Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
Swinegod
üzenetére
"Brit artykról nem is beszélek, főleg a CGC, az a szar be tud lőni 6-7m magas sziklák vagy akár házak mögé is, az ellen el nem bújsz sehova"
Ja... ha a lövedék nem a célzókörön kívülre pottyan . Ez sűrűn előfordul . Az átlagsebzés - csak a magam nevében beszélhetek - 250-350 között mozog .
Lehetne szidni a belőhetetlen ( gyenge pont nélküli ) tornyú muszka tankokat is . De minek ? Az rendben van .
-
ddt500hu
veterán
Én a rohadt lepattanókról dobom el az agyam! Foch155 kb. mindenről. T44 segge, T49 oldala, Leopard PTA oldala.
Okádék. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Swinegod
üzenetére
Akkor odamesz es megolod. Nektek is van arty, masik oldalnak is, nincs hatranyban senki sem. Lehet köpködni meg lehet nyomni Alt+F4-et ha nem tetszik. Ha meg ennyire ÓPÉ akkor told azzal. Lehet hasznalni spall linert ellenuk.
jr1994 : Te egy kattintással a teljes HP-ját leveszed.
Kellemetlenek tudnak lenni de a jatek resze és mindkét oldalon van. -
Swinegod
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Tanulj meg ellenük játszani huh. Ugyan ezen a mapon med helyen mit csinálsz? Semmit, azt. Szétkattintanak az artyk. Mozogsz, szart se ér mer 12m+ splash radius. Szerencséd van és nem sebez vagy keveset akkor stun, stonolva lassú vagy mint a szar, nem tudsz mozogni rendesen, ellő a másik. Mit csinálsz akkor, nem megy senki olyan helyre ahova be tud lőni az arty? Odaadni a map 2/3-át az ellenfélnek mer nem akarod hogy valami szendvics-csináló faszkalap a pálya másik feléről lelőjön belőled 500-at? Kösz nem.
Brit artykról nem is beszélek, főleg a CGC, az a szar be tud lőni 6-7m magas sziklák vagy akár házak mögé is, az ellen el nem bújsz sehova -
jr1994
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
-tudom hogy mik a tipikus helyek
-ez mondjuk nem hülyeség, de D1-ből kanyarodtam le, nagy kerülő lett volna
-ez rajtam nem segit.Nagyon kreativ hogy leveszik a tank fél hp-ját három kattintással. Ma 14 csatámban átlag 1.5 arty volt. A három artys csatákban semmit nem lehet csinálni. Egy csatában nem volt ilyen csodálatos lény, az volt a legjobb köröm az 50TP-vel.
---
Kis vidámság
[kép] [kép]
Elszámoltam, mert mikor lemásztam róla és belelőttem, maradt benne 80 hp, de annyi baj legyen. -
dualface
tag
-
ImpersonatoR
addikt
Frontline ra melyik lehet a legjobb arty ?
Franciára gondolok mert az gyors és sokáig sem tolt illetve messzire el is lő legalább.
-
Swinegod
őstag
válasz
Warton
üzenetére
Összegezve: Büdös szar.
Az ágyú fasza, még a közepes is, nagyon élhető dpm és átütés a T32 után, szórás is tök jó. A mobilitás hasonló a T32-höz, talán kicsit jobb. Viszont a páncél... Mármint a hiánya.
A torony oldala durván 100mm, vagyis ha 2 ember van előtted, ha az egyikre nézel a másik rá fog látni a torony oldalára, ami mocskos nagy és bizony be fogja vinni vagyis ha nem 1v1ezel akkor rip
A torony felső harmada nincs. Egyszerűen nincs rajta páncél. A kis kiálló szar rész a lövegpajzs fölött az semmi, minden beviszi. Utána teteje, azt overmatcheli minden 120mm-es ágyú, vagyis majdnem minden amivel találkozol. Búcsúajándéknak van egy közepes méretű kupolád is, természetesen az is iszonyat papír
A test eleje relatíve megbízható, az alsó lemez viszont egy semmi. Sidescrapet el lehet felejteni, 44mm oldalpáncél, ha nem autobounce szögben állsz minden bevisz, a HEAT még akkor is. Így persze nem döntheted a tank elejét mert bármit csinálsz az oldalát beviszik -
dualface
tag
válasz
ooloo
üzenetére
Sajnos a konkrét képlet a WG titka

A fő tényezők a tömeg egymáshoz viszonyított aránya, az egymáshoz viszonyított sebesség, illetve a találkozó armorok vastagsága is. Tehát mivel a Scorpionnak nincs armorja így nagyobb sebződést fog kapni.
Valamint tudtommal a ramming dmg splash dmg-ként van modellezve (tehát mint egy HE lövedék, ami sosem penetrál) így a track, spaced armor el tuja nyelni egy részét.
És erre jönnek még a korábban emlíett skillek és spall liner felszerelés módosítói.
-
ooloo
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Köszi !
Viszont az a matek is kijöhet , hogy a Skorpion G 7HP-t sebez abba a Panterába ami viszont 141HP-t leszed az összeütközésük következtében ? Nekem kicsit soknak tűnik a sebzéskülönbség ... Nem kardinális kérdés csak jó lenne tisztázni .
Én olyan 70-30 arányra saccolnék a Pantera javára , ha van neki skill.
Vagy netán itt is van RNG ?
-
Warton
őstag
M103 hogyan muzsikál mostanság? Nagyon rákattantam a T32-re és úgy néz ki hamarosan kifejlesztődik az M103.
-
Balcsix
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Szerver oldali célkereszt bekapcsolása segíthet.
-
kchryss
veterán
Az az event amit linkeltél. 1 hétig tart. Ma délelőtt 9kor kezdődött. Minden nap másik küldetés van. Event előtt ki lehetett választani, hogy könnyű, közepes vagy nehéz szinten tolod. A nehezebb szinten nyilván nehezebb a küldetés, de nagyobb a jutalom.
Annyira nem hatalmas a jutalom, de ruszki szerveren olyan ritkán van küldetés hogy most muszáj kihasználnom.
Twitch prime miatt kaptam 20db x5-ös szorzót, TotT a progetto ág és ott jobb jutalmak vannak a TotT küldetésekhez. A maradj otthon kóddal 2 hét prémium fiókom lett és most van ugye frontline is.
Szóval a tervem az hogy 1 hét alatt kihúzom a teljes progetto ágat 10-esig és frontline-ban kifarmolom rá a kreditet. Aztán pedig 3 markolom a prém skoda T27-et amíg tart a bér és esetleg a prime-os king tiger-t is.
A sok szorzó miatt az 5-ös olasszal 9 csatával végeztem, a 6-ossal 15 csatával, a 7-essel pedig 13 csatával mivel volt hozzá sok tervrajzom. A 8-ast ma fullozom frontline-ban ha minden jól megy. -
zodo
nagyúr
válasz
kchryss
üzenetére
Milyen eventre gondolsz?
Ma voltam fent, semmi érdekeset nem láttam.
Erre rányomtam "easy"-t választva de nem találtam az események/küldetések közt.Obj. 430 ász kör odaát már másodjára.
Északról indultunk és "beszaladtam" K1-be és onnét osztottam az áldást, persze a vége felé megpróbáltak rám esni de nem jött össze nekik.
-
-
ooloo
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Akkor csak jó helyen kapirgálok ... ez ellen viszont nem tehetsz semmit . Le kell nyelni a békát .
-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Wotnál elég a mappa másolása.A többit meg kipróbálod
Vannak játékok amiket kötelező telepíteni,és van amit mappa másolással át lehet vinni. -
Barret001
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ez multi játékoknál rendszeres.Mármint az,hogy két gépen nem ugyanaz a képernyő tartalma.Gyakran látok ilyet,csak oldalra kell néznem

-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ezt hivjak szerver oldali laggnak, nem? Ez nalam is elofordult az utobbi hetben jo parszor.
-
phoenix1989
addikt
válasz
ooloo
üzenetére
Pár napja meg egy olyan eset volt hogy , szakaszban játszva ráfordulram egy artyra célkereszt rajta kicsit vártam ,majd jött a lövés és mellé .néztem , hogy ez most mi? haverom megszólal nem volt rajta a lövegem a célon el kapkodtam. Erre mondtam neki hogy az lehetetlen rajta volt a célon. Meg néztük egymás replay-ét és valóban nála még a tank mellé céloztam nálam meg már rég rajtaa volt.
-
Lunky88
tag
A T110E3 mennyire gyúlékony? Most vettem meg akciósan és gondolkodom rajta hogy két javítókitet használok rajta mint a T95-ön.
-
Sixkiller6
őstag
idióta csillivilli tankikonok vannak harc közben, csak xvm-et és aslain modot használok, de mintha nem lenne hatással erre bármit állítok. van bármi más ami ezt okozhatja?
-
Macka
veterán
Ekkora egy szart, mint a T30.... ez nem talál el semmit. Kv2 szint.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
akkor jársz pedig a legjobban, az a legbiztosabb
-
peterson79
őstag
Hamarosan beszerzek egy SSD-t és át szeretnék rakni rá pár olyan játékot amit sokat játszom, köztük természetesen a WOT-ot is. Elég csak a mappáját átmásolni és a game centerben futtatni egy ellenőrzést vagy kell mást is mókolni vele? Ugye nem kell letölteni a 40 gigát megint?
-
ooloo
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Majd süsü elmagyarázza .. szerintem ezt is "csikkzsebből" vágja .
Ha mindenképpen mondanom kéne valamit , akkor a szerver és a két játékos gépe közötti képcsúszásra gyanakodnék . Azaz nem egy idősíkban van a két játékos . De tulajdonképpen halvány lila pukim sincs , hogy miért lehet ... hangosan gondolkodtam .
-
peterson79
őstag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Ezt már korábban is írtam, végre egy olyan mód amiben nem kell a másikra várni, vagyis inkább számítani, hogy most segít vagy sem Itt csak magadra és a saját képességeidre vagy utalva, nem 14 másik ökörhugyozásra, tisztelet a kivételnek.
Sokan írták, hogy mennyi csaloval találkoztak, nekem 1 vagy két ilyen csatám, ha lehetett, abszolút nem zavarták a köreimet. Sokkal jobb volt bármelyik másikhoz képest. Sajnos nem olyan amit sűrűn lehet játszani, de már nagyon várós... -
ooloo
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
A szögekkel nekem is van problémám ... ez egy ilyen játék .
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Ha egy biznic beindul - tudom, tudom az én K anyámat - de ez meglepett amúgy a csata végén, mert nem éreztem ennyire jónak.
FV3805 Tank ÁSZ

De nyugi csak az 5x XP miatt mentem vele.
-
phoenix1989
addikt
[link] hogy a fenébe lőtt ki a progettó?
-
jano_77
nagyúr
Ezt a tankot nem szereti ma a játék! 4 csata, ebből 3 hasonló mint ez, 1-ben tudtam sebezni 330, na persze, hogy azt nyertük meg a többi bukta.

T-34-2G FT zárásként egy Tank ÁSZ - sajnos vereség, mert szuper volt a csapat.

Utódról a 8-as kínai TD-ről érdeklődnék, hogy az alap motorral mennyire szenvedős játszani!? Érdemes rááldozni a free XP-t?
-
-
frame>24
addikt
Megin jött emailben ez a fölülről nézős, "all-time stat" játék (WASD), mire a végén azt írja, hozzámb*nak egy Progetto-t + 30 nap prem-et, ha játszom.
Ez komoly? És amúgy mindenki Progetto-t kap?
-
ooloo
őstag
válasz
Melorin
üzenetére
A napokban töltöttem le én is a legfrissebb v.kari driver-t . Bár ne tettem volna ... a frissítés után kifagyott csata közben úgy , hogy az asztalra sem tudtam átmenni és a programot sem tudtam bezárni . Újraindítás . Két-három csata lement aztán ismét a lefagyás . Ja.. és közben a hűtő tüzet okádott ... valami nagyon hajtotta a háttérben . Nem értek hozzá és kedvem sem volt könyékig beletúrni a szoftverbe , úgyhogy újrahúztam a gépet . A probléma megszűnt , ahogyan a túlmelegedés is ... nem mondom , hogy Te is ezt tedd , de nekem ez segített .A videokártya problémát nekem is folyamatosan feldobtaJa... a wot-ot én sem tudtam elindítani , mert a windows telepítés után hiányzott wot-os exe fájl . újrahúztam a wot-ot is .
-
Melorin
addikt
Windows újratelepítést követően importáltam a wot mappáját a game centerben, de nem indul a játék, azt írja videokártya driver problémám van. Természetesen a legújabb driver van fent. DirectX, VCredist telepítés megvolt, mégsem indul a játék.
Van ötletetek mi lehet a baj? -
kchryss
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Ja erről raktam be tegnap képet. Nekem ez a skin már a túl sok kategória.Alig látszik ki alóla az eredeti tank formája.
A shopban van róla 13 szépen beállított kép az oldal alján: [link]
Ennyi erőből berakhatnák a legendás Darth Vader stílust is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ruszki szerveren az űrhajózás napjának alkalmából van most egy egész jó event. A következő 2 hétben szerintem ott fogok játszani.
-
wwenigma
Jómunkásember
Jövő vasárnap ez a KV2 event nagyon jónak ígérkezik :) [link]
-
e-newsee
addikt
válasz
Balcsix
üzenetére
A kis accon tolod low tierben T2 light, M2 light, Pz I c, és hasonló gyors tankokkal, és aljas köcsög módon beyolózol az ellenfélhez, akkor simán összejöhet egy felderítős (9, vagy 10 spot) medál, ami 10 pont. Ha lövik, meglesz a kombinált HP+, az még 2 pont. Ha szerencséd van, a többiek megnyerik, az még 2 pont. Sőt, ha mákos vagy, és ügyes, akkor ki tudsz lőni 2 artyt, az egy Pascucci, ami megint 10 pont. Szóval, ha összejön minden, akkor egy csatával behúzhatsz 24 pontot.
-
jr1994
addikt
válasz
notika77
üzenetére
Az öt csatánként 15 pontot valóban beadja szakaszban, de egyedül is simán teljesithető. Mióta újra játszok a kis accomon, van 136 csatám (főleg a két hét ingyen prémium idő alatt játszottam). Ennek maximum a harmadát játszottam szakaszban a másik accounttal, és igy is már csak kevesebb mint 200 pont hiányzik. A 10 pontot nem csak epic medálra, hanem battle heroes-ra is beadja (nagy kaliber, acélfal, stb). Volt olyan csatám, hogy három ilyen medálért 3*10 pontot kaptam.
-
3
senior tag
-
-
válasz
Balcsix
üzenetére
Ha nem érdekel a WN8, akkor el lehet indítani két klienst egy gépen és saját magaddal szakaszozhatsz. Ekkor 5 csatánként kapsz még 15 (?) pontot. Elsődlegesen a meghívott account-tal kell menni és ha azzal szerzel valami medált -felderítő, pascucci stb. - az megint plusz 10(?) pont. Kis tierben lehet így játszani.
-
ddt500hu
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
8 FL-ból 7 vereség az milyen már?
Még jó, hogy csak kreditet farmolok mert különben agybajt kapnék. De a kredit az dől.
-
galervin93
addikt
Ó, hát a FL egyszerű móka és kacagás.
-
Balcsix
senior tag
válasz
Balcsix
üzenetére
Na jobban utánanéztem. Szakaszonként 500 pontot kell gyűjteni, amiből ugye van 3, az összesen 1500 pont.
Győztes csatáért ad 2 pontot, illetve 2 pont jár akkor, ha a damage+spot damage nagyobb mint a jármű életereje. 10 pontot ad medálokért még.
Ha ezt reálisan nézem 50%-os win rate-el, akkor kell 1500 csata, de ha az RNG is úgy akarja, akkor számoljunk csak 1200-1300 -al.
Eddig nem is lenne probléma. A bökkenő csak ott van, hogy a szezon végéig 42 nap van hátra. Na ez így egy kicsit húzós. Gondolom nem sok esélyem van teljesíteni.
-
Balcsix
senior tag
Most a RAF programban mik a feltételek, és a nyeremények?
Ha meghívom az alt accountomat, akkor tudom egyedül azzal teljesíteni a követelményeket, igaz?
Mindenhol más infót találok, egy pár helyen olvastam, hogy a meghívó fél kap egy T26E5-öt, a meghívott pedig egy VI-os gépet.
Ha ez így van, akkor nekiállok húzni egy altot, mert a T26E5 elég korrekt tank, ahogy olvastam? -
ddt500hu
veterán
Egy kis Frontline teszt. 2 órás kredit boost alatt 5 csata/4 vereség=1 597 000 nettó kredit.
És én őrnagynál tovább ritkán jutok. Kéne az a kis ge.i FL75.
-
Swinegod
őstag
Valami ilyesmit tapasztalok az utolsó személyes küldikkel kapcsolatban, osztályokra lebonva. Hihetetlen sok a változatosság
Heavy: Hozd le, közbe azér ne halj meg
Med: Legyél irritáló, közbe ha lehet azért hozd le
Light: Menj Prohorovkára
TD: Hozd le, csak kicsit később
Arty: Játssz, közben legyél minél nagyobbfaszkalap
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kellemetlenek tudnak lenni de a jatek resze és mindkét oldalon van.
, ütközésnél ha láncal fogod néha meglepetésre képes

vagy kancsal vagyok?

Még jó, hogy csak kreditet farmolok mert különben agybajt kapnék. De a kredit az dől.