnem 20.e kerül kevesebbe a dual-x, mint annó került egy tuningossabb első szériás darab!
kisza25 ugyan nem teszteltem még de más oldalak tesztjei szerint eléggé hangos -
lowzor
veterán
válasz
szasanyi #5479 üzenetére
De a 7870 nem tuningolható olyan jól. Az én 7850-emen most +340mhz tuning van a gyári órajelhez képest és mehetne neki még több is. Egy 7870-nek jó ha +200mhz-et lehet adni. Egy 7850 1050-es órajelen van a 7870 szintjén, de akár 1250-ig, vagy ha jó tuningos darab, akkor még tovább el lehet vinni.
-
válasz
szasanyi #5347 üzenetére
BIOS cserével nem javítani szokás
(mert az esetek 98.% nem hoz semmi javulást egy bios csere, ha épp azért akarnád lecserélni mert valami nem jól működik bár Gigabyte, MSi, XFX kártyáknál csodákra képes egy BIOS csere)
10, pont nincs!
csak akkor ha béna vagy és nem a kártyára való BIOS -t flash -elsz a vga -ra! De akkor se nagyon kell félni ma már szinte minden PC -ben van igp vagy integrált. VGA így arról indulva kb 1.perc alatt vissza lehet hozni a VGA -t VÉGLEGESEN nem lehet elrontani a BIOS cserével a VGA -t!
-
seederking
őstag
válasz
szasanyi #5212 üzenetére
No bemásolok mindent.
average av_fps_ms="17.537468" min_fps_ms="21.125942" av_fps="57.020775" min_fps="47.335167"/>
Vsync-nek milyen szerepe van,érdemes bekapcsolni?Nagyon gondolkodom a cpu-m combosabb tuningján.
Msi ab-ben gpu kihasználtság race start-kor 84-ről indult aztán föl-föl ment 96-ig is.Ez gondolom rendben van? -
Tomix24
addikt
válasz
szasanyi #5219 üzenetére
Mármint melyik pontszám sok vagy kevés? A benchet telepítettem, magától végigfut, és dob egy pontot a végén:
Valahogy így : Ez a karim + rokon Corei7-e. Akadt a videó, de a végén azért jó pont lett.
Megnéztem az 580-ét is, bocs az több:
4 mag + HT húzva és Húzva az 580 : 62,5Fps
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest