- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Ugyanez a gondom volt a Pulse-nál is. Rájöttem, hogy tulajdonképpen a hívott fél csak azért hallatszik, mert valamennyi hang átszűrődik a mikrofonba. (Ezért headset-tel egyáltalán nem hallani a másik felet.)
Ez azért elég rossz hír, hogy custom rom esetén Skate-en sem működik ez a funkció. Eddig nem cseréltem le a gyárit, most már lehet, nem is fogok.De ha már itt tartunk... Én azért sem cseréltem le a gyári ROM-ot, mert a Custom ROM-ok leírásában semmilyen utalást nem láttam arra, hogy a 2D grafika gyorsulna vele (nekem csak ez lenne fontos) és egyelőre nem láttam AnTuTu értékeket sem Custom ROM-ról. Valaki mondana részletes AnTuTu értékeket (de leginkább 2D értéket) egy ismertebb Custom ROM-mal mérve?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest