Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel1981

    veterán

    válasz Cray Tyler #65920 üzenetére

    Nem értek egyet.
    Most nem abba akarok belekötni, hogy ezekben 8-10 éves gyerekeket láthatunk, azzal önmagában még nincs baj. A gond azzal van, hogy nem esik le neki, hogy überrossz játékos, és ráadásul még "oktatni" is akar.
    Annyi józan ésszel már egy 8-9 éves gyereknek is rendelkeznie kell, hogyha azt látja, hogy 20 csatából 19x végez a csapat alsó traktusában (szerintem a videóban a tipikus csatáit láthatjuk), akkor valamit nagyon de nagyon rosszul csinál, ugyanakkor a szabadidejét és energiáját mégsem arra fordítja, hogy képezze magát a játékban, hanem arra, hogy készít egy ilyen videót, mert az "milyen kúúl már", és mondogathatja az osztálytársainak, hogy neki saját WOT-s csatornája van, és gamerceleb.

    Én ilyen koromban az újonnan megjelent 576 Kbyte-ot bújtam (1990-et írunk!), hogy ismeretet gyűjtsek azokról a játékokról, amik tetszenek, és hogy eredményesebben játszhassak bennük.
    Öcsém 10 évesen a Final Fantasy VIII tápolódási rendszerét bújta a szabadidejében, a szobában vagy egy tucat táblázat és feljegyzés hevert ilyenkor a padlón szerteszét, hogy mit mivel kell "dzsánksönölni", hogy a lehető legtápabb karaktert kihozhassuk - remélem, most pár idősebb fórumolvasónak kellemes emlékek jutottak eszébe. :)

    Itt nem ezt látjuk, hanem olyan infantilizmust, ami egy 10 évesre nézve is ciki - de azért Ő "ráczferkó" a Youtube-ról....

Új hozzászólás Aktív témák