- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RtgLaci
tag
válasz
scyllarus #17073 üzenetére
Elolvastam, mit is írnak róla: ez (is csak) egy 2.3.7-es Gingerbread...Vannak benne kínai maradványok... patch-elni kell a Google-t, mert alapból kínai market van...Nem kaptam kedvet hozzá.
A múltkor próbálgattam pár romot: tetszett a ColdFusion X és az X2 is, sajnálom, hogy vannak még nyűgjei mindkettőnek, de kinézetre és működésre bármelyiket szívesen használnám. Aztán megnéztem a MIUI-t is, hát valahogy az nem az én világom, nekem nem jött be a kezelése.
Maradt a C3CO által portolt MokeeOS 1.10. Ez elég gyors, stabil, minden működik benne és még szép is (vagy mondjuk, hogy nekem tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Flint 2 OFF topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest