Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz Remus389 #11034 üzenetére
de a lövegpajzsa olyan "vastagnak tűnik", hogy erősebbnek érezné az ember. majdcsak kinyúlik a toronyból, s mégis ott kaptam be a legtöbb lövést tegnap
még csak 92%-os a legénység, minden rajta, max motor és a rádió hiányzik, de eddig nagyon jó
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
jano_77
nagyúr
Fenébe...lejárt az időm.
De ezt mindenképp be kell írnom, nagyot röhögtem, miközben elolvastam(FB):
"Kérdés: A tier 10-es Foch TD álca skillel és álcahálóval láthatatlan. Mit csináljak?
Válasz: Nos ez esetben kezdj el vele játszani.""Kérdés: Az artyk túl lettek nerfelve, sokan abbahagyták az artyval való játékot. Mi lesz most?
Válasz: Akkor ne játssz az artykkal, épp ezért nerfeltük őket.""egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz zozimoto #11031 üzenetére
Hidd el, hogy ez nem prém tank függő! Tegnap artic Region-on voltunk lent a nagy kanyarban, mikor faszányosan becéloztam az enemy-t, és nyomtam a tűz gombot, mikor is a mellettem álló Tiger ahogy kell begurult elém és frankón seggbe lőttem. Mivel sniper nézetben voltam esélyem sem volt meglátni!
(#11042) csapee: ebben az időben, mikor ezt írtad, már éppen nem volt fél áron.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Remus389
veterán
én a tiger p-t és az Aladár -t. is szerettem, sőt utóbbit imádtam
igaz elég régen volt, kb 3/4 éve, azóta valtoztattak rajta
a Béla nem szimpatikus, sem a maus nekem, bár ha e-75-on kifejleszted a dolgokat, akkor talán egyből jó
a maus nekem túl lassú és ronda, ahogy a Béla is, meg az a hátul lévő torony...
jók lesznek nekem a leopardok inkább, nekem is végig kellett grindolni a kis leopardot, a vk-t (ezeket annyira nem élveztem főleg a vk-t ), az aufkl panther már vegyes, ha hátulról lesipuskazol akkor faxa, az indien abszolút fun, remélem a leopardok is azok lesznek
az e-100 sem érdekel, annyian mondták hogy megbantak az e-75 után
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
válasz nemeth989 #11037 üzenetére
Még nem tudják, hogy a Sturmtigen arty vagy TD lesz, de nem is fog a játékba kerülni 2013-ban.
Pedig úgy vártam már...
Óriási változtatások lesznek a grafikában. Lesznek esti csaták, és az időjárást is bevezetik majd.
Na akkor aztán tényleg annyi lesz az én játékomnak...
Cila
-
sith7
félisten
válasz Remus389 #11035 üzenetére
köszi a választ, a Tigris vonal megvan E75 - ig, megyek már az E100 fele
Meglátom mi legyen, még nem döntöttem el, az Indien is szimpatikus, azon a vonalon megvan a tier 5 - ös tank, de fullos a TigerP is ... de csak 1 helyem van, azért gondolkodom, hogy melyiket toljam tovább
-
nemeth989
senior tag
-A világ 80 országából játszanak a WoT-tal.
-Jordánia királya az EU szerverein játszik.
-A 0.8.7-es patch július végén/augusztus elején fog jönni, és a brit arty-kat fogja hozni.
-A 0.8.8-as patch a második orosz közepes tank ágat fogja tartalmazni, ami az Object 430-al fog végződni tier X-ben.
-A Superpeshing új löveget fog kapni (A jelenlegi Pershing top löveget.) és a mozgékonyságán is növelni fognak.
-A játékbeli IS-7 páncélzata vastagabb, mint a való életben, de így fog maradni.
-A tankok azért nem borulnak fel, mert úgy a játék játszhatatlan lenne.
-A második német TD ág a 0.8.8-as patch után fog jönni, a top járművek a Waffenträgerek lesznek. A tier X-es TD lövege 4 lövéses loaderrel lesz felszerelve. Valószínűleg 128mm-es löveg lesz nagy pontossággal és átütéssel, viszont alacsony sebzéssel.
-2013 őszéig a játék ekonómiai modelljét(tank/modulok árai, tapasztali pont követelményei) nem dolgozzák át.
-A Type 59-et azért vették ki a boltból, mert túl sok volt belőlük. Majd kapnak valami más prémium közepes tankot a kínaiak.
-A többtornyos tankok mechanizmusa nem fog egyhamar jönni, vannak annál fontosabb dolgok is.
-Olyan prémium csomag, ami valahány órányi prémiumidőt ad csak, nem lesz bevezetve, mert nem lenne eléggé jövedelmező.
-Nincsenek még adatok róla, de lesznek olyan tier X-es bónusz tankok (mint az M60), amiket random csatában lehet majd megszerezni.
-A jövőben a német tankok lövegjei még pontosabbak lesznek.
-A jövőben a WG 3 játéka valamilyen szinten összekapcsolódik majd.
-Idén lesz még egy prémium közepes francia tank.
-A kínaiak 2013 végén vagy 2014 elején megkapják a TD águkat.
-Még nem tudják, hogy a Sturmtigen arty vagy TD lesz, de nem is fog a játékba kerülni 2013-ban.
-A klánháborúk webes felületét be akarják rakni magába a játékkliensbe. Majd 2014 első negyedévében fog ez megtörténni.
-A roaming tesztje újév körül lesz kipróbálható.
-A jármű sebességét nem befolyásolja a lőszerrekeszek telítettsége.
-A játékbeli chatet ki lehet majd kapcsolni.
-A játék motorját nem fogják lecserélni csak fejleszteni.
-A legénység adott nemzetiségű tankban adott nyelven fog majd beszélni.
-A WG születésnapjának alaklmából mindenki kap majd egy alacsony tierű prémiumtankot.
-A szovjet prémium közepes tank (egy T-44-es 85mm-es löveggel) ősszel fog jönni.
-Óriási változtatások lesznek a grafikában. Lesznek esti csaták, és az időjárást is bevezetik majd.
-A Type 59 sosem kerül vissza a boltba.
-Skill alapú MM nem lesz randomban.
-A 30 vs 30 csatákat elhalasztják, mert nagyon megterhelik a szervert.
-Az AMX ELC-nek nem lesz 360 fokban forgatható tornya, mert az nem igazi torony, és levágná a sofőr fejét.
-Az aknamezős fogyócikként fognak CW-re bekerülni.
-Az XboX-os és PC-s wot soha nem fog egyesülni.
-Nem lesznek tier 9-10-es prémiumtankok.
-A WG születésnapi akció során lesznek miniküldetések.Facebookon olvastam, gondoltam megosztom veletek.
Az új német td ágban, régen volt arról szó, ha jól emlékszem, hogy a Ferdi egy köztes tank lesz és lehet majd vele a 2. ágra menni. Erről van valakinek infója? Ha igen, akkor elkezdek rá egy kis xp-t gyűjteni.[ Szerkesztve ]
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
töltés +célzás +szellőzés szerintem jó
esetleg ha bujkalos hátulról lovos a tank, akkor alcahalo
én pont a panther vonalat hanyagoltam, szerintem a tiger H vonalat nyomd(Kt, e-75,és a tigris sem olyan veszes), vagy az indien panzer vonalat , ott pedig a leopardok jók, de az indien is tetszik, az aufkl panther sem rossz, ha megtanulsz vele játszani
-
Remus389
veterán
ja viszonylag kevésbé páncélozott az indien
hiszen medium tank
de én szeretem, gyors.agilis , jó ágyú, mediumhoz képest a panzelzata is elfogadható
szerintem egy fun tank, amíg legalább a közepes ágyú nincs meg addig katasztrófa, szóval a free XP-t érdemes erre költeni, nekem akkor nem volt sok így szívtam, de utána faxa
-
Djuree
félisten
tényleg brutálul megnövelték a td-k xp és kredit hozamát. tegnap a foch-al ilyen 40k kredit jött, de volt 75k-s köröm is ez régebben elképzelhetetlen volt...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
zozimoto
aktív tag
Hall.
Volt egy érdekes eset tegnap. Az egyik pályán 3 type59 szakaszozot, én meg gurultam a t-44-el. Egy domb lábánál megálltam és vártam az ellen a-20 felderítőjét. Becéloztam a várható felbukkanási helyen és vártam. Jött is. Durr. A lövés pillanatába az egyik type elémgurult, persze eltaláltam. Ki volt az idiot? Természetesen, Én !!! És a véletlenül megsebzett type szépen lebontott, majd kitolt a fedezékből és kilőttek. Fair play. Néha úgy érzem hogy a prém tankot használók mindent megtehetnek. Tisztelet a kivételnek."...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
Mcray
senior tag
Emberek! Ez a T-44 valami iszonyat jól rámtalált. Féltem tőle, mert papír, meg robban, meg ég stb, de szinte alig van ilyen bajom vele. Ma sorozatban 2500-3300-as köröket mentem vele és minden csatában tudtam állást fordítani, úgy hogy még a nagy motor nincs is fent rajta.
Ennyi pénzt hoz tisztán körönként sorban:
-20 000 (tier 10 + gold ammo)
-15 000 (tier 10 + gold ammo)
-42 000 (tier 8)
-22 000 (tier 10 + gold ammo)
-40 000 (tier 8) 3 másik médium tankkal megfogtunk és kiszedtünk 5 tier 8 heavy tankot egy sarkon
-47 000 (tier 8) Ez 1300 Xp volt prémium nélkül és 7 killA Pershinggel átlagban kb 1000-rel kevesebbet tudok sebezni. Az Indien Panzert pedig még nagyon nem érzem
Ezek vannak a tankon: Vert Stab 1 és Gun rammer + javitó készlet
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Jolet
őstag
ma egymás után volt két nagyon jó köröm a T30-al
sikerült az addigi sebzésrekordomat is megdöntenem
most képekkel nem terhellek titeket, de szokás szerint a jutubra felkerült a 2 replayWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
erikke17
őstag
wot-shot.com oldaláról le szerettem volna tölteni a Hit zone skin modot.. Googledocs bejön rámegyek, hogy letöltés majd ez fogad:
Sajnos a fájl jelenleg nem tekinthető meg vagy tölthető le.Mostanában túl sok felhasználó tekintette meg vagy töltötte le ezt a fájlt. Kérjük, próbáljon meg később hozzáférni a fájlhoz. Ha az elérni kívánt fájl különösen nagy méretű, vagy túl sok személlyel osztottál meg azt, a fájl megtekintése vagy letöltése akár 24 órát is igénybe vehet. Ha 24 óra elteltével sem tud elérni egy fájlt, lépjen kapcsolatba a tartományi rendszergazdával.
Próbáljam meg holnap újra? :-/||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Quan-Chi
őstag
próbálok megbarátkozni ezzel az artis játékkal, de 1xűen nem lehet ... teljes célzás immobilizált ellen, és mellé lő, de nagyon mellé és rendszeresen, na meg 40-50seces töltés , komolyan a vicc kategóriát képzi
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Jolet
őstag
a KURUC klánról valakinek valami infó? akár privátban is....
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
dfsz34
őstag
Most kaptam meg a legyőzhetetlen kitűzőt.
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok
A Jt 8.8 szerintetek jó választás? Mekkora csaátba rakja az mm max? tier9? Az ágyú pontossága és a nagy rof elég jó ráadásul ott a páncél is, bár nem túl gyors és mozgékony. 112vs. JT88? Vagy Löwe?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Chris0321
addikt
Én először a Tiger, KT, E-75, E-100 vonalon mentem és csak utána vettem meg az Aladárt. Az E-75 nagyon jó tank csak ajánlani tudom. Elég szenvedős kifullozni de megéri. Az Aladáron csak a kisebbik 105mm-es ágyút lehet kifejleszteni és a Bélán kell a nagyobbikat és a 128mm-est is ami tier 9-ben má elég nehéz ha nincs elég free xp-d. Ezért is érdemes a másik ágon végigmenni először legalább az E-75-ig így csak a lánctalpakat és a tornyokat kell fejleszteni az Aladár ágán. Az Aladár inkább egy nagyobb lassabb med mint heavy. A Bélát csak tesztszerveren próbáltam, elég furcsa volt, hogy hátul van a torony. Az, hogy neked mennyire fog bejönni azt nem tudom.
-
nyunyu
félisten
-
Preda
aktív tag
Még jó hogy kivettem az xwm ből a wr mutatását.
-
csapee
őstag
válasz Quan-Chi #11003 üzenetére
Engem ma kilott a sajat arty a bocson kivul kaptam 136!!! creditet, premiummal kicsit tobbet. Pedig a T29-et mar beforgattam a T25/2-vel.
Nah mondjuk en nem szoktam ados maradni, ha 50-et sebez a kis scout akkor is odasutok egy 250-est. Tudom proszto dolog, de nem tudom a kezdokorben mi olyan surgos nekik, hogy nem tud kikerulni.[ Szerkesztve ]
Csapee
-
jano_77
nagyúr
Tud vki működő Deegie Sight célzó modot 8.6-hoz? amit találtam sajnos a lényeget nem írja ki, hogy a másik tank mennyi ideig tölt! Csak azt mutatja, hogy milyen tank és milyen távol van.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
sith7
félisten
Tehát, akkor most egy heavy / med tankra mit javasoltok ?
Eddig ez volt:
venit + töltésgyorsító + stabilizátor ... most akkor venti helyett célzásgyorsító ?
Más:
Tiger P után érdemes az "Aladár" felé menni ?
Vegyes kritikákat olvastam rólavagy inkább Panther 1 - 2 vonal a jobb választás ?
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
válasz nyunyu #10940 üzenetére
Nem értek egyet, a T28 Proto nagyon jó nyolcas TD. Jobban bejött ez alatt a 10 csata alatt mint a Ferdinand, pedig azt is imádom.
Egyáltalán nem szívás vele játszani. A forgó torony kifejezetten áldás és kevesen szoktál megtalálni, hol vannak a gyenge pontok szemből. Elég pattogós és még az alját se kell rejtegetni. Amúgy meg minden arty mágnes, ha nem használsz fedezéket. -
sutyi^
senior tag
250mm HEAT pen, azt gutenabend.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Quan-Chi
őstag
mi alapján fizet kárpótlást a csapattárs ha megsebez ? nem 1x volt már olyan hogy alig 5-10hp-t sebeztem egy hülye lighton aki belémjött hátulról és több ezret levont a végén , illetve volt olyan hogy kilőttem messziről a túl gyorsan mozgó csapattársamat és akkor is 5 számjegyű volt a bünti most egy szemét mint később kiderül román játékos azért lőtt oldalba mert elmentem mögötte és emiatt 1 másodperc megállásra kényszerítettem a nagy hátrálásba ( tipikus román mentalitás + látta a fehér TigerII tornyán a magyar zászlót ) 417-et sebzett és kaptam egy ammohit-et (ami miatt aztán ki is lőttek ) és a végén 3127 jóváírást kaptam , koránt sem érzem ferrnek !
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
mcwolf79
veterán
Áhhhh.
A 3. ammo rack halálom zsinórban a SU-152-velIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest