Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krystman

őstag

Aki használ Skypot az biztos tapasztalta, hogy ha a hangszórón szól, akkor akadás. szaggat a hang, vagy épp olyan mintha recsegne a hangszóró. Nos ez a probléma nem a hangszóró és nem is a telefon hibája, ha nem a dinamikus CPU frekvencia állításban keresendő. Ezt ki lehet küszöbölni, ha egy olyan ROM van rajta amin állítani lehet a CPU-t, és szépen be lehet állítani a frekit. A megoldás, hogy a proci minimum frekijét 245-ről tegyük ugyan úgy 787-re vagy 800mhz-re. Tehát a minimum és a max freki ugyan akkora legyen, és akkor nem fog semmiféle recsegés és akadás lenni a beszélgetésbe és teljesen tiszta lesz a hang, olyan mint a számítógépen. Valószínű a Vibernek is ez az egyik problémája, a recsegő és pattogós hangjának. Én nekem így nagyon szépen működik, erre csak véletlenül jöttem rá, nem tudom másnál működike, de nekem megoldotta ezt a problémát. Gondolom a Skype-ban van az efféle hiba, hogy mindig a minimum frekinél akarja tartani a frekit, hogy minál kevesebbet fogyasszon a telefon. De, nekem nem sokkal evett többet így sem. Csak leírom, hát ha esetleg segít, aki ezzel küszködik.

Új hozzászólás Aktív témák