Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jahrn
senior tag
válasz sestertius #42049 üzenetére
Talan azt kellene megnezni h a keresett .dll-ek melyik program reszei. Valszeg dx, de oszinten szolva fogalmam nincs h WoT-nak van-e mas alap kovetelmenye.
-
jahrn
senior tag
válasz sestertius #42046 üzenetére
Kulon manualisan potolni a .dll-eket nem igazan ajanlott. Esetleg egy teljes uninstall, install dx install game?
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
-
-
Enzolord
addikt
válasz sestertius #42044 üzenetére
DirectXet rakj föl, az lehet a ludas...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
sestertius
őstag
Üdv! Telepítés után dll fájl hiányára hivatkozva nem indul a game. Leszed, újra letölt és telepít, ugyanaz... Valaki tudna rá megoldást? Frissen összerakott asztali gép, de a driverek rendben fent vannak. Valami segédprogram hiányozna..? Köszönet a segítségért!
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
dfsz34
őstag
válasz Remus389 #42041 üzenetére
A helyette szó neked mond valamit egyébként?
Nem értem én ezt a bunkerharcot, amit csinálsz, mert már egy elsős programozó megmondhatja neked, hogy ezt leprogramozni kb 1 nap, de abban az összes teszt benne van. Sőt, tovább megyek, az alap MM-t nem is érintené, kiválaszt az MM 30 tankot és lenne egy algoritmus, ami kicsit kiegyenlíti és elsimítja az ilyen anomáliákat. Futási idő bő nyállal, kb 1 másodperc vagy kevesebb.
-
jahrn
senior tag
válasz Remus389 #42034 üzenetére
Mivan elgurult a gyogyszered?
Senki nem irt 50-50%ot rajtad kivul, szal nem kellene a sajat dumadat masok szajaba adni.
Ha MM szimplan attesz 2 Hellcatot a masik csapatba meg akkor sincs egyensuly de senki nem szolna erte mert +1-2 ide vagy oda belefer. A csatak zomeben az eggyik csapat jobban all top tierben, ezen senki nem is problemazik, ez itt azonban total MM fail.
-
Remus389
veterán
válasz dfsz34 #42039 üzenetére
Meddig tartott volna egy tiger2-t vagy az is3-t az ellenségnek adni az indien panzer vagy a pershing helyett? Máris szorosabb lett volna a csata, de tudom a fanyalgók nem értik meg, hogy ez milyen végtelenül egyszerű programozást igényelne csupán. na és ha nincs elég IS3 játékos?
be kell tenni az indien-t is valahová
-
dfsz34
őstag
válasz PR0JECTNR56 #42036 üzenetére
MM példa, minden nehéz tank nálunk, medek az ellenségnél
t28 protoval védem erlenberg bázist, csak hogy kb 3 perc játékidő után megjött a pizzám. Beálltam oda a bázistól kicsit jobbra levő nagyobb épülethez, hogy legalább az artytól védve legyek.
Visszaérek, 1 perc van hátra, gyorsan kilövök egy ellenfelet és lövök még kettő sebző lövést, összesen 804 sebzésem volt. Csata után nézem, harmadik vagyok az xp listán, mert 3e potenciális sebzés (nulla hp veszteség mellett) és 1800 spot.
Ez van, amikor az ellenfél iszonyatosan béna illetve nincs nehéz tankja de városi harcra kényszerül. A saját csapat egyik top tankja simán elmehet afk-ba majdnem az egész csata idejére és még akkor is simán nyerünk.
Egy kiegyenlítettebb MM esetében ilyen azért nem fordult volna elő. Meddig tartott volna egy tiger2-t vagy az is3-t az ellenségnek adni az indien panzer vagy a pershing helyett? Máris szorosabb lett volna a csata, de tudom a fanyalgók nem értik meg, hogy ez milyen végtelenül egyszerű programozást igényelne csupán.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Hova akarsz már ennél jobb MM-et? Amíg nem gépek játszanak egymás ellen, hanem emberek, különböző tudással addig nevetséges dolog folyamatosan tökéletes csatákról álmodozni, sok a random faktor, és persze, hogy csak a vereséget látja az ember, a jó csaták valahogy mindig elfelejtődnek...
Ez hatalmas volt a másiktól: "Egyik sem jó. Az sem jó, ha túlerőben van a csapatom, mert futhatok a sebzés után." - na de LOL, moziba nem vigyenek csata után, esetleg ne játsszák le helyetted, csak nézni kelljen?
=^-^=
-
PR0JECTNR56
addikt
Mondjuk ismerve az MM képességeit ez végülis várható volt. Az utóbbi 4 napban kb. 3 ilyen jellegű csatám volt, csak most untam meg annyira, hogy postoljam is ide. Talán átküldöm a hivatalos zokogóba is, mert az tényleg helytelen, hogy a tier-ek besorolása sem zajlik zavartalanul.
(#42026) Remusz911: Szerintem félreérted a problémám mondanivalóját. Nem a tökéletes balansz hiánya kedvetlenít el, hanem a balansz hiányának a mértéke ebben az ebben az esetben. Nem baj, ha van némi eltolódás, mert tökéletes egyensúlyt nem lehet megoldani a mostani MM rendszerrel, mint a képen is látszik.
A különbségek mértéke kellemetlen, hogy a túloldalon eleve magasabb számban képviseltetik magukat nagyobb tierben utazó, ellenfelek (ezek többsége ráadásul a köztudottan jó alapképességekkel rendelkező Hellcat-ek) és mint a csapattárs xvm-je is megsúgta, statisztika alapján is jobbak, de mint írtam ez az utolsó információ már csak hab a tortán (és persze az MM sem képesség alapú legjobb tudomásom szerint, tehát erre is lehet számíteni).
Én pedig egy eléggé átlagos képességű játékos vagyok, tehát nehézséggel jár egy ilyen mértékű eltolódás kiküszöbölése még akár döntetlenre is. Nyilván szeretnék olyan jó lenni, mint pl. diegho és ezért tanulok is a hibáimból, ha vétek, de jelen esetben lássuk be, ez a küzdelem esélytelen volt és a végeredményre lehozott 2 killemmel és a szituációhoz viszonyított decens mértékű sebzésemmel én úgy gondolom mindent megtettem. -
Zolee_70
senior tag
Van valakinek arról infoja, hogy auto ban-t kap (1 nap?) az aki teamkill-t csinál 0.8.11 patch után?
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
Remus389
veterán
én nem gorcsolok ezen, veled ellentétben
azt elhiszem hogy előfordul hogy kisebb eselyu az egyik csapat, de egy adott játékos hol az eselyesebbe, hogy a valamivel gyengebbikbe kerül, tehát kiegyensúlyozott
ti szigorúan 50-50%-ot akartok, ami szerintem nem biztos hogy kívánatos, jó érzés fordítani a dolgokon
-
jahrn
senior tag
válasz Remus389 #42024 üzenetére
Hiaba gorcsolsz es magyarazod WG bizonyitvanyat, az az MM igencsak fail.
(#42021) SHiZUOKA Ha nagyon raersz postold a hivatalos forumon. Az h az MM keptelen legalabb a tiereket kiegyenliteni elegge gazos egy zsetonban uszkalo cegtol. Talan ideje lenne nekik felvenni egy programozot (is)?
Persze valszeg majd jon egy hivatalos duma h minden szep es jo, ez csak anomalia es kulonben se jatssz a Chi-ter -rel[ Szerkesztve ]
-
Zeratul
addikt
válasz Pete55555 #42029 üzenetére
i3 i7 esetén már nem érdemes letiltani a HT-t, mert win7 feladatütemezője elintézi hogy ne egymást lassítsák a futtatási szálak, az én esetemben a WoT alap esetben az 0-1 futtatási szálat terhelte, az elsőt kb 99% a másodikat 50-60%ban a többi meg 20-40% körül. A HT miatt az első mag terhelése nem volt ideális, mikor letiltottam az első logikai szálról a WoT-t az nem takarodott le róla teljes mértékben mert 30-50% továbbra is terhelte a többi 3 száll pedig 50-70% körül váltakozott.
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
Nincs rendben, mert sok baromság van az mm-ben. Rendszeresen berak úgy városi harcra, hogy az ellenségnél vannak a nehéz tankok itt meg a medek vagy fordítva.
Egyik sem jó. Az sem jó, ha túlerőben van a csapatom, mert futhatok a sebzés után.
Ráadásul elég könnyen belátható, hogy nem lenne bonyolult algoritmus, igazából egy kiegészítés, semmi más. Mint pl ebben az esetben, van 6 hellcat, akkor legyen 3-3, kész. Ráadásul nem is szakaszban jöttek más tankokkal, simán megoldható a jobb egyensúly ilyenkor, ez hót eccerű dolog lenne.
Néhányan úgy tesznek, mintha ez valami nagyon bonyolult dolog lenne, de nem az.
[ Szerkesztve ]
-
Zeratul
addikt
válasz Bingisz #42008 üzenetére
Nem hogy Mantle nincs, még multiprocesszor támogatás sincs rendes. Viszont érdekes dologra találtam tegnap.
Mivel win7 szeret minden háttérproceszt az elsődleges magon futtatni ezért az csináltam hogy a feladatkezelőben levettem legelső "prociról" a Wot futtathatóságot. Amíg AMD 955BE-m volt gyakorlatilag semmi javulást nem tapasztaltam , viszont most hogy i3 4130am van érdekeset tapasztaltam. Az i3 2 magos hyperthreadinges cpu, azaz 4 logikai futtatási szála van ahol 2-2 osztozik az erőforrásokon. Ahelyett hogy sokkal rosszabb lett volna a program futása, az első "mag"ról való letiltás után, a 4 futtatási száll szépen beállt egyenletes terhelésre és nemhogy csökkent volna az FPS hanem még nőtt is, csökkent mikrolag és a szerverlag egyaránt.
-
PR0JECTNR56
addikt
A valóságot kár felhozni a WOT-ban ilyen téren. Azt pedig leírtam, hogy a csapattársnak volt xvm-je, jómagam nem használom, mivel nem szeretem.
Innen pedig képtelenség volt nyerni, mert annyira ostobák voltak a tankjaink, hogy a csapat kb. 75%-a, az első 2.5 percben elhullott. A számbeli fölénnyel és bekerítéssel pedig meglepő módon nem tudtam mit kezdeni, csak 2 killt. -
Pete55555
addikt
Minek görcsölni ? Elvileg az MM ki van balanszolva.
Erre itt berak az egyik oldalra 5 db tudvalévő OP tankot, ráadásul, ha nem tűnik fel, 5 azaz öt darabbal több hatos tankja van az ellenségnek.
Miért nem lehetett 2-3 hellcatet erre az oldalra rakni ? Na?...Szeretem leracsniztatni...
-
Remus389
veterán
válasz PR0JECTNR56 #42021 üzenetére
annyira nevetséges, a valóságos csatákban sem 50-50% volt az esély
szerintem rendben van ha az egyik csapat eselytelenebb, onnan szép nyerni, ott legalább megmutathatod mit tudsz
ha pedig te kerülsz az erősebb csapatba, azt pedig észre sem veszed
nem tudom mit kell ezen gorcsolni annyit
a hülye xvm szerint én sem vagyok jó játékos a magam 51,x%-ommal (persze az elmúlt 2000 csatát nézzük akkor 56-57%), ezért hülyeség ezt nézni, na mégis én csináltam 6500 damaget a rhm-el
uninstallald azt a hülye xvm-et, szart se ér
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
válasz PR0JECTNR56 #42021 üzenetére
Na, erre mondjuk kíváncsi lennék mit mondana a WG.
...Szeretem leracsniztatni...
-
PR0JECTNR56
addikt
-
diegho
nagyúr
Este megírtam a brit tankos dolgot, erre elment a netem... ma este újra próbálkozok.
-
Kakumix
senior tag
válasz jano_77 #42007 üzenetére
És ez mennyiben is érinti a WoT-ot? A Mantle API használatára fel kell készíteni a játékot (a WoT-ról nem hallottam ilyet) és csak az újabb ATI kártyákkal működik.
Mantle API támogatás nem hiszem, hogy lesz, de arra még fogadni is mernék egy óriás pöttyös Túró Rudiban, hogy ha lesz is, nem az elkövetkezendő 1,5 évben.szerk.: Lassú vagyok
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
jano_77
nagyúr
ENNEK alapján örülhetnek és bizakodhatnak a nem a legújabb configgal játszók, mert ugye a WOT CPU limites játék, ahogy korábban már sokszor ki volt ez itt tárgyalva!? Remélem tényleg így lesz és érezhető lesz majd a változás.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
g85j
tag
válasz jano_77 #41992 üzenetére
Biz' isten nem beszólás, de azért na.....még nem is olyan rég volt:
(#41877) jano_77 válasza jano_77 (#41872) üzenetére
........"- egyik oldalon tenger part, másikon a szőlős, nem tudom mi a pálya neve - és senki nem maradt a bázisnál rajtam kívül, így viszonylag hamar véget ért az a csata. mindenki tenger partra és szőlősbe ment."Szerk: :
Amúgy nem téma, én sem vágom mindegyik nevét. Nem nagy büszkeség, de ez van[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz jano_77 #41999 üzenetére
Ahogy Bingisz is írja, nem csak a következő győztes csata számít.
Oda is van írva, hogy: "You can receive the reward each time you complete the goal." - azaz, megkapod a jutalmad, ahányszor csak teljesíted a feltételeket.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HP EliteBook / ZBook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Hogwarts Legacy teszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest