-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz Enzolord #27465 üzenetére
Akkor van még remény jövőre azonos szinten lehet a labdarúgó válogatott a WOT-tal: 9.0
Bocs ez nagyon magas labda volt!
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Cseri0058
őstag
válasz SoulReaver #27491 üzenetére
a tegnapi nap elég jó volt
-
Angel1981
veterán
WN7 formula:
(1240-1040/(MIN(TIER,6))^0.164)*FRAGS
+DAMAGE*530/(184*e^(0.24*TIER)+130)
+SPOT*125*MIN(TIER, 3)/3
+MIN(DEF,2.2)*100
+((185/(0.17+e^((WINRATE-35)*-0.134)))-500)*0.45
-[(5 - MIN(TIER,5))*125] / [1 + e^( ( TIER - (GAMESPLAYED/220)^(3/TIER) )*1.5 )]Nagyon röviden, és tömören: az átlagtieredhez viszonyított, csatánként kiosztott sebzés a legfontosabb összetevője. (Persze sok másból is áll.)
Key points of the WN Rating are:
Damage is scaled according to your average tier and is the most important stat in the formula. The points you get for damage are carefully tied to the avg tier played, so that players with avg tier played 6 or 9 could be accurately compared, despite having very different average damage. To do this, average damage for tiers were collected from vbaddict.net and the data was carefully fitted to a non-linear curve.
Players with a considerable number of battles who have an average tier lower than 4 are heavily penalized for sealclubbing. New players with few battles under their belts are not penalized until they achieve a big number of battles but remain with a low average tier played.
Cap points are not counted towards your rating, since despite HUGE efforts and statistical analysis mainly performed by Syndicate, there was no statistically sound way to include cap points into the formula. The data suggests that for the average player cap points which are actually useful in winning a game for your team are drowned out by the huge amount of useless cap points gathered at the end of already won games.
Winrate is used as a proxy to measure intangible stats which are not available on the player profile like spotted damage, cap used to lure the enemy out, stopping scouts from killing your arty, tracking enemies at crucial moments, keeping your teammates alive, map awareness and other crucial decisions not recorded in the stats. This term of the forumla counts for 0-10% of final WN rating.
Average Defense points is capped at 2.2 to prevent padding. Defense also proved to be highly correlated to winrate, suggesting players who have map awareness and return to base when needed to stop enemy capping win more often.
One of the most important characteristics of the WN Rating is the open development format, meaning any player can post in this thread and suggest modifications, which will be tested and, if successful, implemented. By having this open development model, it effectively eliminates biases which closed formulas such as Efficiency have.
After the rating was released, WoTLabs was the first website to implement it, keeping it up to date every time a new version is launched. Although many people dislike the fast evolution of the rating (having gone through several changes and versions in only 4 months), this means that the formula rapidly grows more accurate. It has spread to the point where the WN Rating is now the standard rating used on the XVM mod, although transformed into a 0-99 scale rating.[ Szerkesztve ]
-
A bázisfoglalástól épp nem fog emelkedni. Sokat kell sebezni az növeli a legjobban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Angel1981
veterán
válasz diegho #27486 üzenetére
Szép!
A wn7-re érted?
(Az nekem 1815 az elmúlt 1000 csata alapján, de sz*rnak érzem magamat, komolyan! )Korábban már többször emlegettek itt a fórumon, mint vérprofit / vérveteránt, végre "megismerhettelek"!
Cseri:
Áá én nem vagyok jó játékos!Ááá, dehogy, 2050-es wn7 az elmúlt 1000 csata alapján!
Köszi az infót a 113-ról!
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz nihill #27484 üzenetére
Szerintem elég lenne a winrate alapján sorsolni. Nekem végül is tökmindegy hogy nyerjük meg, én úgysem állok be a körbe foglalni, kivéve ha az tűnik az egyetlen esélynek a nyerésre.
-
Enzolord
addikt
válasz Angel1981 #27482 üzenetére
Pedig ez benne volt minden médiában, és azóta is megy a trollkodás ezzel kapcsolatban, mint a Windows 8.1 a magyar csapat ajánlásával, meg az új mezszponzor az after 8, meg ilyenek..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nihill
őstag
válasz Drenadar #27476 üzenetére
Nem a full profikat kéne összeereszteni, hanem a full noobokat kivenni. Bőven elég lenne ha azt be tudnám állítani, hogy olyan csapatba sorsoljon, ahol pl senki sincs 6-800eff alatt. Annyit akarok csak, hogy ne legyen olyan csapattársam, aki nem tudja melyik a tankja eleje és melyik a hátulja. Akinek toptier heavyként arról szól a játék, hogy keres egy bokrot, és majd a végén 10 tank ellen egyedül menekül, az csinálja nyugodtan, csak ne kerüljön össze velem ha nem akarom. Csak a legalját kéne külön venni.(#27479) Tiszteletes válasza nihill (#27474) üzenetére
Akár így is lehetne nevezni[ Szerkesztve ]
-
-
dfsz34
őstag
válasz Jo33by #27472 üzenetére
A su101-el nehéz játszani, de meghálálja. Dombos terepet kerülni, menni a többiekkel a városba vagy sík terepre vele. Attól én is agyfrászt kaptam, amikor mentem vele, hogy az ellenfél sunyin domb takarásba visszhúzódik lövés után én meg át kell menjek a dombon, hogy meglőjem. Éppen ezért ha megoldható kerülni kell. Ha nem tetszik ez a stílus, a többi két tank is hasonló utána, akkor ne erőltesd.
-
Cseri0058
őstag
nagy idegességemben letöröltem a gamet....most meg töltöm le
-
nihill
őstag
válasz dfsz34 #27471 üzenetére
Meg lehetne ezt oldani úgy is, hogy nem zárjuk ki a gyengéket high tierből. Az lenne a megoldás, hogy megfelelően nagy eff-el kiválasztható lenne, hogy sima MM-et akarunk, vagy képesség alapút. Így a siemkák is mehetnének E100-al ha akarnak, a profik meg megmondhatnák a rendszernek, ne ezekkel sorsolja össze őket a MM. És mindenki örülne.
-
Drenadar
veterán
válasz dfsz34 #27471 üzenetére
te gondolom nem kereskedő vagy, vagy bárki aki bármilyen szolgáltatást ad el?
miért korlátozná a pénztárcáját a WG? nem áll érdekében ilyen lépést megtenni...
(#27470) mefistofeles: megnézném, amint te egy nagy és lassú heavyvel csak azért mert pár idióta lemészároltatja magát kibújsz a fedezékedből, vagy abbahagyod az éppen aktuális lövöldét hogy megmentsd a mazsolákat. Ami esélytelen.
Ha arra gondoltál mikor egy heavy a pálya sarkán áll esélytelen bármilyen harcra, és nem csinál semmit nah annak tényleg le kellene törölni a játékot és valami sim cityt adni helyette.
[ Szerkesztve ]
-
Jo33by
tag
Hát én ezt az ocsmány járművet eladom. Minek erőltetem ezt a Su-101-et? Mikor a másik ágon már van Object704-em? Nem megy nekem ezzel hiába kínlódom. Marhára idegesít hogy nem tudok lefelé lőni és fészkelődök vele a talaj miatt, mint gólyaf** a levegőben. Ez egy haszontalan jármű hiába írjátok többen hogy ezzel vagytok a top. Nem elég hogy ugye Td-vel másként kell játszani ráfordulni az ellenfélre mielőtt lövök de hogy még a vizszintességre is plussz figyeljek mert nem tudok csak felfelé löni, az kiakaszt. Az meg hogy gyorsan tölt nem ér sokat. Nincs annyi Hp (990) hogy sok lövést tudjak ismételni ezzel. Kiakasztott hogy fent megyek a dombon és vissza akarok löni mert már ott vannak és erre a lefelé lövés macera. Kiraktam e miatt a személyzetet a 704-ből hogy legyen skilljük, rakom vissza öket eredeti helyükre.
-
dfsz34
őstag
Ez pontosan így van, ahogy írod. Aki tankos lövöldözős játékot akar játszani agyatlanul annak én húznék egy tier határ-t, mondjuk tier4-ig lehet agyatlanul alacsony effel játszani, tier5 és fölötte tankok megvétele eff határhoz lenne köthető.
Persze ez üzletileg nem érné meg, csak a játékminőség lenne jobb, mert így vérpista nem tudna azonnal tier8 prémtankkal nyitna a játékban, hogy még az se tudja melyik az eleje meg a hátulja, de már megvették neki a szülei, hadd lövöldözzön a gyerek.
[ Szerkesztve ]
-
Az még hagyjám ha aktívan campel (bár természetesen nem az a dolga) de ha csak áll, függetlenül attól, hogyan is áll a csata, na akkor megőrülök. Mikor 2-3 heavy lemészárolja a kicsiket és látom, hogy a map másik felén (kutya nem jár arra) békésen ücsörög a nagyfiú..... nem viccelek, tuti, hogy nincs olyan napom mikor 1-2 alkalommal nem tapasztalok effélét.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Enzolord
addikt
válasz Angel1981 #27467 üzenetére
Ja, 8:1 et kellett volna írnom, csak így jobban jött ki.... a Hollandoktól kapott a mi csodás válogatottunk ennyit..
Köszi Ollie..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
válasz mefistofeles #27466 üzenetére
Számomra a legszörnyűbb az, ha heavyk campelnek a bázison, még rosszabb, ha top tankok. Megint csak rosszabb az, amikor a szerencsétlen KV1S beáll a TD helyére a 175-ös penjével a TD-nek meg van 249, és persze nem hogy nem engedi oda, még lökdösi is célzás közben.
Tegnap este valaki megjegyezte, hogy egy csata közben, hogy mindenki úgy játszik ahogy akar. Ja, otthon az izéjével, legfeljebb. Ez egy csapatjáték, aki nem képes csapatban játszani, annak nincs helye a játékban.
(#27467) Angel1981: akkor így: 8-1
[ Szerkesztve ]
-
válasz Atlantis #27462 üzenetére
A mennyiségi növekedésnek egyáltalán nem velejárója a minőségi is. Sőt, általában egy nagyobb közösség szinte mindig felhigul. Én magamat a full kezdő amatőr (1400 csata) kategóriába sorolom de így is találkozok olyan hazánkfiával akinek a "játékát" látva legszivesebben kilépnék a csatából......
Hozzáteszem ez nem nemzet specifikus. Hihetetlen antijátékosok vannak minden nációból....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Enzolord
addikt
válasz Angel1981 #27463 üzenetére
Most esett le...
Bár, a 8.1 óta ez fájdalmas poén..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Atlantis
veterán
válasz Bingisz #27459 üzenetére
Egyetértek, egyre több a magyar és bizony a mennyiség növekedése nem jár együtt a minőségével. Nálam a "siema" köszönés lassan egyenértékű lesz a "van magyar" indítószöveggel...
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #27459 üzenetére
Valószínű az ázsiai szerverek meg tele vannak bangladesi meg pekingi siemkákkal....
És igen, valószínű az arányok minden náción belül azonosak..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Bingisz
addikt
válasz Angel1981 #27457 üzenetére
Annyi az alapja, hogy ők játszanak legtöbben, ezért közülük való a legtöbb ...ő ..izé, szóval azok akik csak játszanak.
Ha megnézed az átlag magyar játékosállományt, semmivel se kapsz jobb átlag teljesítményt a lengyeleknél.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Enzolord
addikt
válasz Angel1981 #27457 üzenetére
Ha jól tudom, Emre linkelt be ide anno egy képet egy csatáról, ahol valaki bírta, hogy Siemka, all cap, és mindenki nyomta az értettemet, úgy, hogy ők védtek...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Angel1981
veterán
válasz Bingisz #27455 üzenetére
Ja, értem már, leesett!
Egyébként csak lehet valami alapja a gyenge lengyel játékosoknak, mert mindenki szidja őket, nemzettől függetlenül, ugyanakkor más országot nem bélyegeztek meg ennyire.
Múltkor nekem is volt egy csatám, csapatunkból beírja egy arc angolul:
Figyelem minden lengyel játékos! Nyomjátok meg az ALT+F4-et ingyen aranyért!
Tényleg működik!!!! -
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #27455 üzenetére
Értem... Ezek szerint, még nem ébredtem fel, és ezért nem olvastam a sorok közt..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz unravel #27453 üzenetére
Még 1-2 hét biztos lesz...
Nem tudom, mennyit változtattak a német ágon az egyes szerverhez képest..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
unravel
őstag
A tesztszerveren már megy az új 7v7 is?
szerk: Mikor jön a 8.9?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Enzolord
addikt
Úgy toboroz, hogy benne sincs a klánban? Az szép...
-
Angel1981
veterán
-
Tiszteletes
aktív tag
Akkor egy kis sírás. Tegnap klántársakkal toljuk a szokásos esti szakaszozást. Montain Pass-en déli oldalról T9-es top tierként T95-el (hidat) T30-al VK Bélával gleccser aljába álltunk és szorgalmasan bosszantottuk az ellent a pattintgatással, várva a megfelelő pillanatot amikor visszaüthetünk.
Természetesen a kemény páncélt kihasználva első sorban kecmeregtem több más tank között. Pattogott is minden ahogy azt kell, mikor is bumm 430 Amo+motor... Nézem ezt hogyan???! Találatjelző minden kétségemet egy pillanat alatt eloszlatja. Sötétpiros T34 gyönyörűen seggbe lőtt. Na mondom magamban: "kedves barátom.. akkor van kb 5 másodperced, hogy begépeld a sorry-t, ha nem mész a levesbe...
Amit a chatban láttam. "Idiot VK, uninstall this game"
2 lövéssel pontot tettem a dolog végére. De nagyon felhúzott a szitu, hogy a szétlőtt motor miatt, amúgy sem hegymászó tankommal nem értem be időben a capkörbe. 5 másodperccel maradtunk le, mert a hídtól a T95 másfél perc alatt nem tudott visszaszaladni az egy szem capelő Leo1-et visszalőni.Csak én gondolom azt, hogy a tapasztaltabb játékosok által adott feljelentéseknek nagyobb súlyt kéne adni?
Klántársam javasolt egy olyan metódust a hivatalos fórumon, ami az ilyen idétlen full-zumm-ban közlekedők által elkövetett TK-k büntetését, azonnal a sérelmet szenvedő játékos kezébe adná. Ahogy annak idején a CS-ben... megvakíthattad, megbocsáthattál, helyhez köthetted, slap-pelhetted, azonnal megölhetted, stb.Így azonnal igazságot lehetne szolgáltatni. Én az ilyen idiótáknak is meg szoktam bocsátani, lévén nem is olyan rég még én is ezek közé tartoztam. De ha a bocsánatkérés helyett még nekik áll feljebb... akkor a hülyéket nem feljelentgetni, hanem azonnal büntetni kéne az adminisztrációs árulkodás helyett.
[ Szerkesztve ]
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
X2N
őstag
Valaki meg tudná nekem magyarázni a következőt? Van a T44-em és a t62a-m. T44-en a legénység parancsnoka 110% (100+5(venti)+5(BIA)) lövész,sofőr,töltő 121% (100+5+11+5).
T62a-n nincs BIA, a parancsnok csak 100%-os, ventivel. Lövész, töltő, sofőr 110%, (100%+10%???)T44 (venti+rammer) legénység skillek:
Parancsnok BIA, 6. érzék, Camo 55%
Lövész BIA, Pillanatkép, Camo 66%
Sofőr BIA, Sima utazás 87%
Töltő BIA, Biztonságos elhelyezés, Camo 66%T62a (Periszkóp, venti, rammer) legénység skillek:
Parancsnok 6. érzék, Mentor, BIA 67%
Lövész Pillanatkép, camo, BIA 66%
Sofőr Sima utazás, camo, BIA 68%
Töltő Biztonságos elhelyezés, camo, BIA 66% -
dorka16
aktív tag
Valami baj van a játékkal emberek!! 6 csata 6 győzelem. Minden tank elsőre leduplázva. Asszem visszafekszem aludni.
Első két csata könnyed győzelem (ez annyit tesz, hogy egy lövés után meghaltam), utána nehéz győzelem IS-el (17 lövés), utána ismét gyors halál T29-el és AT7-el, majd jó csata Jagdpanther-el.
Innen már csak szopóág jöhet. -
A tegnapi egyik csatában majdnem elröhögtem magam, amikor lengyelül beírták, hogy egy klánba tagokat keresnek (ennyit megértettem belőle), és az elvárás a minimum 600-as efficiency meg a 46% WR.
-
dorka16
aktív tag
válasz J.J. András #27437 üzenetére
Nem vagyok lány. Csak a feleségem nickjét használom mert az enyém elveszett.
Barátok szakaszban csak 11%-os WR eredményeztek eddig. -
Angel1981
veterán
válasz J.J. András #27437 üzenetére
Ja! 16 éves kiscsaj, aki él-hal az ISU-152-ért!
Nem az, csak nőimitátor!Djuree: az bizony, tanulságos!
[ Szerkesztve ]
-
válasz TESCO-Zsömle #27422 üzenetére
Én kb 2-3 ezer csata után kezdtem kilépni a nagyon noob korszakból.
-
J.J. András
őstag
válasz SoulReaver #26883 üzenetére
dehogynem,.... de hiába írsz nekik, én igaz németül szoktam velük levelezni.
Volt olyan, hogy kb. a 3÷4 levélváltásra ismerték el, hogy egy küldetés teljesítésért valami szerver baszás miatt nem kaptam meg a jutalmat...., majd egyszer csak jóváírtákMindegy...., ez kőkemény piacgazdaság. Nekik nem GAME....
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
válasz 04ahgy #27357 üzenetére
Már miért ne lehetne gyenge?
Minimum research cost:
9 890 360
464 350 (18 574)Full research cost:
10 458 540
563 335 (22 534)Vagyis ha mindent kifejlesztett (ami ilyen szintű játékosoknál amúgy kizárt), átlag 563 XP-t kell elérni 1000 meccs alatt, ami prémiummal elég kevés.
-
dorka16
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #27416 üzenetére
Akkor téged is kilőlek majd.
De erre térjünk vissza 3-4000 csata múlva. 600 csata a full kezdő szint.Na kezdődjék a nap.
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz diegho #27429 üzenetére
Egyetértek. Én az első körömet vele a 155mm-es löveggel toltam, meg is lett a Master... Nálam ez szólt: [link].
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
diegho
nagyúr
válasz Plasticbomb #27410 üzenetére
Csakis 155-ös. A 120-assal nem szerettem. A T30 lényege a 155-ös ágyú, természetesen játék közben illik a megfelelő zenét hallgatni, hogy az ember átvegye a feelinget [link]
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #27421 üzenetére
Nagyon jó hozzáállás. Ne a stattal foglalkozz. menj azzal a tankkal élvezeteseket, amelyiket kedveled. 600 csata után én is efféle stattal voltam, szóval szerintem abszolút helyénvaló. Achill3uS is megírta korábban, hogy jópárezer csata kellett, mire igazán "ráérzett"...
A KV-1S, IS majd fog javítani a statodon. Arra figyelj, hogy a legénység bennük ne legyen gyenge, próbálj meg minél jobban egy skillt kifejleszteni nekik.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
dFactor
tag
Badarság, elfelejted a tanulási görbét. Lehetsz még sokkal jobb tankos, mint most. 5000 csata környékén már látszani fog jobban, hogy mit mutatnak a számok.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Antonius1978
addikt
Ne izgasd magad, nekem is hasonlo volt a stat kezdo koromban.
A csataid 3/4-et konnyu tankokkal mented, azok sem sebezni, sem pattintani nem tudnak nagyon.
Majd ha lesz valami jo kozepes tankod es nehez tankod, akkor emelkedni fog, ha kicsit tapasztaltabb leszel. -
Dreadloord
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #27422 üzenetére
A 624 csatádból 124 volt az elmúlt 7 napban, oké, hogy téged nem érdekel a statisztika, de attól az még nem hazudik(nagyot).
Hmmm bár jobban megnézve fura, mert okt 17-től van az első adat, szóval lehet tényleg a noobmeter bugzik kicsit
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Jah, és kb 1 hete játszok, szóval az elmúlt hét az egész kenyerem.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz dFactor #27419 üzenetére
A lényegen nem változtat. A mostani szintemnél följebb már én sem fejlődök...
Dreadloord: Hatalmas szerencse, hogy a stat a semminél is kevesebbet jelent nekem, így nem kell aggódnom miatta.
Nincs se vidim, se modjaim, semmim. Úgy játszok, ahogy tudok. A statokat a vakszerencse és a MM írja. Lehetek én rambó, ha nem oda jön az ellen, ahol én védek. Gyakran mire találkozok az ellennel már én vagyok az utolsó a csapatból és jönnek rám vagy 6-an.
Legyen pár élvezetes menet, a többi nem számít. Just 4 fun.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Dreadloord
senior tag
Nem akarlak megsérteni, de nézz meg 15-20 kommentes visszajátszást minimum, mielőtt visszaülsz bármelyik tankba is, mert valamit nagyon rosszul csinálsz, ha bot nélkül ilyen a statod...
Javítom magam, az utolsó hét már korrekt, magadtól belejöttél, vagy vidiket néztél?
[ Szerkesztve ]
-
dFactor
tag
Csak neked 600 csatád van, neki meg 6000...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
dFactor
tag
válasz Dreadloord #27415 üzenetére
Ugyanezt tudom javasolni, millió+1 helyen tudod használni. 3 nap alatt megvan a PayPal account, és ennél biztonságosabb megoldást nem is fogsz találni.
-
dFactor
tag
válasz zsolthee #27411 üzenetére
Csak és kizárólag a hivatalos oldalról vegyél goldot! Ez a legfontosabb tanács.
-
dFactor
tag
válasz dFactor #27394 üzenetére
@sith7: akárhogy is nézzük, a beleölt idő mennyisége egészen elképesztő. Mondjuk ha a T10es tankot is bottal használja, akkor viszont végképp nem értem, hogy minek játszik egyáltalán? CW képes klánba be sem engedik...minek neki 10-es tank?
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Gold vásárlásban szeretnék ségítséget kérni. PÜ-ben várom egy segítőkész kolléga jelentkezését!
Köszönöm! -
Plasticbomb
addikt
válasz diegho #27362 üzenetére
A 120ssal, vagy a 155ssel csináltad? Gyanítom, hogy a 120ssal. Szerintem a T30 azzal a legélvezetesebb. Gyorsan tölt, gyorsan lő, sebez, ahogy kell, jól használható. Szerintem.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Enzolord
addikt
válasz csapee #27403 üzenetére
Dehogy is...
Még te leszel a noob, hogy beleszólsz..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Patrick76496
őstag
válasz diegho #27362 üzenetére
Üdv ismét!
- - - - - - - - - - - - - - - - -
(#27383) Jo33by: Amúgy csak egy tipp: Ha tényleg nem szeretnéd, hogy megtudjuk, mi a nickneved a játékban, akkor ne csak mindig középen tüntesd el, hanem ott fent a csata gombtól jobbra is. Btw, nem rossz XP."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
04ahgy
nagyúr
válasz dorka16 #27401 üzenetére
"Ilyen statra mit lehet mondani??"
Azt, hogy ez az ember egy szimpla, mezei koca játékos, kevés tapasztalattal. Semmi extra nincs benne, csak most ő ült a nagy tankban.
HGyu
-
dorka16
aktív tag
Most vesztettünk el egy csatát egyetlen ember miatt. De nem az utolsó percben rossz döntést hozó emberke volt vagy bot. IS8 top tankként sebzett 900-at. 7 percen keresztül nem tudott kilőni egy T29-et. 1v1-ben semmit nem tudott vele kezdeni. Lakevillen álltunk a völgyben és oldalról nem tudta kilőni. A végén elgondolkoztam, hogy TK-zom a lelki békémért de sajnos előbb kilőttek.
Ő volt az: [link] Ilyen statra mit lehet mondani??
Új hozzászólás Aktív témák
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest