- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Vesztor87 #86348 üzenetére
Ha csak az alacsonyabb áfa miatt, de olcsóbb. Viszont a szállítás nincs ingyen.
Temesvár, Arad Obi, Praktiker árai legalábbis csak ennyiben térnek el. Hogy beljebb, a határtól távolabb, vagy tüzépen milyen árak vannak, nem tudom.
Ha az itthoni viszonylatban jó minőséget keresed, az ott is hasonló áron van.
-
martonx
veterán
válasz
Vesztor87 #86077 üzenetére
Mondjuk mi is csak nap közben vagyunk zajosak, este mindegyik gyerek alszik. Előző lakásban jártunk úgy, hogy zajos jogász hallgatók költöztek alánk albérletbe, akik hitték, hogy joguk van hajnal kettőkor is úgy üvöltetni a zenét, hogy még a rendőrség csengetését, szirénázását, üvöltözését, dörömbölését se hallották meg. Aztán amikor rájuk törték az ajtót, és ehhez zsinórban három hajnalban előtte a főbérlőt is gondosan odahívtuk, harmadszorra a főbérlő kisbusszal érkezett, és azonnal bepakolta mindhárom faszt a cuccaikkal együtt, és elszállította valamelyiknek a szüleihez.
-
ShadowX
őstag
válasz
Vesztor87 #86077 üzenetére
Miért lennének? Sikeresen elérte kis országunk azt a mentalitást, hogy nem érdekli az egyszerű embert mi van a másikkal addig amíg ő jól érzi magát és véleménye szerint mindene megvan.
Mindenki a saját kényelmének betartására törekszik akár a másik "kényelmének" kárán is.
-
csoszogi
tag
válasz
Vesztor87 #85427 üzenetére
nincs olyan sok. Fel kell őket hívni. Az a legegyszerűbb. Én a Kollégium útin vettem régi Opelhez (1996) manuális ablakemelőt (50ezer új, 5 ezer a használt, megérte).
De Jófogás is szóba jöhet, vagy Vatera. Ott is vettem alkatrészeket.Netre beírtam igen sok találatot dobott ki erre az alkatrészre. Használtan kb 5000 újonnan kb 10000 Lsd: Kovacs auto mármint ha erre gondolsz: [link] Unixnál nem is néztem.
Azért ez nem egy ökör ára...és új...
-
válasz
Vesztor87 #85067 üzenetére
kondenzációs szárítónk van... télen használjuk nyáron nem... (télen hasznos, hogy fűt)... Mivel nekünk egyben van a mosógéppel így csak kondenzációs jöhetett szóba. De ha lenne hely akkor én mindenképpen hőszivattyúsat vennék... gazdaságosabb és a ruháknak is jobb, hogy alacsonyabb hőfokon száradnak...
-
-Tsaba-
tag
válasz
Nekünk kondenzációs van, de azt is olcsón használtan vettük mert nem voltam benne biztos hogy hosszútávon kelleni fog. De most már nem is tudnám elképzelni nélküle az életet. Hangos, jól befűt, de 2-3 óránként lehet újabb adagot belerakni. Gondolkodtam hogy le kéne cserélni hőszivattyúsra, de ahogy számolgattam kéne pár év mire behozná az árát (plusz a mostani régi whirlpool ami még "anyagból van"). De ha ez tönkremegy, akkor valszeg hőszivattyúsat veszek majd...
-
martonx
veterán
válasz
Nekünk kondenzációs szárítógépünk van. Vannak mosós napjaink (heti 3-4-szer), amikor napi 2-4 mosás-szárítás is lemegy, nyáron nem használjuk, helyette a légkondi zabálja az áramot
Összegezve nekem nem tűnt fel, hogy érezhetően megdobná a villanyszámlát. Ahogy látom az áruk kb. a fele a hőszivattyúsoknénak. Az egyetlen különbség közöttük (laikusként persze) az áram fogyasztásuk.
Ez a cikk szerint fogyasztásban fele - harmada egy hőszivattyús szárítónak a fogyasztása a kondenzációshoz képest. [link]
Azaz neked kell tudnod, hogy ha heti 2-3-szor mostok, akkor teljesen felesleges a felárat kifizetni, mert sose fog visszajönni a különbözet. Ha napi 2-szer mostok, akkor 1-2 év alatt vissza tud jönni. De nyilván ezek nagyon átlag számok, neked kell őket kiszámolnod, és konkretizálnod.
Mondjuk az a vicc, hogy a mi esetünkben annyira sokat megy a mosógép, szárítógép, hogy a szárítógép kezd komolyan amortizálódni (most olyan bő 3 éves, gyors fejszámolás után olyan heti 6-16 szárítást csinálunk vele, akkor legyen átlag 11), azaz szerintem 1-2 éven belül újat kell vennünk. Amikor szintén nem mindegy, hogy mennyiből veszem meg az újat. Azért legközelebb lehet elgondolkodok a hőszivattyús szárítógépen, amennyit nálunk megy, valószínűleg viszonylag gyorsan visszahozná fogyasztásban az árkülönbözetét.
Másrészt a mostani kondenzációs meg a lakás egy kevéssé fűtött részén van, és télen olyan jó meleg van körülötte -
Lehiñito
senior tag
válasz
Hőszivattyús szárítóm van. Várd meg mostmár a black fridayt, ha nem életbevágóan fontos, és szeretnél spórolni. 2éve vettem ediginél bfkor 8kilós bekó szárítót 5év gyártói garival 116ezerért (azt hiszem 150 volt a teljes ára). Azóta még nyáron sem az erkélyre teregetünk mint elötte, hanem a gépet használjuk.
Heti 6-7 alkalommal használjuk. Nagyon komfortos. Nincs annyi szösz a lakásban azóta. A villanyszámla elenyésző mértékben emelkedett, nincs egy ezres a többletköltség. -
-Tsaba-
tag
válasz
Vesztor87 #84348 üzenetére
Én anno amikor autókat nézegettem egy pár helyen voltam, ahol tényleg segítőkészek voltak, és azonnal odajöttek. TAN-DEM, és a W-Autó, és még talán az Auto-gardennél. A többinél volt hogy meg se kérdezték mit szeretnék.
Persze aztán egyik se nyerte el a tetszésem, mindegyiken látszott valami gyanús... -
Rick4
félisten
válasz
Vesztor87 #84348 üzenetére
Szegeden? Egyiket sem.
Vegyél autót a tulajdonosától, aki végig rendesen szervizeltette, karbantartottam, megbecsülte, ne lepukkant, olcsón bevett, de kitakarított kocsikat keress. Ha a tulaj nem tud számlákat, esetleg fotókat mutatni az elvégzett javításokról, nem tök mindegy, miket mond a füledbe? Ha az eladó nem tud számlákat mutatni a javításokról, még inkább lényegtelen, mit súg a füledbe...
Azért ne akarj itt venni, mert közel van, egy napot, meg 20 ezret spórolsz meg, sokkal többet buksz.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Vesztor87 #83023 üzenetére
80 méterre lát el tudomásom szerint.
pirosodóban - ha sárga, akkor nincs gond, ha piros, akkor gond van, ha van kamera a kereszteződésben. Átmenet nincs.ShadowX: mindenre figyel, amire rálát: sávhasználat, sebesség, záróvonal, stb. Viszont kereszteződésben nem láttam még Védát, oda kamerát szoktak rakni, ami viszont sebességet nem mér.
Hallottam olyan legendát is, hogy a Véda csak sebességtúllépés esetén rögzít, ha a megengedett sebességet betartod, akár a tetőn is csúszhatsz az aszfalton. Nem tudom, mennyire igaz. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Vesztor87 #78981 üzenetére
Van a Karnis leégése előtt ott dolgozó asztalos ismerős, az enyémet, az öcsémét is ő csinálta. Igen, várni kell rá, de jól dolgozik.
IKEA szintén nagyon erős konyhában, jó megoldásai vannak, de kötött a dizájn.
Berakni egy konyhát nem nagy kaland. Kell a felső szekrénynek egy sín, amire akasztod. Még nem is muszáj teljesen vízszintben lennie, mert a korpuszon lévő akasztók állíthatóak. Az alsó elemek alatt szintezhető lábak vannak, amiket a szokli takar. Az alsó elemeket beállítod, hogy a teteje egy síkban legyen, majd egybe rá a munkalap, amit alulról a korpuszhoz húzol korpuszonként 4-4 csavarral. Mosogatótálcát, főzőlapot a tömítőjével belebillented, alul a körmöket csavarral megfeszíted. De a főzőlapot úgyis a gázos, villanyos teszi be a gari végett.
-
-
szumoo
senior tag
válasz
Vesztor87 #78050 üzenetére
Szia.
Részemről a Pannon Pakk-oskat nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Egy árajánlatért érdemes lehet felhívni őket.Sz.
-
SirRasor
addikt
válasz
Vesztor87 #77939 üzenetére
Igen. Mi a SZISZ-nél vagyunk, ami híresen drága, így fizetünk 7700-at szemétszállítással együtt+előtakarékosság.
Paneles (nem liftes) ismerősök változóan 4-6k-t mondanak.
Volt kolléga meg 2700-at fizet, amiben szintén minden benne van.Hova költöznétek?
Ted_Beneky ebben reménykedem én is
Bár ehhez képest fél év alatt 1 idős érdeklődő volt (mindenestül meg 3). Asszem rossz ügynököt választottam, illetve jófogáson volt még fent. -
SirRasor
addikt
válasz
Vesztor87 #77926 üzenetére
Picit mesélsz nekem a 10. emeletről?
Lassan panelt vennénk és a lifteseket élből kizárjuk a magasabb közös költség miatt.
DE a következő szempont a jó kilátás és azért a 10.en gondolom nem lehet arra panasz
Ja a liftet lehet hallani onnan?Mi is kertesbe mennénk, csak hát a "30 milla"..
-
DarkByte
addikt
válasz
Vesztor87 #76830 üzenetére
Igen is sok 700e Ft. Nekem is most ennyi vagyonosodási illetéket kellett fizetnem a lakás miatt, és ser. Már alig várom hogy novemberben letudjam a 12 havi törlesztő utolsó két részletét egyben, jelentősen többet tudok majd havonta félretenni ismét, vagyis végre el tudom kezdeni felújítani a lakást jövőre (szóval meg lesz a helye akkor is a pénznek, csak akkor már nem az ablakon öntöm ki, hanem látom is hasznát).
Ami szerintem eléggé inkorrekt, hogy ezt akkor is kifizettetik veled az elején, amikor még tizen-x évre vagy attól hogy végtörleszd a lakáshitelt. Vagyis ha mondjuk ne adja az ég 10 év múlva olyan beteg leszel hogy dolgozni képtelen leszel, előbb utóbb akármilyen hitel és életbiztosításod van bedől a hiteled és a bank elviszi a lakásod, akkor a NAV-nak befizetett illetéknek integethetsz. Ha még az életben lesz esélyed megint lakást venni, megint kezdődik az egész előről. De sajnos nem tudsz ezzel mit csinálni.
Szerintem az is baromság, hogy a 35 év alatti első lakás vásárlási 4% helyett 2%-os adó kedvezmény max. 15 milliós lakásig érvényes. Egyrészt ez nagyon nem követte le a lakás árak inflációját. Másrészt pont hogy ott lenne nagyobb értelme az adókedvezménynek amikor drágább a lakás. De biztosan én vagyok naív, és persze a környezetemben is páran akik ugyanezt megfogalmazták már.
Amúgy amit Rick ír abban van igazság. Egy bizonyos bevételi szint felett a korábban idegesítő tételek egy része átmegy a whatever kategóriába. Ami igazán fáj, ha az ember ilyenkor valamiért visszazuhan és nem tudja ugyanazt az életszínvonalat fenntartani amit előtte. Na ez sokkal nagyobb pofon, mint hogy most bizonyos dolgokat nem engedhetsz meg magadnak és ezt mostanra már valószínűleg elfogadtad.
-
Rick4
félisten
válasz
Hát pedig ez ilyen dolog, és hidd el, máshol sincs másképp. Sőt, a fejlett nyugaton minél többet keresel, annál többet adózol. Kissé utópisztikus, és sok esély nincs rá, de ha a városunk vezetőjét esetleg megválasztanák egy győzelem után miniszterelnökké, akkor is ez lenne. 4-5 kiló fölött lenne vagy 35% az szja.
Én azt mondom, bárki kereshet bármennyit, ez egyrészt attól függ, amihez ért, ahhoz mennyire ért, és mennyivel jobban, mint a többi, emellett a képességei, a lehetőségei, és a benne rejlő kurázsi döntik el, mégis mennyit fog keresni. De ez mind semmit sem ér, ha a fennmaradó időt azzal tölti, hogy mennyi pénzt kellett erre vagy arra elköltenie, ugyanannyi idő alatt pénzt is lehetne keresni, nem?
Nem vicc, halálosan komolyan gondolom, te döntöd el, hogy a saját életed mérgezed-e ilyen negatív gondolatokkal, mert az ugye tény, hogy ettől meg nem oldódik, kevesebbet fizetni nem kell, és máskor ugyanúgy, ugyanannyit kell, tehát ezeket a dolgokat megváltoztatni nem fogod tudni. Egy dologra lehetsz hatással, hogy mennyi pénzed van. És hidd el, van egy pont, mikor már lényegtelen, hogy ilyen szirsz@rokra mennyit fizetsz ki, marad még bőven.
-
ShadowX
őstag
válasz
Vesztor87 #76835 üzenetére
Feltűnik, hidd el (6 év tapasztalata mondatja velem). De amíg az alkalmazott meg van fenyítve és félemlítve, hogy ha a vállalkozó ellen vall, akkor holnap lehet új állást keresni és az alkalmazott azt vallja, hogy ő 10 perce kezdett és ezt írásba is adja, sőt, meghamisított jelenléti ívvel alá is támasztja (holott már 12 órája dolgozik), addig nem nagyon tudtunk vele mit kezdeni. Az, meg hogy az alkalmazott elhiszi, hogy ha van egy 4 órában bejelentett, hébe-hóba kifizetett állása jó neki (+ meg is alázzák sok helyen) akkor az legyen az ő problémája.
Tisztelet a kivételnek persze. Akik rendesen bejelentették és időben kifizették az alkalmazottakat (rendes bérrel, mert nem fukarkodtak) azok évek óta állandó alkalmazotti társasággal, konstans jó minőségben dolgoznak.
A sleppje pedig jó eséllyel 2, max. 3 évig bírja és a hozzáállása miatt lehúzza a rolót.
El nem hinnéd mit meg nem tesznek az alkalmazottak, hogy ne rúgják ki őket, legyen az akármilyen alja munka....
-
martonx
veterán
válasz
Tegyük hozzá a világ élvonalába tartozó áfát, és a pénzed, amit a bankban gyűjtesz, mindeféle egyéb adó terheli menet közben is
Ettől függetlenül annyira akkor se szar a helyzet, mint gondolod. Külföldön sincs kolbászból a kerítés. Pláne még befogadnak 1-2 millió további migránst -
Rick4
félisten
válasz
Vesztor87 #76818 üzenetére
Melyik része? Ha egy ilyen házvételbe nem tudsz belekalkulálni +4%-ot, vagy megfordítva ha van 3 hónapod, és azalatt a kifizetett adón keseregsz, majd nagy nehezen beletörődsz, ahelyett, hogy gyorsan megkeresnéd azt az összeget, akkor nem a rendszerrel van a baj.
Arról már nem is beszélve, kicsit körül kellene nézni a környéken, ez az összeg igen- igen kedvezményes a többi országban megszokott ingatlanadóhoz képest.
-
Rick4
félisten
válasz
Vesztor87 #76812 üzenetére
Ha 5 éven túl vetted volna, nem kell fizetni, ha veszel másikat, ha nem. viszont ha egy éven belül veszel (+365 nap, nem naptári év) a másik lakás megvétele után a vételár különbözete 4%-a fizetős. Amikor eladtad, kérelmet kell benyújtani, hogy keresed a másik lakást, ekkor felfüggeszti a nav az illetékkiszabást.
Én is azt mondom, ha van 5M-d, vegyél fel csokot, ezt tartsd meg, és add ki. A legjobb, amit tehetsz.
-
kraftxld
félisten
válasz
Vesztor87 #76814 üzenetére
Add ki a mostani pecót albiba, vegyél ki egy másikat ott ahol szeretnél lakni, mittomén lesz 20e különbözeted.
Csak azzal, hogy nem kell az SZJA-t, illetéket, ügyvédet, földhivatalt, mittoménmit kifizetni 3 évig 0-ból kijössz.
És a +5M hozamjáról nem is beszéltünk, ebből meg lehet pörgetni lakáskasszát, és 5 év mulva venni egy másik lakást -
kraftxld
félisten
válasz
Vesztor87 #76812 üzenetére
És az ügyvédnek mi a lóf*szért fizeted az 1%-ot?
Kérdezd meg tőle, ha meg nem tudja akkor keress másikat.
Röviden: a különbözetre kell csak 4% illetéket fizetned, ebben az esetben 15-10=5M-re.
5M * 0.04 = 200e, erre simán meg szokták adni a 12 havi kamatmentes részletfizetést, ez 16.7e/hó.A különbözet ami a vételi meg eladási ár között van, arra SZJA-t (15%) kell fizetni, és van egy évente csökkenő mértéke. 5 év alatt nullázódik ki. [link]
Példádban ha még nem vagy benne a 4. évben.
(10m-6m)*0.6*0.15 = 360e Ft
4. évtől ennek a fele, tehát 180e. -
martonx
veterán
válasz
Vesztor87 #75822 üzenetére
A vicc pont az, hogy az állam csak elvileg téríti a kieső költségeket, gyakorlatilag pedig nem téríti. Ezért aztán az utasszállítás folyamatosan évi tízmilliárdos veszteségeket halmoz, miközben a vonatok kis túlzással tömve vannak utassal.
Aztán pár évente bejelenti az állam, hogy jófejségből konszolidálják a MÁV veszteségét pont azok adójából akik amúgy is 4000Ft-ért utaznak Szeged - BP között, miközben ha nem ilyen idióta lenne a rendszer, nem is feltétlen lenne veszteséges, vagy közel sem ennyire kellene, hogy veszteséges legyen. Hiszen ha a 4000Ft-os teljes árú jegyek helyett 1200 lenne egy jegy, akkor azzal a nyugdíjasok kivételével (és a 90%-osok szűk rétegét leszámítva) mindenki jól járna, hiszem, hogy éves szinten megtöbbszöröződne az utasok száma, ami magával vonzaná a bevételek megugrását is ugyanakkora kiadások mellett.
Plusz a dolognak lenne egy olyan mellékvonzata is, hogy ezzel megoldódna az utas számlálás problematikája is, hiszen jelenleg az ingyen utazók miatt halvány fingjuk sincsen, hogy vajon ténylegesen hányan is járnak 1-1 vonalon, ergo jobban ki lehetne egyensúlyozni a járatokat, normális döntéseket lehetne hozni, hogy hova kell több, hova kevesebb vonat stb... -
Rick4
félisten
válasz
Vesztor87 #75735 üzenetére
Az utas az cselekvőképes személy, a gyerek megy gyámság alatt lévő, önálló döntéshozatalra nem képes. Szóval ha a haver úgy dönt, hogy ráül az övre, akkor az az ő baja, de a gyerekért akkor is téged vesznek elő, ha az más gyereke, sőt, ha a szülő ott ül, akkor is.
Nem jó ezzel játszani, tényleg megtörténhet akármi, aztán egy életen át magyarázza az ember magának, hogy csak jó lett volna. Én nem szeretem az ilyet, jobb azt úgy csinálni, hogy azt mondhassam, rajtam nem múlt, bármi történt is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Vesztor87 #75722 üzenetére
Logikusan téged, te voltál, aki elindult a megfelelő kellékek nélkül.
Fordítsuk meg a dolgot: ha az anyuka viszi/viteti valahová a gyerekét, akkor elvárható módon adja mellé a sallangokat, mint a pelenka, cumi, babakocsi, valami kis játék, elemózsia... Miért a gyerekülés lenne kivétel?
Szólj neki, hogy te egy teljesen átlagos gépjárművel rendelkezel, ha valami extra felszereltségre lenne szüksége, azt minimum jelezze, de inkább biztosítsa. -
Rick4
félisten
válasz
Vesztor87 #75705 üzenetére
Aégyői úton nyílt egy mosó nemrég, az Olajbányásztól kifelé kb 200 méterre, az omv-nél erősebb, habosabb, jobban most. De ami tuti, az kicsit messzebb, van Szentesen, a hungerit melletti körforgalomnál, az Attila úton van két kút, a mol, és vele szemben a mobil petrol. Ott a kút mögött mossák a hungerites teherautókat, maga a mosó is jó 2m-rel magasabb, mint a sima személyautós mosók... Bedobod, és egyrészt elég sokáig, másrészt olyan nyomással jön a cucc, hogy szó szerint bele kell dőlni, hogy ellen tarts.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Vesztor87 #75587 üzenetére
Mondjuk lehet majd rákérdezek.
Igazad van , tavaly a domino csinálta a lányomnak a póni tortát és az finom volt, es nagy ugyesek voltak...
Ma kiderül hogy ez a torta finom e.
Remélem nem kell csalodnunk
Sajnos csak ennyi látszik a tavalyibol de a tetején a gyerek altal választott kép van felfestve es kapot egy rakás marcipán ponit es nagy is volt a torta -
Lehiñito
senior tag
válasz
Vesztor87 #75374 üzenetére
Nekem még a gyári bejárati ajtóm van a panelben. (Pár éve a lépcsőház felöli oldalára ragasztottam laminált parkettát, hogy valahogy nézzen ki.) Gondolkozok Nívó ajtón, mert egy normálisabb műanyag ajtó is 150k mire beépítik. Csak nem tudom mennyiért jönnek le szegedre felmérni meg beépíteni.
Nem tudom, ha kerítenék még egy két embert szegeden akkor ha már ketten hárman lennénk, mennyire jönne ki. -
-
Lehiñito
senior tag
-
kovaccss
tag
válasz
Vesztor87 #75267 üzenetére
Az, amit a 75264-ben írtam. Belinkelted a legolcsóbb Iponos full HD-s TV-t.
Valaki linkelte a használt monitoros pesti boltot is, monitorcentershop.hu. 0 db HDMI csatlakozós full HD-s monitor van a listában, még a 110e-esnek sincs. Tessék. [link]
Csak VGA, DVI-D, displayportos van, az alaplapomon nincs DP port. Amúgy meg TV-nek kéne a monitor, az IPTV-re csak HDMI-vel tudok full HD-ben csatlakozni. -
-
Rick4
félisten
válasz
Vesztor87 #75210 üzenetére
Maga az ágy hirtelen nincs meg, de ugyanez: [link] csak 180X200, és matrac nélkül. A sztori onnan indult, hogy cseréljünk ágyat, d emilyen legyen. Nézelődtünk a neten, hogy elképzelésünk legyen, rengeteg faágy volt, rengeteg fém, olyan nem volt jó, aminek a lábrésze kiemelkedik, mert ezen is kb végigérek, jó lett volna ha nem nyikorgós fa, legalább részben kárpitozott, és a széle nem fej- kéz- bokabeverős, mikor ki- beszállsz. Eléggé sikerült ezekkel leszűkíteni,, hogy kb mi kellene, voltunk bútorboltokban, itt is, de főleg Pesten, az ikeától kezdve végigjártunk mindent, és a tökéletes csak nem akart meglenni, vagy persze volt, de fél milláért... Aztán meglett egy netes bútorforgalmazónál, na mondom csörögjünk oda, aztán induljunk érte, elég lesz már a keresgélésből, piszkosul untam, hogy ezzel kell foglalkozni. Asszony felhívja őket, hogy indulhatunk-e, van-e raktáron.. Háát sajnos nincs, majd 4-5 hét múlva csörgessünk, Köszi, csá... Itt telt be a pohár.
Aztán elkezdtem külföldön is nézelődni, és meglepődtem, hogy még hazahozatva is olcsóbb, mint itthon.. Megrendeltem hétfőn, csütörtökön megjött, összeraktam, elmentünk a jyskbe, mert ott már előtte végigpróbálgattuk a matracokat, kettőnknek két különféle tetszett, megvettük, betettem, és alvás.Aztán persze kitaláltam, hogy ennek a keresztlécei nekem kevesek, megmértem, a jyskben volt pont olyan ágyrács, ami ide kellett, asszem 2X 5 ezres volt, és az pont bement ide a lécek közé, tehát most kb 5 centit kiemelkedik a vékony léc, az alatta lévő meg totál merev, meg kicsit alacsony, tehát a 25 centis ágybetéttel tökéletesen végzi a feladatát.... Akrobatamutatványokat végezni nem jó, aludni viszont kiváló.
Már megvannak a 60X40-es zártszelvény lábak végzáró elemekkel, mindennel, hogy 15 centit emeljek az ágyon, stb stb.De persze tök jó, elégedettek vagyunk vele.
-
Rick4
félisten
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Vesztor87 #75199 üzenetére
Köszi az infót.
Körbenézek akkor a neten is. Lassan vennem kell pár bútort a gyerekszobába. Amíg nem tud átmászni a gyerek a rácsos ágy rácsán addig okés, de utána néznem kell egy gyerekágyat még ezt azt.(#75203) Cyrin: Te honnan rendeltél bútort, ha nem vagyok indiszkrét?
-
Cyrin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest