Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Na nekem olyat kombózott az 550-es, hogy öröm volt nézni.
Bluetooth kihangosítót folyamatosan eldobálja, a glance screen-ből gondol egyet és nem kapcsolja be a kijelzőt, csak a háttérvilágítást (akksi ki-be), nem lehet használni nagyon-nagyon sokszor a gyári billentyűzetet mert egy space után elfelejti a funkcióját és nem ír. Csupa csoda. És nekem ez a munkaeszközöm lenne, tegnap majdnem idegbajt kaptam, hogy egy tetves email-t nem tudtam megírni.
És ez nem migrált telefon.
Most megy egy wdrt, aztán újra frissítse magát, és meglátom. -
eddie17
addikt
válasz
Plazmacucci #85332 üzenetére
Köszönöm.
A feloldásnak lenne értelme, nem a lezárásnak. -
eddie17
addikt
Mekkora méretű a hivatalos frissítés? Nem mutatja mielőtt letölteném és szeretném tudni.
-
eddie17
addikt
535 ellenében a 630 alternatíva? A fél giga ram zavar csak, félek hogy a w10 felejtős lesz. Viszont az 535 beteg olvasatom szerint. De maradnom kell valami alsós wp-nél.
-
eddie17
addikt
válasz
Plazmacucci #61234 üzenetére
Tudom, úgy is kérdeztem, hogy melyik a legkisebb amit érdemes megvenni.
-
eddie17
addikt
válasz
Plazmacucci #61230 üzenetére
Értem s,zóval egy 635, 535 felejtős. Akkor marad a 735, majd júniusban.
-
eddie17
addikt
Sziasztok.
Most WP fronton melyik a legkisebb modell amit érdemes megvenni közepesen hosszabb távra? Mondjuk másfél, két évre. -
eddie17
addikt
Köszönöm mindannyiótoknak!
-
eddie17
addikt
Sziasztok.
Régebben wp-m volt, egy lumia 520 de váltottam. Most egy 735-el vissza jönnék. Egy dolog érdekel: viber, messenger még mindig késik vagy már egységesen mindenki mindent azonnal megkap? -
eddie17
addikt
A 8X megtetszett, szerintem kipróbálom. Kicsit "öreg" már de minden van benne ami kell. (még jelző led is, ezen meglepődtem.)
-
eddie17
addikt
Ajaj. Rossz vizekre eveztem.
Ja azért használok wp telefont hogy ide jöhessek és divatból fikázzam.
Ma felhúzta az agyam, ennyi.
Bár gyanús lehet a droid felé kacsintgatás, de egy jó wp telefonnal boldog lennék. Ezért is kérdeztem eredetileg azt amit. -
eddie17
addikt
Köszi srácok az 525-öt el is felejtettem.
De az nem előrelépés.
Viszont a wp viber elkedvelítlenít. Mennyire nem tud konstansan működni. Meginog bennem az akarat hogy wp-n maradjak. -
eddie17
addikt
Ha feljebb akarok lépni 520rol és véletlenül 1giga ramot szeretnék akkor a következő lépcsőfok a 925? Már mint a kapható telok közül. Vagy valamit rosszul nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Formula-1 humoros
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Viccrovat
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Nők, nőügyek (18+)
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest