- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix64
őstag
-
FoLey-v
addikt
válasz
Speed® #57052 üzenetére
Ilyenem volt nemtudom már mennyi volton ment,de kurvára érdekes hogy csak két hőcső volt rajta.
[link]Hűtő ilyen volt.
Jah igen Dying Light terhelés alatt gpu-z kép.
Kedvenc részem ez volt.
RetepNyaraB Rendesen volt rárakva a hűtés meg pasztát is kapott,de ennyit bírt és lecseréltem egyedi hűtésre.
-
-
anderledani
őstag
válasz
Speed® #56993 üzenetére
Azt olvasom, hogy ennek a kártyának van valami típushibája, egy rossz dióda, ami bizonyos hőfok felett kimaxolja a fordulatot (ennek ellenére a szoftveres visszajelzés csak pl 50%-ot mutat) és még ingadoztatja is... Erről hallottatok? Ezen gondolom nem segít a bios edit.
-
-
-
lotuska
tag
válasz
Speed® #56736 üzenetére
Szia itt is, 1200/1400mhz-t milyen core voltage-l erted el?
Nekem MSI Gaming R7 370 2GB van most tesztelem, alapfesszen eddig 1100/1450MHz szepen megy.
Kerdesem, hogy ha unlockolom a core voltage-t MSI afterburnerbe az kesobb gari vesztessel jar (elvileg igen) Az en karim 2019 juniusig garis?
Meddig erdemes ezeket a kartyakat fesszelni?
-
Methionyl
senior tag
válasz
Speed® #55349 üzenetére
Köszi a választ
Amúgy unlock-olva van a beállításokban, ugyan ez volt a 7850-emmel, ott egyből kiadta, hogy tudom szabályozni a feszt, most tényleg le van "zárva". Bár lehet ha át kapcsolom egy másik biosra megoldódna.
Minden esetre köszönöm a választ még egyszer, komolyabb tuningot nem szeretnék annyira + azt se hogy megrövidítsem kártyám életét.
-
RPZ
tag
válasz
Speed® #54668 üzenetére
Ok, köszönöm a jókívánságot, és a segítséget
!
Természetesen Corsair-t akartam írni, a Chieftec véletlen volt. De így sem biztos ám a Seasonic belső, úgy olvastam legalábbis, hogy volt másik változata is sajnos. Csak eddig még nem vettem a fáradtságot, hogy utána járjak.
A driverrel többet nem lehet csinálni, órajelekről, feszekről ennyit tudok, amit a gpu-z mutatott, szóval ha mégegyszer elő tudom idézni a hibát, akkor viszem vissza a régi tulajának (állítólag visszaveszi).
Mondjuk ha teljesen egyenletesnek kellene lennie a feszültségnek, akkor a linkelt képemen is látható kis anomáliák lehet, h nem egészségesek.Na megkínálom egy kis Youtubbal
.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
Speed® #54537 üzenetére
Az r9 270-nel is van túl feszelés?
Lehet csökkenteni teljesitmény romlás nélkül?Nem igazán vagyok megelégedve a videókártyám hőmérsékletével.zalman z9-es ház, a videókártya ventilátora 70% -on jár es 70 fokot is eléri a kártya hőmérséklete.(asus 270) Veszek plusz ventiket a házba meg még kisérletezek kicsit a hütéssel aztan meglátjuk javul-e.
-
Z10N
veterán
válasz
Speed® #54537 üzenetére
Nem is tudtam, hogy a 7850 ennyire tul van feszelve. Az uj revizioknal 7850/70 mennyi szokott lenni? Nalam 1050@1075mV vagy 1200@1225mV. Karacsony elott amikor vettem a 7870 25k volt (dupla venti), egy 7870LE 32k (viszont csak egy venti), igy szerintem a sima 7870 jobb vetel volt. Ha meg egy aftermarket hutot is hozzaszamolok akkor meg egyertelmuen. Eyefinity3-nal nalam is most huvos 25°C 300/600@825mV, alapon 45-55°C, tuningolva 60-65°C. Maradni is fog sokaig, foleg DX12 mellett. Viszont az utodjarol meg semmi hir.
-
katt777
félisten
válasz
Speed® #54137 üzenetére
Hátha a monitorban van a hangszaró (mostanimban), vagy csak egy kimenet az erősítőbe (mindkettőben). Ha messze az erősítő a géptől, spórol az ember a kábelekkel.
mr_bass. Szerintem DDU-t tolj neki, esetleg egy rendszerpucolást. Ezeket a táblázatokat fölösleges betolnod ide. Még olyan is lehet, hogy valami reg beállítás maradt bent valahol, amely nem kompatibilis az AMD kártyával, codecekre ingerlékeny. Esetleg az Acc. Video Transcoding-ot pucold le, vagy mindenképpen próbáld meg kizárólag az AMD driverét feltelepíteni eszközkezelőből (pucolás utá
n), semmi mást. -
katt777
félisten
válasz
Speed® #54113 üzenetére
Igen, rám is erősen hatott, hogy némelyik újabb játékban előszeretettel lőttek le beláthatatlan helyekről (CoD AW).
Sajna pl. Skyrimnél viszont úgy "szélesít", hogy levágja a kép alját és tetejét.
Gridnél meg fájlokat kellett szerkeszteni, hogy ne csak 1280-as felbontás legyen, mert az meg hülye felismerni a VGA-t, és sajna ált. nem mindegyik játék támogatja rendesen a széles "vásznat". FC4 és Dying Light szerencsére igen.
milchiboy:
Ráadásul a kis chifik eleve nem jók, már a kábelezésük is szar.
mr_bass: Hát, talán mert BF4. A játék jó, a driver szar, bár eddig csak lefagyós/kidobálós példát láttam, gépkivágósat nem. A többit viszont megoldotta, ha kézzel maximumra állítottuk a grafikát CCC-ben, mert így az AMD nem tud "beleoptimalizálni" a grafikába. Egyébként Mantle? Mert azzal gyakoribb a hiba.
A másik, valószínűbb lehetőség, hogy kártyacsere előtt nem pucoltál drivert, ezért is jó, amikor visszateszed a régit.
Egzee: Nálam eddig MINDEN Intel proci belefért a TDP keretébe.
Trükköket és csalásokat jóval többet láttam eddig AMD részéről.
-
kavics325i
őstag
válasz
Speed® #54103 üzenetére
Lehet,hogy Neked és másnak ez túl van csámcsogva,de nekem nem,hiszen nem is tudtam,hogy van ilyen. Egyébként meg teljesen kapcsolódik a kártyákhoz,mert valaminek meg is kell őket hajtani ahhoz,hogy tudjanak megfelelően üzemelni,úgyhogy még off-nak sem off.
Ti akik napi szinten követitek az ehhez kapcsolódó dolgokat,esetleg sokkal mélyebben benne vagytok a hadverizált dolgokban egyértelmű lehet az ami számomra ismeretlen. Nem kell mindenkinek magából kiindulni... -
katt777
félisten
válasz
Speed® #54081 üzenetére
De akkor sincs DX11.X. 760-nál sincs.
(Nálam is belejátszott a döntésbe.)
Számomra az "Űbercsillámpónimaxedísön" a normális elvárás.Én a többinek nem látom értelmét.
Mi a f.sznak vesz az ember akár egy 7870XT/GTX660ti szintű kártyát, ha nem azért, hogy maximális grafikai minőséget élvezzen?Akkor vegyen egy 750ti-t vagy egy R7 265-öt, aztán hagyja, hogy a játékok kikaparják a szemét.
És most nem a hülyeségekről beszélek, mint az nV hótszar TX élsimítása (az első tesztek után kukáztam), hanem az igazán észrevehető finomságokról. Persze lehet butítani is a grafikát, aztán sikítozni, hogy jaj, tuningolt i7 kell a játékok alá, de bármennyire Intel-párti vagyok is, tény, hogy a 6800K-m alap órajelen full HD-be minden modern játékban 100%-ig kihajtotta még a tuningolt Xt-t is.
kavics325i: Nem kötelező, ez igaz. Csak akkor ne nyögd be vaktában, hogy olyan hűvös a VGA-d, mint senki másnak. Semmivel nem igazolod, hogy nincs CPU limited, az ugyanúgy meglehetett a régi házban is. Az biztos, hogy anno 4850-topicban minden hűvös kártyáról kiderült, hogy valami Athlon X2 mellé tették be, és jó esetben 70-80%-körül döcögtek.
Tegyél be ide egy Furmark/Kombustor stb. tesztet
, esetleg játékok alatt kimonitorozva a kihasználtságot és a melegedést (mondjuk egy CoD AW szép lenne maxi grafikával), az hihetőbb.
Na persze, PH nyilván kiadja bárkinek a személyes adatait, és a NAV kideríti, hogy nem volt elég jövedelmed a gép megvásárlására, aztán bekaszliznak, de tényleg...
Ha nem akarod, ne töltsd ki tényleg, a többit lásd feljebb.
-
katt777
félisten
válasz
Speed® #54079 üzenetére
PX hogy ne lenne jobb? Hetek óta azt élvezem újra!!!
Egyik teszt ilyen, másik olyan, hol a 660ti-t hozzák ki jobbra, hol az XT-t (de lehet, hogy tényleg sima 660-a volt).
Én mindenesetre anno infot kértem az adott kártyák tulajaitól az ÁLTALAM használt grafikai beállítások mellett, és az XT volt a nyerő. Hogy bármelyik "szaklap" milyen tesztet talál ki PhysX lekapcsolásával, ultra helyett csak high grafikával, AA/AO-t kiiktatva vagy butítva, de a driveres csalásokat biztos ki nem kapcsolva (mindig úgy, hogy az éppen "tesztelt" kártya jó vételnek tűnjön), az teljes mértékben hidegen hagy.Akik ezeknek hisznek, magukra vessenek.
Amiről megfeledkeztem: Amikor a 7870XT-t vettem, akkor ugyebár még nem volt elérhető az nV újabb drivere, amelyet később, a Mantle ellen hoztak össze, és amely minden játékban 7-8%-ot gyorsította a DX-es megjelenítést. Emiatt ma már valamivel gyorsabbak a 660ti-k, de minden más nV kártya is.Szóval számomra a tesztelés maximális grafikát jelent, driverből MINDEN optimalizálást kikapcsolva, minőséget kiválóra állítva, amit lehet, felülvezérelve vagy legalább feljavítva (mutass egy AMD profilt, amely 24x Edge-Detect AA-ra áll be
), és PX-et bekapcsolva, illetve maximálisra téve. No persze egy AMD-s kártyával PX nem feltétlenül aktiválható (de aztán FPS megvan ám
), ha meg igen, ráadásul ha még magasra is teszed, akkor diavetítést kapsz a legerősebbel is. De ugyanez a helyzet, ha DX11-ben tesztelsz AMD kártyát, mert az adott nV meg a .2-t nem tudja nem tudja.
Az eredmények köszönő viszonyban sem lesznek a marketinggel.A minőségi különbségek ráadásul nem jelentkeznek a mutatós FPS-grafikonokon, amelyek alatt/felett a legtöbb user el sem olvassa a restrikciókat.
No de bocs a sok OFF-ért, egyszer majd próbálj ultra grafikával tesztelgetni (játék, driver), ha lesz rá lehetőséged, hogy megértsd, miről beszélek.
-
katt777
félisten
válasz
Speed® #54035 üzenetére
Nem az a rizsa, hanem amiket itt egyesek tudni vélnek. Anno alaposan utána jártam (nem a szponzorérdekeknek megfelelően elkészített "tesztek", hanem személyes megkeresések és valódi tesztek alapján), melyik kártya a jobb. 760 bőven jobb a 660-nál, XT-t pedig azért vettem, mert egy szinten van a 760-nal, és anno 13k-val olcsóbban megkaptam, amibe belefért, hogy egy ideig nem lesz CUDA-m és PX-em. Ha hagynám, valaki még azt hinné, igazad van.
A vásárlóm DX11.2-vel sokkal több effektet kapott, mint a 660-on, és a SAJÁT mérései szerint az XT gyorsabb (értsd: magasabb grafikai beállításokat tud alkalmazni), pedig nem is tuningolta.
És úgy elégedett vele, hogy egyébként világ életében nV kártyái voltak (csak éppen nem tudott ebben az árfekvésben korszerű nV kártyát venni). Ezen mondjuk nem csodálkozom, mert szerintem is ez a legjobban eltalált AMD kari. Most már hagyhatjuk.
Zsébernardo: Nem véletlenül nincs ott kitöltve adatlap. Bármilyen hűvös házban csak akkor marad 50°C alatt a hőmérséklete, ha CPU-limites a konfig (vagy a beállítás).
Egzee: Már HD3870 idején is 120°C-ra voltak hitelesítve az alkatrészek, tehát a melegedés addig nem vészes (legalábbis a VGA-ra nézve
). Ami biosokat láttam, ált. 114°C körül lekapcsolják a kártyát. Az persze más kérdés, ki mennyire szereti, ha minden fől a gépében, hiszen egy 100°C+ alkatrész hőhatása jó eséllyel nem ér véget a kártya fizikai végénél. Én ált. azt vettem észre, hogy ha 75°C-ig megy a GPU, akkor 100°C-ot még nem érik el a VRM-ek, ezért a tuningot és a hűtést is ehhez lőttem be. Ez még nincs túlzott hatással az alaplapra és egyebekre, merta GPu relatíve hűvös, a VRM-ek meg kicsi hőforrások.
Ami off, az off, pls.
[ Módosította: Speed® ]
-
Egzee
őstag
válasz
Speed® #53977 üzenetére
Bármilyen használat közben észreveszem ezt a flickeringet, de leginkább böngészéskor jelentkezik. (elég gyakran, hogy zavaró legyen) Film nézéskor kb olyan gyakorisággal mint játéknál, tehát ritkán.
Kártya:
http://www.msi.com/product/vga/R9-270X-GAMING-2G.html#hero-overview
BIOS verzió:
015.040.000.000.002887
Driver:
MSI gyáriról pont emiatt újratelepített 14.12 AMD Catalyst Omega.A probléma nem szűnt meg driverrel, Chromeban GPU gyorsítás kikapcsolva.
Van Windows alatt is VSync?
-
katt777
félisten
válasz
Speed® #53940 üzenetére
Akkor keverlek, bocs. A nonrefet te használtad, én nem csak a hűtőre értettem és nem úgy. Én anno a 'nem gyári' kifejezést használtam. Az extra hűtős kártyák nonrefek, de gyáriak. Te lecserélted a gyári hűtést, és feszt emeltél, míg én a hasonló v. jobb teljesítményt gyári hűtéssel és csökkentett fesszel értem el. Ez az amiért én jobb példánynak tartom a nálam járt karit, és persze nem tudhatjuk, mire lett volna képes egy sokkal jobb hűtéssel, magasabb feszen. Mivel az alap órajel 1V alatt megvolt, 1.1V-on meg 1150-t, gyanítom, vitte volna az 1200-at, v. többet. Ez már teória marad, neked meg drukkolok, hogy sikerüljön olyan teljesítményt elérned, ami nem kidobott pénzzé teszi az extra befektetést.
-
katt777
félisten
válasz
Speed® #53934 üzenetére
Persze, de a "non ref" ez esetben nem extra kakaót jelent, hanem éppen, hogy kevesebbet. Az 1.256V elég komoly teljesítményt hozott volna, ha megadom neki, de jó volt nekem a Sapphire ref. fesz. alatt. Semmilyen kártyát nem degradálnék gyakorlatban jelentéktelen teljesítmény-többletért, bár sokan ezt teszik, aztán, amikor jön a degradálódás, olcsóért megszabadulnak a kártyától, amíg alapon még megy.
Jó, most azt mondod, hangos volt, de anno éppen a RAM-okat nem tudtad húzni, ha jól rémlik (bár nem emlékszem, hol volt anno a végük, és lehet, keverem az 1500-asokkal
), és más sem hitte el nekem hogy valóban lehet. Biztosan emlékszel még a "RAM-tuning nem jelent semmit" c. vitára, amikor azok akartak meggyőzni erről, akik nem tudtak húzni a RAM-okon.
Elég szépen javítja a teljesítményt, ha 1700-on mennek. Kíváncsi vagyok, végül mit hozol ki a kariból, a többit hagyjuk.
-
katt777
félisten
válasz
Speed® #53930 üzenetére
Félreértettél, nem akartam szavakat adni a szádba. Anno nem ment ennyit a karid, hűtőt cseréltél, jobban megy, ez természetes, csak nem ref. Nem tudom, az enyém mit vitt volna +10% feszültséggel és extra hűtéssel, de biztosan többet, mint amit gyárilag ki lehetett hozni belle, kíméletes módban (nem a RAM-okra értem, azoknak nyilván ott volt a végük).
Ha játékokban is megy, akkor nem szóltam e részről, viszont 8XAA-t és egyebeket nem tetszés miatt javasoltam, hanem mert magasabb grafikai beállításokkal könnyen bebukhat egy olyan túlhajtás, amely alacsonyabbakkal nem. Ez esetben fals az eredmény, mert nem hajtható addig a kártya, csak ezt nem látod (illetve kiküszöbölöd a potenciális hibafaktort).
De ha valóban mindent ráteszel, és órák hosszat játszol artifactek v. kidobálás híján, akkor elfogadom az eredményeidet, mindama fenntartással, hogy nem gyári kiépítésű kártyáról van szó.(És ez nem arról szól, hogy az enyém mit tudott, nem irigylem, ha egy másik kártya esetleg jobb.)
CoDAW szerintem anélkül is főzi a VRM-eket (önmagában iszonyat a motorja), de ezt nem néztem.
AA-ról annyit, hogy pl. TX-es verziókat simán kilőttem én is, mert semmivel nem jobb a kép, mint egy SMAA-val pl, de megzabálja az összes RAM-ot, és bődületesen lelassítja a játékot (FC4 Ultra min 60FPS-ről 15-25-re zuhant). Szóval én élvezem a minőséget, de hülye én sem vagyok, hogy értéktelen feature-öket kapcsolgassak be, amelyeknek semmi értelmük azon kívül, hogy azt mutassák: 3-4GB RAM kell egy játéknak (van már mivel tesztelnem), amely ugyanolyan minőségben, épeszű beállításokkal feleannyin is elfut.
-
katt777
félisten
válasz
Speed® #53926 üzenetére
Arról beszélek, hogy lecserélted a hűtőt, hogy rendesen tuningolhass, de még feszt is emelsz.. Ha a VRM-ek miatt nem hajtod 1200-on, akkor egyszerűen nem tuningolhatod 1200-ra. tehát nem "menne", ahhoz órák hosszat kéne játékokat vinnie mindenestül, nem benchmarkban villognia. Úgy emléxem, alapon nem ment ennyire.
Én is emelhettem volna feszt, de nem tettem (nem is akartam), 1100/1700 nekem max.1.095V-tal megvolt. Tehát még mindig úgy vélem, jobb példány volt az enyém.
Semmi istenítés, egyszerű matematika. Még hogy 1.2V....
De tényleg RIP.
Adok egy tippet: CoD AW sokkal jobban forralja a VRM-eket bárminél.
(Persze minőséget is kell adni neki, hogy dolgozzon.)
-
katt777
félisten
válasz
Speed® #53921 üzenetére
Azért, mert nem terhleed le fullra a kártyát, ergo jóval kisebb az esély arra, hogy kidobjon egy hibát.
Teljesen mindegy, mennyit bírna a GPU, ha VRM-limites vagy. Amúgy nV-n sincs másképp, jóval melegebbek a VRM-ek, csak hát az egész kari jóval hűvösebb.
Értem én, hogy nincs hangja Fridge-dzsel, csak mindig elfelejted, hogy egy kevésbé tuningolható, ezért lecserélt hűtésű VGA-t hasonlítasz össze egy gyári darabbal. -
katt777
félisten
válasz
Speed® #53919 üzenetére
No de akkor hamis a tuningeredmény. Én ráadásul maxiban szoktam tolni (mondtam már?).
Nálam a GPU vége 1150 körül volt, RAM-ok 1730 fölött kezdtek itt-ott zöld pontocskákat villantani.1100/1700 szép kerek, és nem is határon futott a kari, ergo kisebb az esély a degradálódásra.
Gyári (alapból hangjanix, tuninggal meg mindennek van) hűtés megfogta 73/98°C-on egészen minimális házhűtéssel. -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
Speed® #53913 üzenetére
No de a te kártyád nem tudja ugyanazt.
Viszont amit leírtam, abból megértheted, hogy én semmilyen AMD kártyára nem váltottam volna. A legfőbb indok persze a PhysX, és az általa garantált vizuális élmény. Egyetlen AMD-n sem volt meg soha, és nem is lesz.milchiboy: Nem jön be a linken semmi. De ha GB, akkor OC Guru.
-
katt777
félisten
válasz
Speed® #53910 üzenetére
Nos, bármilyen AMD kártyára váltottam volna, a hiányosságok többsége bizonyosan megmarad, mert nem a kártya okozta, hanem a meghajtók (lásd feljebb). Játékra vitték, ott nem nagyon lesz hiba. Ilyet ugye nem publikálunk, de jóval kevesebbért mint szerettem volna. De legalább nem szemét-árért, és meg fogják becsülni.
sephi:
-
katt777
félisten
válasz
Speed® #53899 üzenetére
Ne hagyjuk, mert van, amiben szar az Omega driver is. Hogy 3 játék szépen fut, az nem jelent semmit. De pl. egyetlen AMD driverrel sem tudtam tunerről analóg módban hardveres felvételt készíteni, az újabbakkal bűn lassan indult a rendszerem (tisztán, csak driver telepítéssel is, nV-val meg rögtön kb. lefeleződött a betöltési idő), telepítője eltávolítás után okozott gondot a következő meghajtóval (rögtön black screen telepítés után), a Transc. csomagot telepítve a tavalyi meghajtók nagy részében léptetésnél elszállt a kép akár 2 percre bármilyen hardveres videó lejátszásnál, játékokat illetően pont BF4-ben Mantle laggolt vagy kidobált gyári AMD profillal, és még sorolhatnám. De nem 1x láttam olyan hibát, hogy x felbontásban szépen szaladt egy játék, egy akár kissebben meg laggolt vagy bugzott, mert azt éppen kihagyták az optimalizálásból.
Az egyéb "known issues" meg soha nem fog eltűnni.
Nem vitázni akarok, csak azért írtam, mert ezek a hibák léteznek, más formában régebbi meghajtókkal is, a használható kategóriába a 13.12, a 14.4, és a 14.12hotfix tartozik. Nyilván, ha a fenti funkciókat valaki nem használja, nem törődik vele (pl. SSD-n kevésbé tűnik fel a betöltési késedelem), vagy nem játszik olyan játékokkal (azokon belül grafikai beállításokkal), amelyekhez nem megfelelő a driver, akkor hiheti azt, hogy minden rendben van.
A valóság azonban nem ez.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Speed® #53899 üzenetére
Heló!
Elmagyaráznád nekem ezeket a rövidítéseket?
Nem értek ehhez.
nekem is 7870 karim van, csak nem LE hanem OC verzió. Utóbbit tudom mit jelent...
Szintén Omega driver, de mivel lőtted be? Mi az az AB? Belőném én is, hogy az említett játékok fussanak nálam is gond nélkül. -
Crendless
csendes tag
-
katt777
félisten
válasz
Speed® #53823 üzenetére
Gondolom, nem nehéz kitalálni, melyik. Természetesen csak akkor jobb a 7870XT (és a tuningja, amivel befogja a másikat), ha a 280 jóval drágább, de ez meg tény.
Sanyi19: Hát akkor a táp volt kevés a komolyabb tuninghoz (legalábbis, ha előtte tényleg stabil volt). Örülök, hogy megoldódott.
JegesEmber20: A Windforce hűtésről tudok nyilatkozni? Hatásfoka jó, viszont elég magas a min fordulatszáma és így az általa keltett zaj (eredetileg 2 ventis volt, sztem úgy maradt a kalibrálása). Ha úgy van, mint nV kártyáimon volt, akkor lejjebb venni sem lehet.
Steve198310: És hogy ez mekkora kamu!
kovsol: Főleg ilyen AMD-szponzorált cikkekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Exkluzív órák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged