- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
DroiDMester #5348 üzenetére
Egy gyors kérdés: szó volt róla hogy 7xxx kártya biosát csak dos alól lehet frissíteni. Ez akkor is igaz a az AtiWinflash végigfut és azt írja hogy oké? Mi a különbség? Miért kell dos alól? Előre is köszönöm a választ.
( egy Sapphire 7850 OC-ról lenne szó amin van kapcsoló is. ) -
Barathrum
tag
válasz
DroiDMester #52500 üzenetére
Csak most kapcsolódtam be a videókártyák generációs dolgaiba, mivel nemsokára új gépet szeretnék venni. És mivel egy Ati Radeon 4890-em van, így "egy cseppet" le vagyok maradva.
Eldöntöttem, vagy MSI R9 280, vagy Asus R9 280. Használtat nem akarok venni, vettem már eleget korábban...
Azért köszönöm mindenkinek a tanácsot! -
válasz
DroiDMester #34985 üzenetére
Menni fog C2C is, de a 7850 csúnyán le fog bőgni ott már, az a lényege az egésznek, hogy egy első szériás Boost nélküli alap 7950-t betud e fogni egy húzott 7850, ez a téma élvez prioritást, nem pedig a Boost-s meg tuningolt 7950 eredmények
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #18421 üzenetére
Nem lehet, hogy a ram sebesség is dob a teszten? Vagy pedig semmit nem profitál az új architektúrából/utasításkészletből, mert az enyém se sokkal gyorsabb mint a tied. Kb amit az órajel többlet indokol annyival csak.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DroiDMester #18421 üzenetére
Nagyobb az e-penised örülsz?
(#18411) Majkee84 Akkor bugos a szoftver.
(#18415) gyuszaa: Az szép hogy kb egy húzott x6 szintjét hozza a procim 3,4 ghz-n.
(#18437) gyuszaa: Na az érdekes az enyém volt?
-
HSM
félisten
válasz
DroiDMester #18203 üzenetére
Hát nem tudom. Én ebből indultam ki: [link] Annyira nem régi játékok. De van ahol eléri a duplázást, aláírom.
Nálam sajnos hiába lesz 7870, nem fogok tudni nyilatkozni az erőviszonyokhról 5850-hez képest, mert minden játékomat maxon viszi, a legújabb címek nálam eddig kimaradtak. -
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #17983 üzenetére
Már vártalak.....
7950 téma látom érzékenyebben érint, mint gondoltam
Persze, amit most leírtál szokás szerint megint nincs köze az eredeti témához
Szerintem olvass vissza egy kicsit és ne csak hirtelen felindulásból írj, féloldalas posztokat a semmiről
-
patex1983
őstag
válasz
DroiDMester #17988 üzenetére
Hadjuk a témát
-
patex1983
őstag
válasz
Milyen web böngészőt használsz?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Ez lemaradt--->
-
Beretvás
veterán
válasz
DroiDMester #17709 üzenetére
+1
-
>Deego..
senior tag
válasz
DroiDMester #17705 üzenetére
Miért nem érdemes a 7770 CF?
Kipótolnám de hiába, akkor kellene vennem egy új CPU-t.
Ami meg számomra már túlzás, vagy ez vagy az. -
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #17598 üzenetére
zárt házban volt a cumó, vagy az asztalon egy dobozon?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #17592 üzenetére
és mivel hűtötted?
-
patex1983
őstag
válasz
DroiDMester #17592 üzenetére
Hát nálam a 4,2 Ghz-hez már 1,442V feszt kér a cpu...Lehet valamit nem jól csinálok, PM-ben is jöhetne egy kis help mondjuk BIOS képernyőfotókkal
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #17256 üzenetére
miért, mi bajom lehet/van akkor ha csak 60-70%-on pörög a cpu?
(#17254) zserbox
buhehe -
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #16972 üzenetére
4.4 beta trixx -t próbáltam, de ugyan ezt csinálja mint amit te linkeltél. Rányomok, hogy 1,15V és azt befixálja 2D -re, majd 3D ben felvált magasabb feszültségre. Ha 3D terhelés alatt állítom neki a feszt akkor meg semmi nem történik. Viszont az órajeleket se tudom állítani vele, mert 0 és 10Mhz között lehet állítani a csuszkát csak.
MSI AB ban hiába pipálgatom be a fesz állításokat, restart után is szürke. Asus gpu tweak esetén meg be se tudom pipálni, mert nincs a listán rajt.(#16969) asdxv visszafogná a 7950 -t, nem javaslom.
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #16911 üzenetére
"szinte"
Ezt írtam
És nem itt a vége, hanem 1300-nál
továbbá 7/24-re 1260-ra van belőve...egyébként sem farokméregetés céljából linkeltem az 1280-as eredményem, hanem viszonyítás képen....
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #16841 üzenetére
És akkor az Afterburnerben is működni fog?
Használtan én az Asus GPU Tweak-et, de nem bejövős annyira
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #16837 üzenetére
Nem tudom, de nekem a fesz állítás csak a Tweakkel megy, MSI AB-nél nem engedi állítani, pedig engedélyeztem neki... Trixx még VDDC csúszkát sem hoz ki.. Nem tudom milyen lehet rajta..
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #16837 üzenetére
Értem, nekem valamiért nem, vagy tényleg nem kapcsol vissza.
Még annyit segíthetnél ha gondolod, hogy az órajelhatárokat hogy tudom kitolni? GPU-nak elég az 1400MHz, mert annyit nem megy, de a memóriára kíváncsi volnék, 1450 a max amit enged, azt viszont viszi 24/7-be is.
csucsbicep: Trixxnél tekerd kicsit lentebb, ott van az
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #16830 üzenetére
De V2-es 7850-em van, mindjárt megnézem milyen szabályzó van rajta.
-
lowzor
veterán
válasz
7850-nél úgy, volt, hogy beállítottam neki az 1,214V-ot és végig annyit kapott terhelés alatt (legalábbis a GPU Z szerint). A droppolást először a 7870-nél vettem észre.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
De, be volt pipálva, Trixx nem volt rajta soha. Vagyis újratelepítés óta nem. Csak AB.
na most kivettem, kíváncsi vagyok!
szerk:
Afterburner ugyanúgy 3d fesz értéket mutat, aida64 viszont 0,8V körülit, gondolom ez a valós, mert 30 fokig visszahűl a kártya.. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #16822 üzenetére
Érdekes, nálam nem írja ki a pontos típust az Aida, csak ennyit: GPU érzékelő típusa Diode (ATI-Diode)
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #16825 üzenetére
A két érték az Afterburnerben beírt feszültségre vonatkozik.
Mennyit menne tényleges 1300mV-al a kártya? Vagy hogy van ez pontosan?
Most már az AB is mutatja a feszültséget, miért nem veszi le a feszt 2D-re, folyamatosan 1200mV körül megy a feszültség, órajelek 300/150, de a fesz valamiért nem..
Mi az oka?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #16825 üzenetére
Működik a dolog, köszönöm szépen!
Érdekes ez, mindjárt megnézem 1.3V-ról mennyire esik le.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #16822 üzenetére
GPU érzékelő típusa Diode, CHiL CHL8228 (ATI-Diode, 70h)
az enyémen ez van úgy néz ki
-
DEV_NULL
őstag
válasz
DroiDMester #16352 üzenetére
kössz a tippet! most igazítottam a vezetéken kicsit.. helyreállt. mondjuk elég szarul van megoldva, mert ahogy a pcie csatit rádugom a kártyára kicsit feszíti a vezetéket és ha piszkálgatom hol pörög mint állat hol nem. elég gáz lesz ez így, nem ezt vártam egy 54k-s kártyától...
-
surgyi
senior tag
válasz
DroiDMester #16352 üzenetére
Üdv Mester!
Egy olyan kérdés lenne, ha egy VGA gép indítás után nem ad képet, pedig előtte tökéletes volt, mi okozhatja?
Lehetséges, hogy vmiért a bios szállt el rajta? -
MZsoltee
veterán
válasz
DroiDMester #16347 üzenetére
Azt hittem erről van szó:[link]
-
MZsoltee
veterán
válasz
DroiDMester #16345 üzenetére
Csak nem tahiti le ről van a kép?
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #16342 üzenetére
ez: EDW2032BBBG-60-F is rated to run at 1500MHz using 1.6v.
Szóval lehet az új jól tuningolható elpida ramok már 1,6V -t kapnak ? -
rayoliviero
veterán
válasz
DroiDMester #16342 üzenetére
Értem, köszi szépen.
-
Giot
addikt
válasz
DroiDMester #15899 üzenetére
Mi a véleményed a PCB-ről? Mennyire spórolták el az alkatrészeket Zafírék a referenciához képest? Hány fázisú a tápellátás?
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #15862 üzenetére
Persze,már vártalak.
Igen az új széria így néz már ki,pont ezt tárgyaltuk mi is.
Ez a dualX verzió.
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #15773 üzenetére
-
ZCoyote
őstag
válasz
DroiDMester #15779 üzenetére
Többet fogyaszt a Tahiti? Akkor inkább maradok a most kaphatóaknál, mert nem csak játékra lesz a gép, akkor meg ne egyen annyit.
-
soultrapp
senior tag
válasz
a 7870tahiti le.mikortól lesz kapható?és olcsóbb vagy drágább lesz a sima 70től?
-
zserbox
őstag
válasz
itt a fórumon
de akkor álmodtam csak
ha tényleg húzható akkor királyság -
bitum3n
tag
válasz
DroiDMester #15753 üzenetére
A többi cucc: asrock b75m dgs, i5, 3470-es, 8gb kingmax 1600 mhz, 500 gb hitachi, sharkoon vaya, meg egy 5k-s dvd író.
Am. dec. közepén vettem mindet, addigra visszavonhatta a gyártó az összes ilyen karit? Ha jól emlkészem korábban volt erről szó. -
zserbox
őstag
válasz
DroiDMester #15753 üzenetére
ismered ezt a tápot vagy csak kattogsz mert még soha nem hallottál róla?
-=ZK=-: ez a proci téma több mint érdekesfőleg mert kovsol kolléga 4,5 GHz nyomatja a 3570K-t bár az ugye csak 4 mag a tiéd meg 4-el több
-
Tomix24
addikt
válasz
DroiDMester #15696 üzenetére
-
Garsza
veterán
válasz
DroiDMester #15582 üzenetére
már leszedtem a hűtő bordákat vissza csináltam eredeti állapotába. De nincs semmi változás. Vayis van anyi hogy egyáltalán nincs kép azóta hogy egyszer bejött az alaplap biosa. A gépem nem sípol mert nincs alaplapi hangszóró a házban. Csak a Biosz postnál látom hohy azt írja ki hogy load GPU Bios vagy ezt a kódot 00B2. És nem indul a gép de hagyom vissza küldöm gariztatni és lesz ami lesz nem tudok mást csinálni.
-
lowzor
veterán
válasz
DroiDMester #15522 üzenetére
Az enyém mondjuk csak 1150/1600-at megy alapfeszen, de hát így is brutális. Ezt én is észrevettem, hogy 800 mhz-en nem valami nagy szám, de tuninggal brutálisan megjön az ereje
Már 1100-on is olyan szinten van, hogy annál nem kell több.
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester #15503 üzenetére
A Boost verzió +25Mhz-e nem váltja meg a világot a gyári 900Mhz-es OC órajel után. Ez a relatíve teljesítmény összesítés kicsit olyan, mint a statisztika - sokszor csak a lényeg nem jön át. De én nem is általánosságban mondom, hanem kimondottan GCN téren - és azt sem elsősorban az AMD-nek róvom fel, hogy nem azt nyújtja amit elvileg nyújthatna. FC3 tesztet láttál már?
Ez GCN optimalizált játék, ezt nemigen lehet megmagyarázni. A "sz@r" Kepler nem, hogy sokkal gyengébb lenne... a hülyék, biztosan nem mondták neki, hogy itt Hé, itt biza a GCN-nnek kell jobbnak lennie!
darky@: Bár iróniának szántad, de magad sem tudod ez mekkora igazság! Gondolom nem sok PS3 van otthon, mert tudnád: ott nincs kínlódás, csak játék és játékélmény. Sajnos többnyire csak 720p-ben, bár egy jó elektronikával ellátott TV-n ez is nagyon jól mutat, az exclusive címek meg különösen igényesek.
Éppen azért hajlok afelé, hogy kiszállok ebből a mókuskerékből - legalább átmenetileg -, amíg megjelenik az új konzol-, és VGA generáció. Akkor majd kiderül melyik beruházás lehet jobb, és hosszabb távú. -
Tomix24
addikt
válasz
DroiDMester #15447 üzenetére
Performance-wise, it is just 2% slower than the HD 7950, but 8% faster than the HD 7870, which means that the HD 7870 jokerCard is much closer to the HD 7950.
Húzva szép eredményt ért el, az árát szem előtt tartva persze:
-
Tomix24
addikt
válasz
DroiDMester #15439 üzenetére
Nagykeres vagyok, akkor ez biza Best Buy(rakin, bruttó 64K max ha pl felhívjátok az ipont, vagy valamelyik boltot) .
Ezt a tesztet nézzétek meg!: [link] 7950-es szint minden játéknál.
Húzni nem nagyon lehet, de nem rossz azért. Gondolom régi driver-al nézték:
-
banderasz77
addikt
válasz
DroiDMester #15439 üzenetére
Nagykerben?
-
YellowFlash
aktív tag
válasz
DroiDMester #15431 üzenetére
Ez mind okés, csak az a baj vele, hogy koliban vagyok, és se közel se távol egy másik használható gép.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #15341 üzenetére
Persze,hogy jobb! Kösz a linket,be is rendeltem egy párat,úgy is jó sok lapot lehet venni alá,mert az 1156 jól elterjedt.
...már megint lemaradt:
Jah,és természetesen igazad van,mint mindig!
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #15323 üzenetére
Szóval számodra mérvadó a 3dmark 11 cpu tesztje összehasonításként. Játékok legtöbbjében az i7 nem gyorsabb azonos órajelen az i5 nél, mégis Physics pontszámok nem ezt mutatják. Nem mellesleg iszonyat érzékeny a ram órajelre is a teszt és neked magas órajelű ramod van. Meg eleve intelre van optimalizálva egy rakat szintetikus teszt.
(#15331) mrhitoshi megnézném, mondjuk egy Starcraft2 4vs4 ben mennyire hajtaná ki a procid a 7850-t
Ott még az enyém is kevés. Vagy egy Guild Wars 2 World vs World összecsapásban. 7850 és a 70 között nincs akkora eltérés, hogy a cpu jelentősen kevesebb kelljen alá. Ha egy vga kártya 10-20% al lassabb nem azt jelenti, hogy akkor 20% al kisebb cpu kell alá.
-
miresz
veterán
válasz
Először utána is olvashatnál a dolgoknak mielőtt posztolsz.
1.
A 3Dmark11 eredményeknél pont azt tárgyaltuk ki,hogy a 12.11b hatására csökken 3Dmark11-ben a Physics score valami bug miatt.Az eredeti eredményem ami nem 12.11B-val volt(és ami helyett feltették a mostanit) 8421 physics pont.2.
Ha látnál nem csak néznél,rájönnél,hogy mekkora baromságot írsz. BFBC2-nél fix 60fps-re van lőve. Vsync-el játszok mindent.3.
Dirt3-ba nekem épp elég a 124fps,így 80%-on is szerintem elég játszható szint. A plusz 10fps-ért nem veszek méregdrága i7-et,mert nem éri meg.4.
Persze,hogy neked a legjobb a procid,ezt nem is vitatta itt senki sem a fórumon. Kívánom,hogy használd még egészséggel legalább 10évig.Ui: jah,ezt lefelejtettem:
-
mrhitoshi
veterán
válasz
De most komolyan srácok!
60FPS felett ki a lósz@rt érdekel, hogy most csak 80%-on megy a GPU ?
Linkelve lett egy FC3 teszt. 60 FPS-ről beszélünk... engem azon a szinten rohadtul nem érdekel, hogy most akkor csak 80%-on megy a GPU.A linkelt Dirt 3 képen 125FPS!!!! van mérve. -,-" Ki az az elmebeteg aki ezen a ponton azt vitatja, hogy oda nem jó egy AMD processzor ? 125FPS !!!! Még egy 120Hz-es monitor mellett is fain lenne.
Nem értem az itt lévő embereket. Ha számomra játszható egy játék, tehát a szemem szerint nem akad, akkor mégis minek adjak ki több tízezer + pénzt egy jobb CPU-ért ? Azért hogy egy programmal játék alatt!!! tudjam nézni, hogy mikor mennyi a GPU kihasználtság ? Ez nekem annyira irracionális, hogy falnak megyek.Mindegy rátok hagyom ezt az e-pénisz méregetést (mert nem más), én közben játszok a fosch AMD CPU-val szerelt gépemmel.
-
lowzor
veterán
válasz
lol
Annyi physics-et ad a 8120 4300-on, mint az i5 2400 3600-on -
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #15301 üzenetére
Még az is kevés?
De gondolom a tied elég neki? És akkor az hogy lehet,hogy pl. Unigine Heaven-ben 99%-on megy még egy 5000+ -os athlon alatt is egy 7870 is,és a proci csak 1 szálon dolgozik? Talán úgy van megírva a program? Segítek igen úgy. Sok játék alá tehetsz akármilyen processzort ha szarul van optimalizálva. Bár hozzáteszem a Frostbite2 jól optimalizált. Nekem még sosem volt FPS gondom sem BF3,ill MOHA WF alatt sem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #15298 üzenetére
érdekes....
én a BF3multi miatt frissítettem a gépet (FX+7870). azelőtt X6+6950 volt... háát, ég és föld a különbség.
a proci 45-60%-on teker. a kártya néhol 80-95%-on... az fps érték megfelelő, multihoz pont jó (Y)
persze lehet ehhez már közrejátszik a DDR2ről 3ra váltás is...hm. passzúgyhogy én már nem hiszek semmilyen tesztnek, csak annak, ami a szobám négy fala között törénik
szerk
anno, mikor megvettem a 3870X2-t a 6400+ X2 alá, akkor voltak bajaim... ma, hogy "ha" az FX-re rákötöm a 7950-et én valahogy nem félek
de előbb majd egy 7870CF-et nézek meg.... remélhetőlegDE... majd minden kiderül
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #15298 üzenetére
...inkább töröltem,jobbnak látom nem írni semmit......
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #15295 üzenetére
Semmi-semmi. Csak arra gondoltam,hogy tényleg milyen jó a procid,mi meg még több millióan szenvedünk ezekkel a szarokkal.... Ha esetleg eladnád gondolj rám,jó lesz nekem,legalább nem fog billegni a számítógép asztalom....
(#15296) - = Zk = -: Szerintem nem lesz elég nekem egy 7750-est alig akar kihajtani 4Ghz-n.
Vegyél valami i7-et,az talán...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #15293 üzenetére
i7-860@~4200.MHz már kezd kevésnek bizonyulni, de még így is mérföldekkel jobb mint a jelenlegi legjobb 8.magos AMD
ezt nem hagyhattad ki, gondolom.... bár ne "ismerném" a PH-s "életedet"
.... akkor elhinném, hoyg nem direkt írtad. így.
csak kérdezem. mert majd tervben van nálam is a 7950. de akkor megvagyok nyugodva, hogy az FX-em elég lesz alá. arra amire kell, bőven
egyelőre jó a 7870 is..de mit is keresel te itt amikor már 7950-esed van?
buhehe
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #15293 üzenetére
Ez ismét erős túlzás.
Ahogy nézem szeretsz te túlozni sokszor,és utána örülni neki ezzel a smile-val.
Ez az egyik kedvenc smile-d gondolom.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
DroiDMester #15290 üzenetére
Az a baj, hogy 27"-on ekkora felbontással 108,78 a pixelsűrűség. Egy 21,5 FHD monitor is akkora pixelsűrűséggel dolgozik mint egy akkora monitor, amit írtál, és ha egy távolságon kívül nézed a 27"-os monitort, akkor az már kezd kevés lenni. Egy 42"-os TV-n legalább UHD kellene 1m-es távolságban. Minél több a pixel, annál feleslegesebb lesz majd az élsimítás.
Nem hiába reklámozza az Apple a retina kijelzőket. Egy meghatározott távolsághoz meghatározott PPI tartozik, ezért mondjuk fél m távolságra még elég is lehet 21,5"-on FHD, de legalább 2560x1440 kellene már, és akkor 27"-on jóval nagyobb felbontás.
Nem tudom erre a pontos számítási képletet, de levezethető a szem fizikájából. Vannak a fórumon nálam okosabbak is ebben a témában, így nem akarok pontos számokkal dobálózni, de kellene már az az UHD felbontás. -
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #15290 üzenetére
Te mivel is hajtod a 7950(?)-esed? (cpu)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #15226 üzenetére
hmm....
én nem íratom ki. én nem hiszek neki. na meg, annyira nem is érdekel igazáncpu+vga-t szoktam figyelni BF3 alatt. (Y)
-
khorvat
senior tag
válasz
DroiDMester #15220 üzenetére
Ezeket az adatokat(bal felső sarok) mivel lehet a játékok közben monitorozni?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #15222 üzenetére
jaaa, igaz. a pálinka hatása még. sry
nem tudom, régen azt mondtad, hoyg nem lehet hinni egy monitotorzónak sem ilyen szempontból (én úgyemlékszem, te is ezt mondtad. ha nem, bocsánat)
ezért nézek fúrcsán. én is kiíratom de... nem tudom, mennyire valós. hihető -
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #15220 üzenetére
és Te ennek a kiírt 3GB-nak hiszel?.. értem ezt a monitorozóprogi hetőségére
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DroiDMester #14942 üzenetére
Válaszolnál erre? [link]
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DroiDMester #14921 üzenetére
Te valami bolti eladó lennél? Akkor mi a helyzet azzal hogy szinte már naponta érkezik egy újabb user black screen erroros kártyával ebben a topicban? Mindenki kamuzik?
(#14924) newest:
Msi black screenes kártyáról panaszt már olvastam. -
newest
csendes tag
válasz
Érdekes ez a fórum sokan sapphiret irják te meg irsz egy olyat hogy 100 ból 3 azse ilyen okból máskártyákból meg közel a 10 szerese
mindegy..
Igen feljebb olvastam valaki panaszkodott még ASUS-ra
De java részt Sapphire-t említenek ezért írtam, na meg most tervezek venni egy hd 7870-et mert ár érték arányban nagyon jól teljesít sőt teljesítmény/fogyasztás mutatója is TOP, csak nem tudom milyet Gigabyte HD7870 OC 2GB vagy MSI R7870-2GD5T/OC kártyákra gondoltam
Nem tudjátok ezeknél is elő fordulhat BS? de ezek után kitudja -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Az lehet, de mindenki mást mond, aki másik szállítmányból kap meg lehet pont az ellenkezőjét mondaná amit te.
Viszont itt a topicban csak az elmúlt két hétben volt 5 vagy 6 hibás sapphire, amik gondolom egy eresztésből jöttek. -
törölt tag
válasz
DroiDMester #14857 üzenetére
Kimaradtam a délután!
De látom addigra mindenkinek sikerült a monitorozási probléma megoldása!
Neki is látok én is!
Köszi!!zserbox neked is thx!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #7008 üzenetére
+1 köszönöm! múkodik (Y)
-
ZozzHUN
addikt
válasz
DroiDMester #14862 üzenetére
Megcsináltam amit írtál, most már ki van írva a magonkénti usage, thx!
-
marcusa
addikt
válasz
DroiDMester #14862 üzenetére
Ez volt a gond, nem futott a háttérben, most már kiírja... Köszi
-
marcusa
addikt
válasz
DroiDMester #14857 üzenetére
Ezzel megvagyok, és ezután az AB-ben a Settings-en belül a Monitoring fülben a pipálós listában meg kellene jelennie ilyen néven?
A RivaTuner-be is betallóztam már:
De a listában nem jelenik meg, és ki sem jelzi.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #14746 üzenetére
Turbo is járt nálam igen. Hangosabb volt terhelésen,mint a sima,és baromi csúnya is,úgyhogy szerintem jobban járt.. NEM SZOKTAM A LEVEGŐBE BESZÉLNI,ELLENBEN VELED,AKI CSAK OKOSKODNI JÁR IDE! KEZD BAROMI IDEGESÍTŐ LENNI,HOGY MINDENKINÉL JOBBAN TUDSZ MINDENT,MINDIG!
-
marinea2
addikt
válasz
DroiDMester #14746 üzenetére
Jogos.
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #14599 üzenetére
Bírom, hogy te mindig okosabb vagy mindenkinél. Alapjáraton nulla hangja van játékot meg ki játszik hang nélkül? Ha te meghallod bármelyiknek is a hangját mondjuk egy bf3 csata közben gratulálok. 1 év garancia nekem meg többet ér mint 2e Ft -t. Nem egy cuccom döglött be már 2 év után. Amúgy meg örülök neki, hogy van akinek 20e Ft nem tétel. 2e Ft -t meg egy tapsot ér.
-
Pocok77
tag
válasz
DroiDMester #14594 üzenetére
Az MSI se éppen hangos. 50% felett jön meg a hangja. Sztem a +1 év garancia miatt jobban megéri.
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #14594 üzenetére
Én meg msi -t vennék +1 év garancia miatt. Érzékeny vagyok a hangra és a házamból így se hallom ki az msi karit.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #14531 üzenetére
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #14531 üzenetére
Szép. Hát úgy hogy én is 800Mhz-n hajtom,és 41%-on járatom a ventillátort rajt,és még alul is feszelem nekem se.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
DroiDMester #14514 üzenetére
Na ugye, azt a kis pénzt meg lehet költeni nagyobb procira, hogy legyen nagyobb a 3dmark pontszám
-
csoty
aktív tag
válasz
DroiDMester #14428 üzenetére
Ha jól tudom TT2-t rendelt, az meg jobb mint a Pro verzió
-
Gabás
addikt
válasz
DroiDMester #14428 üzenetére
Azt elhiszem, hogy jobb, de nem annyival, hogy megérje lecserélni a V2-es hűtést. A V1-es elég hangos volt, azon el lehet gondolkodni…
-
Gabás
addikt
válasz
DroiDMester #14422 üzenetére
a DCII hűtő is gyakorlatilag néma, egyik alkatrész hűtése sem lesz jobb vagy jelentősen jobb > felesleges pénzkidobás
-
Garsza
veterán
válasz
DroiDMester #14422 üzenetére
Mondjuk én nem a pro változatot veszem anem a twin turbo II de gondolom az csak jobb lehet.
-
zserbox
őstag
válasz
DroiDMester #14379 üzenetére
azért írtam hogy az RPM se ekvivalens de több infót tartalmaz mint a %
darky@
nem kell itt a sértődött gyereket játszani csak alátámasztani amit állítasz és nem a nagyvilágba beszélni.
és ahogy látod nem csak én gondolom úgy hogy nem korrekt amit te csinálsz -
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #14260 üzenetére
Nem mentek, csak CCC tuning volt.
Most alapon van, ha esemény van írom majd.(#14272) Sgt. Chris: még az sem kell hozzá, calayst-ből is meg lehet ejteni ezt.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
DroiDMester #14243 üzenetére
Elég elvetemült dolog élsimítás nélkül játszani gépen.
Én nem tudom elképzelni gépen a játékokat élsimítás nélkül.
Éppen azért váltottam vissza a multiplatformos játékoknál PS3-ról PC-re, mert PS3-on iszonyatosan zavart az élsimítás hiánya.
Red Dead Redemption (szerintem) hányadék ilyen téren.
De az is igaz, hogy 8x MSAA és 4x MSAA között a különbség nem éri meg a -20-40 FPS-t. -
gyuromoj
veterán
válasz
DroiDMester #14244 üzenetére
Kedvem volt hozzá végig is toltam. Az szépen futott, ott be se kapcsoltam, mert csak zabálta a gépet.
MP3-ban 4x-esen simán játszható 40-60fps. Egyelőre elég mindenre a kártyám, a többit pedig a jövőre dől el.
Szerintem az új Bioshock-nak elég lesz, de a Crysis 3 alá már fog kelleni az OC. -
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #14184 üzenetére
Köszönjük az információt!
Mellesleg nem én találtam ki. "A bordát eltávolítva elénk tárul a GPU, valamint feltűnik a NYÁK-ot beborító fémlap, amely a memóriák, valamint a tápellátást biztosító áramkör hűtéséért felel."
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #14176 üzenetére
"Amúgy nem gond hogy nincs hűtés a DrMOS(Fet) -eken mert ezek nem melegedős fajták a ref karikon is ilyenek vannak és azokon sincsenek hűtve"
-
ZozzHUN
addikt
válasz
DroiDMester #14176 üzenetére
Fú... hát... DE
Ennek a kártyának NCP 4206-os feszültség szabályzója van, akár csak a Sapphire HD7870 GHZ Edition Flex-nek. (Ezért sem kezeli az MSI Afterburner, és így már meg sem próbálom rárakni az MSI bios-t
)
Másik: Igen, a számlán is az-az SKU van amit rendeltem. Webshopban is, webshop kép is stimmel. Egyedül a kártya nem stimmel amit kaptam
Ha most közlik, hogy így jártam, akkor sincs világ vége, mert el vagyok ezzel. Persze jó lenne ha vigaszból ráfizetés nélkül megkaphatnám az OC-t abból amit kértem
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #14152 üzenetére
ááá, szia D.DM....
hát ebbe a topikba költöztél... na ezt jó tudni
szóval....
köszi az nfo-t, ennek tudatában cselekszem az utóbbiakban.... értelem szerűen CF-re i5/i7 lesz....
táp: akkor majd ezt a tépos topikban fogom erőltetni (Y)szóval akkorhát egyelőre marad minden így...
-
ZozzHUN
addikt
válasz
DroiDMester #14132 üzenetére
Ha jol neztem akkor ugyan olyan nyakom van mint az elso szerias OC-nak.le is fenykepeztem, de sajnos mobilrol nem tudok feltolteni kepet. Mint mondtam vicc, mert kulon hutest kapott gyarilag 4 ram...
Ellenorizten a fenykepet. Nem 7850-es nyakom van.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
DroiDMester #14121 üzenetére
Köszi, megnézem, ha hazaértem az ünnepek után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged