Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Google Pixel topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Fotók, videók mobillal
 - Milyen okostelefont vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

PandaMonium
őstag
Öcsémnek tegnap szereltük be a Gigabyte HD7850 -ét, és DVI-DSUB átalakítóval homályosítja és csíkozza a képernyőt, (persze csak nagyon minimálisan, akkor látszik ha direkt arra figyel az ember) szóval ez nem egyedi eset, nekem is régebben volt ilyesmi tapasztalatom az átalakítókkal. Egyébként ha valakinek van a monitorját egyéb port (gondolok itt HDMI vagy DVI-re) csak kábel nincs otthon, manapság már elég minimális összeg egy HDMI-DVI vagy csak simán DVI/HDMI kábel.

- 

ktg3
őstag
Úgy általánosságban beszélek.
A te beállításaid is már mindenképpen jelentős tuningot képviselnek a gyári értékekhez képest. De minél több annál jobb, főleg hha a hűtés bírja.Gyakorlatig a GPU-t kell neki csapatni amíg lehet.
Gyakorlatilag végig 100%-os a GPU usage és örülök ha átlag 30-35FPS-em van 1920*1200-ban minden highon, MSAA nélkül.
 - 

HSM
félisten
Szerintem elég sokat. 3 szálon dolgozik a játék, és ahogy írtam, az 5850 -el olyan 3,7ghz-en lett barátságban a ht-off i7 920, olyan 80% grafikán. Én egy 3.2ghz-re húzott Q6600-at cseréltem az i7-re és erősen érződött a sebességen, pedig akkor még csak valami hd4800-asom volt....
Gta4-ben midegy, i5 vagy i7, nem profitál a ht-ból, ugye csak 3 szál... - 

Gabás
addikt
De, megoldódik, hiszen ez a lényege, hogy pontosan a képernyő frissítésének megfelelő képkockával fut a film. Kell hozzá egy elég erős proci (nem biztos, hogy egy Core 2 elég), és nem árt egy HD5xxx feletti VGA (de ez nálad is megvan).
Továbbiakért nézz át a HD filmek topikba, mert ez itt elég off. - 

Gabás
addikt
Milyen képernyőhöz? A legtöbb számítógép-képernyő nem támogat ilyen alacsony frissítéseket (de van pár, ami a 72 Hz-et igen). A fordított megoldás lenne jó neked: a filmeket állítani a képernyőd frissítési frekvenciájához pl. ezzel.
G33Z@: figyeld a GPU-kihasználást a játék során, és hamar kiderül, hogy tényleg CPU-limitről van-e szó

Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
 - Elemlámpa, zseblámpa
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Gumi és felni topik
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - BIOS topic
 - iPad topik
 - Interactive Brokers társalgó
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)