- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
Van még a t-home is, de én szétvertem a modemjét mérgebben, mert nagyon nem tetszett a "szolgáltatásuk."
Most szélmalmos van, az nem szokott elmenni, csak pár havonta 1x-1x de akkor fél napra. Csak a 15/1 eléggé karcsú már nekem.
Bár én a legszélén lakom, a sürübb részén állítólagg jobbak a tapasztalatok.
Sajnos ez van.
TV-s részéről nem tudok nyilatkozni, mert nem TV-zek. (csak a hiradó vacsi közbe, ha hazaérek rá) -
tipuka
addikt
válasz
vizslakutya #57273 üzenetére
Fasor Vendéglőt én si tudom ajánlani.
-
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #57160 üzenetére
kell!
-
tipuka
addikt
srácok ezüst tartalmú hűtőpasztát hol kapok occóé" szegeden?
eddig mindig volt, de most nincs.
elég 1, max 2 gépre elegendő, az ár a lényeg. -
tipuka
addikt
Srácok!
Van valakinek nem használt Memory Stick mem.kártyája? (úgy értem nem használja) Jó M2 meg Pro Duo is. (Pro Duo jobb lenne). Mindegy mekkora, mert most 64MB-sem van és picit kevés úgy érzem.
Köszi előre is.
-
tipuka
addikt
Sziasztok!
Valaki Debrecenből nem tart Szeged felé az elkövetkezendő napban/hétben/kéthétben?
Szó szerint tömör kis 1 kg-os csomagot(mint 1 kg cukor), kellene lehozni Szegedre.Szóval nem nagy súly. (nem félre érteni ám.
) Nem írom le publikusba, hogy mi az (csak priviben), mert hülyének leszek nézve.
Részleteket privátban.
-
tipuka
addikt
Srácok!
Házi meggybort nem árul valaki/tudtok eladót/stb? 1 üveggel szeretnék venni ajándékba, akár privátban akár itt is jó, ha írtok.
Köszönöm előre is. -
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #49664 üzenetére
Ha kapok kaját, megtisztítást akkor miért is ne éljek egy egy gömbakváriumban.
-
tipuka
addikt
válasz
Lacielvtárs #49661 üzenetére
Igen be, de nem akarok benne semmi élőt tartani.
Azért kérdeztem, hogy valahol lehet e még ahhoz hasonlót venni, ha gömböt nem is.
Update: emagon van ingyenes szállítással eladó!
Valaki tud még olcsó helyet ne tartsa magában!
-
tipuka
addikt
Srácok!
Nem tudja valaki hol kaphatnék gömb akváriumot, vagy valami hozzá hasonló alakút? (szóval ne a standard téglalap/kocka legyen)
-
tipuka
addikt
válasz
Ted_Beneky #49456 üzenetére
Meg tudta, hogy mit akarok eladni és már szedte is a sátorfáját, most képzeld, tiszta szörnyűséges!
-
tipuka
addikt
Ez a hölgy csak olyanokkal randizik, akinek van Milwaukee akkumulátoros fúró és csavarozó ipari gépe.
Ha szeretnél vele randizni, akkor gyorsan kattints ide és vegyél egyet, mert kifutsz az időből!Még ma vedd meg! Sok a tolongó hódoló!
-
tipuka
addikt
válasz
macilaci78 #49418 üzenetére
Véletlen rosszat írtam és inkább kitöröltem, mielőtt kiesnék a szerkesztési időből.
-
tipuka
addikt
válasz
macilaci78 #49416 üzenetére
-
-
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #49203 üzenetére
Igen, és én is ugyanezt tapasztaltam. "jót éreztem"
-
-
tipuka
addikt
sziasztok!
olcsó kompresszor szettet hol tudok venni? 3-4k között kb. ebay is jó, ha van free shipping meg nem esik baja.
-
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #48831 üzenetére
Hát mire másra?
És ez még az ingyen 48h-s Titanfall, amit letörlök 2 nap múlva, hogy még pazarlóbb legyek. -
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #48625 üzenetére
És mi a helyzet a 8 magos FX szériával?
-
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #47419 üzenetére
Úristen, elég volt mára az internetből.
-
tipuka
addikt
válasz
Ted_Beneky #47264 üzenetére
A link nem megy, de a honlapot köszi hasznosítottam magamnak.
Van járat Szeged, autóbusz-állomás - Dunaújváros, Dózsa Mozi között.Syl: megírnám én, de nem hiszem tudnék jót írni, nincs ehhez gyakorlatom.
(meg nem lenne rossz egy Z1/Z hozzá, hogy az elődhöz miben változott)
-
tipuka
addikt
srácok dunaújvárosba, hogy lehet eljutni a legegyszerűbben tömegközlekedéssel?
itt google-zek , de csak olyat találtam, hogy pestre fel, és pestről dunaújvárosba, de az eléggé hosszú és költséges lenne.
-
tipuka
addikt
ha valaki venne Note 2-t, nézze meg.
ittenieknek engedek az árból még egy picit.
pmheros: nem rossz.
-
tipuka
addikt
válasz
pilóta #46992 üzenetére
az történt igen, hogy duplát kértem a legfinomabból, ami nem túl drága és úgy jó volt.
igazad van amúgy, a 1-2 fajta kínai kaját már kezdem itthon kitapasztalni melyiket, hogy a legjobb az én számíze szerint, azokat könnyű megcsinálni.martonx: én a sima gyros tállal megvoltam elégedve , amikor 1x-1x ott ettem pár emberrel, mindenkinek nagyon bejött.
szigorúan borjúval!
Ted_Beneky: na jóóóóóóvan már
lepje meg az álmaid az eurovízió nyertese!
Syl: legközelebb akkor az lesz
-
tipuka
addikt
válasz
stopperos #46984 üzenetére
Azért szeretnék másik helyet kipróbálni, mert nagyobb adagot szereetnék egy kicsivel enni, akkor sajnos a Nazar most kiesik, de máskor kifogom próbálni.
A Mega Megállót én is hallottam már, hogy dícsérek, az a mindent bele hamburger állatnak tűnik.
A kálvária téren a Superburgerra gondolsz? Ott se rossz tényleg a hambi!
A Trójában volt a legfinomabb gyros eddig, amit ettem, (a kebabot nem nézem most, hiába rokonok), de ott tényleg nem túl nagy a többi konkurenshez képest a gyrospita/tál.
De ott van a szeren az ízvilága a számomra.
Na majd megálmodom akkor szerintem, most már tudok miből válogatni, főleg, hogy eszembe juttattad a többi helyet is.
-
tipuka
addikt
válasz
stopperos #46981 üzenetére
Ó köszi a gyors és bő választ.
A New York hambisnak megtaláltam az fb oldalát, íncsiklandónak tűnnek a kaják.
De a kép alapján nem tűnt valami hűű, de nagy adagnak, nem tudom csak én nézem e kisebbnek?!A Nazar Kebabos érdekelne, de nem találtam róla infót, csak a címet, nagyobb adagot adnak, mint a dóm cukival srégen levő kebabosnál? Vagy te még arra nem jártál?
Kicsit elbizonytalanodtam a kajamennyiséget illetően.
Bár eszembe jutott még egy jó hely, azt is számításba veszem az általad említett helyek mellé.
(a rókusi tuskó-val srégen a bigburger)
-
tipuka
addikt
srácok!
tudtok valami jó kajást még?
a múltkor a kebabos a dóm cukival srégen nagyon tetszett az finom volt, csak a tál éppen , hogy elég az a baj.
jalapeno is jó meg a nagyfal, de most azt nem igazán kívánom.
valami jó brutál hambis/gyrosos/kebabos/kínais-at tudtok még ajánlani? -
tipuka
addikt
válasz
quailstorm #46871 üzenetére
Nekem pü-ben jöhet az infó kolléga!
-
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #46643 üzenetére
Köszönöm, de nem találtam semmi magamnak valót.
Syl:
-
tipuka
addikt
van valakinek 6 db angry birdsos matricája?
a madárvételhez kellene. esetleg, ha van 500ft-s kupon, ami arra, jó ,hogy olcsóbb legyen a madár, az is jöhet, ahova kell elzúzok érte.
-
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #44728 üzenetére
újat na
éffél - féjegykórul thúdod kí fiddel ere máj
-
tipuka
addikt
sziasztok!
anyum mosógépe kipurcant, ujjat kellene venni. eddig egy indesit volt, 10 évig tette hibátlanul (bár amennyit mosott, az 20 évnek is mondható
). hol érdemes venni 0 %thm-re ujjat? 110kig bezárólag vennénk. illetve, ha van szaki, aki tud ajánlani is típust, akkor ráhagyatkoznék a típusválasztásban, csak sajnos itt a környező ismerősök között nem tudok olyan embert, aki értene hozzá.
egyelőre csak olyan ötlet támadt, hogy az MM-ben 15 hónapos futamidőre egy új indesiit ismét 0%-os thm-re. -
tipuka
addikt
válasz
lorcsi #44481 üzenetére
az biztos, hogy szombaton érdemes és 11-fél12ig biztos ott vannak.
a többit napot nem tudom, mert csak szombaton megyek ki.
cipő: én a Deichmannban, Hervisben szoktam cipőt nézni, Nike és Asics-ot, sajnos 13-35k-ig vannak a jó cipők, de általában 20-25k között szoktam ÉN találni, de ez persze az én tapasztalatom. (45-46os méretben).
-
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #44471 üzenetére
Jó pólókat a C&A-ban az Árkádban (de nem mindig, mindig figyeleni kell)
Összes többi cserkó és ott "Herkules"-t kell keresned, oda árok évek óta.~195cm vagyok és bő ruhákat szoktam venni, szóval biztos, hogy rád is van valami jó.
~ Az ALDI/LIDL felőli végén, a legeslegvégén a sarokban van, amikor majdnem kiérsz az ócskapiachoz, ott van a Herkules.
-
tipuka
addikt
srácok!
ha már játék, pont van egy kérdésem.
nem jár véletlen a média márktban" holnap délelőtt/kora délután?azt mondják a World of Warcraft battlechest (Classic + Burning crusade + Lich King + cataclysm) 1500Ft, a Mists of Pandaria 2990Ft
azt kellene megnézni van e még és ph!-n jelezni, hogy igen vagy nem
ha van akkor kerülök egyet a városban és fél4 után elzúzok érte, csak potyára nem akartam menni azért, mert 23.-ig van az akció. -
tipuka
addikt
válasz
macilaci78 #43460 üzenetére
Ja, hogy jaa.
Szerencsére van nyelvtankönyvem még pár évvel ezelőttről, nem vittem vissza a suliba, mert könyvtári volt.
Abból érettségiztem.
Azóta is azt mondom, hogy újra nem mennék neki az biztos.
-
tipuka
addikt
válasz
macilaci78 #43445 üzenetére
Szerintem is az lesz, amilyen horror árak vannak, hogy csinálok neki inkább egyet.
Csak akkor vennem kell patront.Canon MP550 - ba patront hol érdemes vennem?
A barna vajszínű tankönyv az melyik?
A szomszédba kimenni jó pár évre, szóval tudjon egy kicsit kommunikálni, (hogy ne adják el az araboknak). -
tipuka
addikt
Srácok!
Anyum nekiakar buzdulni a német nyelvnek, de eléggé 0-ról(ennek csak örülni tudok, meg én is csak azt tanultam.
) és szeretne ehhez venni "segédeszközt". Ő elsősorban szókártyákban gondolkozott meg könyvben. Tablet,laptop, ilyesmije nincs. Szóval csak kézzel fogható cucc jó neki, akár nyomtatva. Meg kicsit rossz a szeme, szereti a nagy betűket.
Szóval ilyesmit hol tudna venni? Alexandriára gondoltam én hirtelen, de csak van olcsóbb és jó bolt, akár neten rendelve, ha van pikk-pakk pont vagy akármi.Előre is köszi a segítséget.
más: Gőry ? nem is hallottam róla
most keresek rá
a kebabos ajánlás után, bemerem vállalni, ha lesz rá cippi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest