- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
válasz -szabi- #98540 üzenetére
Azt nem lehet állogatni a telefonon, hogy ne MTP legyen? Amúgy meg másold át a kártyára amit le akarsz menteni a többi meg mehet a szelektívbe.
[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
válasz -szabi- #98537 üzenetére
Szia, indítsd el a PC-t egy ubuntu live-al annak egyből kell látnia kell a telefont.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz bajnokpityu #97727 üzenetére
Keresgéltem én is legalább egy órát de nem találtam sehogy sem, hogy valaki rakott volna rá androidot. A másik meg, hogy ha még valahogy nagy nehezen sikerülne is rárakni akkor se lenne egy kitesztelt stabil rendszer, habár a legtöbb telefon ami androidnak jön ki sem tűnik nekem nagyon annak.
De igazából már nem kell vele foglalkozni mert elfogyott, ha valakit mégis érdekelne van egy rendelésem amit átadhatok.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz Chuck Norris #97705 üzenetére
Jó hírem van, ismét lehet rendelni hasonló feltételekkel mint korábban
-
Chuck Norris
senior tag
A bestbuy topicról hozom: [link] egy éve még gondolkozás nélkül megvettem volna.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz zolee001 #97648 üzenetére
Igen, még te ajánlottad nekem is, köszönöm még egyszer.
Az automatikus szövegbevitel talán az egyetlen ami sokkal rosszabb a WP-hoz képest, még egy hónap után sincsen fogalma sem, hogy milyen szavakat használok a lumiában meg szinte gépelni se kellett csak a felajánlott szavakat nyomogattam.
-
Chuck Norris
senior tag
Launcher 10 ami nekem bejött, meg is vettem, hogy később is működjenek a csempék. HTC U11 life lett az új telefonom, teljesen jól használható készüléknek tartom,
[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, volt régebben szó egy androidos programról amivel WP like desktopot lehet csinálni a telefonra, mi is volt a neve az alkalmazásnak? Kerestem visszafelé de nem találom, köszönöm.
-
Chuck Norris
senior tag
Csak, hogy ne szívasd magad legközelebb:
Egy órád van, hogy megvedd a matricát ha véletlen rámentél a pályára.
A megyehatár utáni első lehajtóig érvényes a matrica, nyugodtan átmehetsz vele a megyehatáron.Hogy legyen egy kis ontopic is, úgy veszem észre az waze is egyre rosszabb, már nem csak, hogy autópályán használhatatlan de nálam van, hogy 5 percbe is beletelik mire megtalálja a műholdat.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz betegphiu #97002 üzenetére
Egyáltalán nem csodálkozok ezen azon sem csodálkoznék ha egyszercsak az összes g-s alkalmazás használhatatlan lenne, amin csodálkoztam az az volt még régebben, hogy a futárt megjavították.
Már megvan cserére az ifonom de lehet vissza is viszem bontatlan dobozábana MM-ba, azzal ijesztgetnek, hogy azzal meg nem lehet télen telefonálni.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz lorcsi #96957 üzenetére
Annyiban szeretném azért árnyalni a képet, hogy az Upgrade Advisor telepítése után nem akarta felrakni a 10-et valamiért és még rá kellett jöjjek, hogy az otcupdater.exe -vel kell bohóckodjak. Már többször kezdtem 0-ról a telepítést meg ez már a 4. wp-m de ilyen még soha nem jött elő.
-
Chuck Norris
senior tag
Tegnap megküldtem a wdrt-vel a 735-öt, mert teljesen használhatatlan volt a számomra az email értesítések nélkül, több részletben, nagyjából 6(hat)órát fogaskerekezett és töltötte le a store a prgramokat. Most úgy tűnik működik.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz EQMontoya #96906 üzenetére
Nálam azért még nem teljes az öröm, igaz, hogy be lehet lépni a levelezőbe de nem jönnek meg az értesítések, az benne az érdekes, hogy amíg meg nem lehetett belépni a programba addig tökéletesen működött az értesítés. Felül látszódik az ikon de se csippanás se rezgés, az értesítések és műveleteknél ki-be kapcsoltam, újraindítottam a telefont, nem javult meg. Az sms-re működik az értesítés ahogy kell szóval nem egy általános probléma.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz betegphiu #96898 üzenetére
Még amikor még valamire értékeltem meg érdekeltek a telefonok akkor az volt a menő minél kisebb, hogy változik a világ Most már csak az érdekel, hogy az alapvető funkciók stabilan működjenek, ne kelljen napi szinten pöckölgetni, ne törjön ketté a farzsebemben, ez talán tudja majd az SE.
Megjavult a mai frissítéssel a levelezés, köszönjük MS.[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
válasz bizonytalan #96895 üzenetére
Pont erre jutottam én is, többet nem akarok kísérletezni androidokkal, az SE meg állítólag csak kicsomagolom és működik, ráadásul nem tepsi méret.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz EQMontoya #96859 üzenetére
Nagyon sok mindenre használod hozzám képest, nálam ezzel, hogy nem tudok levelet olvasni rajta nagyjából használhatatlan lett a készülék. Nagyon nincs kedvem a wdrt-hez ...
Nyáron már amúgy beszüntettem egyszer a WP-t és pár hónapig használtam egy S7-et, mígnem leesett egy sörpadról, a fólia ellenére betörött a kijelzője és teljesen használhatatlan lett. A legrosszabb benne az, hogy nem is sajnáltam, annak is minden baja volt.
[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
válasz #77646080 #96852 üzenetére
Csak a program frissült erre: 16.006.11001.20083.3 a windowsnak maradt a verziója.
Letöröltem az egész outlookot interop tools-al aztán visszaraktam a store-ból de ez sem javította meg. Ha lenne egy másik telefonom most vágnám bele az egészet a kukába így meg marad fél napos wdrt@EQMontoya igen az értesítések nekem is jönnek még mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
Az outlook posta és a naptár tegnap még teljesen jó volt, ma kapott egy frissítést azóta a kék képernyő után kipukkan, másnak nem jött elő ez?
[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
válasz zsamiatt #96814 üzenetére
Én tegnap előtt voltam külföldön a netem az nekem is teljesen jól működött mert a telefonon navigáltam meg neteztem is, viszont valahol volt free wifi, amikor rácsatlakoztam akkor kaptam meg hirtelen fél napnyi levelet, korábban fel sem tűnt a dolog.
A pittyegést még soha nem sikerült meghalljam egyik lumiámon sem. -
Chuck Norris
senior tag
Nagyon örülök mert megjött a teljesen új 735-öm, 8.1 volt rajta most már fogaskerekeződik a W10
-
Chuck Norris
senior tag
válasz #78693120 #96549 üzenetére
Most nyomogattam egy 532-est, sikerült felrakjam a futárt is, annyira nagyon tetszik és hiányzik a WP, hogy hirtelen felindulásból rendeltem is egy 735-ot a Btel bolttól, máshol nem láttam, hogy árulnák újonnan. Kíváncsi vagyok, hogy kihozzák-e, vagy csak a weboldalukon maradt kint véletlen.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz janeszgol #96401 üzenetére
Egy valamiben biztosan rosszabb, a WP az működik (működött) out from the box, az android az S7 még mindig nem tart itt, nagyjából fél napot kellett tákoljam, hogy egy használható rendszert kapjak, alapvető funkciók nem működtek benne vagy csak mindenféle külsős segédprogram felrakásával.
Pl. nincs benne alapból egy zenelejátszó, felraktam a jetaudio-t, gyatrább hangja van mint a 650-nek. Nem szinkronizálja le a leveleket hiába állítgattam bármire, ez is beletelt pár órába mire rájöttem, hogy nem velem van a gond, hanem rossz a program és fel kell rakni még valamit a store-ból, hogy működjön. Mi a francért kell nekem mint átlag felhasználó az odin rejtelmeivel ismerkedjek? És ez a samsung S széria, mekkora szemét lehet a sony vagy LG közepe, alja? Na de nem siratom tovább a WP-t, meg nem is mondom, hogy hibátlan volt de azért azt gondoltam, hogy az android már sokkal előrébb tart.[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
válasz egykori #96396 üzenetére
Köszönöm az ajánlást de nem néztem meg, csak headsettel tudom használni a készüléket, vagyis gyakorlatilag használhatatlan így telefonálás szempontjából is, mindenképpen más lesz helyette, csak azt kellene kitaláljam, hogy mi.
Az asszonynak ifonja van, ki nem állom (mármint a telefont ).
A WP előtt androidom volt, nem szerettem.Most egy S7-el szemezek, ez talán hozza azt a szintet mint a Lumia 650 háromszor annyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
válasz egykori #96376 üzenetére
Volt olyan programom is, hogy GPX viewer ez volt a másik kedvencem a futár után; pont annyit tudott amennyire szükségem volt, kirajzolta az útvonalat és odarakott egy pöttyöt ahol vagyok. Na persze ez sincs már a store-ban, hanem csak olyat találtam, hogy GPX viewer and recorder ami meg nem akarja megtalálni, hogy hol vagyok. Ezen kívül, ami miatt csináltam HR-t miszerint, nem működik a hangszóró, ismét visszajött mint hiba három nap után. Még egyszer feltöltöm az akkut teljesen és nagyon sajnálom de megy a telefon a dobozba...
-
Chuck Norris
senior tag
válasz egykori #96373 üzenetére
Közben a Recovery tool-al downgrade-eltem és megpróbáltam úgy is felrakni ekkor sem jártam sikerrel. Esetleg még azt lehetne megpróbálni, hogy lementeni az alkalmazást, már ha meg lehet ezt oldani valahogy WP-n és azt feltelepíteni később.
Akinek szüksége van a futárra e nélkül semmiképpen se nyomjon HR-t! -
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, Nyomtam egy HR-t a telefonomnak aztán szépen újra be is laktam viszont a BKK futárt nem tudom felrakni, 0x80073cf9 hibával száll el telepítéskor. Az áruházban azt írja, hogy a program már be van szerezve, rányomok, hogy telepítés, elkezdi letölteni aztán jön a hibakód. Találtam egy BKK-FUTÁR-2.1.8.0-Appx4Fun.com.xap -ot is neten de azt sem engedte felrakni fejlesztői módban.
Van valakinek tippje mit lehetne csinálni? Belső memóriára telepítem, átnéztem a helyi beállításokat, idő automatikus frissítésével is játszottam, próbáltam wifin mobilneten is, soft reseteltem de egyik sem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest