- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Én is bagóért vettem a 930-asom annak idején, de egyszerűen annyira kihalt a windows mobile infrastruktúra, hogy le kellett cserélnem.
Samsung S7 lett helyette, lényegében mindent tud amit a 930 tudott. Pár windowsos kis finomság hiányzik, de cserébe vannak androidon is jó ötletek.
Okostelefonnak sajnos már alkalmatlanok a windows mobile telefonok. -
Sztyepadzso
őstag
Flagship-hez flagshipet tessék hasonlítani.
Nem állítom, hogy minden android telefon jó, mert ott is szakadékok vannak, de nyilván a vásárlókhoz igazolított árkategórián belül kell maradni, és annak megfelelő elvárással élni.
Nekem is volt használatban 950, aztán amikor kongatták a vészharangot, akkor a következő szerződéslejártakor Sony XZ1 lett.
Ha a saját gyártója nem képes élhető, a konkurens rendszerekkel és az azon futó SAJÁT appjaival legalább szintet tartani képes rendszert elkészíteni, akkor ez veszett ügy. Nem kell ebbe ehhez nem szokott embert belerángatni.
-
-
wenkman
tag
https://support.microsoft.com/en-us/help/4535289/windows-10-update-kb4535289
Akkor nem a decemberi, hanem a januári volt az utolsó...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Abban egyetértek, hogy a 950 XL (ami nekem is van valahol, mert néha hallom csipogni), a mai napig frankó képeket készít, 2015-ben meg legyalázott mindenkit. De itt olyanokra gondolok, amire a kollégának válaszoltam, mikor egyszer csak elkezd k...ra nem működni minden. Pl a múltkor fényképeztem vele, hogy majd azt küldöm el mail-ben, de vagy 20 sec gondolkodás után visszarúgott a főképernyőre. Egy tetves mail alkalmazást nem tudok megnyitni.
Egyszerűen nem és nem, de még úgy sem, hogy simán belépek. Áhh le is raktam, néha a kislányom beszélt rajta whatsapp-opn a külföldi barátnőjével, de az is megdöglött időközben.
A képei ma is a legszebbek közé tartozik, ezt mint írtam is aláírom, de egy, pl XS-sel már nem veheti fel a versenyt semmilyen szinten. Ha viszont arra, amire használod még teszi a dolgát, akkor valóban felesleges váltani. Amíg teszi...
Nálam ez már 2017-ben elvesztette az okostelefon jellegét a megszűnő és addig is gané fejlesztésű applikációkkal, vagy soha nem is létezett rá. -
Square Home 3 Launcher-t használok és egy kis beállítással való szöszölés után lényegében wp8.1 és kissé w10m felületet sikerült összehoznom. Külön jó pont számomra hogy lista elrendezésű az alkalmazásháló .
Plazmacucci
A galéria csempe az SH3-ban tudja lapozva mutatni a képek mappa tartalmát ,megy a balra húzással az alkalmazás listába való belépés is (igaz ehhez meg kell venni az alkalmazást) .kapcsolat csempe élő,számlálók működnek a csempéken ,lefelé suhintással a státusz ,kapcsoló sáv legördíthető .janeszgol
A qsd 660 valahogy elkerülte a figyelmem pedig korrekt Soc ,igaz a 6xx szériáról a 625 ugrik be egyből mert azt szénné használták a gyártók .
A sw szinten való energia spórolást főleg hogy nem módosítható nem csipázom x@rjon sünt a google. User error hogy felkerült a pie a telefonomra , de kiküszöbölöm ezt a hibát
.
Vegha
Ha nem edge kijelző akkor elmegy a kávátlanítás , főleg tokban tartva a telefont . -
Egyik sem jó. Valami gixer mindig van, meg túl van spilázva, minden anyám kínját be lehet állítani de sosem lesz olyan mint a Win. Még egy olyan galéria csempét sem lehet kirakni ami pörgeti a benn lévő képeket.
Jobban jársz ha nem próbálsz meg androidból Windowst csinálni. Csak simán engedd el. -
betegphiu
senior tag
xiaomi,meizu vonalon nézelődj. nokia drága és nem a legjobb, samsungnál is rádob a cédulára a márkajelzés. huawei nél meg vagy 60-ért veszel,vagy 90 felett..
a lényeg,hogy a 4G rom meglegyen droid alá.Nekem azért kell a váltás,mert egy másfél órás eső tönkrevágta a mikrofonomat, csak nagyon halkan lehet engem hallani. ha lenne hozzá alkatrész,amit én ki tudok cserélni,akkor decemberig kihúznám vele.
Kamera is fura dolgokat produkál. És itt a lényeg,ha hozzászokik az ember a a nokia-microsoft fényképeihez, az nagyon nagyon keresgélhet a droidos piacon. Vagy mélyen a zsebbe nyúl.Más:
SlimSocial haldoklik, Likebook app most stabil. !
Én át is váltottam.apropó. nincs valakinek a fiók mélyén eladó 950 XL ?
-
Sztyepadzso
őstag
Semmire
Porosodik egy SIM kártyával, amit nagy ritkán megnézek, de miután szép fotókat csinál, és elfogadhatóbb a makro fokusztávolsága, mint a mostani telómé, azért elő-elővettem képekt lőni.
Várom, hogy a WoA-t megcsinálják(optimalizálják) Lumia 950-re is, illetve legyen mellé Win 10 a PC-n.
-
Khaal
őstag
Nekem ugyanezt csinálja már jó ideje (1-2 hónap, talán?), de néha megjavul magától egy időre. Úgy kerültem meg a témát, hogy amikor elindítottam azonnal legörgettem egy kicsit, úgy nem lépett ki. Mostanában pedig a Slimsocialt használom inkább. Sajnos ahogy észrevettem az utóbbi időben a messenger élőcsempéje is hasraütés szerűen hol működik, hol nem...
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest