Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
bakker... a WoT és a WoWp -ban nem csak a gold a közös hanem a free xp is... csak én nem tudtam ezt?
[ Szerkesztve ]
-
arpeen2
senior tag
Birom az ilyen barmokat, beírja a 21k játékos nekem hogy "pls uninstall the game", mert nincs egy killem sem, az elvesztett csata után meg kiderül, hogy a második legtöbb volt az XP-m (és a damage is). Neki kb fele volt az enyémnek, jahh és 1 tierrel nagyobb géppel indult.
-
Szepi1979
senior tag
válasz scyllarus #39288 üzenetére
Ha a 100mm-est rakod fel akkor amint meglátja az ellen lerohan. Én ezt szoktam tenni ha meglátom az IS-en vagy az IS3-an.
ddt500: köszi a délutáni szakaszozást, én jól szórakoztam. A gépemet sikerült rendbe szedni, jöhet majd a folytatás.
[ Szerkesztve ]
“ nem kell mindig nyerni “
-
scyllarus
veterán
válasz ddt500hu #39289 üzenetére
Én is a sima IS-ről beszélek, az IS-3-mal még nem mentem egyet sem. Kellene 1,6 milla a vert. stab + célzásgyorsító + rammer kombóra, de csak 1,2 millám van. Ezek nélkül ki sem gurítom a garázsból Az IS-t én is a D25T-vel használtam természetesen, de ez egy tierrel feljebb van. A 100-as ugyanannyit pattogott, de legalább nem az égbe lövöldözött 1000 kredites skúlóval. És emlékszem, hogy 1 hónapja a KT-sel mennyi bajom volt stockként, pedig az alapból egy jól játszható tank, de a 203-as pen is kevés volt néha, pedig az még pontos is volt.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Köszi! Igazából tudom, hogy furcsa ötlet volt a 100mm-es, csak tudom, hogy a D-25T bármiről képes pattogni (utolsó csatámban egy FV304-ről pattantam, akkor már hangosan röhögtem, nem 0 dmg volt, ricochet!), ezért gondolkoztam a vastagabb páncél ellen a hm.. pontosabb ágyúban. De akkor marad a 122-es.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Simulacrum
senior tag
Úgy gondolom ezt a replay-t ide is érdemes beraknom.
Nem annak indult, de az egyik legizgalmasabb meccsem lett belőle. Van benne poén (egylövéses 13 90 kinyírás Waffentrógerrel az elején), van benne könnyű győzelemnek kinéző középjáték, spottal és sebzéssel, van benne ellenfél unicum játékos, aki tényleg nagyon jól játszik és van benne egy hihetetlen izgalmas végjáték, ami az RNG-nek köszönhetően majdnem verség (maradt az E-100 fenekében 60 hp kb.). Ugye sosem használok gold ammot és jön szembe egy E-100, természetesen váltok HE-re, de hiába lövöm, persze nem mindig jó helyen, nem megy le neki semmi kb.
És most tényleg egy kis saját vállveregetés, mert kitaláltam, hogy egy esélyem van ez E-100 ellen, méghozzá a bokrok. Éreztem, hogy nem fog felspotolni és így lehet esélyem az oldalára, ha át mer jönni. És átmert... így végül gg lett a vége.[ Szerkesztve ]
-
b@zsi
csendes tag
válasz scyllarus #39285 üzenetére
az IS3 gyors tank és ha ezt kihasználod,akkor t8ban nem nagyon lesz gond vele,mert könnyen ellenség oldalába tudsz kerülni,ott meg áthasít a 122-es is, ugyan ez T9ben is igaz nagyjából. Ha t10be rak akkor meg úgy se rajtad fog állni a meccs,de ott még a bl9be is prémet szoktak tölteni
-
Patrick76496
őstag
-
scyllarus
veterán
Végre!!!! megszabadultam az IS-től.
IS-3-ra melyik ágyút ajánljátok, amíg a top meg nem lesz? Alapból nem lenne kérdés a gyorsabbik 122-es, de mivel itt T8-10-ről beszélünk 175 pennel, lehet, hogy a 100mm-es a kicsit jobb (kevésbé rosszabb) pontossága miatt jobb lenne, könnyebb vele weakspotokat lőni, mást úgysem lehet egyikkel sem..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Bingisz
addikt
válasz Dreadloord #39278 üzenetére
És a report for gold ammo?
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
bullseye
addikt
válasz Dreadloord #39278 üzenetére
cheater reported!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Zeratul
addikt
Miért csökken a színvonal? Na ezért!
[ Szerkesztve ]
-
đe$|re
senior tag
Victory!
Map: Serene Coast 2014.01.11. 17:24:22
Vehicle: Rhm.-Borsig Waffenträger
Exp: 2 250 Credits: 72 726
Battle Achievements: Top Gun, Mesterlövész, Pusztító, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"5466 dmg/7 kill
Már az elejétől kezdve csak futottunk az eredmény után, mikor is a végére én maradtam egyedül a csapatból egy SU-152 (72* hpja maradt) és egy Pz.Sfl.V (6* hp-ja maradt) ellen. A SU-152 szerintem a végén már afk volt, nem jött be. Ja és már nem az alap ágyújával puffogtatok.
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz Bad Pritt #39270 üzenetére
Epics főleg azért kapott ki mert közben azon röhögött, hogy elintéztem egy Leopardot (a nagyot természetesen), T34-3-al HE-vel
Kigyújtottam kétszer egymás után.Ja meg előtte ugye az első 1v1-be beleszóltam azzal, hogy HERO-t oneshotoltam ob.212-vel...
Na szóval ilyen apróságok miatt Epics sírva röhögött a gép előtt, ami egyvéegy szempontból nem túl előnyös....
Visszavágót, meg ugye nem akartak. De azért 2v2-ben helyt álltunk, és megmentettük a stronk becsületet...
-
Bad Pritt
félisten
-
nyunyu
félisten
válasz [HUN]-Kisa #39252 üzenetére
Regi renderrel minimumon meglenne 1024x768-ban a ~40fps.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
zuchy
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogyan kell a jobb alsó sarokban a minimapot megnagyobbítani? Én töltöttem le ilyesmi modot de az csak a Ctrl megnyomására rakja ki a nagy mapot, csak nem jobb alul van és nem állandóan látható. Nekem olyan kéne ami jobb alul van és fix. Válaszokat előre köszi!
PC-STYLE.hu
-
Szepi1979
senior tag
Játék közben lefagyott a gépen, újraindítottam, chkdsk lefutott, elindítottam a játékot és csak ablakban hajlandó futni. Mi csesződött el. oprendszer W7.
“ nem kell mindig nyerni “
-
joergie
őstag
válasz mefistofeles #39260 üzenetére
Akkor újra válaszolok: az, hogy nem 2 piros játékos van a csapatomban, hanem 2db kék v lila -> sokkal nagyobb a nyerési esély. Ha nyersz, az 50%-al több xp-t ad, tudod. Nem tudom meddig kell lemenjek értelmezésben.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
vJokka
aktív tag
válasz Szepi1979 #39256 üzenetére
Gondolkoztam hova menjek, azt a spot mellett döntöttem (nagyon ritkán látom, hogy használnák ezeket a faxa kis bokrokat a játékosok). 2 legény van 100%-on, de magasabb tierben már nem mertem volna lőni, itt még elég vaksik a tankok.
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
válasz joergie #39250 üzenetére
Oké ne menj bele a platoon rejtelmeibe....
Mindazonáltal ha nem egy előre megbeszélt taktika (ami ugye pályainfó hiányában, nehézkes előre) és nem a szakasztársak összehangolt (együtt)játéka a cél akkor mégis -újra felteszem a kérdést- mi értelme szakaszban játszanod?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Tomi0703
addikt
Amig az a Codegen szolgaltatja az aramelltast abban a gepben, addig en be nem kapcsolnam.
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz Bad Pritt #39254 üzenetére
Igyekszek választékosan trollkodni, a lehető legkevesebb trágárkodással. Epics barátom úgy is egy kiadós anyázással kezdi az ismerkedést, úgyhogy szerencsére nekem nem kell gerjesztenem a feszkót.
Vhw: Ez van, de ezentúl minden deputy előtt vigyázzba fogok állni. Eskü!
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
VGA felbontáson?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok szerintetek ezen mennyire elviselhetően menne a wot?
Alaplap: Asrock G31m-vs
Processzor: Intel Core 2 Duo E6420 2X2200MHz
Memoria: 2X1GB DDR2
Merevlemez: Seagate 80GB
Video kartya: Gainward 9600GT 512MB GDDR3 256bits PCI-E
DVD-ROM: LG
Tap: Codegen 400WBmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
joergie
őstag
válasz mefistofeles #39241 üzenetére
az hogy nem 2 piros játékos van a csapatomban, hanem kékek v lilák, sokkal nagyobb a nyerési esély. ugyanúgy nem bízom bennük se, mert nem ismerem őket, de jobban lehet kooperálni is velük, ha úgy adja a sors. és nincs automatikusan elbukva a csata ha meghalok idő előtt...
Nem akarok belemenni a platoonok rejtelmeibe, de ha a komplett platoon egyirányba megy, sanszos hogy a csapat megy velük, és a másik oldal(ak) tök üresek lesznek. Másfelől egymás elől lőjük el a dmg-et, amit szintén nem szeretek, mert ha valaki tankja jobban céloz, gyorsabban lő, gyorsabb a tankja én csak golyóállónak vagyok mondjuk. 10edrészt szeretek a játékra koncentrálni, nem hogy még folyamatosan azt csekkoljam hány hp-ja van a másiknak, mennyire hajlandó követni, ha nekem több van.
szó nincs ego-ról. hatékonyság nálam ezt jelenti. persze ha 3 ugyanolyan meddel megyünk, lehet flankelni, de általában nem ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Cray Tyler
senior tag
válasz joergie #39240 üzenetére
Kérlek ne haragudj meg, de szerintem effektívebb lett volna a tevékenységetek, ha zsebre teszed az egódat 10 percre, és azt csinálod amit kért tőled a leader. Ha nem vagy teamplayer, akkor ne játsz teamben. Lehet hogy ők számítottak rád, így az ő körüket/játékukat is "rontottad".
-
Bad Pritt
félisten
válasz Patrick76496 #39243 üzenetére
TS-en csak bemegyek hallgatózni popcornnal, hátha balhé van, de sajna akkorsem volt
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
vJokka
aktív tag
Malinovka Campfest '14
Victory!
Map: Malinovka
Date: 2014.01.11. 14:23:49
Vehicle: M18 Hellcat
Exp: 4 064 (x2) Credits: 47 767
Achievements: : Scout, Confederate, Patrol Duty"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Patrick76496
őstag
válasz Bad Pritt #39025 üzenetére
Innen is. Voltam már fent (egyszer) HHR-AB TS-en is, asszem pont egy szobában voltunk, Bingisz mondta, hogy itt van az az EXELS1OR PH!-ról. A csatában én is egyből kiszúrtalak, de ts-en valahogy nem voltál olyan feltűnő.
(#39027) vhw: Azt aláírom, hogy tényleg jobb a SU-152-nél, de az a tank is rosszabb a T7-es társainál (még mindig a 122-esnél maradva). Nézd meg mennyivel többet lehet alkotni egy JgPanther-rel, egy T25 AT-val vagy egy AC Mle. 46-al, azok legalább nem a láncot találják el 100m-ről egy Tiger oldalán.
Egyébként szerintem sokkal használhatóbb lenne a SU-122-44, ha pl kapna 0.38-0.39-es pontosságot, 2.5-2.7-es célzásidőt és cserébe pl 6,5-es ROF-t, plusz levennének a forgási sebességéből 2-4°-ot. Még így is ~2500 felett lenne a DPM-je, és akinek nem elég egy TD-n a 38°-os forgási sebesség, annak tényleg komoly igényei vannak. Ha pedig tényleg ennyire OP-nak tartod, akkor mindketten egyetértünk, hogy ráférne a balanszolás.
Szerk.: A másik dolog az, hogy amíg nem jobb a társainál, csak egyenértékű velük szvsz nincs gond egy prém tankkal. Tény, hogy bárki megveheti, de a gyengébb játékosok úgy sem tudják működésre bírni.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Bazz mindig meglep az emberek zöldség "gondolkodása".
Egy bázisra megy a játék, egyedüli low tieresként 4 killel tartom a frontot, campelve a bázist. 3-3 játékos maradt mindkét oldalon az ellen 2 tankal foglal. Mondom, könyörgök spotoljon valaki, nehogy már nekem -aki egy lövéses- kelljen megrohamozni a két nagyfiút. Erre vissza írnak, hogy hova spotoljanak? Tökre nem értették mit akarok A csata végére azért oda kóricáltak "valahonnan" és tadámm le is hoztuk a meccset!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
joergie
őstag
válasz Cray Tyler #39134 üzenetére
Multkor összekerültem 2 sráccal platoonba, elmentek valamerre, én meg a másik irányba, erre írja a platoonvezető hogy legközelebb menjünk együtt...tehát én menjek velük Hát mondom öregapám ezt buktad, ha épp arra visz az utam akkor szerencséd van, de nem lehet szerintem senkire ráerőltetni hogy márpedig együtt megyünk flankelni. Na mindegy, a magam stílusában leírtam, hogy TE nem mondod meg nekem hova menjek. erre kirakott a platoonból. Ha oda kéne mennem ahol nem érzem jól magam a mapon, akkor ott nem is tudok úgy teljesíteni, ahogy kéne. Persze akik régóta ismerik egymást jól, azok tudnak együtt dolgozni, de ahhoz idő kell...vagy 2k+ wn6
-
válasz Chris0321 #39214 üzenetére
Na itt több dologról is írsz.... szóval...
-Attól, hogy nálam több a piros mint az ellenfélnél az nem bizonyosság, max. valószinüség akár csak a win jóslás. A különbség az, hogy egy kezdő játékos lehet nem méri fel az ellenfeleket de ha kiírja az xvm, hogy esélye a győzelemre 38% akkor már el is megy a kedve az egésztől. (innen kezdve ez utóbbi továbbra is marhaság szerintem, főleg úgy, hogy nyertem már 35% os és veszítettem 78% os meccset is)
-Az (lehet rossz tapasztalat is) de csak előítélet, hogy egy piros top heavy csak "legelészni" fog a csata alatt.
Ha meg nálam piros, az ellenfélnél meg sárga, zöld a felhozatal az ismét a régi vesszőparipámat igazolja, tudniillik, hogy személyes statok nélkül marhaság ez az MM.
-Az rendben van, hogy "szükségét érzed az xvm-nek" (itt gondolom a statokra gondolsz) de csak akkor látod igazi hasznát, illetve akkor van egyáltalán értelme ha min. hetente frissül.... szerintem.....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
04ahgy
nagyúr
válasz ddt500hu #39222 üzenetére
Neked a fixtornyos kempelés megy. Másnak a mozgékonyabb játék, nem vagyunk egyformák. És szerintem nem olyan vészes az a löveg az Excelsioron, saját tierjében boldogul, 6-osok közt meg okosan kell lavírozni.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
PAWI
tag
Sziasztok! G W panther milyen? Mert a Hummelt utálom, főleg a Grille után, Le se szoktam duplázni, mert csak a statomat rontom vele. Ha az is ilyen hulladék, inkább hagyom a vonalat a fenébe.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz Drenadar #39224 üzenetére
Nekem ugyan csak 237 csatám van vele. Anno még valamelyik régi Lend-Lease akciós csomagban volt.
Nem kell tőle sokat várni, de messze nem kínszenvedés vele a játék Mostmár csak havi 2-3 körre veszem elő, de anno volt vele sok izgalmas összecsapásom,(#39228) Szepi1979
Én is hasonlón éreztem, mikor az M3 Lee-hez értem, de ahhoz képest kellemes csalódás volt (60% WR és az Ász is összejött vele). Persze nem sírtam, amikor el kellett adnom, mert annyira nem nőtt a szívemhez Viszont vissza kell majd vennem valamikor, mert az M4-et nem húztam még ki belőle[ Szerkesztve ]
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Szepi1979
senior tag
-
Cray Tyler
senior tag
T-54 után ojjekt-140 avagy T-62A? Szubjektív pár mondatos vélemények érdekelnek. Papíron látom a különbséget. A T-54 gyors-agilis idegesítő kis szemétláda stílusa bejön, azt szeretném utána választani, amelyik a legközelebb áll ehhez.
Napi jóság: T-54em tornya szemből pattintott egy Maust, és rögtön utána egy FV215b is pattant rólam. Jó érzés volt, utolsó két tankjuk volt.
-
ddt500hu
veterán
válasz Drenadar #39218 üzenetére
Egyáltalán nem igazságtalan. Van egy 6-os premium tank meg egy 5-ös. Az egyik hozza a pénzt és élmény vele játszani még magasabb tierben is, a másik kevesebb pénzt hoz és még a saját tierjében is szar.
Az egyik egy jó TD tank a másik egy szar hevy.
Azért írom, hogy aki premium tankot akar venni az másfelé nézelődjön. Nem éri meg a goldot mert szar vele a játékélmény.
Egyébként ha az ISU-val hasonlítom össze akkor is elbukik mert az ISU is többet sebez több XP-t és lehet több pénzt is hoz. -
ddt500hu
veterán
válasz KisApám #39216 üzenetére
300 000 körül. A premium tanknak csak akkor van haszna ha játszik vele az ember. Ez akkora szar, hogy eladtam duplázás nélkül. Az az ágyú vazze... Az, hogy nem visz át semmit egy dolog de amilyen íve van a lövedéknek, meg 10mp mire célba nem ér. Vazze szinte még álló célpontnak is elé kell tartani!!!
Majdnem egyszerre vettem meg a SU100Y-al.
Exelisor: 30 csata, 50%, 578 átlagdmg, 558átlagXP. (Mindez min 30% gold ammo.).
SU100Y: 45 csata, 71%, 1120dmg, 798XP. No gold ammo. -
ddt500hu
veterán
Exelisor eladva.
-
Chris0321
addikt
válasz mefistofeles #39205 üzenetére
Nem szükséges a jóslás. Pl. ha látod, hogy a te csapatod tele van piros játékosokkal az ellenfélnél pedig van több zöld és sárga is az is egyértelművé teheti a csata kimenetelét. Arról nem is beszélve, hogy ha látod a betöltő képernyőnél, hogy a top tankotok csak a mezőn legelészni lesz képes míg az ellenfélé sárga rosszabb esetben zöld az is elég okot adhat a beszólásra. Én nem szoktam szidni a béna játékosokat előre, csak akkor ha tényleg idióta dolgokat csinálnak fordul elő vagy ha megbújnak hátul és hagyják a többieket érvényesülni míg el nem hull mindenki és ők is sorra nem kerülnek és akkor persze mindenről a noob csapat tehet.
Én szükségét érzem az XVM-nek, szeretem tudni mit várhatok a csapattársaktól. Tud érdekes dolgot csinálni egy zöld vagy jobb játékos is, de engem zavarni szokott ha nem működik. -
Drenadar
veterán
válasz KisApám #39210 üzenetére
gondoltam rá, hogy új accot kezdek, de aztán belegondoltam ebbe a sok kínlódásba, újra összeszedni ezeket a tankokat... juj, inkább nem
de így meg tizen valahány ezer csatánál nagyon kiemelkedő csatákat kellene mennem, hogy érdemben befolyásolják a statom... (tudom, kb 10 ezer új csata és érdemben befolyásolják )
-
Drenadar
veterán
válasz mefistofeles #39207 üzenetére
Nem nagyon figyeltem ezt... csak játszottam és szenvedtem azokkal a tankokkal, amit ha újra kezdenék, kihagynám őket... Diegho tanácsa sokszor segít, higgadtan türelmesen, csata elején átgondolva a dolgokat...
-
KisApám
addikt
válasz Drenadar #39206 üzenetére
Dehogy nem leszel.
Néha ránézek EmbryonicJourney játékára.
Legalább 2 accal nyomja (EmbrionycJourney és Vaering - WN8: 4200)
Ő is tud "okos" dolgokat csinálni, túl agresszív... főleg a Vaering-ként játszik.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
diegho
nagyúr
válasz Simulacrum #39204 üzenetére
Nem tudom. De tényleg honnan tudnám, hogy egy WN szerinti átlagos 800-1200-as játékos hogyan játszik, mennyi bevételt szerez, mennyit sebez?
-
KisApám
addikt
válasz diegho #39110 üzenetére
Gratulálok az adott PBC klánnak.
Úgy látom a neve alapján, német az illető (DasGehirn - AzÉsz... ), és 5 napja Recruit ott, bár át van húzva aRecruitszó.Nem régen összefutottam 3 némettel El Hallufnál.
Azzal kezdték a meccset, hogy elkezdték egymás lőni... rákérdeztünk, miért???
Válasz: Csak mókáznak egymással, meg ez amúgy is egy játék, ne idegeskedjünk...Ilyeneket is tiltanék egyből. Menjenek a gyakorló szobába és élvezzék ki/be egymást.
Ne a másik 12 ember igazi játékát tegyék tönkre.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
-
Drenadar
veterán
válasz mefistofeles #39205 üzenetére
én noob vagyok szerintem sose érem el global statban a zöldet, mert már nagyon sok csatát rontottam el agyatlan játékkal
-
válasz Drenadar #39201 üzenetére
A csata elei "csalódottság" szerintem inkább a win jóslás eredménye. Na az aztán tényleg egy full felesleges baromság. Én azonnal ki is kapcsolom bármilyen xvm-et pakolok fel.
Amúgy azért a sok gúnyos megjegyzés mellett gondolni lehetne a kis noobokra is (jó tudom-tudom ti sosem voltatok azok) nekik igen is nagy előrelépés ha piros helyett narancs vagy narancs helyett citrom színben virít a nevük....... Márpedig egy kezdő ha tehetséges, simán ugrik egy szintet egy hét alatt.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
aktív tag
Egy kis segítség kellene(ha tudtok)
Az egyik haverom nem tud játszani mert nem tölt be neki a játék.A garázsig minden ok de miután elindít egy csatát csak egy fekete képernyő fogadja semmi más.Nem tudja mi a gond.Vmi ötlet?
Wot nick : Lanoka_
-
diegho
nagyúr
válasz Simulacrum #39199 üzenetére
Nem kell prém tank ahhoz, hogy csatánként 5-10 goldot elhasználj, sőt vannak olyan tankok, amik golddal sem veszteségesek prém acc mellett.
-
Drenadar
veterán
válasz mefistofeles #39200 üzenetére
nincs róla semmi konkrét infó, csak ismerősök is panaszkodnak, hogy nem frissül... lehet ez csak időleges, mostanában a statisztika honlapok is hülyéskednek...
árnyaltabb különbség? ismerősömön mindig nevetek mikor kikéri magának már kemény 15-el több a wn6-ja... szerintem az árnyalt különbség semmin sem változtat
Amúgy ha ez tényleg igaz, hogy a hőzöngés miatt kapcsolják le, mikor még el se kezdődött a csata és a sok gyökér írogatja hogy lost, nah akkor egyetértek... (általában az ilyeneket megnyerjük...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest