- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Öcsémnek tegnap szereltük be a Gigabyte HD7850 -ét, és DVI-DSUB átalakítóval homályosítja és csíkozza a képernyőt, (persze csak nagyon minimálisan, akkor látszik ha direkt arra figyel az ember) szóval ez nem egyedi eset, nekem is régebben volt ilyesmi tapasztalatom az átalakítókkal. Egyébként ha valakinek van a monitorját egyéb port (gondolok itt HDMI vagy DVI-re) csak kábel nincs otthon, manapság már elég minimális összeg egy HDMI-DVI vagy csak simán DVI/HDMI kábel.
-
ktg3
őstag
Úgy általánosságban beszélek.
A te beállításaid is már mindenképpen jelentős tuningot képviselnek a gyári értékekhez képest. De minél több annál jobb, főleg hha a hűtés bírja.Gyakorlatig a GPU-t kell neki csapatni amíg lehet.
Gyakorlatilag végig 100%-os a GPU usage és örülök ha átlag 30-35FPS-em van 1920*1200-ban minden highon, MSAA nélkül.
-
HSM
félisten
Szerintem elég sokat. 3 szálon dolgozik a játék, és ahogy írtam, az 5850 -el olyan 3,7ghz-en lett barátságban a ht-off i7 920, olyan 80% grafikán. Én egy 3.2ghz-re húzott Q6600-at cseréltem az i7-re és erősen érződött a sebességen, pedig akkor még csak valami hd4800-asom volt....
Gta4-ben midegy, i5 vagy i7, nem profitál a ht-ból, ugye csak 3 szál... -
Gabás
addikt
De, megoldódik, hiszen ez a lényege, hogy pontosan a képernyő frissítésének megfelelő képkockával fut a film. Kell hozzá egy elég erős proci (nem biztos, hogy egy Core 2 elég), és nem árt egy HD5xxx feletti VGA (de ez nálad is megvan).
Továbbiakért nézz át a HD filmek topikba, mert ez itt elég off. -
Gabás
addikt
Milyen képernyőhöz? A legtöbb számítógép-képernyő nem támogat ilyen alacsony frissítéseket (de van pár, ami a 72 Hz-et igen). A fordított megoldás lenne jó neked: a filmeket állítani a képernyőd frissítési frekvenciájához pl. ezzel.
G33Z@: figyeld a GPU-kihasználást a játék során, és hamar kiderül, hogy tényleg CPU-limitről van-e szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest