- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- MIUI / HyperOS topik
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- 1 V 15
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A OnePlus Open 2 lehet a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
Akkor valamit rosszul néztél vagy nem volt senki aki felvillanhatott volna. Egy 400 méteres látótávot megnövel 500 méteresre ez neked semmi? Nem egyszer tapasztaltam azt, hogy én derítettem fel vagy kaptam spot damaget olyan tank sebzése után amire nem is emlékeztem, hogy láttam a csata közben. Megállsz, vársz pár másodpercet és jelzi mikor bekapcsol a periszkóp olyankor ha van valami a látómezőben meg is jelenik. Nem tudom, hogy nem lehet észrevenni de biztos van ezzel így más is.
-
csapee
őstag
-
ddt500hu
veterán
Ez azért van mert nem rögtön villan fel. Ne azt nézd mikor villan hanem a csata után mennyit spottoltál.
Szinte minden tankomon van. A legjobb amikor KV4-el top tier vagyok Karelia támadás módban. Középen megindulok előre oldalról csak láncolnak, szemből messziről nem ütnek át én meg 4-5000 spotdmg szedek össze.
Ezt meg IS8-al csináltam ugyan ott: [link]
De egyébként ha a +25% látótáv nem ér semmit akkor mit raksz a tankodra? -
törölt tag
Velem sokszor előfordult már, épp ezért teszek mindenre csigaszemet, mert sokszor észre se veszem, hogy mennyit spottolok, csak a csata végi összesítőn csodálkozom.
Az Auto telescope mod még a pakolászás terhét is leveszi rólam.A legmókásabb az volt, amikor BP-vel leláncoltak. majd amikor bekapcsolt a csigaszem, 6-8 tankot villantottam fel a csapatnak. 6000 fölötti spotot gyűjtöttem be.
[ Szerkesztve ]
-
Kean_Sorbo
őstag
Azért mert hogy jó kört menjél vele szarnak kell lenni az ellenfélnek, és a te csapatodnak is. Valamint ha IS-3 meg hasonló freefrag-ekről pattansz, akkor majd rájössz hogy miért nem veszik elő sokan. Remélem 200 kör után is ilyen lelkes leszel.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
olcsii
aktív tag
-
-
Th1sN04ll
senior tag
Egy 200as pennel rendelkezo agyu most is ott viszi az ahol akarja... lehet dontogetni forgatni szenvedni akkor is atvisz! Az agyu pontos jol tolt de 240es atlagja a medeknek van kicsit kiabrandito... hiaba a sok hp hajlamos kigyulladni aztan leeg az amit nem lelottek... nincs olyan csata hogy ne lonek ki a legenyseg egy tagjat stb nem kell elajulni a tigristol!
-
Simulacrum
senior tag
A kilences már jobb lesz. Én a T9-es miatt indultam el azon az ágon és hogyismondjam jó-jó, de a Jagdtigerrel sokkal jobban szeretek játszani. Igaz, hogy a Foch pattint szépeket és gyors, de az az ágyú ami a JT-n van, az valami álom. Így egy jó 100 csatát letolok majd vele aztán lehet eladom és csak a JT-t tartom meg.
-
CHaooSS
őstag
E3 háát.. elég sok tank számára kellemetlen..
De ezt leszámítva szinte mindent röhögve átvisz 235 pen-el, de azért nem árt az a gold mert mondjuk pl. IS7 beforgatva azért kemény falat
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
CHaooSS
őstag
Nekem az E100 és a Maus nagyon bejön.
E100-nak az oldala valami brutális mivel gold lőszert is simán képes elnyelni.
No persze igen a tornya sebezhető, de lehet vele okosan játszani.
Nekem a löveggel nagyon nincs bajom. összesen 10 goldot viszek mindig magammal, de szinte mindig több mint a fele megmarad.Maus meg egy OP tank csak tudni kell vele játszani.. tapasztalt játékos kezében elég nagy erőt képvisel.
persze egymagában 1-2 kisebb med ellen kb semmi esélye nincs míg azért az E100-al vissza lehet verni egy med támadását
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
CHaooSS
őstag
Nagyon egyiket se tapasztaltam. öszesen 1x gyújtottak ki
-
Tenken
őstag
Az ilyenek tartják el a WG-t kb. Ha megnézed 4 prémtankja van, de az kb csak a jéghegy csúcsa. Az összes tankját a róluk váltott free-ből vette. Megnézném a fejét egyszer, ha mondjuk ellopná valaki az accountját.
[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB
- Honor Magic V2 12/512 Garanciális
- Intel AX211NGW Wifi6E BT5.3 Új, garis
- Eladó egy szürke színű Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
- Eladó JBL Cinema SB170 SoundBar/mélynyomó (Eredeti/Bontatlan) 2.1,
- Eladó (itthon nem kapható!!!) Limitált dbszámban Jays (Svéd) Bontatlan/Eredeti bluetoothos partybox