- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
Kingfisher1 #14134 üzenetére
Ez tényleg méltó befejezése a vasnak!
-
Steelheart2
őstag
válasz
Kingfisher1 #14134 üzenetére
Látom azért az object kemény falat volt.
Grat! -
Plasticbomb
addikt
válasz
Kingfisher1 #8382 üzenetére
Ne haragudj, de ez viszont részedről egy baromi nagy uninteligens hozzászólás. Gyakorlatilag mióta lelőtték, már vagy 3-4 alkalommal is benyögte valaki ugyanezt a kérdést, szal nem tartott volna semeddig észrevenned a választ, ha olvastál volna előtte egy kicsit. Így kapásból nem kaptál volna egy ilyen választ. Gondolkozz, ember, gondolkozz!
(#8385) patrikgtaivs
Nem figyeltem meg, még aszem tán nem is voltam ezen a pályán, amikor fenn voltam. De érdekes. A hegyeken sziklákon nem magasítottak?
-
HungAryan
tag
válasz
Kingfisher1 #8378 üzenetére
Híreket nem olvasol, igaz?
-
joergie
őstag
válasz
Kingfisher1 #8378 üzenetére
detto. nemtudom mi lehet, de eléggé idegesítő
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Kingfisher1 #6192 üzenetére
Én az IS-re szavaztam, mert nem szeretem a furikokat.
HGyu
-
törölt tag
válasz
Kingfisher1 #2164 üzenetére
A járgány eladásakor én mindent beteszek a depóba, kivéve a tornyot és a lánctalpat. Vagy van olyan, hogy a torony vagy a lánctalp kompatibilis egy másik járgánnyal? Mert akkor itt is jobban figyelnem kell...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Kingfisher1 #938 üzenetére
Mivel neki prémium fiókja van, ezért a prémiumos eredményt mondtam...
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Kingfisher1 #938 üzenetére
Így van, hiszen a prémium nélküli eredmények számítanak.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Kingfisher1 #925 üzenetére
Könyvjelző?
Elkéstem sebijani1982 de egyetértek. De látom sokan még nem ismerik ezt a funkciót. Lehetne címlapos Logout írás.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Kingfisher1 #925 üzenetére
Miért nem csináljátok azt, hogy amikor a címsorban kiírja az oldal címét friss.html akkor az elmentem az oldalt fülre kattintotok a jobb oldalt található menüben?
Bocsánat nem csak neked szól elsősorban, hanem mindenkinek.
PEACE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest