-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
pecacucc #16561 üzenetére
tesó, feltöltöd ide a fórumra a hsz írásnál ott a képek feltöltése, de ha nem megy akkor pl kepfeltoltes stb és a linkjét másolod
Nha ilyen a fülesem, csak kékbe és miki nélkül.
De régóta meg van, azóta se találok ilyet
http://mobilarena.hu/teszt/jay_s_headsetek_bemutatoja/fulhallgatok_a-jays_one_es_t-jays_one.html -
scyllarus
veterán
válasz
pecacucc #16435 üzenetére
Ezért jó, hogy van miből választani. Én nem mondom, hogy tiltsák be az IOSt csak azért, mert nem szeretem. Kinek mi jön be. Én elég régen használok Linuxot is, de asztali gépen annyira nem fogott meg (azért a legfrissebb Ubi általában fent van). Viszont telefont csak droiddal tudok elképzelni. De én abba is hagyom az offot
-
scyllarus
veterán
válasz
pecacucc #16432 üzenetére
Na, a wp... Nézegettem én is, mert azért csábító a gyorsasága, "folyékony" működése. De egyrészt ronda, másrészt olyan korlátozásoktól szenved, amik számomra használhatatlanná teszik. Egyébként, ne a Skate alapján ítéld meg a droidot, mert nyilván a 4x annyiba kerülő Iphone vagy a dupla annyiba kerülő wp7-es telók számára nem ellenfél. A SGS3 állítólag elég jól futtatja a droidot
-
scyllarus
veterán
válasz
pecacucc #16426 üzenetére
Ezért (sem) lesz kész: "QUALCOMM HAVE SAID NO TO SUPPORTING OPENMAX VIDEO CODEC" (modaco, bocs, nem kiabálok, csak lusta vagyok begépelni, schmitteltem) + a ZTE sem adja ki a 3.0-ás kernelt.
IOS-t ???? Miért akarod tönkretenni ezt a jó kis telót??? Egyszer volt nálam egy "sima" 4-es, fél óra után falhoz akartam b.szni azt a sz.rt. Ahhoz képest egy Samsung Galaxy Mini is maga a kánaán.
Viszont a Mimosa X ára 200$ alatt lesz állítólag -
scyllarus
veterán
válasz
pecacucc #15848 üzenetére
A Miuifusionxet nem próbáltam, mert tpt kell hozzá. És ez a legnagyobb különbség is szerintem. Igazából nincs sok értelme azóta, hogy a Miui launcher hozzáférhető minden ICS romra (ráadásul a napokban frissült), és használhatod a Miui témákat, nem kell mókolt Miui rom hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest