- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rick4
félisten
válasz
pmheros #67368 üzenetére
Nekem ezek a dobozok a padláson vannak, valahogy én is úgy vagyok vele, hogy amíg a cucc megvan, nem dobok ki semmit, csak aztán a cucc megy, az új tulajnak ezek már nem kellenek. Pont két hete voltam fent, geforce 6200, meg asus P4V800-as alaplapdobozok, 2002-ben vásárolt házimozi doboz, meg minden vacak ott van, nemrég lett kidobva 2006-os dvdíró , 2002-es hajvágó garipapír, meg ilyenek.
-
HaZse
őstag
válasz
pmheros #67368 üzenetére
De azért a vevő is hibás azért néhányszor. Mikor megkérdezi a boltos egy gép összeszerelésekor, hogy kellenek-e a tartozékok, akkor a vevő a sok cucc láttán, inkább nem kéri. A boltos vagy kiteszi dekorációnak, vagy kidobja. Mikor meg a vevő el akar adni valami komponenst a gépből, akkor előjön ez a szitu, hogy se doboz, se semmi.
Nekem még a 2010-ben vásárolt Samsung S2 prtable 500GB USB3.0-s külső HDD-nek a doboza is megvan, benne az Edigiat garijával. De már lehet, hogy ki kellene ezt dobnom, mert már rég nincs rajta gari.
-
-
-
pmheros
őstag
válasz
pmheros #64477 üzenetére
Ja, a telenornál például 3 825 Ft -ért cserélik micro -ra, és ahhoz még vehetek egy keretet is.
Ezért kérdeztem rá a párszázas ajánlat részleteire.
-
Rick4
félisten
válasz
pmheros #64477 üzenetére
Ingyen adnak új kártyát, kipattintod a simet a keretből, és nem törik el a.
ritkaság: Én ezzel tisztában vagyok, csak arra reagáltam, hogy írtad, a békéltető testület büntethet. Büntethet, de nem a konkrét ügy miatt, hanem a megjelenési kötelezettség elmulasztása miatt.
-
-
HaZse
őstag
válasz
pmheros #62679 üzenetére
Biztos vannak olyanok is, akiknek egy PC sokadik a sorban. De akkor ne akarjon egy új rendszert fejlesztés nélkül. Elégedjen meg azzal, amilye van. (Pl. Win 7).
És akkor ne is sírjon, hogy a win10 nem megy rendesen azon a vason. Nem véletlen nem adtak ki újabb drivert egy hardverhez.
És akárhogy nézzük a PC egy olyan dolog, amire mindig költeni kell. Olyan, mint egy magánház, ami sose lesz kész.
A múltkor is jött egy ügyfél, akinek a 1x éves gépén nem megy a youtube. (Valami Athlon64). Mondja, hogy az ismerősénél látta, hogy a win 8.1 milyen jó és ezt szeretné ő is a gépére a javítás után.
Mondom neki, hogy ezen a vason - még ha fel is települ a win 8.1 - eléggé döcögős lesz. Természetsen a lebeszélésem ellenére is kérte a win 8.1-et. Nagy nehezen feltettem, de nem volt benne semmi köszönet. Mikor jön az ügyfél, akkor mondja, hogy ez így nem lesz jó, mert használhatatlan. Erre mondom neki, hogy (tök pipa voltam már), időközönként fejleszteni is kellene a gépet. Erre mondja, hogy ezt ő kapta a lányától, és ő nem költ holmi vasdarabra.
Na szóval sajnos van ilyen felfogás is. Tehát ha nem költesz egy gépre, akkor ne akard használni a legújabb rendszert egy ősrégi gépen.
-
azbest
félisten
válasz
pmheros #62658 üzenetére
Valahol van egy beállítás, ahol azt lehet állítani, hogy a drivereket update-ről szedje-e vagy sem.
A dvb-t tunereknél is azt játsza alapból, hogy felteszem a rendes 2012-es aláírt drivert, bedugom és pár percen belül lecseréli 2009-esre, amivel persze nem működik, mert az csak a régi hw revíziókat kezeli. Láttam van revert driver gomb, megnyomtam, átcserélte egy 2006-osra
Én csak virtualbox alól néztem, de ott nagyon halálán van. Kolléga mondta, hogy tán a 8is ilyen volt már, de a vmrare player-rel tán jobban fut.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
pmheros #57892 üzenetére
Én általában nem vagyok ennyire rendes... pl ha hoznak hozzám egy laptopot, hogy lassú, biztos túlmelegszik és throttlingol, takarítsam már ki, és közben meglátom, hogy tiszta bad sector a lemez, azért lassú, attól én még kitakarítom és pasztázom, csak a művelet után közlöm hogy más gond is van.
-
-
-
Frenky89
addikt
válasz
pmheros #57657 üzenetére
És milyen jellegű sz*pások vannak vele, olyanok, amik mondjuk egy egy-két hónapos próbaidő alatt - ha létezik ilyen - kijönnének?
Mert eddig azt gondoltam, hogy ami a vendégkönyvükben megy arra nem lehet alapozni, de amiket így leírtatok az alapján úgy tűnik, hogy azért mégiscsak lehet. Szóval mivel ilyen nagy a szórás, így azon gondolkozok, hogy max. kipróbálnám az 50/5-öt aztán meglátjuk, hogy megtartom, vagy maradok a seggemen az Invitel-nél.
-
Agyasima
őstag
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
pmheros #55254 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Valahogy mikor megnéztem és nem mozdult a pöcök, nekem is eszembe jutott, hogy mi van, ha nem cserélhető.Amikor megvettük, akkor sem volt halk, de most szerintem hangosabb egy kicsit. Megpróbálom majd, hogy kiszedem és körbefújkálom, hátha valamit még segítene rajta. Meg apám ötlete volt, hogy kenjünk bele egy kis ventillátorokhoz való olajat.
Ezekbe lehet ilyet, vagy PC-knél ez felejtős? Meg hol érdemes venni Szegeden hővezető pasztát? Holnap megyek be a városba, akkor vennék egyet.
-
bb0t
őstag
válasz
pmheros #54708 üzenetére
Kellett mert:
- a párodat segíted a munkájában ha tudod
Nem történt semmiféle intézkedés. Illetve elvitte, és visszahozta ugyanúgy ahogy volt. Válasz az volt, hogy rossz a táp, meg leégett az alaplap és nem biztosítanak neki új alkatrészt. Persze semmi ilyesmiről nincsen szó. Egyrészt nem ezek hibásodtak meg, másrészt sok bent a gép, mindig lehet legózni az alkatrészekkel meg mindig van elfekvő cucc, felújítás ezazamaz miatt. Csak éppen cseszik rá.. Így megy ez a közintézményekben. Ha nem a versenyszférában dolgozol akkor örülhetsz ha a nyomtatópatront nem magadnak veszed, hogy tudj nyomtatni. Vicc
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest