- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Annyit még hozzátennék hogy én feltételezem (de az egyszerűség kedvéért nem hangsúlyoztam ki) hogy a belső adattár az NTFS. Valószínű fat32-t már senki sem használ belső adattár lemezen. Ha nálad ext4fs van az lehet kizáró tényező, mert az alaplapi firm nem ismeri uefi boothoz.
(Az exFAT-et se sok lap ismeri) -
-
-
-
Igen, ez egy best practice a kezdetek óta, hogy a 2. meghajtódon is van valami, ami bootolható, és ha baj van, azt el lehet indítani
Mondjuk az EFI bejegyzésektől ki tud hullani az ember haja, de nem űrtechnika.Sőt, EFI shellből való bootolás sem nehéz. (Bárhol is van a winyón, hameg tudod mutatni az EFI-nek, akkor bebootol.)
-
-
"Mi történik ha az "adattár" meghajtóm gyökere tele van .iso-kkal"
Bármi más is lehet azon lemezen. Iso, doc, xls, jpg, mkv, stb stb. Gondolod hogy egy 5TB lemezt ki kéne üríteni mert egy 0.002GB méretű filet rá kell másolni? Nem írtam volna a blogbejegyzést ekkor. Nekem is milliónyi más dolog is van az adattár lemezemen.
Ismétlem: semmi mást nem kell csinálni csak amit leírtam a blogban (1 filet odamásolni) -
-
-
-
Visszatérhetnénk a témára?
A ti lapotok is jól bootol így..?
-
-
-
-
-
-
válasz
RandomName #2 üzenetére
Szerintem a sata és nvme eszközöket Fast Boot esetén is felismer a lap. Amúgy is illik a FB-t kikapcsolva tartani. De próbáld ki.
-
válasz
SzőkeKapitán #1 üzenetére
Az xxx-ek azért kellettek volna hogy a bejegyzésemet az automatika ne sorolja kósza gondolatnak amitől napok múlva már nem található meg a logout keresőben.
Az admin szerint legalább 300 karakter kell ehhez. De még ennyi karakter is kevés volt hozzá.
Még várom a válaszát hogy hogy maradhat kereshető a bejegyzés hetek múlva is. -
nullpoint
őstag
válasz
SzőkeKapitán #5 üzenetére
-
nullpoint
őstag
válasz
SzőkeKapitán #1 üzenetére
27216 darab. Nem igaz hogy nem lehet rendesen odafigyelni.
-
RandomName
senior tag
Ehhez ki kell kapcsolni a W10 óta létező "nem kikapcsolok hanem félig hibernálok a gyorsindítás miatt" Fast Boot-ot?
-
SzőkeKapitán
tag
Egy kicsit hozzá nem értő vagyok, és egyáltalán nem akarok kötekedni, de közben furdal a kíváncsiság:
A 15876 darab 'X' a bejegyzés végén jelent valamit, vagy csak ráfeküdt a macska a billentyűzetre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged