Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
pacman789
üzenetére
Nekem ugyan nincs Custom ROM-om, de sztem a Clockworkmod recovery-ben ha csinálsz egy backup-ot, akkor az ext-ről is csinál backupot, azt pedig visszarakhatod nagyobb particióra is. (Még a Pulse-ommal csináltam ilyet, működött. Bár, ott nem CWM-el csináltam.)
Csak át kell másolnod a régi kártyáról a backup-ot az új kártyára, hogy ott visszatölthesd.Viszont nekem is lenne egy kérdésem. A Skate gyári ROM-jával alapból lehetőség van a telefonbeszélgetés rögzítésére. Feleségem Mini Pro-jában nem látok ilyen opciót. Ez Skate sajátosság, hogy tudja? A ZTE rakta bele?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest