- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
-
válasz
torma1981 #11623 üzenetére
Én még nem teszteltem majd ma fogom ha haza értem melóból
Csak a teszteket néztem-linkeltem ott pedig mindehol ezek az eredmények mutatkoztak de mint mondtam ma délután már saját tesztem is lessz.
Pug: nemtudom mi a rák bajod van velem, semmi olyasmit nem írtam/mondtam amire így kellett volna reagálnod
Kockaharcos: csak annyit takar a jelölés hogy egy 7950.es kari felhúzva 7970GHZ EDITION teljesítményére! -
Petyyyyy
addikt
válasz
torma1981 #11342 üzenetére
Nana! Ez korrupció gyanús! Nem gyanús...ez korrupció!
Csupán elírás történt. Itt az eredeti ára -
seederking
őstag
válasz
torma1981 #9738 üzenetére
Alapon hozza neked az 1200-at?Mem órajel?
Ha fesz kell az enyémnek akkor se gond vagy az már nem "jelent jót"?
Cpu-d mennyin járatod,Nb,nb fesz stb?Kockaharcos:tuning stabil,BF3 irásodra kérdezem?Alapon is csinálja?
Droidmester: Akkor 1.25-ig nézem mit hoz.Elöször csak gpu órajelet emeljem vagy mem-et is.Mi az "elvárható" amit ennyi fesszel hoznia kellene?mem-ben is.Mondjuk van igy értelme ha csak a 3.6-ot tudom mondjuk stabilizálni a kávédarálóval?
-
RMZ250
senior tag
válasz
torma1981 #9325 üzenetére
A múltkor nekem esett valaki mert azt mertem mondani, hogy nem olvassa a togyikot.
Most erre megint mit mondjakTe se olvasod a kártyád topikját? -- nehogy megsértődj--
Nem a tuningról megy vita hanem a BlackScreen-BlackScreen-BlackScreen-BlackScreencsucsbicep: pontosan így látom én is.
-
kovsol
titán
válasz
torma1981 #8909 üzenetére
A ventilátor szabályozásával nem vagyok kibékülve főként, mert nagyon durva lépésekben lehet csak állítani a venti fordulatot. Amúgy teljesen elég a proci alá egy ilyen lap. 4400 24/7 -re sima ügy benne, de 4900 -t is sikerült elérnem vele, csak azt nem bírtam lehűteni már. De igazából kétlem, hogy az ilyen 30-35k körüli kategóriában bármelyik lap is kevés lenne egy i5 alá. Ezek nem esznek olyan sokat, hogy sokmillió fázis keljen alájuk. Még mindig inkább egy jó tuningos procit kell kifogni nem pedig az alaplapra költeni a sok sok pénzt, főleg ha nem rekordokat akarsz döntögetni benne.
-
Attix82
addikt
válasz
torma1981 #6575 üzenetére
Az még a jobbik eset, hogy kézbesítés előtt értesítenek, de ha emelt áron küldik ki szó nélkül, na azt nevezem pofátlanságnak
...
Gondolom le van valahova írva, hogy az árak és a képek tájékoztatóak. Én úgy gondolom az árak 98%ba stimmelnek mindig. De van esély a fent említett dolgok miatt belefutni ilyenbe, nah a 4. emberke 2%ba esett
.
Ez az átka a netes dolgoknak, a boltokhoz képest (frissítési késedelem + pár hiányos adat az adatbázisból). MMbe bemész, látod ott van 10 db valamiből, az ára feltüntetve, a pénztárnál már biztos nem emelkedik.
-
Attix82
addikt
válasz
torma1981 #6573 üzenetére
"De ha ezeket a dolgokat tudják akkor tüntessék fel."
Mármint mit?
A legjobb rendszer az lenne, hogy mutatni realtimbe , hogy 3 db ennyi, a következő már ennyi lesz. Persze akinek raktárkészlete van, az meg tudja oldani, de ott is lehetnek 10-20 perces késedelmek mire a rendszer átírja mint a 20000 db terméket újra , miből mennyi.
-
Attix82
addikt
válasz
torma1981 #6570 üzenetére
Ez úgy van, hogy van mondjuk 3 db 50e ftos X helyről. Bejön 4 rendelés, 3 rendelés lebonyolítható 50e ftal, de a 4. már nem....vagy egy másik forrásból kell hozni ,de ott biztos nem annyi , mivel legcélszerűbb a legolcsóbb árat kiírni ..... és ilyenkor jön az, hogy kell vagy nem.
Persze lehet az ár változott volna 5 óra múlva a 4. rendelési árra, mivel az adatbázis frissítés nem realtimeba dolgozik...(képtelenség lenne, rengeteg erőforrást emésztene fel)
Sajnos nem olyan egyszerű mint ahogy kinéz
-
kisza25
félisten
válasz
torma1981 #6181 üzenetére
nem kell kiszedni oldalról is látszik, csak a gépház oldalát kell leszedned, az elpida szép öles betűkkel van ráírva
synthattik: hát ezt a gondolatmenetet, hogyan sikerült összerakni
az elpida nem is megy 1400Mhz-et, az, hogy ott kevesebb pontot kapsz az azért van, mert nem stabil
asdxv: nézd a jó oldalát: a memóriahúzás általában sokkal kevesebbet hoz a konyhára (ráadásul, ha túlhúzod el is szállhat, nem úgy mint a GPU, ezért én azt nem is szoktam eröltetni, már több* póruljártam vele)és miénk legalább nem zörög -
Alpachino
veterán
válasz
torma1981 #5743 üzenetére
Ezzel egyet értek
a 660 TI az egyik legrosszabb ár/teljesítmény arányú kari ....még
A 7950 olcsóbb és azért mégis csak gyorsabb
A sima 660 viszont, az egyik legjobb, mivel 60K körüli árával 7870 szint közeli teljesítményt kapunk, tehát árba is és teljesítményben is szépen beékelődött a 7850 és a 70 közé.
-
Alpachino
veterán
válasz
torma1981 #5740 üzenetére
Olvass teszteket, találsz egy pár nevesebb külföldi tesztelő oldalt, ahol szerepel mind három kari
Látni fogod, hogy a 660 inkább 7870
de Attix82 kolléga is linkelt egy-két videót feljebb erre vonatkozólag.
A 660 TI az meg a 7870 és 7950 közé ékelődött be, mivel 15% van a legtöbb helyen a sima 660 és a TI között.
Tomix24 : Nem látom a 7850-et a Sniper V2, Sleeping Dogs-ban sem
-
-
gordonfreemN
addikt
válasz
torma1981 #5186 üzenetére
Nem lesz hangos mellette a téglakártya
Adatlapra ha ránéznél, sokkal tájékozottabbak tűnnél.
Volt már dc-s asus kártya is, 6850. El kellett adnom, mert annyira befűtött.
Az a hűtés konkrétan egy kalap sz@rt nem ér.
Milyen kártyád van? Volt már ilyen stock kártyád egyáltalán?
Csak mert ha jószándékkal tanácsokat adsz, akkor az mögé nem árt némi tartalom.
Szóval nem azért keresek ilyen kártyát mert tudom, hogy rosszabb mint a többi, hanem épp ellenkezőleg. -
válasz
torma1981 #4275 üzenetére
Az SEMMIT nem jelent hogy másik kártyával vagy integrált VGA val jó volt!
ahogy nézem nem valami fényes ennek a TV -nek a HDMi bemenete!
De már azt is írtam kb: 66542 -szer hogy HDMi kimenet mindegyik VGA -n bugos-nyűgös (nem csak ati de NV -oldalán is) ha már HDMi akkor minimum MINŐSÉGI kábel amivel próbálkozni érdemes! De még jobb lenne egy DVi <=> HDMi kábel!
-
-
sakal83
addikt
válasz
torma1981 #4009 üzenetére
Én most vettem egy hd7950-et. Ha tehetném, inkább a hd7870-et venném, csak még áresés előtt rendeltem.
Hd7950 akkor éri meg, ha 1-2 év múlva CF-be gondolkodsz. Egyébként az én 1150/1350-en futó hd7850-em 45%-al volt lassabb a 1100/1500-on futó HD7950-nél crysisben. (42 vs. 60 fps)
A haevennél 38% volt a különbség. Viszont a Crysis 2 fenomenálisan fut a hd7950-en a hd7850-hez képest. A Maffia 2-nél is 35-40% a különbség.
A HD7870 sztem most a bestbuy. Húzva kb 10% lehet a teljesítménykülönbség a húzott hd7950-hez képest és 20k-val olcsóbb.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
torma1981 #3989 üzenetére
Full HD-n lévén szó, ha meg tudod engedni azt a +15e-20e Ft-ot, akkor 7950 jobb választás.
(#3990) pokkos: A videokártyák általában jobban bírják a hőt. Tudod állítani a ventilátor vezérlést, ha ez zavar, bár szerintem normális, főleg ilyen melegben. Túlmelegedés esetén úgyis leállna, ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest