- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz Atti777 #200897 üzenetére
Igen ezzel a sok fejlesztési kötvénnyel vagy mi ez eléggé lehet haladni ha odakoncentrálsz mindent. Én is pár nap alatt toltam fullosra a SP I C-et, majd átmentem a HWK12-n és megvan a PTA. A HWK egész tetszett, rosszabbra számítottam.
Olasz ágon pedig sokkal jobb a 8-9-10.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
vJokka
aktív tag
válasz Swinegod #200895 üzenetére
Az indikátor nem az effektív páncéllal számol: [link]
"While the penetration indicator is an invaluable tool in discovering a target's weak spots, always be aware of its limitations. It is a simple comparison of your penetration rating versus the target's armour thickness along the normal at the aim point and does not take into account the impact angle, so even with a green penetration indicator your shot may still ricochet or fail to penetrate the target's effective armour thickness. Also, because of dispersion affecting every shot you take, you may not actually hit the weak spot you were aiming for."
Effektív páncél kb. 270-280, és hiába van 340-es átlagos átütésed, kaphatsz akár 255-ös pent is.
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
senior tag
válasz Jadro #200890 üzenetére
Én ma az ajándék prémmel meg a személyes tartalékokkal kifejlesztettem a Standard B-re a nagy ágyút (63k) és a második tornyot (24k) kb 25 csatából.
A motort (48k ?) és a rádiót (9k) nem fejlesztem ki, csak erre a tankra jók, és nem akarom megtartani.
41 csatánál járok és ki van fejlesztve a Progetto 65, igaz az az olasz nemzeti töredékekből ment, de brutálisan felgyorsult a tier X-be jutás, a svédeknél is valami hasonló volt.Путин, иди нахуй!
-
Swinegod
őstag
-
Swinegod
őstag
-
Jadro
veterán
válasz Thrawn #200889 üzenetére
Igen, tapasztalom. Lassú, komótos így. No nem baj, legalább a legények 3 skillesek benne. (Kivéve Skill, mert ő ugye alapból több és nem csak a neve okán. )
Azért annyira nem vészes, el lehet csipegetni vele távolról így is, de nem lesz rövid menet kifullozni.
-
Jadro
veterán
No, bekúszott Leo PTA a garázsba. Skill lett a panacsnoka. Holnap beteszek mellé két csajt, csak hogy jobb legyen a buli, meg még kapott egy BIA-s manust is. Kíváncsi leszek erre a tankra.
-
Macka
veterán
Ha jól látom most az XP lázban nem lesz kedvezményes free xp váltás?
-
kchryss
veterán
Scheffnek 204 csata kellett hogy felmásszon a ranked tetejére prém lőszer és reward tank nélkül. 84%-os hatékonysága volt. Kb 20%-kal volt gyengébb a hatékonysága mint amikor prém lőszerrel csinálta korábban.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Chris0321 #200856 üzenetére
Repeszt javasoltak, ezért azt lőttem alapból. Ászt kaptam egyszer, sztem megsajnált a játék a sok "semmit sem lőttem" meccs után. Már eladtam, lassú tankokkal tehetetlennek érzem magam. /Gyorsakhoz meg nem vagyok elég jó ./
3 : Erre gondoltam, így sem tudok kétfelé figyelni. Inkább nem írok csata közben. Legfeljebb, ha lapulok és engedi a cituáció /sic/.
Megvan a jutalom tank, T-34-est választottam tanácsotokra hallgatva. Random csatákkal, max VII-es tankokkal mentem csupán. II. és III. tierben voltam eredményesebb.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
kchryss
veterán
Jó ez a ranked. Tegnap kezdtem neki. 1m kredittel kezdtem most meg a 3-as divízió után van 5m.
Kb 1m-t normál csatákban szereztem küldetésekkel és a heti tartalékkal, de a többi 3m-ot rankedben szedtem össze. Alig használok prém lőszert és lekopogom eddig elég gyorsan haladok.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Mivel a múltkor linkelt fészek építős iyouxin videónak a visszajelzések alapján hasznát vettétek így kivágtam egy kapcsolódó esetet hátha ez is hasznos lesz valakinek: [klip]
Lakeville D0 pozícióról van szó. Északi oldalról indulva gyors medekkel jól használható. A lényeg, hogy ki kell lőni a kerítést és utána lehet a bokor mögött sunnyogni és lőni a 0-áson sorakozó tankokat. Arra magamtól én is rájöttem, hogy az alap bokor elég vékony ott így sokszor akkor is villantam ha hátragurultam lövés előtt, ezért jó a fákat odadönteni amivel maximális bónuszt lehet így kapni az álcára. A két fát én is oda szoktam dönteni viszont arra nem jöttem rá magamtól, hogy a nagy fát repesszel ilyen szépen oda lehet lőni.
Itt pedig egy Mines ismertető: Guide on Mines. How do I have over 82% of winrate on this map. World of tanks Mines
Kicsit túlzás a 82% szerintem mivel azokat a csatákat nem számolta amikből korábban kilépett és ezért a replay elemző program nem tudta olvasni, márpedig ezen csaták nagy része vereség lehet mivel korán meghalt. Azért sok hasznos infó van itt is a jól játszható pozíciókról.[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
Üdv!Van egy kérdésem a Battle Pass küldetéssel kapcsolatban. (Biztosan le van írva valahol ez a dolog, de tudom, hogy többen is csípőből tudjátok a választ). Szóval...Egyszer az E25-tel, egyszer pedig a Hellcat-el az egyik csata végén kiírt valami olyasmit, hogy teljesítettem ezzel a tankkal a maximális pontszámot, meg kapok talán 15 plusz pontot, blablabla... Tényleg nem olvastam el rendesen (ez az én hibám), de csak most szembesülök azzal, hogy ezekkel a tankokkal már tényleg nem ad pontot a csatában nyújtott teljesítményemre. Először azt hittem, hogy aznap már nem ad, majd azt gondoltam, hogy abban az 50 pontos etapban nem ad, de úgy néz ki, hogy egyáltalán nem.Most akkor hogy van ez? Oké, hogy van 193 tank a garázsomban és tudok válogatni közülük, de tényleg így van ez a korlátozás? Azért a Battle Pass vége még irdatlan messze van, az nem valami tetszetős dolog, hogy folyton váltogatni kell majd hozzá a tankokat.Meg mi van azokkal, akiknek mondjuk 20 tank van a garázsában? Nekik adott az "ikszedik" szint és ennyi, mert nincs váltótankjuk?Megtaláltam a leírást... Bocsánat!
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
kchryss
veterán
válasz po1son #200860 üzenetére
Ha kijön a matek akkor nekem pont összejön a 3000 pont. Úgy van ahogy ollie írta, a 4-es szintért szinte alig kellett játszani az 5-ösért meg ehhez mérten azért sokat. De szerintem ez így van jól, azért egy prém tankért kelljen valamit csinálni. Komoly grindnek azért nem nevezném, nem játszottam többet mint szoktam csak át kellett szerveznem a játékidőm és máshogy beosztani a szokásos csataszámot. Nagyrészt 1 csatát mentem naponta a 100 pontos küldetésért amikor viszont volt kedvem játszani aznap úgy csináltam, hogy 10, 20 vagy 30-as küldetés meglegyen a végére.
Amit még érdemes megjegyezni, hogy erőd csatákban is adja a tokeneket. Volt két nap amikor 8-as osztagoztam a klánnal. Ez azért jó, mert 10v10 csata van, vagyis mindig benne leszel a csapatodban a top10-ben akárhogy teljesítesz, 200 iq-s taktika. A csaták pedig nagyon gyorsak, átlag 4 perc mert általában annyi a taktika, hogy összefut a két csapat és aki jobban lövi a fókuszt az nyer. Mindkétszer pont 30 osztagot mentem így ez 2x60 pont volt kb 4 óra játékkal.
[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
Aki játszik T-10-el..
Nektek lőtt valaha is 440 felett páncéltörővel?
Mindössze a HE képes 500 körül lőni, nem is értemPress "F" to pay respects.
-
xFreex
aktív tag
2800 pontnál tartok, még 2 nap kell behúznom a 100 pontos játsz egy csatát tokent és pont elég. 2 vasárnapom volt amikor 40+ csatát mentem, a többire meg elég volt az átlag napi 10-15 csatám amit megyek.
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
Ezt a tankrewards kampányt úgy csinálták meg, hogy a 4-es szinthez elég volt minden nap csak egy csatát menni, az 5-öshöz viszont komolyan grindolni kellett. Nem tudom hol van ebben a logika. De nem panaszkodom, mert a 4-esig is elég sok ingyen cuccot kaptunk.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
notika77
senior tag
Idén lesz a WoT 10. születésnapja. Orosz módra fognak ünnepelni. Pl. a WG tervei közt szerepel, hogy ennek alkalmából "elítélt köztörvényes bűnözőket" szabadítanak a játékosokra, ha esetleg még nagyon élveznék a játékot. Lefordítva: visszatérhetnek a csatamezőkre a csalásért "örökre" bannolt játékosok
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Van itt olyan akinek egyáltalán sikerült/sikerül a 3000 pont? Én elég sokat játszottam ebben a hónapban +300 csata, de csak tier 4-ig foguk tudni eljutni...
kchryss- köszi az infót, ebben én sem voltam 100%-ig biztos, hogy a 6. érzéken kívül más is van rajta.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
kchryss
veterán
válasz Balcsix #200854 üzenetére
Na én beszedtem a jutalmakat a tankrewardsnál tier4-ig.
A 4-es szintnél választható csajokról amit tudni kell:
- 2020.04.02. a toborzási határidő vagyis pár napon belül muszáj felhasználni őket különben elvesznek
- alap 0. skill a 6. érzék és az első skill csak 0%-os, ellentétben a kampányban szerezhető csajoktól ahol bia a 0. skill és az első skill 100%-os, vagyis a kampány csajoknál kicsit gyengébbek
- bármelyik már kifejlesztett vagy prémium tankhoz lehet toborozni őket nemzettől függetlenül, de csak parancsnok szerepkörbe
A tier 1-es jutalomnál az "All season wg fest" festés így néz ki, nekem nagyon bejön:
A tier 2-es jutalomnál a legendás "ad astra" stílus pedig így (PlaneÁrium):
-
3
senior tag
válasz 5-ös kezelő #200855 üzenetére
Benyomod az automata gázt (alapértelmezetten R és F billentyűk), a tank megy egyenesen, te pedig írsz.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
3
senior tag
-
Chris0321
addikt
válasz 5-ös kezelő #200855 üzenetére
Ugye a 152 mm-es ágyút nem AP-val használod?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz ollie #200824 üzenetére
Azért rosszul esett. Amikor még megvolt a KV 2, csak kisebb HP-jű tankokat tudtam egy lövéssel kiszedni, de sokszor pattantam is róluk. Bennem lehet a hiba.
Hogyan lehet egyszerre irányítani a tankot és csetelni közben? Még az üzenetek elolvasása sem megy sokszor nekem, nemhogy írni a 3. és 4. kezemmel. Szóval ha írna vki a csapatból, h hagyjam meg a sebzést neki, megtenném szívesen, ha csata közben ráérnék olvasgatni. Előre is bocs mindenkitől.
-
Balcsix
senior tag
Nem nagyon vagyok képben a legénységgel. Ezek csak annyiban különböznek egy "sima" legénységi tagtól, hogy női skinjük van, illetve egyből megvan a 6th sense, és 100%-osak, ugye? Vagy van még valami különlegességük?
Illetve nemzetiségtől függetlenül bárhova behelyezhetőek? -
válasz Balcsix #200851 üzenetére
A 2 csajt fogom választani. Tankot nem, mert nem fog összejönni, mivel mostanában keveset játszok, de ha összejönne, a Tiger-t választanám, mert csak az nincs meg a választhatóak közül.
-
kchryss
veterán
válasz Balcsix #200851 üzenetére
Ahogy írod relatív.
Mivel most kaptunk 14 nap prémet így a 3 nap prém nekem nem kell. A periszkóp és venti 550 000 kreditet ér, annyit frontline-ban 2 csata alatt farmolok így nem éri meg, marad a 2 női parancsnok ami nekem szintén felesleges, de azért jobb mint a másik két opció.Tankok közül egyértelműen a T-34-85M a legjobb.
-
Balcsix
senior tag
Ha már tankreward, akkor azt kérdezném kíváncsiságképp, hogy ti melyik tier IV-es jutalmat választanátok (tudom ez relatív).
Illetve a tankok közül gondolom a T-34-85M-et érdemes kihozni... -
-
e-newsee
addikt
válasz Swinegod #200841 üzenetére
És a csapatnak honnan kellene tudni csata közben, hogy neked már van 5050 sebzésed? Pláne, hogy sokaknál ki van kapcsolva a chat, egy másik csoport meg nem olvassa, ki mit ír oda. És biztos olyan is van, aki nem tud angolul.Szóval írhatod te, hogy plíz mission, ha az 50 éves polák tankosfater nem beszél, csak lengyelül, mert életében nem mozdult ki Wzykirsky-alsóról.
Értem én, hogy bosszantó, de akkor jársz jobban, ha nem számítasz arra, hogy segítenek."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Jadro
veterán
A tankrewards 29-én még megy majd, vagy 28-án lehet token gyűjteni utoljára? 2270 tokenem van, a csajokat még behúznám. (Vagy meg.. )
-
Swinegod
őstag
válasz BÁ Nutrition #200842 üzenetére
Igen, az 5050 nincs nagyon közel, de T95 HE, 950 átlag dmg, az, ha a játék nem tol "egyélfaszt" pillanatot tökéletesen megvan. WT auf Pz 4 pedig csak nem fogja fel a 90 penes, 155mm-es lövedéket
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Swinegod #200841 üzenetére
6000et elobb utobb ossze tudsz potyogtetni. nekem a ht12-nel vannak gondok h pattints 3x eleterot meg sebezz 2k-t. egyszer majdnem meglett libertevel, de csak 1900sebzes jott ossze sand riveren, mert allandoan melle lovoldozott mindennek. tok nevetseges volt. legalabb 10 full becelzott loves ment melle papir tankokra.
na mindegy.
az 5050 meg azert nem volt meg olyan kozel azert. regebben(3eve mondjuk) azert szoktak segiteni akar egy top gun elereseben is, ma mar abszolut nem divatyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Swinegod
őstag
válasz dualface #200840 üzenetére
Ha nem ölik meg, meg lett volna, ergo, ők kúrták el nekem. 6 ezer dmg-et azért nem olyan hihetetlen könnyű csinálni még T9-es tankban sem, örültem ma tök hamar meg lett volna,, volt 5050. Ami amúgy messze több mint a 2. embernek és összehasonlíthatatlan mindenki mással, de tökmindegy, én adok nekik egy wint, ők meg nem basszák el nekem a 15. küldetést, szerintem ez messze van az önzéstől. Sőt, szerintem ez fair
Meglepődsz azon, hogy az 1500 alatti sebzéses T9 meg 8 tankok, illetve tüzérek, akik habozás nélkül rálőttek Waffentrager barátunkra? Igaz nekem kitudja meddig fog tartani összeszedni mégegyszer ennyi sebzést, de legalább a Lorr 155 51 400 helyett 700 sebzéssel végzett. Hát nem csodálatos?Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
dualface
tag
válasz Swinegod #200839 üzenetére
Már meg ne haragudj, de azzal hogy azt írod, hogy a csapattársaid kúrják el neked a küldit, olyan mintha már megcsináltad volna aztán valamilyen cselekedetükkel mégis elveszik tőled, pedig a valóság az, hogy csak majdnem lett meg az a küldetés...
Mondom ezt úgy, hogy én is kértem már meg csapattársakat, hogy esetleg küldetés miatt hagyjanak nekem killt, vagy engedjenek CAP-elni...viszont, ha mégis megölik az utolsó valaki, vagy mégse lesz meg az akármilyen küldetésem, akkor az nem az ő hibájuk, hisz ők is játszanak, nekik is lehet küldetésük, ők is ugyanúgy eltöltik az idejüket, stb, stb.
Szóval ne legyünk mindig önzőek.
(nekem volt már olyan eset, hogy segítettek, valamint én is volt már hogy segítettem random embernek missiont megcsinálni, mert kérte. Ettől függetlenül nem ez a jellemző és nem érdemes emiatt mindenki mást hibáztatni.)
-
Swinegod
őstag
Emberek, itt működöt eddig valaha valamelyikőtöknek, hogy megkéri szépen a csapatot, hogy ne öljék meg az utolsót vagy ilyesmi mert kell a küldihez, és nem szarták telibe? Szét hozom nekik a meccset erre elkúrják nekem a 15-ös TD küldit...
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
kchryss
veterán
válasz Atti777 #200835 üzenetére
Baszki ezt el sem hiszem.
Nem gondoltam, hogy meg lehet csinálni. Szerintem eu szerveren az egyetlen aki ezt meg tudja csinálni. Full prém lőszerrel is kínlódni szoktak a szuper unikumok ennek a tanknak a markolásával.
Egyébként kevesebb volt mint 411 csata, mert nem a saját accoutján csinálta hanem az egyik nézőjéén akinek már volt vele 30-40 csatája. -
kchryss
veterán
válasz po1son #200825 üzenetére
Szép szép, ideje volt már, de nem lenne logikusabb és hatékonyabb az általános kiegyensúlyozó patch keretében megcsinálni? Már mióta megígérték és még mindig semmi nem valósult meg belőle, márpedig jelenleg a játék legnagyobb baja a balansz hiánya.
STB és Leopard átalakítás nagyon jól sikerült. Mindkettő népszerű, jól játszható tank lett, de nem lettek túltolva. Viszont amíg ebr, chieftain, obj279e szaladgál a harcmezőn, rosszul vannak kialakítva a pályák, túl nagy a tankok tűzereje, túl nagy a prém lőszer átütése addig ez az évente 2 tank ráncfelvarrása nem ér sokat.
-
Bobyjack
senior tag
válasz Gyuri27 #200833 üzenetére
Mostanában nem játszottam vele, de régen nagyon sokat. Nem emlékszem hogy kiemelkedően érzékeny lett volna erre. Az angol magas tierű medek és heavyk ugyanúgy lőszer érzékenyek ha szemből a hasuk alját lövöd.
Gondolom azért hozzák fel a SupConq szintjére ágyúkarakterisztika szerint, hogy ne lehessen mondani, hogy a SupConq mindenben jobb... Most már csak majdnem mindenben.
[ Szerkesztve ]
-
Bobyjack
senior tag
válasz BÁ Nutrition #200829 üzenetére
Ezek effektív értékek.
T110E5 buff kapcsán a DPM és a gun handling-en javítanak. A kis kupola viszont továbbra is simán lőhető lesz sajnos...
Nekem tetszenek az alfa növelések a tigriseknél. Szerintem jó irány. Mondjuk már nem az első ilyen buff, mert nagyon régen a béta utáni időkben még csak 220-at sebeztek ezek a 88-as ágyúk.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz po1son #200825 üzenetére
Már nagyon ideje volt. A T32 ágyúján azért lehet dolgozniuk kellett volna még, nagyon utáltam a pontatlansága miatt.
Greentea: Ne kiabáld el, ez még csak a Supertest-es konfig. Majd ha kikerülnek a dolgok az éles szerverre és meglátjuk ezekből mi marad derül ki, hogy örülhetünk-e.
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
válasz 5-ös kezelő #200814 üzenetére
Sajnos igen.
-
Imilenni
addikt
-
5-ös kezelő
senior tag
Normális, h a KV2 egy lövéssel kiszedi az ARL 44-et full HP-ról? Teljesen szemből, csak a tornyom teteje lógott ki. Kapáslövés a kupolára, és beadta a játék …
-
Greentea
senior tag
válasz Dobi 562 #200804 üzenetére
Fuu de jó hír! E75-nek vissza kell kerülnie a trónra
Más:
9-es Centurion 7/1-nél ez az ágyú mizéria mi? Elég szívásnak tűnik, annyira sok free xp lenne a fullos ágyú meg az azelőtti torony + második gun, hogy azt tuti nem vállalom be..
Ti hogy csináltátok? Stock ágyú, meg az azutáni elég harmatosnak tűnik tier 9-10ben hiába a DPM.[ Szerkesztve ]
-
Greentea
senior tag
válasz e-newsee #200807 üzenetére
Volt az ingyen is anno egy egyszerűbb maratonkor btw én semmiképpen nem venném meg, max tényleg ha gyűjtöd őket.
szerk:
[TOGtober] basszus, 2014.. már 6 éve lassan[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz Dobi 562 #200804 üzenetére
Mindenképpen üdvözlendő a szándék , de a mértékére kíváncsi leszek .... amolyan WG-s megoldás lenne , ha a muszka tankok jó nagy buffot kapnának . A Német vonal meg éppenhogy ....
Azt kívánom , hogy ne legyen igazam .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
e-newsee
addikt
Ezilyen olcsó még sohasem volt talán.
https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/11243/?utm_source=wot-promo[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
ooloo
őstag
válasz Imilenni #200801 üzenetére
A prémium lőszer használata legális .... azaz nem csaló MOD . Az más kérdés , hogy vannak olyanok , akik megsértődnek azon , ha a fagyi visszanyal ...
Azzal a válasszal - amit sértőnek találtál - Süsünek a bejegyzésére reagáltam ... a lényege az akart lenni , hogy a kisfiúnak nincs szüksége csaló MOD-ra annak érdekében , hogy kimagasló eredményeket érjen el . Az a srác őstehetség !
Nem akartalak megsérteni , de ha sikerült , akkor elnézést kérek !
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Dobi 562
addikt
Hoppa! Vegre jon az E-100, IS-4, T110E5 rebalance. Annyi ev utan vegre a WG raszanta magat, hogy hasznalhatova teszi a Tiger agat!
https://thearmoredpatrol.com/2020/03/24/new-balance-the-next-steps/
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Imilenni #200801 üzenetére
Régen lehet hogy nem mentünk neki semminek ez igaz. Általában meglehetett oldani. De közben történt annyi változás a pályákon. Lassan nem tudsz úgy elmenni sok helyen, hogy ne lenne kismmillió tereptárgy (például kerítések végtelen sora) előtted amit kénytelen vagy dönteni.
Egyébként szerintem már kevesebben használnak ilyeneket mint pár éve. Közben meg lehet ugyan annyi van még mindig[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Imilenni
addikt
Igen.
2012-ben kezdtem- 15 FPS-el lowe res packal.
Az első 12k csatámat így játszottam le - látszik is. Már kb javíthatatlan a statom.
De nem is ez a lényeg.
Pár éve még nem írogatott senki ha ellőtted egy tank motorját, hogy csalsz, nem csalózott le senki ha a játék legjobb camos tankjában ülve nem spotoltak egész meccs alatt, miközben rengeteget sebeztél/spotoltál.
Minap pl egy Leo PT-s srác írt rám, hogy a nénikémet azért, hogy a 9-es Centurióval GOLD-al mertem rá lőni (210/480)...
Nem hajtom hogy régenmidnenjobbvót, mert nem.
Mindössze már sok, ha valaki egyáltalán eltalál valakit, az már csal, az már csaló módokat használ..
Kérdem én, tényleg ennyire komolyan kell ezt venni?
OKé tundra, az undorító, a fa kidöltős is (régen úgy oldottuk meg hogy nem mentünk neki semminek se (még a századok korában)).Press "F" to pay respects.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest