- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Biztos, hogy szellőzési problémák lesznek ott, mert ez
2. verzió: nyitott gépházban nyitott ablaknál (alapfeszen)
1218 mV / GPU: 1150MHZ / MEM: 1250 Mhz / MSI Ab auto venti-----> max 69-70 fokMár közel van a reálishoz, egyrészt tuningolt a kártya, másrészt az FC3 fűti be a legeslegjobban.
-
->Raizen<-
veterán
Én úgy gondolom hogy egy kb 10k-s gépháztól ne várjon csodákat az ember. A haf 912 plus-t tudom ajánlani rendesen átjárja a levegő és jó a kábel elrendezés is. És a gigabyte 7870 kártyám elég hűvös is zárt oldallappal. 2 db rendszer ventivel. (Egy elöl a ledes egy hátul 12 centis.)
Mondjuk az hogy vannak a kelleténél jobban melegedő vga-k az talán azért is lehet mert nem sikerült olyan jól és a kelleténél nagyobb a szivárgási árama a chipnek. -
csucsbicep
nagyúr
Persze, mert a beta11 sokkal jobban használja a kártyát, alapon erősebb lesz, de azonos feszültségen kevésbé lesz tuningolható, de egyből kiderült volna a probléma, ha növelitek a feszt vagy csökkentitek az órajelet.
troland26: Hűvösebb lesz a kártya, csendesebb lesz, kevesebbet eszik stb.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
-
-
troland26
őstag
konkrétan a házamban egy plusz venti sincs .. mondhatni nincs légáramlás benne , húzva a kártya (7850V2) 1150/1300 olyan 72-75c-ig megy fel game alatt gyári venti vezérléssel (35%) hangtalanul . Még ez a hőfok is messze van a károsnak mondható hőmérséklettől ezért nem értem az alulfeszelés értelmét .
-
Apollo_21
addikt
A Sapphire kártyák mostanában..némelyikük "black screen" problémát produkál hát nekem egy Asus DcuII van..vagy driver hiba vagy nemtudom...vmi más..de kb 20perce is volt 1 és még kb másféhéttel ezelöttis.....akkor ctrl+alt+del kombóval feléledt a rendszer..de sehogy máshogy nemvolt hajlandó visszakapcsolni a monitor akkor...most a restart segített...
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
Nekem igazából ez a jelenség a sima moncsi elsötétedésbe nyilvánul csak meg..olyan esetben volt az első hogy sokat hagytam magára a gépet és nemkapcsolt vissza a monitor..de az elöbbi a win indításkor logó után minden sötétmaradt
Minden alap..már ami egy TOP esetében annak számít Gpu 1100 memó 1250 fesz gyárin...nekérdezd mennyi
Gpu-z szerint 1,207 AsusGpu tweak szerint 1,209[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Sajnos..van még 1 problémája..amit tegnap felis vetettem..mégpedig a Furmark nevü program...esetleg ha van azóta szakavatott aki tudna építőjelleggel még hozzászagolni..furmark 15perces teszt nembír végigfutni..mert a 6.percnél a VRM 94fokon megy és a gép lelövi a programot...találkoztatok hasonló dologgal?
-
Gtaati
őstag
Ez tök jó, a bajom nekem is pont ez és a házam is ugyan ez, De most én kivettem az összes porfogó szivacsot meg a cpu hűtőmet is lecseréltem egy Bequit! Dark rock pro 2-re ami akkora hogy szinte majdnem hozzáér az alatta levő kártyához, de ami jó benne h pont megy így a kártyára hűvös levegő ami hozott néhány fokot, a másik h az új hűtő miatt nem megy fel a ház oldala így a légmozgás megoldva Majd csinálok így is gpu stresszt és megmondom mennyit javult így a gigabyte 7870oc hőmérséklete!
-
Tomix24
addikt
Áh hagyd, az install után tudtad volna. Bajod nem lesz tőle, lépj tovább Game
Más. Mindenkinek aki gondolkodik hogy feltegye a bétát:
" Is this the driver that solves frame latency?
No. Only for specific DX9 games. The 'official' 13.2 release version is the one with improved memory management for more general fix on that. "Akkor még mindig várok
[ Szerkesztve ]
-
Cruiserke
tag
Eddig 10 perc Dirt3 után menetrendszerűen jött, Cod4 ben csak 1-2 óra után. Más játékban és benchmarkokban egyáltalán. Pedig kínoztam rendesen. És érdekes mert a megvásárlást követően csak egy héttel jött az első.
Kicsit utánaolvastam, érdekes hogy mennyi "megoldást" ajánlanak. Bár ha valóban a kondikkal van a bibi nem értem hogyan tud némelyik segíteni.
Update: Van valakinek tapasztalata Ipon-os Black Screen gariztatással?
[ Szerkesztve ]
Aorus Z590 Ultra, i9 10900, RTX2080, GSkill trident Z NEO 32GB, Samsung S21, Iphone 12 Mini
-
Beretvás
veterán
Nem tudom de nekem jobban bejön a ref hűtő mint a kilátszódó kusza hőcsövek.. Tuningal sem volt baj, ott is jók voltak a hőértékek de nincs rá szükségem mert így sem hajtja ki a cpu-m..
Hát ha idle ben nincs meg a 15 fok különbség akkor terhelés alatt sem hiszem hogy előjönne, viszont akkor már a ref valószínű hangosabb.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Ez így igaz...Nálam elég jól ki van alakítva a házhűtés is,,,lehet ezért sem meleg annyira a kari.. 5 rendszer venti ebből 2db 14cm-s a többi 12cm-s.. Na majd nemsokára lefuttatom a furmarkot max beállításokon hogy meglássam mennyi is az annyi mert az a 71 fok nem pontos de az körül van..
-
Foxmulder89
senior tag
Ráadásul tesztelni se valami jó...akár a gpu-t akár a memóriát nézem, itt többet bír mint pl Dirt Showdown alatt. Szvsz ez az egyik legjobb játék, legalábbis stabilitás tesztre
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Beretvás
veterán
Szerintem is elég jó vétel volt, főleg hogy én még hangját sem hallottam normál használat köznem több óra Crysis2 után persze hd meg minden maxon..
oliba: persze hogy nem tesztelek ezzel semmit.. Csakis a max hőfokot nézem meg vele, játékokkal tesztelek, Crysis2/BF3.. Meg ha fázik a lábam furmark be + 60% os venti fordulat és kellemesen langyos levegő fújja a lábam, és ez komoly...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest