Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dany007
veterán
válasz
Con Troll #37949 üzenetére
Sok ötletem nincs, de első körben feltenném a gyári drivert, amit a kártyához adtak. Aztán megnézni, hogy azzal is jelentkezik-e a hiba. Ha igen, akkor legalább kilehet zárni a driver hibát. Ha nem jelentkezik, akkor meg egyértelműen driver hiba. Ami mondjuk egy beta driver esetében még annyira talán nem is lenne meglepő.
Vagy a gyári driverrel is csinálta ezt? -
HSM
félisten
válasz
Con Troll #33965 üzenetére
Annak a kártyának amennyire tudom, 75-80 fok nagyon sok! Kevesebbnek kéne lennie, szerintem nem szellőzik rendesen a házad, és így a meleggel együtt sok neki. Első körben nézz hőfokokat levett oldallappal, vagy próbálj valahogy javítani a hűtésen. Én erre tippelek, mint okra.
-
borkarico
aktív tag
válasz
Con Troll #25409 üzenetére
Nekem is ilyen volt és BS-es volt, visszakültem gariba és kértem helyette egy GIGA 7870OC-t
nem bántam meg, nagyon jó kártya. Amúgy nálam semelyik tesztprogram alatt nem csinálta, szóval ne is próbálkozz vele. Nekem csak BF3 multi és Crysis3 alatt jött elő szóval én azt javaslom hogy ezekkel próbáld, mindent maxra ha lehet és mehet a teszt. nálam általában 1-2óra után jelentkezett is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest