- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
válasz
Dzsosy #33586 üzenetére
Az Asha noname.
Az emberek maradiak , begyöpösödöttek
Varázsszó : Android.Lásd tecsós akai mobilok. Mindegy hogy egy fo..s de droidos legyen !!
Pár napja van Lumiám de eddig aki megnézte annyit mondott a Nokiák szarok. vindóz nem jó!
Na most ha vesznek egy ilyen ashát váltó droidos nokiát .. még jobban az lesz hogy áááááááá inkább samsungot vettem volna.ez a droidos nokia gagyi....Szerintem.
-
Воланд
titán
válasz
Dzsosy #22799 üzenetére
nezd, atlagfelhasznalo szemevel nezve en is azt mondom, hogy hulyeseg eldobni a nokia nevet (valoszinuleg tul sok mozgasteret nem hagyott a nokia az ms-nek ebben a temaban), mert kis jozsi egy telco ceghez befaradva es ott nokiat kerve nem fog nokiat kapni, hanem majd kap zold robis samsungot, mert a nokia mellett arrol hallott meg. egyetlen egy megoldas van erre: kurva eros marketing.
-
btudos
nagyúr
válasz
Dzsosy #15796 üzenetére
A messenger része lehet (azt nem használom), de a Facebook sajnos nem. Elég hülyén néz ki a thread benne kismilió bejövő Facebook üzenettel. Főleg akkor idegesítő, ha korábbi SMS-t akarok visszakeresni (sose gondoltam hogy kell majd, de mostanában volt rá példa kétszer is)
-
-
tjokai
senior tag
válasz
Dzsosy #10546 üzenetére
Hát, nálam a dizájn sokat számit, valamint 4" alá sem szivesen szeretnék menni ha nem muszáj
lumia 800-zal szemezek az olcsóbb kategóriában, de ott aránytalanul kicsinek tűnik a kijelző a készülék méretéhez képest....hát nem tudom. HTC 8s-t nem ismerem, nem tudom az milyen lehet, csak irásokból tudok róla némi infót de az nem igazán keltette fel az érdeklődésemet, annak ellenére sem, h gyönyörű telefon
-
Na de ez az, még mindig csak ott tart, hogy vagy megy valaminek, vagy nem, valakinél igen, valakinél nem. Meg mellesleg mikor valakivel beszélek, és egyszer csak vagy nem megy el üzenet, vagy nem kapom meg, az elég frusztráló..
Na de nem kezdem el elölről, mert megint megkapom valakitől, hogy csak nyavajgunk a semmin..
-
-
Dzsosy
senior tag
Telenornál alap előfizetéssel (2000-3000 Ft/hó) és 2 éves hűséggel 140k lesz a Lumia 920.. egész vállalható nyitó ár..
(#4800) saiyajin
Ha megnyitod a képet teljes képernyőben és ott ráböksz a kép nevére, akkor megnyitja a böngészőben és ott már letudod menteni.. -
-
btudos
nagyúr
3 mm-rel van több hely a kijelző felett mint anyám Lumia 610-én megmértem neked, hogy örüljél, ez szerintem baromira nem sok
Meg egyébként így vertikálisan pont középen van a kijelző, szerintem így jó ahogy van, pedig eredetileg nekem se tetszett.
Plazmacucci: Igen, WVGA a 810 is.
-
A pentile tartósabb, mint az RGB matrix SAMOLED, de csak annál, az LCD-nél nem. A pentile pont azért lett, mert kevesebb kék subpixelt használnak fel, a meghibásodás bekövetkezési valószínűségének csökkentésére, de egy idő után az a kevesebb kék alpixel is behal. És ez valószínűleg előbb lesz, mint egy LCD panel esetén.
-
Muton
addikt
thx, ilyet kerestem
Nézegettem a wp7-re elérhető appokat, lassan tényleg csak az email kliens lesz a problémás, (feltételezem lesz fekete, fehér listás progi), amit meg max betudom veszteségként, és megszokom, mert nagyon tetszik a csempés felület
De még lehet, h az is megy lesz oldva... -
Alexios
veterán
Lehet, hogy csak abban gyengéb ba 8x-nél, viszont én 2012-ben nem vennék 140ezer ft-ért wvga felbontású telefont, legyen szó akármelyik platformról. Volt a kezemben 820, és hát azért látszik rajta, hogy wvga na, cserébe szerintem már kényelmetlenül nehéz, és irgalmatlanul gyüjti az ujjlenyomatokat.
-
Alexios
veterán
Háát, nekem volt a kezemben 820 és határozottan nehezebb volt mint a mozart-om, vagy mint egy átlagtelefon, és nem volt olyan nagyon kényelmes.. Mondjuk engem a csillogó házával riasztott el, nagyon durván gyüjtötte az ujjlenyomatokat, meg gondolom karcolódni is szeret majd.
-
gzbotii
nagyúr
Hat nekem ami LG-m volt, az ossze volt vetve rendesen. Pl az Optimus 7 az egy baromi massziv keszuelk volt. ossze volt rakva es erzodott, hogy kemeny muanyagbol van...nem S2 hatlap szintu muanyag gagyisag
Meg a Sol-om (ami teljesen plaztik hazban alkott) annak is jo massziv fogasa volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest