Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Mert kicsit más stílus mint a Borsó és szeretem a változatosságot.

Nekem meg aztán lehet beszélni, van vagy 22 tank a garázsomban, abból 3-at vettem (T34, E25, DMax), de a többit már nincs szívem eladni.
Amivel úgy érzem, hogy jól megy és hatékonyan lehet játszani, azt megtartom. Sajnos régebben csak rohantam végig az ágon és adtam el sorba az összes korábbi tankot. Pl. a 110-et el akartam adni, mert ott az IS3, viszont van benne egy garnitúra legénység, ezért inkább megtartom és így tudnak a srácok fejlődni. A kínai közepesben ha elérem azt, hogy a WZ120 elite legyen, akkor beizzítom majd a light vonalat is és addigra a 110-ben lévő tagok elég tapasztaltak lesznek, hogy egy könnyű tankban is helyt álljanak (6.érzék). Na utána viszont nincs menekvése a 110-nek, megy a levesbe. És az csak egy a sok magyarázat közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó!
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy okosóra 7 44 mm-es katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- Noblechairs HERO
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Playstation 5 Slim Digital (CFI-2116) eladó garanciával
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest