Hirdetés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
Nem mindenkinek, de mondjuk 500 millió embernek igen. Úgyhogy ha nem jön 5"-es telefon, akkor az hatalmas falióra lesz a Nokedli részéről. De biztos h jönni fog, 4,5"-es FHD panelt valszeg nem is gyártanak, 4,7 a legkisebb.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
-
PuMbA
titán
-
tomboy0013
veterán
Divat szarozni az iOS-t meg a droidot is, mégis jóval jobban állnak. Ez nem a divat miatt tart itt, hanem mert nincs egy ész érv sem amellett hogy miért ezt válasszuk a 2 nagyobb konkurens helyett, arra viszont bőven van érv miért ne válasszuk azok helyett. Ki kell próbálni 1-1 korszerű eszközt a konkurenciából és egyből körvonalazódik a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Áruld már, hogy mégis mit szeretnél itt olvasni?
Mert amíg frankó volt nálam minden, azt is leírtam, de azt is leírom, ha szar az egész újra!
Vagy szerinted álkamudicséretekkel kellene bombázni a topikot, akkor jobban éreznéd magad? Mint, hogy évek óta a sok elcseszett hülyeségekre megpróbáljuk mi magunk megtalálni a megoldást? Megoldás meg csak úgy lesz, ha a problémát le is írják.
Attól, hogy egyeseknek semmi problémája nincs, nem jelenti azt, hogy minden f..sza! Ennek a topiknak nem az a címe, hogy MS-nak behódolunk ha kell, ha nem!---------------
Egyébként a sok hülyeség ami volt nálam is, most úgy néz ki, hogy a twitter semmibe tűnését és letörölhetelenségét kivéve, újra jó minden, ezt is leírom...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A fikazas, frocsoges...ha nem tetszik lehet valtani...
Konkrétan te most épp azt csinálod, erre meg a válasz, ha nem veszi be a gyomrod a negatív hozzászólásokat, görgess egyet!
----------------------Más:
-
sfefe
addikt
Ami ismetlodore van beallitva az megvan csak amit naponta irok be az nincs.
Ha visszalapozok pl masik honapra ezt irja ki:
"Nem sikerult megjeleniteni az idoszak nehany semenyet. A fiokszolgaltaton keresztul megjelenitheti oket."Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
tatararpad
őstag
Nekem talán az OTP egyszer reagált, de a Microsoft nem hiszem hogy nézi. Amúgy éppen most jelentették be, hogy még az Insider program is csak arra a 11 készülékre lesz korlátozva, ami most megkapja a CU-t, tehát mivel gőzerővel azon dolgoznak, hogy hamarosan ne kelljen nekik semmit támogatniuk ami mobil, én a helyedben nem számítanék arra, hogy a kommentedet kiértékeli valaki.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Könnyű azt mondani, hogy ugyanúgy bírja mikor még egy szaros gyári kijelző idő mérő sincs a rendszerbe építve...
Ha a droidos appok harmadát kukázod még akkor is jóval több a hasznos és minőségi appok száma mint az egész Win Store-ban lévő appok száma A populáris appok szinte mind gyenge leképződései a konkurencia alkalmazásainak. Harmat gyengék.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Attól biztos több mint amekkora a Win piaci részesedése
"Azzal meg megint ne gyertek mar, hogy mennyi hasznos droid app van mert mindenkinek az a hasznos amit es amennyit hasznal ebbol kifolyolag tok mindegy mennyi van osszessegeben.... Tehat ha nekem nem kell 500 app akkor hiaba van annyi mert nem kell"
Ezért írtam oda a minőség jelzőt is mert nem mindegy, hogy mondjuk a Messenger 10 vagy 1 mp alatt nyílik meg vagy az, hogy tudok rajta hanghívást indítani vagy sem... És ez csak egy példa volt a sok közül.
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
„A 650re meg pl szinte hetente frissites jon azokra az appokra amit hasznalok tehat nem tudom ez a telo mitol lenne a temetoben mar...”
Éppen ezen szoktam elgondolkodni, hogy most akkor mi van, mert rendszeresen jönnek az appokra a frissítések. Pl. nálam 12-e óta 14 db appra jött frissítés, pedig közben volt egy négy napos ünnep.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Rendben. Filmezd le. Szóval akkor mennyi nálad?
De mindegy is, mert lehet ez 10 is, de tavaly 5 sem volt.
Tehát ezt úgy értem...
Bekapcs...képernyőt felnyitod.... telefon ikonra tap....hiváslistából kiválaszt és hív...
És akkor van vége, mikor valóban tárcsáz.[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Az kellene megérteni, hogy ha te használsz 10 appot, amiből 8 alap app (telefonkönyv, sms mappa, stb), attól a telefon nem lesz "jó", se "okos".
Egy "okostelefonnak" az appjai, támogatásaik adják az egyik fő oszlopát. Ha ezt kihúzzák alóla akkor mi marad?
Te lehet nem használod a messengert, de rajtad kívül sok százezren igen. Mi magyarázza annak lekapcsolását? Lehet te pont még wp10-es telefonnal mászkálsz, de a 8.1-eseknek ez nagy seggbekuki volt... meg a többi száz app ami az elmúlt félév során megszűnt. Lehet te egyiket se használod, lehet neked elég a hívás, sms és egyéb alap/minimál app, de sokaknak nem.
Van egy kocsid amiből folyamatosan csavarozzák ki a dolgokat.. Oké, még gurul, de basszus nincs benne már légzsák se!
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Értem. A telefonod egyedi gyártmány lehet, szinte majd a 950-es sebességével egyenlő!
Hagyjuk...Azt viszont felejtsétek már el, hogy akinek ez nem jó, az mehet a k anyjába droidra, vagy ios-re, mert kicseszett unalmas. Mind a hármat használom, na akkor most mi a lófütyi van?
A win-t a legrégebb óta, nem tegnap léptem be ebbe a "szarba"...de tényleg hagyjuk is, mert ha valakit meg akartok "firkálni", ám tegyétek, de engem hagyjatok ki belőle.
Viszont én leszek az eslő, aki csontig benyal bárkinek megkövetve, ha itt valami jó irányba változik és az tartós lesz! -
k-adi
nagyúr
Szoktam használni a messengert lassan indul el de nem szoktam bezárni csak háttérben hagyom onnan meg szinte egyből ott van.
Nekem már számtalanszor volt olyan, hogy nem tudta visszahozni a ramból a lehibernált messengert... + amikor igen, akkor minden alkalommal "újra csatlakozik" ami megint plusz 4-5 másodperc szinkronizálás... nevetséges.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én speciel szívesen váltanék egy iPhone SE-re, ha nem volna egy olyan hibája, amit még a WP sem enged meg magának: nincs belőle dual-SIM-es. Most már 100-110k-ért lehetne venni függetlent, de a t*k*m se cipel még egyszer 2 telefont egyszerre....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mihez kellenek ész érvek?
Rajzoljak folyamatábrát, hogyan kell videófelvételt csinálni, vagy vezessen le a telefon működését?
Nálad minek, ha különleges telefonod van ezek szerint.
Egyáltalán minek írnék ilyet, hogy lassú lett ez a része is, semmi értelme nem lenne, előnyöm nem származik belőle.A 950-em is egy fos lett már, én nem fogom védeni, csak azért, mert van egy ilyen telefonom. Ugyanígy az s7 edge és az ájfon7 topikba, ha úgy alakult és sok embernek nem tetszett xarrá gyaláztam ebben, vagy abban a telefont, mert létezik/létezett a hiba. Ezt azóta a két másik cég természtesen ki is javította, nem úgy, mint az MS.
Én, tudom, hogy működtek ezek a telefonok régen, te meg ezek szerint azt sem tudod miről beszélek, szóval hagyjuk ezt. Mint írtam, vedd fel.
Az öcsém telefonja lehet, hogy zakkant volt már egy kicsit és emiatt lassúbb is, de nem ennyivel, de ezt már ne forszírozd nekem tovább, hogy tied ennyivel gyorsabb, mert akkor külön neked készítették a telefont.Ezt úgy kell kipróbálni, hogy legalább negyedórát nem nyúlsz hozzá, mert úgy elaltatja magát az egész fos, hogy simán van 15 sec, nyilván lejjebb lehet vinni, ha folyamatosan ezt próbálgatod és semmi nem fut a háttérben, de ugyan morbid feltételezés, de 5-8 másodpercen élet múlhat, ha annyival később érkezik a segítség. Mint írtam hagyjuk, mert nem látom és addig nekem itt lehet írni bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen