Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz rlazol #104014 üzenetére
Na ja, különben is rég rossz ha már közelharcra kerül sor egy TD-vel.
Viszont ha már tudtad milyen mert már a közepes ágyút használod szinte felesleges volt a kérdés.
Mondjuk épp az imént szedtem ki egy ilyen tankot a Hetzer-rel.
Elsőre kapott nagyon távolról aztán percekkel később megpróbált levadászni egy társával, vesztére mert kapott még kettőt.Más:
Ha úgy gondolnám hogy a VK 46:01 H-t megér nekem 1000 aranyat a 100% legénységgel megvenni akkor mit érdemes elsőként adni a tagoknak?
Sajna még mindig nincs egy teljes képességet elért legénységem.
KV-1-n a legjobbak is Parancsnok / 6. érzék míg a többieknek Javítás de még csak 89% -nál tartanak.
Mivel látatlanba kellene választanom ezért kérdem mivel nem tudom mi a legfőbb problémája a leendő tanknak.
Ha már 6. érzék akkor az hogy működik?
Az nyilván való ha felvillan a jelző észrevettek de meddig tart az észlelés, amíg el nem tűnt a jelzés?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest