- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
-
-
Rhino666
addikt
-
-
Ted_Beneky
senior tag
-
válasz
tipuka #46985 üzenetére
Most nem azért, de ha csak ennyi a gond, hogy többet akarsz enni, akkor menj oda, ahol a legjobban ízlett a kaja, és rendelj dupla adagot
Egyébként meg tanulj meg főzni, és akkor tényleg jobbat és eleget ehetsz, mert a legtöbb helyen azért olyan "finom" a kaja, mert telenyomják nátrium-glutamáttal (ízfokozó)... -
martonx
veterán
válasz
tipuka #46980 üzenetére
Na, az oskola utcai kebabos pont hogy bűn szar. Múltkor a legdrágább tálat kirendeltem, erre kihoztak 20 perc múlva!!! egy csomó rizzsel, csomó zöldséggel körített miniatűr húst. Már majdnem vegetáriánusnak éreztem magam.
Mondjuk lehet, hogy ha egy sima gyros tálat rendelek, akkor nem járok ennyire rosszul, de ezek után, én nem adok nekik több esélyt. -
proper
őstag
válasz
tipuka #46985 üzenetére
kálvária lucky pizzéria gyros is jó szerintem, és ha van kuponod akkor 2-t fizetsz 3-at kapsz
ha hambi és finom és sok is akkor Petőfiin cserepes felé gringos, drága de tényleg finom és sok is
plázás kínai a pizzázó mellett este 7 után féláron jó adagokat ad elvitelre is
-
stopperos
senior tag
válasz
tipuka #46982 üzenetére
A New York szerintem normális méretet ad. A Nazar olcsóbb mint a Dóm Cukrászdával szemben lévő, de emiatt kisebb is az adag. Itt egy cikk, az egyik képen van utcatábla is.
A Mega Megállót javasolták nekem pár hónapja néhány barátom. Hogy megvalljam az igazat bár tényleg nagy a Hamburger, de nekem nem ízlett a hús benne. A grillezett húst tartalmazóak jobbak voltak, de azok +200Ft általában.
A Kálvária téren is van egy Hamburgeres, ott vasárnap-hétfőn éjszaka jó kedvezmények vannak. Bár már nem ettem ot vagy másfél éve.Jameg, a Kárász-Kölcsey utca 4 aáatt a Tróját próbáld ki.
-
stopperos
senior tag
válasz
tipuka #46980 üzenetére
Én a Tisza Lajos krt-n szoktam a New York hamburgeresnél enni. A Gogol utcához közel van.
Sokáig a Gödör-be jártunk menzázni, a Tisza Lajos krt, Aradi vértanúk tere, Hősök kapja. Le kell menni a pincébe. A leves szabad szedéses.
A Vitéz utcában pedig a Don Quijote pizzázót szeretem.
Ha több időnk van kajálni, akkor pedig 90C, Alabárdos, Brnoi közül valamelyik. Csak itt vigyázni kell, hogy ne pont ebéd időben érj oda, mert akkor be szoktak lassulni. Jó menük szoktak lenni.
A Petőfi Sándor sgt-n a Nazar Kebab-os szokott jó lenni.Szerk: közben offoltam a nem kért helyeket
-
-
Rawulf
őstag
-
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
tipuka #43434 üzenetére
Szókártya, Home made. Wordben, Excelben kiszerkeszted két oldalas névjegykártyaméretre, veszel Printkerben névjegykártyakartont (akár színeset is: főnevek, igék, rendhagyók, stb), ha csicsázni akarod, vágógép 3-5k-ért.
Szókártyák, az a barna-vajszínű nyelvtankönyv, szótár, és a Die Zeitung honlapjáról kinyomtatsz 1-1 cikket kezdetnek.Mi a célja a nyelvvel? Papír kell, vagy nyelvtudás?
-
válasz
tipuka #43434 üzenetére
Én annak idején sokat tanultam ilyen szókártyákkal. Láttam annak idején egy könyvet amiben ilyen volt, elég drága volt így aztán olyanom nem lett (kivágható kártyák voltak benne), de felvágtam egy pár A/4-es lapot és megírtam magamnak tökingyé
Egyszer az életben nekiültem így évszámokat tanulni, és még az is bejött pedig azokat híresen nem tanultam meg, mert unalmasnak és feleslegesnek tartottam -
szumoo
senior tag
válasz
tipuka #43199 üzenetére
Egyszer ettem a pandaban, de soha tobbet.. Kb. 6x kellett mindent elmondani, mire felfogta a kicsi kinai asszonysag.
Meg a kaja is eleg tre volt..
A nagyfal regen jo volt, de mostanaban nem ettem ott. Wok'n'go-bol szoktam vinni, azok egesz rendben vannak. Mondjuk a kiszolgalo szemelyzet neha eleg ertetlen tud lenni.Sz.
-
-
-
-
Polemius
senior tag
válasz
tipuka #42525 üzenetére
Én a kérdést nem értem. Mit értesz az alatt, hogy "hagyományos tárcsás telefon"?
Nem kell esetleg a pin és a # után a hívás gombot is megnyomni?
Egyébként én biztos az ügyfélszolgálatot zaklatnám először ezzel, szerintem nem te vagy az első akinek problémája van vele.Megjegyzés: ugye tudod, hogy olcsóbban is lehet mobilneted?
-
Rick4
félisten
válasz
tipuka #41045 üzenetére
Aláírás? Szimplán csak úgy élettapasztalatból. Akárhogy nem szeretném, jellemzően ilyen embereket látok magam körül.
Lehet lesz egy 82 centis panasonic lcd tévém, semmi nagy kunszt, viszont egygazdás, karcmentes, hibátlan, beszámítom, 45-ért vihető. Ha bárki fantáziáját megmozgatja, keressen priviben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest