- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Van most tesztszerver? Ha igen, hol tudom elérni/letölteni?
Vagy most csak a sandbox van?Samsung Galaxy A55 5G
-
jagada
addikt
válasz lacibacsi #117088 üzenetére
Ez egy brutális troll bestia. Saját tierben minimális tudással használva konkrétan átlőhetetlen, akár az egész ellenfél csapatot be lehet darálni vele. Bukta akkor van, ha van a másik csapatban is egy belőle és nem tudják egymást kilőni.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
tarka_szarka
tag
válasz h1mpi #117080 üzenetére
Szerintem nem volt rossz gép.
Ha tierjébe rakta, akkor simán gyalultam vele az ellent kedvemre. Teljesen használható pen és damage. A csőlehajlással szenvedtem vele leginkább, a többi paraméter vagy jó, vagy elmegy kategória.
Magasabb tierben már sírósabb. Lőszerrekeszt sérülést nagyon sokszor kaptam. Volt olyan tier kilences meccsem, ahol csak annyit tudtam sebezni, amit a lerepülő tornyom sebzett egy mellettem álló ellenfélbe,
WOT account: tarka_szarka
-
lacibacsi
addikt
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Viktoár
addikt
Csak nálam van hiba? Nem kapcsolódik a szerverhez.
Üdv:Viktor
-
h1mpi
félisten
Még a végére megkedvelem ezt a sz@rt
Fully electric lifestyle!
-
KisApám
addikt
Ezzel a svéd Strv m/42-57 Alt A.2.-val ha már valaki 1000-et lő, megkapja a Tank Ászt, és 6000 WN8 lesz a jutalma
Szóval full gold és mehet a StatPadderkedés[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
válasz Atti777 #117077 üzenetére
EGY valamit NEM néztél, pedig kiemeltem, és a kettőt együtt kell figyelembe venni:
A Churchill VII-nek 2,037.21 a DPM-je a mellett az átütés mellett (meg pontosabb, gyorsabban céloz)
Az Strv m / 42-57 Alt A.2.-nek 1,373!!!(A Cromwell-nek csak 145 mm az átütése, kisebb mint a svédé, de a DPM-je legalább 2166. Vagy az A-43, annak meg 125 mm (!!!), de a DPM 2180)
(2,037.21 versus 1,373 )
Ha nem kap buffot, életképtelen.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz vgabri1 #117071 üzenetére
RITASTATUSREPORT
"the first Swedish tank, the Strv m / 42-57 Alt A.2. a tier 6 MT."Táras közepes TIER VI. Ha felmegy TIER VIII-ba, életképtelen.
Drum: 3 shells
Damage: 150/150/185
Penetration: 148/207/38
ROF: 9,154
DPM: 1,373 - Hahahahahahahaaaaa
Reload: 15,664
Reload between shells: 2,00
Accuracy: 0,364
Aimtime: 2,4
Depression: -6/+12[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
válasz h1mpi #117065 üzenetére
Pedig emlékeim szerint négy lövésből lett meg...
Viszont estére meglesz a tízes, nagyon jó hétvége volt ezzel a szorzóval plusz személyes tartalék és meg is lett a 270 ezer xpWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #117067 üzenetére
Ja tudom, meglátom mennyi aranyat kér amikor akciós a váltás. Az M48-nak is megpiszkálták szerintem a wn8 szintjét, mert 1-2 patchel ezelőtt sokkal több wn8-at adott egy 4K-s körért, mint tegnap, azt hiszem 2600-2800-asat csak...
-
jozefgucci1
addikt
+1 Az a 90K nem is lenne elég. Ugye csak 90K a lánc+ a táras ágyú ,de még ki kell húzni hozzá a nagyobb tornyot is ha jól emlékszem .Brutál sok xp , hogy legyen egy jó tankod amit aztán lehet , hogy nerfelnek . Arról nem is beszélve , hogy a legutóbbi xvm-WN8 frissítésnél ezeknek a tankoknak megpiszkálták az értékeit és többet kell sebezni vele a lila szinthez . Már akinek ez számít persze . Linkin külön programmal monitorozza ezeket , tegnap írta
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Jolet
őstag
és így a vége felé meglett az első Ászom is az artyval és ráadásul városban..
na ezt se gondoltam volna sosem
mondjuk nagy mákom volt, de néha nekem is jár...WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #117062 üzenetére
Sunyi módon, hátulról snipolni jó a TVP VTU.
T9-es Skodával is az a baj, hogy baromi sok XP-be kerülnek a kifejlesztendő modulok és szinte mindent fejleszteni kell, semmi nem jön az elődről. Táras löveg nélkül pedig nem sokat ér sajnos.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jozefgucci1
addikt
válasz h1mpi #117058 üzenetére
Akkor majd írd már meg nekem milyen a nyolcas cseh gépállat pls A dupla xp miatt már van benne majd 100K xp ,de idegtépő vele játszani . Alig kerül saját tierbe és ha már T9-ben vagyok vele akkor örülök mint majom a farkának .Lassú -szar ágyú kicsi sebzés és 6°-os csőlehajlás az alap toronnyal . A fejlesztett torony nem ad semmit cserébe ott 5° a csőlehajlás . Ma még tart a dupla xp így ha jó megy beletolok megint 20K xp-t.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jagada
addikt
válasz lacibacsi #117054 üzenetére
Mivel nem költök a játékra, csak azokat tartom meg amik tényleg érdemesek rá, másrészről garázshelyben sem dúskálok. A teljesség igénye nélkül: Tiger, t67, T37, Bulldog, KV-1, FV304, VK 36.01 H, T49, a Borsig is meg az IS-3 is megtartós lesz ha megveszem majd őket.
(#117051) AlexHerceg: Nem ugrok át tankokat, T1-től viszem az ágakat, nem költök a játékra a free XP meg kell a fostalicska magasabb osztályú tankokra, hogy kevésbé legyen szívás a játék.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
tarka_szarka
tag
-
jano_77
nagyúr
válasz adrian360 #117055 üzenetére
sok jóra ne számíts, sajnos elég gyakran teszi T10 csatába és amíg a nagy löveg nincs meg - vmi 60K XP ha jól emlékszem - , addig ló**art sem érsz! Én nagyon nem komálom, de persze ez lehet, hogy az én bajom, amúgy meg egy szuper vas.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
lacibacsi
addikt
válasz jagada #117046 üzenetére
T10 ellen valóban nem a legkiválóbb a lövege, de a gold lőszer segíthet a bajon A páncél hiányosságait ebben az esetben a távolsággal lehet kompenzálni (csak kell hozzá egy-két jó spotter, aki nem fél a felderítéstől)
(#117050) jagada: Ezen az alapon neked hány tank áll a garázsodban?
(#117045) emre: Az ISU-t eladtam. Még nem mentem annyit a 704-gyel, hogy határozott véleménnyel legyek róla, de valahogy nem tűnik annyira élvezetesnek, mint T8-as elődje...
(#117047) tarka_szarka: Akkor megnyugodtam. Nem ezzel akarok kreditet farmolni és legénységet húzni, a CW, SH, csapat és más hasonlók pedig távol állnak tőlem, mint Scorpiontól a jó páncélzat.
-
AlexHerceg
tag
válasz Viktoár #117049 üzenetére
Viktoár: Egyetértek. Valahogy rá kellene venni a WOT vezetőségét, hogy a golddal lövöldözősöket folyamatosan sorsolják össze egymással. Ott örömmel lőhetik egymást halomra gold esővel. A többit meg hagyják játszani...tudom-tudom, üzletpolitika miatt ez lehetetlen. Ami viszont lehetségesebb lenne, hogy ne dobáljon fel két tierrel nagyobbakhoz. Más játékban ezt meg tudták oldani...
Hominem te esse memento...
-
LZs?!
aktív tag
válasz fradi81 #117048 üzenetére
@fradi81
ennyi erővel az összes t9 alatti tankot lehetne eladni
Szvsz érdemes is.
Gondolom mindenkinél van egy-két kedvenc T9 alatti gép, amit megtart (nekem pl. Panther... ) a prém tankokon felül, de általánosságban 'játszani' T9 (T10) magasságában érdemes.
Az eredeti felvetésre reflektálva: a T8-as TD-k addig 'élvezetesek', amíg saját tierű, de főleg az alatti, ellent irthatnak; mondom úgy, hogy nekem a JP2-vel eddig a legtöbb csatám...mert az a gép jó (volt). Akkor már inkább a T9 variáns. Bár ez pont a JP2-re nem feltétlenül lehet igaz, mivel azután után nincs hasonló karakterisztikájú TD, hanem a Ferdi vonal vagy semmi.
Nevermind...
-
Viktoár
addikt
válasz #43783936 #117043 üzenetére
Jah értem világos.
Múltkor felraktam az xvm-et és szinesek a játékosnevek.Nem bántásból mondom és tisztelet a kivételnek de zöldtől felfele elég sokan lövik az aranyat.
Amikor kék vagy lila van az ellenfél csapatában akkor már készülök az aranyesőre.Főleg ha szakaszban vannak és medek.Nyilván nekik fontos a statisztika de ezzel valahol leölik a játékot.Pedig olyan élvezetes tud lenni amikor 1vs1 be nem arannyal lövöldöznek.
-
tarka_szarka
tag
válasz jagada #117046 üzenetére
Egyetértek. Sajnos azon kívül, hogy tetszik a masina, nincs értelme megtartani. Legénységet, creditet farmolni nem hatékony. CW-re, SH-a, csapatba nem javasolt kategória.
Azt is hozzá kell tenni, hogy a jövő kifürkészhetetlen. Pár hónap múlva lehet, hogy a legkeresettebb gép lesz.
WOT account: tarka_szarka
-
emre
veterán
válasz lacibacsi #117038 üzenetére
Én eladtam, meg a Jp2 sincs meg.
Egyszer megvettem a JP2-őt hogy kipróbáljam, mikor már megvolt a JTde nem volt kedvem hozzá. Szóval 8-as TD nálam csak kettő maradt, az isu és a borsig, meg a su101 mivel most húzom, de az is menni fog szerintem."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Rellind
senior tag
válasz Arolotifar #117036 üzenetére
Persze...csak akkor nincs egy se amikor " a lőj ki kettő TD-t ami egy szinttel magasabb tierben van" küldetést csinálom meddel.
-
törölt tag
válasz Viktoár #117042 üzenetére
"Lőj sok goldot, és ettől rendkívül skillezett játékos leszel" - Skillammo.
Pótolja a hiányzó játéktudást, és az e-cerkát is keményíti.Ráadásul a NAGYOK is így nyomják a streamjeikben, elvégre ők nem engedhetik meg maguknak, hogy szemből nem lőhetik rommá a legpáncélozottabb ellent is.
Különben is, annyiféle vas van már a játékban, hogy nincs értelme szellemi kapacitást pazarolni holmi weakspotra.[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Srácok ti nem érzitek úgy hogy a medek átütése baromira el van szállva? Tortoise-al mentem két med szemből mozgás közben úgy kilyuggatott hogy az összes találatuk sebzett.
Tudom hogy hol van gyenge pontom de folyamatosan mozgattam és ők is mozgásban voltak.Kizárt dolognak tartom hogy legalább 1 lövés ne pattanjon rólam,mikor a "nagyágyúk" is nem ritkán hiába lőnek.
-
lacibacsi
addikt
Oké srácok! Köszönöm a hozzászólásokat.
Mindenképpen megveszem a Jagdtiger-t, ez nem is volt kérdés. A kérdés az volt, hogy eladjam-e a Ferdit és hogy milyen legénységet tegyek a nagytesóba. Azt gondolom, hogy a Ferdi teljesen üzemképes a 4 skilles legényekkel, így akkor a JPII legényei mennek a JT-be és a JT88-ba. Nekem a JT88 az egyetlen 8-as prémem, s mint ilyen ez a fő kredit farmoló gépem, amiből következően sokat megyek vele, így remélem hamar fejlődnek a JT legényei is.
Zárójelben: a JagdpantherII-t úgy eladom, mint a csuda! Hiába fürgébb, mint a Ferdi, nekem valahogy nagyon nem jön be...Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
-
őstag
-
senior tag
válasz lacibacsi #117030 üzenetére
Én megbántam hogy megvettem a Jägdtigert, de az még akkor volt, amikor egy tier VII med meglőtte az LFP-t, és már lehetett is készíteni a szalonnát, mert a tábortűz már lobogott...
Szerencsére ezt javították, néha megyek vele egy-egy kört, de a Ferdit jobban szeretem.
Én nem tudom honnan raktam át bele a legénységet, már régen volt. De álca helyett inkább a javítás lenne jó, ha van hozzá kedved/időd, a 8.8-ban fejleszd a legénységet hozzáПутин, иди нахуй!
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Döntés előtt állok és (bár a döntést magam hozom meg) szeretném meghallgatni a ti véleményeteket, különösen azokét, akik jártak már a törzsfejlődés eme fokán.
Történetesen azon a fokán, amelyen kifejlesztettem a Jagdtigert! A Ferdinand-dal 123 csata kellett hozzá. (Na jó, ez nem igaz, mert a nagy löveget a JagdpantherII-vel húztam ki). Ugye én noob vagyok, de a Ferdi még az én kezemben is királyul muzsikál. Meg van rá az első csíkom, pedig a csatáim felét még a kisebb ágyúval csináltam. Küldetésekre, Xp farmolásra, szórakozásra kiváló.
A kérdés: Van aki megbánta, hogy eladta a Ferdit és továbblépett a Jagdtiger-re? Én legszívesebben megtartanám ráadásul azzal a 4 skilles legénységgel, amelyik egyben a JT8.8-ban is ül. Ha megtartom és a legénység is marad benne, akkor viszont a Jagdtiger-be a JPII csupán 1 skilles (parancsnok lámpa, többi álca) legénységét tudnám betenni. Elegendő lesz az bele? Ki hogy csinálta?
-
vhw
addikt
válasz h1mpi #117027 üzenetére
Miért, mi kiemelkedőt tud a ketegórián belül legkisebb HP-val rendelkező, magas felépítésű, páncélzat nélküli leginkább arty érzékeny TD, "átlagos" alfával, nem kifejezetten jó fordulékonysággal és nem körbeforgatható toronnyal - abban a játékban, ahol még mindig leginkább cső/városi pályák vannak és a kevés nyílt pályán is csak a tapasztalt TD játékosok tudnak úgy helyezkedni, hogy ne villanjanak az első percben.
Szóval ez cseszi el hihetetlenül a T10 csatákat?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz h1mpi #117027 üzenetére
a random nem azt jelenti hogy a hata moge fog loni, 10 meterre jo esellyel eltalal az ami 400 meterrel odebb a kozeledbe se menne.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
h1mpi
félisten
A Tier10-et úgy szétkúrták ezekkel a Grille-kkel hogy az valami hihetetlen. A WG ismét nem hazudtolta meg magát... gondokozás nem az erősségük... Ja és reméem igaz lesz ez az arty nerf... ma kb. 15x lőttek telibe minden nemű célzás nélkül TD módban...
[ Szerkesztve ]
-
rudii
tag
válasz CirrMee #117010 üzenetére
Húú hát. Először is nem kötött le úgy játék. Most volt a 3. fél éves kihagyásom. Nem akartam én abba hagyni, tudatos szünet volt, hogy majd megjön újra kedv.
Aztán voltak olyan dolgok amik fontosabbak voltak és tudtam ha játszok akkor azokat el fogom hanyagolni játék miatt.
Volt költözködés ami mindig elég nagy macera. Új meló hely, sok új dolgot kellet-kell megtanuljak illetve volt ott képzés amire munka mellet készülni kellet vizsgára. Jogsit kezdtem, de eü, kressz meg ilyen orovosi alk. papírok meg vannak csak vezetés van már vissza. Illetve jött jó idő, később sötétedik így hétköznap meló után bringázás mire haza értem este már csak egy kis film vagy haverokkal beszélgetés.
De most már újra több szabadidőm van és a kedvem is megjött a céllövöldéhez.
(Persze nem teljesen vagyok kibékülve új fizika és hangokkal. ) -
Jolet
őstag
a minap aggódtam, hogy nem lesz meg a 300k az M53/55-ön
tegnap este meg ma délelőtt beleugrott 150K
lehet hétfőn meglesz a tier10 :-)WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Veatta
aktív tag
Kellemes meglepetés ért: meglett a Vic és nem kreditet kaptam hanem 750 goldot.
-
h1mpi
félisten
HT-al kb értelmetlen játszani ha 2-3 arty van a csatában, ha nem mész a medek leszedik a hp-t, ha mész kicsontoznak az artyk
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Most fejlesztetem ki a 7 szintű panther-t.
Van hozzá hasonló gyorsulású tank hasonló tűzerővel tier VI-VII-be? -
vhw
addikt
válasz DrDobos #117012 üzenetére
Teljesen forgatható:
- M8A1
- T67
- Hellcat
- Wolverine
- Jackson
- T25/2
- T30- Achilles
- Challenger
- Conway
- Charioteer- RHM
- WT Pz IVTornyos, de nem forgatható körbe:
- T28 proto (286°)
- T110E4 (180°)- FV215b (183) (90°)
- FV4005 Stage II (90°)- Grille 15 (100°)
Meglehetősen széles tartományban ki lehet téríteni a löveget, de alapvetően nem tornyos (~50-60°):
- Marder II (57°)
- Marder 38t (56°)
- Pz.Sfl. IVc (48°)- T40 (57°)
- T28 concept (60°)
- M56 Scorpion (60°)[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
PR0JECTNR56
addikt
Alsóbb szinteken az amerikai ágon: Wolverine, Jackson, T67, Hellcat (ezek közül az első kettő talán tier-en belül is az egyik legjobb) feljebb T28 Prototype, T110E4 (ennek csak részleges, mindkét oldalra 90 fokos toronyforgatása van), illetve ott van az új brit TD vonal, ott is van néhány érdekes tornyos tank, személyes kedvenc onnan a Charioteer.
Németeknél pedig Rhm-től felfelé mindegyik.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Tudnatok nekem mondani par olyan TD-t, aminek teljesen vagy nagyreszt szabadon mozgathato tornya van?
Amerikai: M8A1, M10 Wolverine, T49, M36 Slugger, M18 Hellcat, T25/2, T28 Prototype, T30, T110E4, Scorpion?
Német: Röhm-Borschig, Waffenträger auf Pz4, Grille 15
Angol: Achilles, Challenger, Charioteer, Conway, FV4005[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
DrDobos
őstag
Tudnatok nekem mondani par olyan TD-t, aminek teljesen vagy nagyreszt szabadon mozgathato tornya van?
Samsung Galaxy A55 5G
-
rudii
tag
Sziasztok!
Akkor hát csapjunk is a lovak közé! Megnézzük mi is történt röpke fél év alatt a WoT-ba. Új hangok, fizika stb. nekem ezek újdonságok. Pörög a stream!
-
CirrMee
addikt
válasz #63761920 #117007 üzenetére
1.: ha nem dobálod a kutyának/nem dobálod vele a kutyát, nem vágod tönkre játékkal
2.: kikapcsolt állapotban pl semennyire sem terheled.U.i.: kerestem az április 1 dátumot, de nem találtam, ezért nem volt ...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
törölt tag
Sziasztok!
Lenne egy számomra fontos kérdés!
Nem szeretném tönkre vágni a laptopot játékkal.
Milyen beállítást használjak hogy ne nagyon terhelje a gépet?
Köszönöm előre is a segítséget.András
-
h1mpi
félisten
Valamit tekertek a csúszkán az M48 patonnal, 2-3 napja játszhatatlan a tank, mindenről pattan és minden második lövés lőszer rekesz. Eddig semmi ilyen nem volt... szeretem az ilyen nerfeket a háttérben...
-
jr1994
addikt
válasz Sixkiller6 #117003 üzenetére
Azt nem szokták kiírni, de talán feltűnhet hogy nem tűnik el a tankokról a x2
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
-
jr1994
addikt
válasz lacibacsi #116999 üzenetére
Amúgy én ennek tökre örülök, igaz hogy ez a kis tank egy vicc (xd), de én gyűjtöm ezeket. Régen megvolt, csak akkor még kellett a garázshely és eladtam.
Tarill: turkálj kicsit a beállításokban, ott lesz valahol.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Z400 Workstation RX580 4gb + 16Gb Ram+ CPU 6/12 szál
- Gamer PC + 170Hz Monitor (Ryzen 5 5600g, RTX 4060, 16GB RAM, garancia)
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest