Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
jagada
üzenetére
Lehet hogy ez válasz a problémádra:
"v9.15.17 (13-06-2016):
- added gun sounds mods [don't use with damage log for zayaz, due to "N/D" in logs]
- added Gnomefather's Gun sounds (by Guderian1979_)
- added Session Statistics and Battle Result Messages [EN] by Tomonik
- updated Team HP Bar by Armagomen v1.8.3 [Fixed an incompatibility with HDminimap and XVMminimap. Fixed hotkey delay. Optimized part of the code. Added new options in the configuration and hangar customizer]
- updated contour icons: Risky, Nikodemsky
- if you are confused with wrong 6th sense sound to be played, don't install the 6th sense duration mod by ekspoint" -
-
jagada
addikt
A tegnapi nap nem működött a 6. érzék figyelmeztető hang, pedig semmit nem moddoltam és tudtommal patch sem volt. A kép felvillan, csak hang nincs, és előző nap még működött pöpecül. Más tapasztalt hasonlót?
-
DrDobos
őstag
Remelem nem lesz OFF.
Mostansag melyik közepes tankos agat érdemes elkezdeni? -
rlazol
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
zodo: pl az úgy jó és ingyen van hogy a jelenlegi T-44 személyzet helyére kérem őket aztán bekapcsolom a visszaültetést és átrakom őket a Rudy-ba és ha már elegendőt fejlődtek visszaülnek?
t44ben a parancsnok a rádiós, rudyban a töltő. Ha nem adz ezeknek spéci rádiós skillt, akkor nem lesz belőle semmi zavar.BÁ Nutrition: nem lehet, h annyira gyengék a statjaid, h az XVMet használók botnak néznek?

-
emre
veterán
"Sebzés hozzájárulás kijelző létezik valamilyen formában?"
Ez van, de a fejlesztése leállt, nem tudom működik-e.
-
zodo
nagyúr
Sebzés hozzájárulás kijelző létezik valamilyen formában?
Nyilván nincs ilyen de egy kérdést megér, hátha.
4. lányhoz (lacibacsi a Stug IV kampány lányáról beszélek)
már csak az LTTB-el kellett volna a 4k sebzést vagy hozzájárulás által elérni amit az elmúlt 49 csatában még csak meg sem közelítettem.
Beadta prohorovka-t, szépen felmentem a középső dombvonulatra ahogy a nagyoktól láttam de csak 2k-t sikerült összekaparni aztán kiszedtek.
Aztán mivel buktunk még egy csata és murovanka, igaz nem sokat sebeztem és a végét el ramboztam de meglett csak a hozzájárulás által az áhított 4k de ha tudtam volna (kijelző kérdés) akkor nem rohanok a vesztembe.
Igaz a 4 lány összejött akiket a Szovjet med vonalra szántam de jó lett volna kitüntetéssel mert ha minden igaz akkor unlockoltam volna a következő kampányt.
MT, HT, TD 15 kitüntetéssel teljesítve.Tudom hogy mindenki rég túl van ezen a kampányon de akit érdekel megnézheti.
Csajokról még ...
pl az úgy jó és ingyen van hogy a jelenlegi T-44 személyzet helyére kérem őket aztán bekapcsolom a visszaültetést és átrakom őket a Rudy-ba és ha már elegendőt fejlődtek visszaülnek? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
fradi81
üzenetére
nem azert. elso masodpercben kapasbol elkezdenek vaktaban lovoldozni, es van h telibe vernek, nem csak engem, mason is latom h mondjuk 88%on all 5 masodperc alatt. elso soban lenni veszelyes ha a gyogyosokat hatra rakja. meg ezek inkabb kisebb tierben vannak. 7 tanknal ugyse elnem tul, ha egy 4es seggbelo akkor mondjuk vesztek vagy 30%ot
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
nyunyu
üzenetére
jaja, egyenlore 2vel szoktam jatszani, majd ahogy elorebb jutok ez megoldodik.vegul is durvan 2,5 napot jatszottam a pz38tNA-val es kb meg egyet kell h a kovetkezoig eljussak. az nem tetszik annyira. ilyen idetlenul fel van aggatva a lemez a lantalp oldalara, de utana mar szep tankok jonnek.

csomo palyan nem tiszta hogy mit erdmes jatszani, de azert van h eleg jol osszejonnek a dolgok, a szemelyzet is fejlodik, es erezhetoen javul a tank kezelese vele. a foci az nem nagyon megy, van valami ertelme h jatszak vele? -
fradi81
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Lehet azért lőnek hogy menjél spotolni, Beállsz egy bokorba és annyi. Naponta egyszer leduplázod és akkor nem kell vele sokat játszani és ki lesz fejlesztve a következő.
-
nyunyu
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ha kilovetem magam akkor van h 8-10 percet is kell varni mire megint jatszhatok
Esc-kel kilépsz a garázsba, aztán addig mész másik tankkal?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
fradi81
üzenetére
annyira nem nagy elmeny eloremenni meghalni, egy loveses tank azon a szinten, es nem olyan furge, bar a top speed nem rossz de relative lassan gyorsul. raadasul ha kilovetem magam akkor van h 8-10 percet is kell varni mire megint jatszhatok, jobb mikor a sajat tierembe rak vagy max 5os szintig, akkor meg azert van jatekelmeny.
ja meg az eleg furcsa h sokan seggbelonek indulaskor :S meg ha uresbe lovoldoznek hat istenem, de akkor mar figyelne h ne csapattarsakra -
kchryss
veterán
válasz
fradi81
üzenetére
Van aki megkapja és van aki nem. Nem tudom mi alapján dönti el, gondolom a szokásos WG marketing rng.

Nekem sajnos ezt írja: "Captain, there are no available bonuses at the moment. Keep an eye out for upcoming events, which will be announced on the Portal!"
Ezen az oldalon lehet megnézni hogy van-e free bónuszotok: http://worldofwarships.eu/en/userbonus/
-
nyunyu
félisten
Jött valami WoWP spam az email fiókomba, ami valami ingyen hajót, meg 1 hét prémet igér.
Rákattintottam a linkre, majd redeem gift, aztán voila, WoT alatt is látszik az 1 hét prém.
Kár, hogy a héten már nem akartam tankozni.

[szerk:]Nem emlékszem, hogy bármikor is kipróbáltam volna a hajósat.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Argh!
üzenetére
A 6. érzék elsősorban a betonszoborként kempelők ellen hatásos, mert addig is visszadugják az orrukat, lehet előre nyomulni. Amúgy meg mindegy, hogy ez a játék része-e, ha kivennék az sem hatna meg, de ha már van, akkor érdemes használni.
De ez sem mindenható, simán belőhető az ember mire felvillan.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
galervin93
üzenetére
-
Viktoár
addikt
Arra van már megoldás hogyha kitol a köcsög? Kitolt a fedezékből hogy szétlőjenek és a roncs mögé bújhasson.

Majd beírta hogy "die noob".

-
kobipeti
aktív tag
válasz
Argh!
üzenetére
Egyre gondolunk nagyjából, nagyon egyenlőtlen a csata ha az ellenfél scoutja tudja mikor van spottolva, Te meg nem. Valamint 6. érzék nélkül, nagyságrendekkel több negatív visszajelzés jött a játék közben
, azóta nem nagyon kapok... (attól még persze még Noob vagyok, csak tudom mikor látnak
) -
Veatta
aktív tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Él már ez a sandbox egyáltalán?
-
-
Argh!
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Igen, de én arra gondoltam mióta van 6. érzék azóta csökkent a játékélmény. Valakinek villan a lámpája már bújik vissza fedezékbe. Régebben azé gondolkodni is kellett vajon megláttak e vagy nem. Mostmeg jóóóóvan megyek aztán ha villan a lámpa elbújok vagy menekülök. Vagy löttél vaktába a spot bokrokba és menekülni kezdett belőle a kis kukkoló, most hiába lösz, ha nem villan neki fel nem indul el

De ez csak személyes vélemény, lehet én vagyok az egyedüli aki szerint ez a 6. érzék nem kellett volna bele.
Most olyanok is vannak hogy megyek su122-54 el, spottolom fel a light tankokat menet közbe úgy hogy engem nem spottolnak fel, ne mondja senki hogy ez igy rendben van

De sebaj, jön a nagy Rebalance 2.0

-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Argh!
üzenetére
Akkoriban még olyan szörnyen bugos volt az észlelési rendszer, hogy megutáltam a scout műfajt. Az újabb light tankok legalább kaptak használható fegyverzetet.
Régen volt olyan sokszor, hogy én Leóval, szakasz társam meg valami heavy tankkal mentünk, én jó 50 méterrel előtte haladtam és a spotok 30-40%-át a haveromnak adta be.
-
Lanash
senior tag
Ha még nem volt:
VK 45.03 Welcome Party - In-game verseny (6.11-25) -
Simi37
őstag
Van itt aki használ Afterburneres OSDt? Nekem a wotnál nem jelenik meg akármit nyomkodok... minden más játékban látszik csak wotban nem... lehet köze a 9.15höz? Eddig (9.14) jól ment.
-
-
kobipeti
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Igen az a tank scout besorolású, amit annyit tesz hogy Tier7-ig rak be az MM? hogy menj felderíteni, de ez 6. érzék nélkül nem egy nagy élmény, de nem lehetetlen....
Ezek a tankok scout besorolásúak kb:
link -
LZs?!
aktív tag
Egy felvetésem lenne...
Cseréltem VGA-t, HD5770-ről GTX950-re, minden más változatlan: Phenom II X4 @4GHz, 16GB RAM + misc.
Minden max-ra kihúzva, kivéve a 'sniper view details' vagy mi, ami 0.
Az esetek ~90%-ban gyönyörűen stabil 60fps minden (V-Sync on, egyébként ~70), időnként 50-ig leesik, de ez, ahogy elnézem, pályafüggő.
Ez vajon a 9.15-ös DX11 miatt lehet?
A VGA mellé egy G3258-as 'budget vérpisti' félkonfigot gondoltam venni, de ilyen fps értékekkel marad, ahogy van.
Egyébként kipróbáltam WiFi-n keresztül: TP Link 1043ND + 300mps N USB stick, és két routeren át is csak 30-50ms a ping... o.O
UPC modem-router + a TP mint W-less switch.
-
fradi81
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem tudom mondták-e már vagy olvastad-e de azokkal a kis vackokkal nem lőni kell hanem felderíteni, spotolni

-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Melyiket érdemesebb megvenni a kettő közül?
1. IS-7
2. FV215b 183Mindkettőt kifejlesztettem csak elég borsos az áruk.Így egyelőre csak az egyiket venném meg amint összejön annyi kredit..
-
fradi81
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
szakaszban?

-
kchryss
veterán
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Kivették már azt a lehetőséget, hogy aki klánba van bejelentkezhetett egy épülethez, aminek köszönhetően passzívan kapott pl 5%-al több kreditet meccsenként? Valami ilyesmi volt..még talán 9.4 körül nem tudom..
-
liwz_13
csendes tag
Sziasztok! A Premium skoda T40-be (T6) milyen legenysegi skilleket ajanlotok?
-
Jolet
őstag
az előbb úgy ölt meg egy tomato csapattárs én artyval ő meg T-34-el, hogy az ágyúm elé tette az ő ágyúját es amikor ellőttem magam felrobbantam
gyanús volt hogy a csata elejétől kezdve kísérgetett, de erre nem gondoltam volna -
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Most csoppentem vissza a wot vilagaba, es azt hallottam a levegobol, hogy a VK 45.02 (P) Ausf. B-t és a Waffenträger auf E 100-at torolni/modositani akarjak. Ez mennyire igaz? -
pluhi
tag
Fociról jópár meccs után (35 meccs góllal done). Sokat javult a játékélmény, amióta rájöttek az emberek, hogy a labdát kell lődözni, nem a másik láncát. Sajnos sok az egységsugarú, aki arra sem jön rá, hogy nem fog gólt lőni, ha a labda nem a kapu és közte van. Botot is láttam már bőven, valszeg szép pénzt/xpt fognak összegründolni egy hónap alatt. Mondjuk az vicces volt, mikor az ellenfél botja beállt a mi kapunkba és spamolta a labdát, plusz egy kapus
. A legidegesitőbb dolog a labda bugos hitboxa. Telibe lövöm és semmi, mögötte a falon megjelenik a lövésnyom. Gól utáni folytatás baromság, mindenkit vissza kellene dobni a kezdőhelyre. Volt pár gifet érő jelenet, dupla orsós szaltó pl., de volt hogy a hátán vitt az ellen fél percig. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
wwenigma
üzenetére
"DX11 update volt"
Így 2016-ban már ideje volt egy 7 éve megjelent API támogatását kiharcolni egy 14 évessel szemben...

BTW én csak örülök neki, elég sokat dobott a teljesítményen. Végre nem dísznek van a GPU a gépben, hanem ki tudja jobban hajtani. Eddig med-high vegyes (de többnyire med) beállításokkal volt csak meg a 60 fps, most viszont ki tudtam húzni a legtöbb beállítást high-ra.
-
Stauffenberg
nagyúr
Újratelepítettem a klienst és az XVM-et tegnap, de az a gondom, hogy az istenért sem akarja az XVM stílusú harckocsi markereket kikapcsolni.
A "markers.xc"-ben már átírtam, hogy a kliens alapértelmezett markereit használja, de semmi. Aztán fogtam és a fájlt is átneveztem, de semmi. Aztán fogtam és az összes markereket szabályozó fájlt átneveztem, de még mindig az XVM stílusában jelennek meg.
Persze megcsináltam a saját mod-om könyvtárát és a megfelelő helyen át is írtam, hogy azt használja az XVM, de semmi hatása.
-
szumo
senior tag
Üdv!
Rég jártam erre. Viszont egy olyan problémábal küzdök a frissítés óta, hogy a 2. monitoron nem tudok filmet nézni ha megy a játék, holott a 9.14 és előző verzióknál simán ment. Mielőtt meg lennék kövezve, akkor szoktam ilyenformán filmet nézni, ha CW-re, vagy SH-ra várunk, mert ott sok az üresjárat.
Hardver változás nem volt a gépemben, csak driverek frissítése és update-ek.
Valakinek valami ötlet esetleg? Gépem adatai a nevem alatt. -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Újrakezdtem játszani. A kérdésem, hogy feltegyem az xvm-et vagy még nem működik? -
zodo
nagyúr
válasz
galervin93
üzenetére
Köszi.

Ezekből a csatákból nem is gondolnám menet közben hogy akár ászt is érhet de nálam is van olyan tank
amit hiába szeretek az életbe nem lesz vele ászom.
Igaz nem cél de örülők ha sikerül szerezni egy plecsnit.
() -ben a csataszám amikkel még nincs ászom a jelenlegi gépparkból.T-10 (179)
T-29 (175)
IS-3 (309) -
lacibacsi
addikt
Aslain modpack-et használok. Eddig valahogy bele volt szuszakolva a garázsba az a legördülő menü, amin ki lehet jelölni, hogy milyen tankok jelenjenek meg (nem elit, nem prém, stb.). Na most ez nincs benne és engem speciel rohadtul idegesít, hogy nem tudom kijelölni úgy őket, hogy pl. csak a nem elit szorzós TD-ket lássam. Gondolom, hogy ez valami külön mod lehet(ett). Valahogy bele tudom tömni utólag az Aslain mellé?
-
-
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
A focis jateknal ezt a turbofeltoltot hogy lehet venni/aktivalni? -
emre
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Nem túl rég írtam, hogy én is majdnem a t62 legénységét erőltettem bele.

-
Sixkiller6
őstag
megkaptam a t55a-t, viszont nem jelenig meg a garázsban
bármi tipp?ja hogy ez német??? oroszok között kerestem
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Banutrition neven vagyok fent, keress ra, mondjuk biztos nem irja ki h halfgod szinten allok, egy hete jatszok meg csak

már csak az LTTB-el kellett volna a 4k sebzést vagy hozzájárulás által elérni amit az elmúlt 49 csatában még csak meg sem közelítettem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)