Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zetecR
addikt
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Ezt mintha az S25U is tudná.
Bár lehet hogy nem ennyi paramétert. -
joergie
őstag
válasz
viragdani01
üzenetére
Ne haragudj, névvel - még ha választott fantázianév is - viccelődni 2025-ben se vicces. Azután olvastam volna a cikket, hogy a TECH2 youtube csatorna videóját megnéztem a telefonról, de nagyon gyorsan kiderült, hogy ezt a cikket nem fogom elolvasni/megnézni. Gratulálok!
-
Neurotoxin
őstag
válasz
turbulencia8
üzenetére
+1. A legjobban a szempillák kontúrján látszik. Van valami postprocessing vagy egyből megtekinthetőek a képek? Egyébiránt nem semmi kirándulás lehetett, szívesen résztvennék én is egy ilyenen, köszönjük a beszámolót!
-
joey04
titán
válasz
cintula187
üzenetére
az a fej

és most nem az alanyt fikázom.
hanem szó szerint: az az "emberi" fej, te jó ég. a vas jó, de ezt nagyon tekergetni kell majd pro módban, hogy normáls képek legyenek. -
doooo
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
Ennyire világos háttér (és egy nyilván elég jól megvilágított téma) mellett eleve abszurdnak tűnik az az ISO.
-
cintula187
addikt
WOW
[link]
34.000-es ISO és ennyire nincs zaj? ezt hogy? ja hogy AI -
turbulencia8
őstag
A low light képek borzasztó mesterkéltek. Nagyon látszik, hogy AI dolgozza fel a zajt, porcelánbabásak az arcok is.
-
-
cs.zs.
veterán
Tessék, itt van.
Mindenki eldöntheti melyiket választaná.
(hiába a kiemelkedő üzemidő, én nem a Xiaomi-t. És pláne nem a Samsungot)
Lehet itt jönni a Pixel túlélesítésével, de az emberi szem élesben/élőben pont tökre külön-külön látja az összes hajszálat (ami csak az iPhone és a Pixel fotóján jön át), és ha ehhez még hozzáveszed a fehér prémgallér részletességét is... akkor itt a Pixel nyerne.
Valahogy mégis nekem az iPhone fotója tetszik legjobban.
De végig kell nézni a teljes videót.
Pl amikor a zöld pólót a Xiaomi barnának rögzíti...
-
Atomgeszi
nagyúr
Végre beleközelítve nem egy fos olajfestmény, amit a többi gyártó is csinál(igen igen, xiaomi, samsung, apple mind egy fos)
Végre vannak részletek, beleközelítve is nagyon jók a képek!
Az összehasonlítást a többi márkával viszont illene majd profibban csinálni, ugyanazon a helyszínen, ugyanakkor, ugyanazt fotózva.
-
joey04
titán
Szerintem az X100 széria volt a csúcs feldolgozásban. Azóta rossz irányba mennek. De erős így is.
-
Bferibörs
addikt
válasz
koboldozat
üzenetére
Kifutottam az időből,elvileg ezek a hivatalos viszonteladók:
[link] -
Bferibörs
addikt
válasz
koboldozat
üzenetére
Nem tudom sajna.
Kb. egyforma áron fogják kiszórni szerintem,kivéve a sufnik -
gerii
addikt
Tradingshenzen
Itt találsz újat is, kínai rommal -
vence
aktív tag
Az X200 Ultra hol volt forgalomban ??
gondolom csak Kínában (max egyéb Ázsia) ...
csak használt eBay ajánlatokat dob a net.
durva árakon. -
cs.zs.
veterán
válasz
viragdani01
üzenetére
Az lenne a tuti, ha bármit fényképezel a nálad lévő teszt-cuccokkal, az mindig megtennéd a saját 16Proddal is. Mindig lenne egy referencia, hogy miben jobb egyik vagy másik, itt miért jobb az Apple tudása, vagy ott miért jobb a másik. (nem csak fényképezésben)
-
Hallosz
senior tag
Hm, jó ideig fotózni is lehetett mobiltelefonnal, manapság a legtöbb kamerával telefonálni is lehet

-
Bréla
újonc
Egy hatalmas hibája van az én szememben ennek az X300 Pro-nak, amit a Vivo már az X200 Pro/Ultránál-nál is elkövetett: el akarom rá szórni a nem létező pénzem is...

Az Alza már listázza is a színeket (és a sima X300-at is), kíváncsi vagyok, hogyé'/mivel...
-
Bazsi84
aktív tag
Köszi a villámtesztet.Igazából több és változatosabb képet kaptunk,mint egy normál tesztben. 🙂
A minőséget megszakérti majd aki használja/jobban ért hozzá.
Nekem ami rögtön feltünt a képen,amin Laci van felülről fptózva,h ezzel az extra objektivvel akkora eszközről beszélünk már,mint egy dslr gép,még ha könnyebb is. -
Bferibörs
addikt
Köszönöm szépen Dani,remek képek. Külön köszönöm a gyenge fényviszonyok mellett készült mozgó alakokat!

Úgy gondolom,ez a telefon (x300 pro) egy próbát meg fog érni nekem,ha itthon kapható lesz. -
Thom!
veterán
[link] Vivo X300 Pro vs Vivo X200 Ultra Camera
-
Drakmusz
addikt
Valóban, ezt a gyakorlatot a többi gyártó is átvehetné.
Viszont az irgalmatlan méretű zajszűrésből némileg visszább vehetnének, mert néha teljesen természetellenes végeredményeket szül.
Az AI meg még rá is tesz egy lapáttal.
Nézd meg a fotókon látható emberek haját mondjuk, vagy a növényzetet. -
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Eddig ilyen opció nem volt?
-
gerii
addikt
válasz
viragdani01
üzenetére
Köszi a válaszokat, akkor ez még javulhat.
Amit észrevettem a sok YouTube összehasonlító tesztnél, hogy fakóbb, szürkésebb képeket csinál, mint mondjuk egy Oppo X9pro, iPhone 17promax, akár Xiaominál is, pedig pont amiatt is váltok.
A furcsa hogy nem minden tesztnél fakóbbak a képek, általában ugyanazokkal a telefonokkal összehasonlítva sem. -
A sima X300 meglepően gyenge.

Köszi a képeket!
-
Thom!
veterán
válasz
viragdani01
üzenetére
Város a kicsi. Jó lenne egy P10P vagy I17P összehasonlítás.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Köszi a tippet, ha én csinálom, igyekszem majd.
-
Elit3Zotya
addikt
És mivel ezekkel az automata módot is lehet állítani, a hdr is megmarad, sajnos ezt egyenlőre csak a Vivo tudja, xiaomi/oppo/samsung csak a pro módban engedélyezi ezek egy részét, amikben a hdr nem marad aktív sajnos.
Pura 80 ultra tudja még ugyan ezeket, de ott is ahogy néztem pont egy nagyon fontos elem hiányzik, az élesség állítás, a többit ott is lehet hdr mellett állítani. -
Thom!
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Ez jó nagyon
. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
viragdani01
üzenetére
Azért remélem a tesztben kitértek a manuálisan paraméterezhető automódra is, miszerint lehet a kontrasztot a színerősséged, de még az élességet is állítani, amit a telefon elment és onnan minden képet úgy készít.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Szoftveresen a reakció nem lassú, shutter laget nem tapasztaltam, arra vonatkozik, hogy hosszabb ideig exponál az automata mód sokszor, mint indokolt lenne mondjuk a fényviszonyok miatt.
Be lehet állítani a bal oldali gombot, hogy indítsa a kamerát és egyből lőjön egy képet, illetve a hangerőszabályzó is arra van programozva, hogy az utcai fotós módot megnyissa. Az én iPhone-om a tavalyi (16 Pro), nem gyorsabbak nála az X300-ak.
-
gerii
addikt
A lassabb zár alatt mit kell érteni, telefonszoftveresen lassú a reakció mikor rábök az ember a gombra, vagy rosszul hangolták be a kamerát?
Lezárt telefonról gyorsan lőni egy képet lassabb, mint egy iPhoneról például? -
Thom!
veterán
válasz
viragdani01
üzenetére
A nem fix gyújtótávoknál van azért baj, a többiek sem jobbak.
Fix gyújtótávolságoknál én nem annyira szeretem a kamu bokeh-t.
X300Pro már tisztességes a szenzor is. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
Thom!
veterán
Nem rossz de semmi olyat nem látok amitől hanyatt kellene esni.
Addig amig ilyen körülmények között egy Pixel vagy Iphone nincs odarakva nincs mihez hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

hanem szó szerint: az az "emberi" fej, te jó ég. a vas jó, de ezt nagyon tekergetni kell majd pro módban, hogy normáls képek legyenek.
szerintem még a xiaomi 17pro is jobb képeket csinál. várok is egyenlőre hátha lesz belőle global verzió.