Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Mobil flották
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
skopy
tag
Sziasztok
Segítség kellene , VGA -t szeretnék cserélni, csak nem tudom melyik volna jobb a játékhoz
Ati Radeon 7770, vagy NVIDIA GTX 560 ?Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
Simulacrum
senior tag
válasz csapee #39576 üzenetére
Köszönöm.
Számomra Karelián hihetetlennek tűnt ennyi spotsebzés ezzel a lassú tankkal, de ahogy bejött a replay rájöttem a trükkre. Támadás mód volt vagy nem tudom pontosan hogy hívják, de nálam ez nincs bekapcsolva. Így már érthető volt a dolog. Hihetetlen, hogy senki nem lőtt rád arannyal, nekem már egyre kevesebb az ilyen köröm, pedig nem is ilyen szinten páncélozott tankokkal játszom.
Szép kör volt, gratulálok! -
KisApám
addikt
Mostanság kinek hozott sokat nem prém tankja.
Milyen csatával?̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Pete55555
addikt
Van valakinek ötlete, miért áll be a játék teljesen? 10-20 másodpercre, vagy akár percekre is beáll a képem, és rég máshol vagyok, mire megint működik, de utána beáll egyből megint.
Most újraraktam az egész WOT-ot és még mindig csinálja....Szeretem leracsniztatni...
-
Bad Pritt
félisten
Valaki tudja, hogy az én Noobmeterem miért hagy ki napokat? Január 2-13 között minden nap játszottam többet kevesebbet, mégis csak 4-6-8 van benn Noobmeteren. Más játszott 3 napot ebben a hónapban és mind a három egyből felkerült az adatbázisba.
Csak azért, mert így nem kapok reális képet, hogy a különböző harckocsikkal hogyan megyek.
(Pl.: most megcsináltam a Cromwellel a brit missziót masszívan 1000 fölötti átlag xp-t és olyan 1200 körüli átlag sebzést hozva, de ebből a Noobmeteren semmi nem látszik. Ahogy az AMX 50 120-as teljesítményem sem, egyetlen nap van, ami ott megjelenik vele.)Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Antonius1978
addikt
válasz diegho #39542 üzenetére
Ertem.Habar talan a sebessegevel nem vagy megelegedve...ha jol lattam olyan 52-vel megy, a Cromwell meg 64-et is tud sik terepen.Ha a Cometnek is annyi lenne a sebessege, akkor talan a legkedvencebb tankod lehetne...Amugy a KV-13-at (az en "volt" kedvenc tankomat) probaltad ?
Emre : mar en is 78k-nal tartok vele, de nem jatszodtam vele annyit mint a tobbiekkel, az is teny.Eloszor paraztam a franciaval, mert igazan tapasztalatlan vagyok/voltam a felderitokkel (amikor megkaptuk a szabad helyet ha megvetted - 1-1,5 eve ? akkor mentem vele vagy 10-15 kort, de nem fekudt, igaz akkor meg sok dolgot nem tudtam).Most viszont - valahogy kezdem elvezni...igaz ha lenne egy 4 kepsseges legenysegem, az lenne az eszmenyi, de meg csak 1 kepesseguket fogjak elerni, az alcat 100%-ig.Ma 2x lettem a csapat legjobbja TP szerint 8as csataban, tegnap 9esben
Epp most lettem meg a franciakkal amugy.
Utanna meg a kinai agert aggodtam, mert a Type 58-ban a Type 34/85-1 vagy hogy legenysege van benne, ventivel is csak 88%-osak.A kinaiaknal meg vissza kellett vegyem a T-34/76-t hogy kikutathassam a kinai felderitot, igy biztosabb hogy a kinaiakat is meg tudom immar csinalni (jelenleg 87k).
Szoval mar csak 35k az IS6.
Visszaterve a Cometre, kb a KV-13 hasonlitott ra fenykoraban.Kicsi tank (gyakorlatilag egy mini IS, mert ez a tank volt az IS ihletoje), gyors is volt az 59 sebessegevel, turhetoen fordult, igaz picitt lassan indult el es vette fel a sebesseget.Mivel olyan pici volt, eleg sok 7es neheztankot szivattam meg, hogy bealltam a seggukbe, es mentem korbe korulottuk.(persze a kezdoket leginkabb)Drenadar egyikotok sem tud jol magyarul, se nem "ez miatt", se nem "emiatt", hanem "ezért"
csapee mit gondolsz, en miert kuszkodom ? kell egy jo prem tank hogy penzt gyujtsek, hogy a kifejlesztett tankokat amiket meg szeretnek kiprobalni, megvehessem.Miutan azokat kiprobaltam, mehet a WOT a sullyesztobe. (Azert talan meg neha elo fogom venni, majd meglatjuk).
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Mr Bond 007 #39575 üzenetére
Van accom, de mostanában nem játszom ott. Majd, ha lesz roaming, lehet, hogy átmegyek az eu-ról. Inkább 1-2 tankon múljon, mint az itteni 15-4, 4-15-ös csaták...
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
csapee
őstag
válasz Simulacrum #39574 üzenetére
Van róla, bár sokat nem lehet belőle tanulni, mert ha csak kicsit is jobban áll fel az ellen vesztünk
Ha kell majd feltöltöm.[ Szerkesztve ]
Csapee
-
Mr Bond 007
őstag
Játszik itt valaki na szerveren? Kezdem unni a pub noobokat. Folyton 1-2 tankon múlik a győzelem.
-
Simulacrum
senior tag
válasz diegho #39542 üzenetére
Leopard 1?
lnk: Nagyon kemény a nagy ágyúig, aztán meg tényleg brutális, csak egy óriási bibi van. Rettentő kevés lőszert tud vinni. Nincs olyan csata, hogy ne fogynék ki belőle. Nagyon sok csatában utoljára maradok és várom, hogy megöljenek, mert már nem tudok lőni. Nekem a T49-ben sem fogyott ki ennyiszer, mint ebben.
-
Chris0321
addikt
-
Drenadar
veterán
válasz Tomi0703 #39562 üzenetére
1, nincs olyan kifejezés, hogy "ez miatt", ezt a magyarban úgy fejezzük ki, hogy : "emiatt"
2, ez totális hülyeség, én pl. VISA kártyával fizetek...
A másik amit nem vesztek figyelembe, hogy nem csak a WG-n múlik hogy mivel tudtok fizetni, hanem a pénzintézeten (gyk: bank, tsz). Tehát hiába akarja elfogadni a visa electront a WG, ha a bankod letiltja a netes tranzakciókat róla (gyk: hogy vegyed a drágább dombornyomott kártyát).remélem minden kérdést megválaszoltam, ami ezzel kapcs.
-
b@zsi
csendes tag
-
Bad Pritt
félisten
Két képet mutatnék, visszajátszásom nincs sajna.
Itt lepődtem meg, hogy a Type ENNYIRE lomha lett, konkrétan úgy tudtam körbeautózni, hogy esélye nem volt rámfordulni, dühében már inkább mögém lövöldözött. Valszeg meglett volna 1v1-ben, pedig srác becsületére legyen mondva, igyekezett, pörgött-forgott, megpróbált kihúzni a T34 elé, de akkor meg sikerült láncot lőnöm neki, kár, hogy a csapattársak belekontárkodtak, izgi volt.
Ezt meg csak mert OP, a meccs inkább volt Serious Sam, mint WoT, egyedül mentem a világ ellen.
Löwe, SzupiPörsing, Protkó, Tigris 2 elszégyellheti magát, 50 100 sem tudott kipréselni magából egy tárnyi sebzést, szégyen.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
MODERÁTOR
ez meg miért?
20 éve a Prohardveren
-
Atlantis
veterán
Nem csak te, én is utálom, az egyik legszarabb tank ezzel az ágyúval, amivel ebben a játékban eddig dolgom volt.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Tomi0703
addikt
Urak!
Arany vasarlasnal csak a MasterCardot fogadja el? -
b@zsi
csendes tag
Srácok, -most azokhoz szólok elsősorban,akik már kipörgették az új német TD ágat-: a T8-ast és T10-est csak golddal lehet eredményesen használni? mert valahányszor szembekerülök velük,goldot kapok tőlük....
Második: a T9-eshez melyik ágyú a legjobb? mert láttam,hogy van vagy 3 lehetőség is
és akkor egy harmadik egyben utolsó: a T7-esen hogyan lehet átesni a leggyorsabban? mert ez a stock ágyú valami borzalom vagy csak én nem tudok vele rendesen játszani -
Pete55555
addikt
válasz diegho #39547 üzenetére
Akkor tényleg nincs, gondoltam az áll talán legközelebb hozzá, abból amik vannak.
WZ lenne jó sebességbe, de az se nem pontos, se nem jó gun dep.
Japánokat meg nem ismerem.Más: Csak nekem szarakodik a szerver ? Előbb annyira laggolt, hogy nem tudtam játszani, ms 60 körül volt, de a kép állt... aztán kidobott, hogy connection interrupted
...Szeretem leracsniztatni...
-
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #39541 üzenetére
Hát nekem fel sem tűnt az a 100k xp a cromwellel.
90 csata kellett, igaz ebben volt az akciós (2x, 5x) napok is, de az átlag xp-m 800, a sebzésem meg 1000 vele ami szerintem nem túl rossz."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
diegho
nagyúr
válasz Antonius1978 #39541 üzenetére
A comet azért jó, mert nagyon jó a depression, jó a mobilitás, a löveg is pontos. Kár, hogy nincs magasabb tier-ben olyan med, ami ezeket tudja. Mindegyiknél hiányzik valami.
-
Antonius1978
addikt
válasz diegho #39519 üzenetére
Az remek, en is imadtam regebb kosarazni.Majd ha kicsit vege lesz a tankos oruletemnek, valamelyik regi - pl NBA98 - valtozattal bajnokot csinalok a kedvencembol a Seattle Supersonicsbol, ami azota megszunt.
Miert olyan jo a Comet ? Nekem van Cromwell, kedvelek is vele szaguldani, de valahogy - nem ertem miert - epp vele vagyok elmaradva az IS6 huzasa soran.Valahogy nem tudok egeszen izgalmas koroket menni vele.(1-2 ritka kivetellel).
Mind a Cromwellnek, mind a Cometnek serulekeny a loszerrekesze, homlokpancel nagyon keves.770 sebzest csinaltam vele atlagba... -
Gfcmartin22
újonc
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy windows7 lett a gépemre rakva, ráraktam a wotot,de nem indul el mert nem találja a Directx hardvert. Olvastam hogy a Wot a DirectX9-et igényli. Fel akartam telepíteni, de nem engedi ,hogy feltelepítsem mert azt írja hogy már a directx egyik újabb verziója van fenn a gépen, ezért nem szükséges a directx9 telepítése. És tényleg a dxdiaggal megnéztem és a directx11 van fenn a gépen.(nem elérhető a DirextDraw és a Direct3d és az APG) Nem tudom mit tegyek. Minden létező helyen utána olvastam de nem sikerül sehogy se megcsinálni. Valaki aki tud legyen szíives segítsen. Előre is köszönöm:gfcmartin22
-
SoundX
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, kinek mi a véleménye az új japán ágról?
"Sose higgy az interneten lévő idézeteknek, sokszor átverés." (Petőfi Sándor)
-
diegho
nagyúr
válasz Patrick76496 #39533 üzenetére
Medium tankkal nem sebzésre játszok, hanem hasznosságra, abban meg mint látod...
-
Patrick76496
őstag
válasz diegho #39521 üzenetére
+1, nagyon jó tank a Comet. De átlagsebzésből húzz még bele kicsit.
- - - - - - - - - - - - -
(#39532) KisApám: Nekem most van T20-am van, de azt nagyon utálom. Semmi DPM, semmi páncél (Comet-nek legalább a tornyon van kicsi) lassan céloz, + a pontosság és a gun depression is elmarad a Comet-hez képest."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
KisApám
addikt
válasz diegho #39521 üzenetére
A Comet-tel a Twitch-en sokat látom játszani EmbryonicJourney-t.
Tuti, hogy az ő kedvence is ez a tank.
Gyors tank, gyors löveg, DE
ha jól emlékszem nem túl nagy sebzés, és az átütése sem csudajó (T20-hoz képest tuti nem).
Inkább olyan oldalba-hátba kerülős tank.
(Melóhelyen vagyok, rengeteg oldal le van tiltva ,
fejből ennyire emlékszem, talán jól...)[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
-
smisa
őstag
válasz diegho #39524 üzenetére
Grat Te SuperUnicum , gondolom nem az első acc és sokat mész plattonba
[ Szerkesztve ]
-
Scheff
tag
Akit esetleg érdekel, ma este 18:00 órai kezdettel újabb élő stream adást láthattok tőlem. Szám szerint ez lesz sorban a harmadik, és a mai adás különlegessége, hogy csak itt, a PH! fórumon hirdetem meg.
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
diegho
nagyúr
Az még fél év, addigra esnek az árak, ha most eladom a kártyát, fél év múlva 10-el kevesebbért vissza tudom venni, vagy ugyanannyiért jobbat kapok
Közben befejeztem a játék legjobb tankját, 1 free xp-t sem költöttem rá, már stock állapotban elmebeteg köröket mentem vele, egyszerűen hihetetlen mennyire jól használható.
[ Szerkesztve ]
-
besti
csendes tag
válasz diegho #39519 üzenetére
Esetleg arra lehet gondolni, ha jön a HD kliens, az már talán a VGA-t is dolgoztatja, nem emeli nagyon meg a CPU igényt (meg elvileg a HD után nekiállnak a többmagos támogatásnak, akkor már nem lesz ennyire procilimites a játék). Szóval a jövőre készülve esetleg még is érdemes a fejlettebb kártyát megtartani.
-
L4mie
veterán
válasz diegho #39506 üzenetére
egy dolog talán a 270X javára írható, az a 6870 el ellentétben már GCN es ergo támogatja a mantle-t ez csak akkor érdekes, ha esetleg WoT-on kívül játszol bármi mással, mondjuk speciel Bf4-el.
amúgy igen, lehet proci limited is van.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Cseri0058
őstag
holnap lesz 1 hete, hogy abba hagytam...de basszátok meg már hiányzik a gém
-
Antonius1978
addikt
válasz PR0JECTNR56 #39446 üzenetére
En is megtartom, nekem bejott.Annyira nem gyors, hogy odaerjunk egy kulcsponthoz, es azonnal kilovessem magamat
A lovege meg meglepoen pontos, es ahogy te irod, a 3,21 toltesi ido remek.
Chi-Ri : neztem rola Cleverland-es videot, itt adta valaki, es ugy gondolom, megsem veszem meg.Irtam egy eszmefuttatast is, hogy 7es IS ellen esetleg van eselyed stb.Lehet hogy jol tudnek vele jatszani, de nem megyek bele a vasarba, a Chi-To nekem teljesen bejott, kb epp mint neked.Jo33by ha ilyen tortenik hogy KV1S-re vadaszol, akkor ugy kell csinalni - ha lehet - hogy masra lojjon, te addig nem jossz ki fedezekbol.Ha ellotte magat, akkor kiallsz eleje (legeszmenyibb esetben is 12,5 mp a toltesi ideje) majd beleporkolsz 3-at (ha atut), es visszahuzodsz.Ezt varosi palyan es fedezekes palyan meg lehet oldani.Ha nem ilyen jo a helyzet, akkor megdoglesz, es ez van.Vagy ha KV1S-t latsz, akkor elmesz masfele...
Memphis79 ha vannak a parancsnoknak kepessegei, eldobod, beteszed a Mentort, es ha elit a T29-ed (gondolom nem, egyelore, mivel most akarod megvenni ?!) akkor minden tapasztalatot amit a csatakkal szerzel, a gyenge legeny kapja, a Mentorral viszonylag hamarabb fel tudod zarkoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
g85j
tag
válasz PR0JECTNR56 #39492 üzenetére
"Sand River/Erlenberg duón, annyiszor sorsol ide a játék, hogy már sírógörcsöt kapok a puszta látványuktól is."
Engem is 10-ből 9-szer. Az 1 ami kimaradt, az meg Himmelsdorf/Sztyeppék....
Az új pályával eddig pontosan 3-szor sikerült találkozni, és azért átlag 20-25 csatát lenyomok egy nap.
Kicsit unalmas...És a "múltkori" E100 témához, tegnap már nem volt kedvem mivel menni...s elővettem, mert kínlódok a stock IS8-al, T28 Protoval...és még 1-2 általam nem kedvelt tankkal.
Eleinte nem szerettem, de tegnap úgy indultam vele, hogy nagyon jó tank ez, de azért csak óvatosan....
Toltam vele vagy 7-8 csatát, egy 600xp-s(döntetlen) a többi pedig 800 -1200 xp között, az átlag sebzésem pedig 2200-ról 2400 felé ment, igaz nem régóta van meg rá a nagy löveg....Nem vagyok statbuzi, csak kíváncsi voltam, mit tudok vele alkotni.
Első meccsen 5800 sebzés, meg kb 10k ami pattant rólam. Aztán 6k feletti sebzés és 8k körüli pattant rólam. A legkevesebb sebzésem is min. 3k volt. Ja, s összesen talán 5 goldot lőttem el. Így még prém nélkül is hozott egy keveset, úgy hogy 3 csatában ki is gyújtottak.
Brutál tank ez! szerintem -
Bad Pritt
félisten
válasz SoulReaver #39510 üzenetére
Eddig szerintem nem is volt ilyen opció, legalábbis én sem láttam 8.10 előtt.
Ez csak egy ötlet, ha nagyon zavar a füst, akkor természetesen kapcsold ki teljesen. Sniper módban minden füsteffektet kikapcsol, sajátot, más tankét, lőporfüst, lánctalpfelverődés, semmi nem lesz. Kicsit idétlen, hogy mikor kijövök snipernézetből, akkor minden tiszta köd meg felhő, sniper nézetben meg Hawaii van, dehát istenem, ez csak egy játékSome motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
SoulReaver
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz SoulReaver #39505 üzenetére
Én az extra effekteket bennhagytam, van egy külön rubrika, hogy sniper nézetben legyen-e füst, avagy ne. Azt kiszedtem, mint a huzat, sniper nézet nélkül úgyis csak közel ellenségre lövök, akkor meg már elég jól látszódik a körvonala szerintem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
jano_77
nagyúr
vagy Wot Tweaker
több dolgot tudsz egyszerre kikapcsolni vagy vissza.EZT esetleg vki feltette már? Mennyit esett utána, esett-e az FPS?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
diegho
nagyúr
De ki lehet. Extra effects néven van.
-
KisApám
addikt
válasz diegho #39503 üzenetére
Nekem volt már 1-2 esetem, hogy nem tudtam lőni, illetve kilőttek, mert nem láttam semmit attól a lőporfüsttől...
Lehet, hogy felrakom a "fehér kilőtt tankok" modot.
Ha a kilőtt tank mögött bújkál valaki és lövök, a füst mögül talán jobban ki tudom venni a körvonalakat. Meg amúgy is. (A la EmbrionycJourney.)A SONAR MODot meg még mindig CHEATnak tartom, hiába nem tiltott.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz szallasi007 #39500 üzenetére
legújabb béta driver volt fent mindkét kártyával, szóval biztos nem lesz driver miatt változás. Most nincs kedvem szerelgetni, van egy asus 7870 kártyája cimborámnak, de most inkább játszok egy kicsit.
KisApám én amíg maxon játszottam high tier-ben, eléggé idegesített, ha egy 150-es ágyú lőtt mellettem, mert fél percig nem láttam semmit a füstjétől. Mindenesetre tényleg érdekes eredmények jöttek ki, a következő tesztem, mondjuk holnap az lesz, hogy lemérem a procit alapon is, most 4ghz-en ment.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz diegho #39498 üzenetére
Kis TIER-ben a gyorstüzelésű tankok tömkelege közepén talán számíthat a jobb kártya. Talán.
No meg szép nyitott térben, nem városban.
Nekem 4,3 GHz Core i5 (4670K) + ASUS GTX760, 2 GB + 8 GB 1866 MHz memónál be tud szaggatni.
De talán ez a szerver oldal miatt van...
(Amúgy minden max-on, 1920x1080, és kb. 60-48 fps között megy átlag, v-sync.)
....Nekem is ki kellene kapcsolni azt a post effectet vagy mit.
Alig látok néha a lőporfüsttől...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest