Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Macrodroid
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madexx
tag
Így van, ahogy Zsolt_72 mondja, aliexpressen rendeltem egy 32 Gb-os micro sd-t 11 dolcsiért (jó üzletnek tűnt, hátha bejön...). Megérkezett, teszteltem, aztán észleltem, hogy nem igazán 32 Gb-os, hogy valójában mennyi, arról lövésem sincs, tovább nem próbálkoztam vele, talán 2-4 Gb-os lehet, nem is érdekel, ott van a fiók aljában azóta is.
Írtam panaszt, háborogtam, csalóztam, ahogy kellPanasz írása után 2-3 nappal már a számlámon is volt a pénzem.
hunaqua:
Igen, tényleg korrekt, és gyors is. Találtam egy GPS-t, 20e ft körül (link másik gépen van elmentve), csak nem tudom, hogy bele merjek-e ugrani megint... Érdemes ilyen "drágább dolgokat" rendelni onnan? Ára nagyon kedvező, hardverileg is jó, képméret 7 col (kamionba lesz faternak), hazai boltban nem hiszem hogy 20e ftból megúsznák egy ilyen vételt, de sztem a duplájából sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest