- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
Bad Pritt #65287 üzenetére
Ízlés kérdése, de akkor te valamit nem vettél észre. A hírfolyam pl egyenes ági katasztrófa. Van, hogy órákat késnek a bejegyzések mire ott megjelennek, van, hogy napokkal ezelőttit tol be az arcodba amit már kb 20x láttál, a sok sponzor bejegyzést nem is említve. Na meg nem lehet beállítani, hogy mindig a legfrissebb posztokat lásd (legalábbis én nem találtam ilyet).
Ha kommenteket akarsz nézegetni teljesen oldalt vált, nem pedig mondjuk letolja kicsit a bejegyzést és megjelenítené ott. Hangulatot stb nem tudsz hozzáadni a bejegyzéshez.
Próbálj meg valakinek azon keresztül boldog születésnapot kívánni a szülinapi értesítésen keresztűl, nem fog menni
S még lehetne sorolni.Messenger az pl jó lenne, de ha hosszabban beszélgetek vele nekem totálisan fagy és lassú lesz, idegbajt kapok tőle.
Szerintem amit szeretnél nem lehet megoldani, egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest