- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyunyu
félisten
válasz Kakumix #27994 üzenetére
Egyébként várom is már a több TD-t, mert most elég gyakran nincs elég és az MM nem tudja igazságosan elosztani őket, így gyakran van az egyik csapatban 3-4 TD-vel több, de ha már több akkor megpróbálja kompenzálni azzal, hogy a Tier elosztást is ugyanígy csinálja, szóval több és nagyobb az egyik csapatban, ne szenvedjen sokáig az ellen
T8-tol felfele a TDket ugyanugy sulyozza az MM, mint a heavyket.
T9-tol a medeket is.T7 alatt egy heavy annyit er, mint egy eggyel nagyobb med vagy TD.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Enzolord
addikt
A játékélmény miatt szerintem megéri rászánni azt a pár tízezer kreditet a 75%os legénységre...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Kakumix #27994 üzenetére
De ha az egyik oldalon 3-4 TDvel több, akkor ha azt elfelezzük, akkor akár egál is lehet..
Néha van az MMnek rossz napja, és csinál érdekes dolgokat..
Nekem volt egy olyan csatám, nyolcasként, hogy nálunk 3 tízes, abból 2 arty, az enemynél 5, abból 2 arty...
szerencsére nyertünk, de akkor is, 2-2 fair lett volna inkább, mint az 1-3Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
Kakumix
senior tag
válasz SoulReaver #27992 üzenetére
Ez csak most van így, pár hét és csatánként átlag lesz a 20 td. Szerintem nerf nem várható, míg sok garázsban ott nem állnak már az új német td-k, szóval még 4-5 patch, addig csak a szívás, de remélem az artyk is visszaszaporodnak a mostani 2-4 arty / csata szintről legalább a 4-6-ra és igazán csudi küzdelmekben lehet ismét részünk. Egyébként várom is már a több TD-t, mert most elég gyakran nincs elég és az MM nem tudja igazságosan elosztani őket, így gyakran van az egyik csapatban 3-4 TD-vel több, de ha már több akkor megpróbálja kompenzálni azzal, hogy a Tier elosztást is ugyanígy csinálja, szóval több és nagyobb az egyik csapatban, ne szenvedjen sokáig az ellen
Szóval képességalapú MM-et várni, mikor még a tankokat sem tudja elosztani[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
törölt tag
válasz Enzolord #27989 üzenetére
Tegnapelőtt volt egy csatám. A mi oldalunkon 7 hellcat és 2 jackson. Az ellenfél se panaszkodhatott.
Egy med egy arty és két heavy volt oldalanként.
Mókás volt.
A következő csatában egy scout, két arty, és egy td oldalanként, a többi mind nehéz volt.
Az még jobban tetszett.
Lőttem is egy gyors TopGunt GW Pantherrel.[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz Angel1981 #27990 üzenetére
Nem tehetek róla, Angel, de javarészt hevy-vel tolom, és nem mindig kerülök olyan helyzetbe, h messziről kitudok lőni egy foch-155-t Általában mindig a pofámba sunnyog egy vagy egy jgpz-e100 és olyankor a kis hevy páncél sem elég.. Su-152 ig kihúztam az orosz TD-ket, jól is megy vele a harc, de nem élvezetes annyira mint egy jó közelharc.
Enzo-t is megértem, és főleg az a baj, hogy berak néha olyat az mm, hogy 8-8 td oldalanként...
-
Angel1981
veterán
válasz SoulReaver #27988 üzenetére
"Td-nerfnek örülnék én is.."
Ajajaj, kezdődik!Artinerf megvolt a 8.6-ban, ne legyetek telhetetlenek!
-
Enzolord
addikt
válasz SoulReaver #27988 üzenetére
Bennem is kétes érzelmek vannak ezzel kapcsolatban..
Egyrészt 3 Tier 10 és 3 Tier 8as TD-m van, szóval nem akarok nagy nerfet, de az is igaz, amikor bedurrant oldalanként 8-8 dbot, akkor jó, ha vigyázok a kis medemmel..Más: A Golden Joystickről valakinek van infója?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Midway #27985 üzenetére
Na ja, én is csak lestem, hogy megint mennyi kedves arty van...
De attól tartok, hogy hamarosan a TD-k lesznek nerfelve kompletten...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Midway
senior tag
31-ig van ez a tetves arti hónap?
-
Enzolord
addikt
válasz D1Rect #27979 üzenetére
alacsony szinten hagyd...
Tier 4-5 től érdemes átképezni őket, de ez attól is függ, hogy mennyit mész vele alacsonyabb Tierben..
TEhát, egy 100%os embert már érdemes tovább vinni, de amiknél már másodlagos képességek is vannak, azokat tuti...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
félisten
Most nézegettem, hogy pár emberemnek piros a százaléka és csúnya negatív módosítót kap.
Minden egyes tankra külön be kell idomítani őket 20k-ért....Van ennek értelme alacsonyabb szinten(t2-3) vagy hagyjam a fenébe?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Enzolord
addikt
válasz Linkin #27974 üzenetére
Szerintem a kínai...
Olyanok, mint az oroszok..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Linkin
senior tag
Kérdésem az lenne hogy az angol vagy a kínai medeket éri meg jobban használni?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
PAtr0n
addikt
Nem feltétlenül jelent bénázást ha pontatlan löveggel lőnek, és messziről. Mondjuk úgy, hogy a "bénasági faktor" a távolsággal és az ágyú pontatlanságával egyenes arányban növekszik
Nyilván közelebbről kiszedtek volna hamar."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
oPalRx7
aktív tag
válasz zsolthee #27971 üzenetére
a 105össel nagyobb az alfa, de nagyobb szinten nehezen érvényesül, míg a dca45-tel könnyebb magas tier ellen játszani, hisz nem kell annyira weakspotokra célozni.
ARL hibája, hogy az összes ágyú "lassú" rajta, tehát hosszú célratartás kell, még közelre is. kapáslövéseket leginkább pattanó vagy mellélövéssel honorálja a legénység. a jó legénység nagyon sokat számít.
skillek tekintetében:
a clutch braking, snapshot, smooth driving mind mind hasznos a tankon, szűkebb fordulóívek, kevésbé lelassulva manőverező tank, és aránylag gyorsabb célzási idő lesz a "jutalma" valamint a 6.th sense is elég sokat számít[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
ARL44-re melyik a jó csúzli?
Most a 90mm F3 van fent. A 105mm-est vagy a másik 90mm-est fejlesszem ki belőle elsőnek?
Mondjuk én nagyon a 300dmg-es nagy döggel szemezek...[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Angel1981 #27969 üzenetére
Vagy játsz olyanokkal, akik tudnak, szakaszban figyelj oda, hogy mit mondanak, és próbáld az csinálni..
Nekem ez segített...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
zsolthee
senior tag
válasz Angel1981 #27953 üzenetére
Egyébként így van, ahogy mondod. Jól kell játszani Tier7 és afelett, de alatta is.
Komolyabban: Az a gond, hogy sokan kifarmolják a következő szintű tankot és már rögtön ugranak bele. Aztán csak csodálkozik ha szétszedik. Ha zsigerből nem megy jól neki a játék, tanuljon még a 6-oson vagy 5-ösön illetve gyűjtse a kreditet.
Én magamon tudom. Nagyon hamar meg lett az IS, de néhány csata után le is tettem. Egyszerűen nem éreztem hogyan kellene a nagyok ellen menni vele. Most már ott tartok, hogy az IS3 a kedvencem és elég jól mozgok a 9-10-es meccsekben is.
Tanulni kell és nem kapkodni, ennyi. Akkor nincs gond. Ha nem megy neki, akkor meg ne erőltesse a magasabb szintet.Egyébként én azt csinálnám: prémium tankot akarsz venni? T34? Van legalább egy darab tier7 heavy-d a garázsban? Ja, hogy nincs. Akkor hess! Persze ez így nem lenne üzlet...
Tegnap már előre féltem amikor megláttam a csapatomban az IS-6-okat. Mondanom sem kell, hogy mit műveltek. Nem vagy én sem egy hűű de profi, de azért összesűrűsödni egy gombócban a térkép egyik sarkában!!!! Na, az már igen. Ahhoz kell tehetség.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Megnéztem a játékot, e mellett még bőven tudsz votozni, hogy csillapítsd a kiontott vér iránti olthatatlan vágyad... Topper Harley..
-
diegho
nagyúr
válasz Angel1981 #27963 üzenetére
Maus-al pl mountain pass-on lementem az alsó sarokba, mert ugye az arty safe. Leértem, harcoltam, átment egy scout középen és mire befoglalta egyedül nem értem vissza. Természetesen a csapatból senki más nem indult vissza. Ugyanez volt a szitu lakeville-en is, a városból a templomtól nem értem vissza védeni. Ensk, ruinberg, himmelsdorf ami jó a mausnak, de ezeken az E-100 is jó.
-
LZs?!
aktív tag
Sziasztok,
T-15-tel húzom a VK16.01 legénységét.
Ha esetleg valaki Tier 3-ban megy, illetve általánosságban nem derogál neki a "pedotankolás", azt szívesen várom platoon-ba.
LZs_WoT
Nevermind...
-
diegho
nagyúr
válasz diegho #27954 üzenetére
Hazudok. 3 HE-t is vittem E-100-ban a lowhp tankokra.
Ja és mi a bajom az kínai és angol heavy-vel?
A kínai nagyon papír, oldalról átlövik HE-vel. A frontpáncélja sem erős, az alját átviszi 175 pen, ammorack nagyon sérül és ég is rendesen. A top löveg sem túl fényes.
Az angol elölről és hátulról is ég. Hátul van a torony, ezért támadni elég gáz vele.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Egyben válaszolok.
E-100-at úgy használtam, hogy 5 AP, többi HEAT. Értelemszerűen mindig olyan helyre mentem, ahol közelre kell lőni, hiszen ha a HEAT sebez, visszajön az ára. Nem volt ritka a 30-40k plusz, ha mondjuk 5 lövésből kitoltam 4k-t, ami nem lehetetlen, sőt ennél több is elképzelhető. Az sem volt ritka, hogy 10k feletti bekapott sebzésnél maximum hp-n álltam. A lényeg, hogy okosan kell forgatni a tankot, toronnyal csak akkor nézni az ellenfélre, amikor lőni akarsz. Az AP az artyk és francia tankok ellen kell, mert pl a Bat általában az oldalát mutatja, a HEAT pedig nem szereti a lánctalpat.
MM. Mégis hogyan ellensúlyozod a 2000 és az 200 WN közötti különbséget? Beteszel 3 unicum-ot 513 piros ellen? Mert kb ekkora a különbség. Ezt nem lehet ellensúlyozni, nem lehet mérni sem. Amíg olyan játékosok rohangálnak, mint amilyeneket látok pl: 18k csata 140 WN, addig ezt semmilyen módon nem tudod megoldani, hiszen akár egy 300 és 500 WN-es között is óriási különbség lehet, mert lehet a 300-as AFK bot, az 500-as meg annak ellenére, hogy köze nincs a játékhoz legalább mozog és lő. Nem tudod mi alapján besorolni a játékosokat. Win rate alapján meg pláne nem, mert láttam én már 53%-os unicum-ot és 67%-os sárgát is 10k csata felett.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz Drenadar #27927 üzenetére
Bocs, de mindkettőtök kijelentésében vannak pontatlanságok.
T150:
alfa: 300 (nem 390)
RoF: 5,88 (azért kettőt átlagban nem tud lőni, amíg a KV-1S egyet, de valóban előbb tudja elsütni a másodikat, mint a KV-1S, ami sarokharcnál nagyon jó lehet)
DMG / min: 1764KV-1S:
alfa: 390
RoF: 3,75
DMG / min: 1462nyunyu:
"T8-ban meg siman ossze tudsz loni annyit, hogy prem nelkul is fedezze a javitast+loszert."Erre minimum "átlag feletti", de inkább "jó" játékos kell.
Hangsúlyozom; akkor, ha folyamatosan T7 felett akar szerepelni az ember, és nincs neki prémtankja, vagy T5-T6-os tankja farmolásra.
Illetve, arra, hogy pusztán fedezze a költségeket, valóban elég lehet, de bevétele nem nagyon lesz, nem fog tudni tovább lépni. (Átlag alatti játékos meg ha lassan is, de feléli így a tartalékait).[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Angel1981 #27942 üzenetére
T8-ban meg siman ossze tudsz loni annyit, hogy prem nelkul is fedezze a javitast+loszert.
Kilenceseknel mar hatareset, mivel ott csak a javitas 18k credit, tizeseknel meg 24k...Ugyhogy ezekhez mar nem art a prem, vagy menni par kort T5-6 kornyeken.
De ha tovabb folytatodik a 50k sebzesert 250k credit akcio, ugy mar a T10 is kihozhato pozitiv egyenlegre.
Felteve persze hogy van idod letolni ~20-25 meccset.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
iwu
addikt
[nah, ez az első kép, amit felteszek]
igaz, hogy top tierből abszolute, de jó kör volt. elfogyott a normal ammo, mert a "gyári" leosztással vittem a lőszert, és a végén 3 lövés / 3 találat ment HE-vel, de mind2 TD túlélte 1% hp-vel
esély már nem volt befoglalni időhiány miatt, mert a velem maradt kv-1s elbújt a bozótba, és lövés nélkül volt végig (bár, ha van normal ammó, kimegy a 2 td és lehet, el tudtam volna csípni a 3.-kat is...de ugye a sportban nincs ha)ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Linkin
senior tag
válasz jozefgucci1 #27937 üzenetére
Nekem ki van húzva a kínai nehéztankok tizes- ig tehát agyúk és motorok megvannak
-
Chris0321
addikt
válasz Angel1981 #27940 üzenetére
Hétfőn megyek majd be a munkaügyre, meglátogatok egy ügyvédet is és kikérem a véleményét. Megmutatom az összes papírt amit aláírattak és elmesélem a mi történt. Remélem, hogy tud majd tenni valamit. Köszönöm, én is sajnálom, hogy elküldtek de ez most így alakult. Lehet még én jártam jól, ki tudja miket talál majd még ki az új főnök.
[ Szerkesztve ]
-
GaburroSan
aktív tag
Sziasztok!
Durván 6óra múlva kezdődik a Golden Joystick Awards 2013 -
Angel1981
veterán
válasz SSJmeszes #27867 üzenetére
Bocsánat, de ezen miért vagy meglepődve?
Teljesen érthető, hogy úgy van kitalálva, hogy ha az ember tartósan magas tierben akar játszani, akkor fizessen.
Már pusztán a lőszerek árán is látszik; T7-T8 környékén hirtelen minden lőszer esetében kb. triplázódik a kredit / okozott sebzés arányban számolt ár, amire semmi más logikus magyarázat nincs, csak az, hogy rávegyék az embert arra, hogyha tovább akar menni, akkor fizessen.
Ez azonban teljesen érthető, a WG nem non profit szervezet...Egyébként jó kör volt!
-
Preda
aktív tag
Fura mostanában nem hallgattam AC\DC-t itthon(asszony is itt van azt nem jó ha ordít a fülembe mer nem hallom mit mond és aztán meg kiakad ), de amikor Diegho belinkelte Az utolsó akcióhős- soundtrack-et megint elkapott a hév . Egyszerűen megunhatatlan zene , ha 100 ezerszer nem hallgattam meg back in back, razors edge , high voltage albumokat akkor porladjak el.
Szóval nekiálltam wotozni ha Big gun akkor mondom stílusosan JpzE100 legyen a kiválasztott és nagyon adta így zenei aláfestéssel . Végre sikerült felhozni 57%-ra. Szerencsére többjére értelmes volt az MM is.
Jagdpanzer E 100 12 83.33%Kösziii Diegho
-
Angel1981
veterán
válasz Chris0321 #27869 üzenetére
Nem vagyok jogász, de a családomban több is van.
Tőlük úgy tudom, hogy munkakörben elkövetett gondatlan károkozás esetén a havi bruttó átlagfizetésed feléig vagy büntethető, többet nem követelhetnek, csak szándékos károkozás esetén, amit bizonyítaniuk kell!
Ezt a pénzt ki ne fizesd, inkább tereld jogi útra! -
Azért arra meghallgatnám a magyarázatot, hogy hogyan fordulhat elő, hogy egy helyben állok bokorban és nem látom az engem lövő ellenséget, miközben sík terepen kb. 20 méterrel van előttem, ráadásul mozgásban!????
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz Linkin #27932 üzenetére
A kínai med ág nekem eddig nem jön be annyira. Jelenleg a T34-2- nél tartok még a nagyobb motor kell rá , de még nem éreztem rá eddig. Akinek megvan amúgy ahhoz szólna a kérdésem , hogy melyik löveggel használja ? A nagyobb 122 milis vs100 milis ? Utóbbinak nagyobb az átütése ,de kisebb sebzéssel a másiknál fordítva és nem mellesleg kétszer olyan lassan tölt. Egy med tankon elég gáz a 13 sec töltési idő és hozzá egy 175-ös átütés.
Tegnap ph-s kolegával mentünk jó pár kört Tier7 td vel ő fullos Jp míg én T25/2 .A hellcat után azt kell mondanom , hogy ez a td borzalom. Eddig nem találtam olyan tulajdonságát amit előnyként tudnék kiemelni és tudnám hasznosítani .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Bingisz
addikt
Srácok abban semmi kihívás nincs, hogy csak egy helyen satírozzátok ki a neveteket, első dolgom beírni a noobmeterre a nagy unalmamban....
Ha rejtegetni akarjátok a neveteket, akkor cenzúrázzatok rendesen![ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Gyuri27
félisten
válasz Antonius1978 #27931 üzenetére
Remélem a Tast nem baltázzák el. Iszonyat jó td-t lehet belőle csinálni. Mint ahogyan a valóságban is marha jó lett volna. Lapos, széles. Elöl állat páncél. Jó gun.
Várós.Amd - Radeon - Ryzen
-
Linkin
senior tag
A centuriót vagy a su101-et érdemesebb megvenni? Tuodom hogy az eggyik td a màsik meg nem csak az lenne a kérdésem hogy melyik a jobb vagy esetleg a kínai med àg?
-
Antonius1978
addikt
válasz Cseri0058 #27930 üzenetére
Szavaztam, aki nem unja szinten szavazzon, huzzunk bele
Habar lehet hogy a szavazas semmit sem er, mert nem hivatalos...vagy megis ?HOPPA : ez nem arrol szol, hogy milyen tank kerul be a jatekba, hanem hogy az iro legkozelebb melyik nemzet tankjarol irjon cikket...
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Szavazzatok!
[link] -
dfsz34
őstag
válasz PAtr0n #27916 üzenetére
Jó az a hellcat, de csak a nagy ágyúval. Még csak 47% a WR vele (stock állapotban kegyetlen MM-t kapott, soha nem voltam top), de javul és jelenleg 1000 az átlagsebzésem vele úgy, hogy a 96 csatából kb 60-at a nagy ágyú nélkül mentem.
Ha belegondolunk, hogy nem is vagyok túl gyakorlott még ezzel és majdnem a hp-ja duplája az átlagsebzésem vele úgy, hogy a csaták 2/3-t a kisebb löveggel mentem. Ez az arány nagyon jónak számít és szerintem nagyon op az a tank, nem véletlen, hogy rengeteg profi használja stat javításra.
Én is megtartom, de nem a stat miatt, hanem mert igen jó és izgalmas csatákat lehet vele menni.
Igaza van/volt EJ-nek, hogy a gyors tankok az igaziak. T71 és Hellcat a két olyan tank, amikkel mindig izgalmas csatákat megyek. Ha vesztek is, akkor is mindig van valami érdekes, akár elkapok egy bamba löwét vagy például a T71-el próbáltam elkapni foch155-t már többször is, de eddig mindig töltve volt és kilőtt vagy körben ott voltak a társai és nem tudtam a hátába kerülni, de meglesz ez, és ez egy igazi kihívás.
-
Antonius1978
addikt
Ertem.Aztan ha en is visszaterek a jatekba, mehetunk par kort.
Sztem nem te felejtettel el jatszani, hanem higul a mezony...a sok akcio miatt olyanok jatszanak t-8/9/10-ben akiknek t5-ben lenne meg a helyuk, meg ugy erzem valami el van kurva, nem kicsit, nagyon...mar nincs meg az a kellemes erzes, hogy jokedvvel tankozok, igy hagyom a fenebe egy ideig. -
Drenadar
veterán
válasz Iratus bug #27922 üzenetére
Te tudod, hogy mit sebez a t150 ágyúja?
Átlag sebzése 390, szóval ha ez fele a kv1s sebzesenek akkor nálad iszonyat sokat sebez. Minek bl9 vagy bármilyen te ha ott a kv1s?LoL
-
Hát srácok, kaptam HearthStone beta kulcsot, szóval lehet, hogy bye bye WoT.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
vhw
addikt
válasz mefistofeles #27921 üzenetére
Tényleg nincs semmi jelentősége...
De homlokegyenest ellentmond a jelenlegi ismereteinknek... így, ha már ilyet állítasz, akkor legyél szíves...(letoltam már pár csatát én is, és sosem találkoztam az említett jelenséggel)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Iratus bug
tag
válasz Bingisz #27853 üzenetére
Kettő éve? 1 éve van kb KV-1S-em, azóta sokszor volt változtatás... Átfutottam a képeimet és csak ezeket találtam gyorsban.
(#27884) nemeth989 - A T-150 kettőt lő addig amig a KV-1S egyet közel azonos össz sebzéssel.
[ Szerkesztve ]
TD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.
-
válasz Diarmand #27919 üzenetére
Nem haragszom!
Úgy látom itt vérrel aláírt okmányok nélkül mindenki hazug. Ígérem még a héten hozok screenshotot!
Nem ismerem a leírt szabályokat de ezt nem álmodtam, elnéztem vagy efféle. Mióta van Curchillem nem hiszem, hogy volt nap mikor nem fordult elő.........Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, kérdésem lenne. Szerintetek érdemes a SU101-es ágat erőltetni? Volt egy su100-asom, eszméletlen jó (persze megvan még), lett belőle Su100m1: kínlódás, vergődés, a saját szintemen lévő tankokat sem tudtam vele megsebezni, nemhogy a magasabbakat... nagy nehezen eljutottam a Su101-ig, de úgy látom, nem lesz jobb a helyzet, még magasabbakkal küzdök ugyanazzal a szarral, csak nem 2 hanem 3 lövésből nyírnak ki... csinálom a su152-t is, de még elég sok kell az ISU-hoz. szóval érdemes a su101-gyel kínlódni?
-
Diarmand
senior tag
válasz mefistofeles #27915 üzenetére
Már meg ne haragudj, de [link]
-
-
vhw
addikt
-
PAtr0n
addikt
válasz forras2 #27912 üzenetére
Bezzeg amikor én megyek T5-ben, állandóan az arcomba rak 2-3 pokolmacskát, akiket úgy rühellek mint a szart. Ráférne egy nerf a kis köcsögre. Vagy az ágyúját, vagy a sebességét vegyék el, vagy csökkentsék a HP-ját, mert undormány csótány.
TESCO-Zsömle:
Azért mert nálatok 4 náluk 6 heavy? Simán le kellett volna hoznia nálatok a TD fölénynek a meccset. Ezt igenis jól sorsolta az MM, nem kell mindig azt hinni, hogy akinél a több heavy az nyer.myckey:
Jó bizony, csak kicsit gyorsíthatnának rajta"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Délután valakivel vitáztunk, hogy a churchill I-et nem sorolja az MM a VII-es elé. Nos most játszottam egy csatát, én voltam a top churchill I-el, alattam a VII-es ráadásul egy sokkal tapasztaltabb, jobb stattal rendelkező parancsnokkal!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz diegho #27910 üzenetére
Ez igaz, de ha komolyan figyelembe venné a játékosok statjait az MM akkor lehet, hogy egy csatában 10 noob lenne de 5-5 elosztásban nem pedig mondjuk 9-1 ben!
Fogalmam sincs, hogy mi alapján sorsol össze a játék emberkéket, de a személyes tudás szerintem még a vasnál is fontosabb tényező egy csata kimenetelében......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Patrick76496
őstag
Nos akkor nézzük. Ha 1328 köröd van vele, és 158 sniper medálod, akkor ugye ~8,4 körönként kaptál egyet. Én 416 csatát mentem ezzel a géppel, és 65 sniper medált szereztem, ami azt jelenti, hogy ~6,34 körönként lettem mesterlövész, ergo nálam hullottak gyakrabban az ilyenfajta plecsnik. Nem tudom te hogy vagy vele, de a 87,73% még mindig jobb a 84,24-nél.
Amúgy én nem azt mondtam, hogy rossz lövege van, (tény, hogy jó az átütése és a célzási ideje), hanem azt, hogy ez a tank semmivel sem emelkedik ki a többihez képest. Egyébként az M6 szerintem is jó kis gépezet.
(#27725) Atlantis: Nem azért kedvenc tankom az ST-I, mert orosz, hanem mert bármelyik T10-es tankomnál többet sebzek vele, és akármennyire lehetetlen leosztások vannak, 5-körből legalább 4-ben 2000 dmg felett végzek. Annak idején csakis azért vettem vissza, mert nagyon tetszett a kinézete, csak azért szereltem fel és képeztem át rá a Churchill III legénységét, mert kedvem lett hozzá, amint megláttam, hogy Szecska mester is ezzel játszik. És láss csodát, annyira bevált, hogy azóta is minden második köröm ezzel a tankkal van pihenésképp. Amúgy T5-6-7 heavy-knél sokkal inkább az amerikaiakat választom az oroszok helyett. A KV-4-el én sem értem mi baja van mindenkinek. A klán témáról meg majd írok pm-et. Szerk.: Az átlagsebzésemet ne nézd ST-I-el, amikor anno 51-52%-os koromban eladtam, 1700 volt. Most onnan tornázom fel.
(#27741) SHiZUOKA: Na de basszus mit kell azon nerfelni? Így is olyan lassan céloz és pontatlan is, bármelyik T6-os heavy-vel szívesebben játszok (nem pártolom, hanem csak azt akarom mondani, hogy egyáltalán nem OP). Mondjuk az idézőjeles "nerf" után lehet kicsit nyugodtabbak lesznek majd a T5-6-os csaták.
(#27795) diegho: *Neked ez a kedvenced, ezzel megy a legjobban a játék. Egyébként jók a lentebb lévő érveid, kicsit elgondolkodtam, hogy mégis inkább ennek kéne majd maradnia az E-75 helyett. Engem az tart vissza, hogy 300-as átütéssel már beütik a tornyát szemből és hogy pontatlan. A kicsi átütés talán még nem is lenne gond, mert 235 is rengeteg mindenre elég T10-ben, de mivel magasabb a tank, ezért más szögben éri az ellenséges tankot a lövedék, és ugye így nagyobb eséllyel pattan. A 0,4-es pontosság pedig nem a legjobb weakspot célozgatásra.
Prém nélkül viszont lehet, hogy nem olyan egyszerű kihozni, ha golddal lősz, én 5-nél többet biztos nem viszek benne, ha nekem lesz (már csak azért sem, mert HEAT lőszer). Neked milyen arányban van feltöltve a lőszerrekesz AP/HEAT/HE-vel? Még egy kérdés: az FV215b (120)-al és a 113-mal mi bajod van?
(#27867) SSJmeszes: Te milyen TV-n játszol?
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
forras2
őstag
Nem értem ezt a hellcatot, sem a JgPanthert.
Hellcattal folyamatosan 8-asok ellen harcolok. Keresem a kis tankokat, akiket még tudok is sebezni a kicsi ágyúval, de nem igazán akar összejönni.
JgPanther ugyan ez. Folyamatosan 9-esek ellen harcolok. Se a VK féle 88-as, se a 75-s ágyúval nem lövöm át őket, mi az istennek dob be ilyen csatákba?
Komolyan gondolkodok rajt, hogy eladom mind a kettőt, csak szopok meg szenvedek velük, semmi játék élményt nem nyújtanak. -
diegho
nagyúr
Nem a játék hibája, hogy a játékosok tudása között mérhetetlen különbség van.
-
Jo33by
tag
Még ilyen gyalázatos csatákat nem alkotott a Wot mint amit ma tett elém. Bármilyen tankkal bárhol. Máskor a délután van agyonnyomva és estére feljavul, most az este sem volt egy normális csata. Hihetetlen miket rakott ma össze. Továbbra sem a noobokat szidom hanem a rendszert ami nem osztja el normálisan a játékosokat. Über a game, sorban a 3-4 perc alatt 1:10-es csatákkal tier 9-10 tankokkal? Normális?
[ Szerkesztve ]
-
sebijani1982
senior tag
A bokrokat nehezen számolja a játék.
Acer Aspire 5720ZG laposom van, minimum grafon,
modok: golddetector, vadkörte féle minimal célkereszt van csak fent 30-48 FPS natív 1280x800-as felbontáson. Bokros, erdős terepen és néha a városi pályákon megőrül a játék 3-9 FPS közé esik vissza."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Comic
aktív tag
Az miért lehet, hogy egy ilyen laptopon játszik a párom és néha 30-40fps-t megy, néha max 3-at.
Látszólag semmi rendszer nincs benne, hogy mitől változik, de sajnos játszhatatlanná teszi a játékot.
A specs szerint mennie kellene, gond nélkül. de nem, hogy közepesben csinálja ezt, hanem minimumban is.
Ezek alapján nem hiszem, hogy a VGA lenne a baja...
Érdekessége a dolognak, hogy csakis és kizárólag evvel a játékkal csinálja. -
myckey
veterán
-
PAtr0n
addikt
válasz nyunyu #27901 üzenetére
Sajnos a többi vasat amiket írtál (még) nem ismerem, biztos van papírabb kategória is abban a Tierben heavyként, de én akárhányszor lőttem KV1-S-t szinte mindig bevittem T5 TD vel vagy Heavyvel is.
Múltkor a Luchs-al azt hittem meglesz, Erlenberg-en annyit pattintottam, hogy már lekopott a festék, persze nem KV1S troll ágyút, de nem egyszer lőtt meg egy Csörcsill, egy AT2, meg egy T34-85. hogy hogy csináltam nem tudom, de aztán a végén nem lett meg. Rohadt kis dög a Luchs, erős ágyú, gyors, és még sokszor pattint is.cyberwarfare:
Guiness rekord gyanús, nyunyu-nak meg meg is van az olvasottak szerintmyckey:
Nyilván nem lehetetlen, de eszeveszetten kell forgatni hozzá, amit a KV1 vagy T150 nyugalmi helyzetben is megold. Múltkor nem hittem a szememnek T150-el, Mines déli oldalon kezdtünk, gondoltam na majd én jól bevédem a bázist, figyelem föntről a pilácsolótornyot, meg a dombtetőt is. A dombot nagyon hamar buktuk, egy Hellcat egyből elkezdett kóstolgatni, közben egy artytól is kezdtem kapni az áldást. Ezt megfejelte valamilyen heavy a domb feljáró felől a kő mögül néha kinézve sorozatos tűzzel, meg néha kaptam egyet egyet a világítótorony dombról is. Volt ám pánik, mert a láncomat gyakorlatilag eltűntették a folyamatos tűzzel, de a HP-t csak csipegetni tudták, és csak úgy villogtak a szürke kiflik minden irányból. A végén nyertünk, nekem maradt kábé 50 életerő, na meg az emlegetett acélfal. A szerencsém valószínűleg az volt, hogy egyrészt messze voltam mindenkitől, másrészt hogy mind a világítótoronnyal, mind a dombbal kábé 40-45 fokos szöget zárt be a test, a tornyot ugye forgattam, a feljárónál tűzelő heavy meg nem tudta a hasamat lőni, mert hulldownban voltam. Az arty meg valami csíra lehetett[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Enzolord
addikt
válasz myckey #27899 üzenetére
Akkor most irány vissza a csatatér..
-
nyunyu
félisten
válasz PAtr0n #27888 üzenetére
Kíváncsi lennék hogy hány embernek van itt acélfal jelvénye amit a KV-1S-el szerzett
Ahhoz kepest, hogy T1HT-val ketszer annyit mentem, mint a sport kaveval, meglepo, hogy az elobbivel csak 2, mig az utobbival 4 steel wallom van.
Viszont azt meg mindig nem tudom, hogy hoztam ossze Shermannal, Sherman E8-cal, Type58-cal, VK3002DB-vel egyet-egyet, JP-vel, JP2-vel kettot-kettot, Indien panzerrel harmat.
Panther M10 hat steel wallja 255 kor alatt meg kulon rohej kategoria.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amatőr csillagászat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy ruhás topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest