- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Azt hittem ki lehet. Nem kicsit agresszív ez a MS?
Mindenesetre a Képek alkalmazás még mindig homokórázik, pedig már szépen átrendeztem (töröltem) a dolgokat. Kíváncsi vagyok, mikor áll le.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor ott is változás volt, eddig a 107-et rakta vissza a 650-re, lényegében semmin nem változtat, hogy melyik régi treshold2 rendszert rakja rá/vissza a redstone szempontjából. Kb egy időben állhattunk neki, mert én is nekiugrottam, az áruházi applikációk update-nél járok egyelőre. Hát ez ilyen, minimum 2 óra játék a wdrt , aztán utána belakás, beállítás még biztos lesz 1 óra, de megéri...:-)
Szóval nekem is bugos volt, de eddig nem volt se időm, se kedvem nekiállni "recoveryzni".[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem.
A WDRT-nek csak annyi a szerepe, hogy teljesen simára gyalulja és visszaállítja a 107-es verzióra készüléked.
Ennél a pontnál belépsz az áruházba és ha rögtön nem jelenik meg, de szerintem előbb utóbb biztosan, akkor Te kattints a letöltések frissítésére, ezután, vagy 40 körüli applikációt biztosan kidob és meg is kezdi a frissítést, ekkor is más teendőd nincs, mit kivárni, mire végzett.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez alapján csinálhatod...hagyd a videókat.
Természetesen a 950 helyett 650-nel helyettesítve.
Eközben annyi változás történt, hogy az áruházba már nem kell jelszó a belépéshez, tehát arra még véletlenül se nyomj rá, amíg el nem érkeztél arra pontra, hogy beléphetsz és frissítesz minden applikációt és a 650-re a 107-es ősrégi treshold2 lesz visszaállítva, amit rögtön frissítesz a leírás szerint most a 321-es redstone-ra. Minden más ok...------------
Plazmacucci
Az is egy lehetőség!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
starr
őstag
-
-
Sjkolrd
aktív tag
1. Belépés xyz.Hotmail.com https://login.live.com
2. Adatlapok fülre kattintasz
3. A Microsoft-fiókba való bejelentkezés mikéntjének kezelése (ha kér jelszót megadod )
4. Fiókalias e-mail cím hozzá adása :
- itt meg egy meglévőt adsz meg neki az xyz.hotmail.comAkkor létrehozol egy új e-mail címet ezen felületen. outlook.hu vagy .com
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
A naptár és a kapcsolatok apphoz is hozzá kell adni a fiókot, ha nem lenne. Majd Kapcsolatok: Felül: "Megjelenítve:" melletti színes apró betűs szovegre bokve beállítható szűrő, hogy miket jelenítsen meg. ( a helyesírási hibáimat a MS szótippek biztosították)
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Szó tipp: Gépház, idő nyelv, billentyűzet. Itt rábökni a Magyarra, majd kivenni a pipákat, amiket nem szeretnél.
Konkrétan mi nem szinkronizál? Naptár, névjegyek, email?
Frissítetted a legújabb buildre? Gépház rendszer névjegy további gomb. Oprendszer build száma 10.0.14393.xxx? Vagy 10586.xxx?[ Szerkesztve ]
-
Teleszemetelni egy WindowsPhone-t? Elég nagy burokban tárolja a dolgokat, nem nagyon lehet szemetelni.
Mivel a beépített mikrofont használja, mindegyik csak játék, jelzés értékü a "mérés".Pl. az Audio Meter elég profi, lenne, ha a tech.spec. engedné:
Technical Information:
• Record resolution: 100ms* ~ 5k ms in 100ms intervals
• SPL Accuracy: +- 5% (ms)*
• dB Accuracy: +- 1 dB*
• Frequency 50 ~ 8 kHz +- 1 Hz*
• Max DPP: 100k
• Max number of files: 50
• Max Concurrent Rec.: 140 hours.
• Max dB reading: 140 dB*.* Hardware / OS limitation.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest