- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van egy ilyenem Intel D945GCLF
nincs rajta egy két biztosíték, 1db kondi és a
CPUcsipszet hűtő.Szívesen odaadom, még el is viszem, ha tudsz vele mit kezdeni.
-
_Petya_
őstag
Pár éve a Function demoscene party-n egy lengyel srác is meg akarta mutatni néhány vodka után hogy milyen menő, hogy ő meg tudja nyalni (persze az is hülye volt aki elvitte a paprikakivonatot a részegek közé, na mindegy
), én a büfépultnál álltam. Odavetődött a srác, és azt kiabálta MIIILK, persze az nem volt, kapott egy 10-es pakk kávétejszínt, egyből felhajtotta mindet egymás után
Ezután már nem volt olyan vörös a feje, és nem is hörgött annyira
Szóval durva cucc, mi úgy szoktuk használni, hogy egy fogpiszkáló végét belemártjuk, majd lehúzzuk a felesleget, és a fogpiszkálóval megkeverjük a tányér levest. Így is csíp rendesen, aki igazán hardcore, az akár egy egész cseppet is belerak a levesébe
-
_Petya_
őstag
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
A kuka elszállításáért itt is én fizetek, de ennek ellenére kint van mindig az utcán, ha nincs szállítás, akkor a bejárónál a diófa mellett, ha van, akkor 2m-rel előrébb kerül, az út mellé. Sosem volt felborítva, ellopva, bár kamera néz rá, szóval büntetlenül egyiket se lehetne megtenni. Ellenben volt már elszórva cigis- csokis papír a ház előtt, nomeg féldecis kis piásüveg is, szívesen rajtakapnék valakit, hogy épp "elejti" a szemetét...
-
Miért mondanám meg, hogy amit csinált, rossz? Miért rossz? Megállt egy helyen, ahol nem tilos?
Miben is csinált "törvénytelenséget" az illető?
Mint már többen megállapították, szabályosan parkolt. Mi is tiltotta azt ott? Az, hogy neked nem tetszik?
na látod - csak gondolkodni kellene ...És ha "törvénytelenséget" csinált VOLNA, nem lenne "törvénytelenség", ha te kárt okozol neki?
Mondok egy példát. Átmész a piroson, és találkozol egy hozzád hasonlóan önkéntes rendőr típusú emberkével. Követ hazáig, megnézi hol laksz, és másnap bedobja egy féltéglával az ablakod. Mert te "törvénytelenséget" követtél el. Az ugye jogos lesz?!Basszus beletrafáltam, nincs kocsid, látom dolgozik az irigység rendesen, ahogy kell jó magyar szokás szerint. Ez igazi hungarikum, mint tudjuk. De hogy bérlet se? Pedig a szokásos sörcsokis lejmolós stílusodat ismerve azon döbbenek meg, hogy miért is döbbenek meg.
Érdekes, nekem csomó mindenem nincs, ami más embereknek, akiknek jobban megy, van. Attól eszembe nem jutna lekromofágozni azt, ami nekik van. Benned belül ettől elégülne ki a benned rejtőző tehetetlen, megkeseredett kisember? Hol tart a világ, ember!
-
Az ilyen emberek miatt undorító ez az ország. Nem tetszik valami? Ahhoz nyúl vagyok, hogy megmondjam neki, helyette inkább kromót a kocsijára. Persze még akkor is, ha szabályt nem sértett, de amit csinál, az nekem nem szimpatikus. Más megdolgozott érte, de én irigy vagyok, hogy jön ahhoz más, hogy kocsija legyen mikor én busszal járok.
Komolyan hányok már. "A kisember igazságot szolgáltat", mi? Ha a te kocsidat "kromóznák" - ha majd egyszer lesz - a csillagokat letelefonálnád az égről, hogy a Tek, a Swat meg egy elitkommandó keresse az elkövetőt, hogy aztán nyilvánosan négyeljék fel, ismerem ezt a fajtát.
Ilyenkor úgy el tud menni a kedvem ettől az országtól. -
tisn
addikt
talán a nem létező CHF-ért amit kiadtak, talán azért a CHF-ért amivel nem rendelkeztek (és nem annyival mint amennyit kiadtak) ...
ez gyakran felmerul
csak azt magyarazza mar meg bogar ur, vagy valamelyik chemtrailes alternativ kozgazdasz, hogy mi a francert erte meg a bankoknak svajci frankos kamattal forinthitelt adniuk???(fizet mondjuk 8% forint kamatot a betetesnek es ebbol a penzbol ad lakashitelt (chf-est, de ugye nincs chf) 5-6%-on)
-
-
Vesztor87
senior tag
Valóban, azonban az is benne van a szerződésben hogy amennyiben nem teljesíted a szerződésben vállalt kötelezettségedet, úgy a Bank jogosult a tartozást egy tartozás kezelő behajtó cég részére értékesíteni, valamint adataidat továbbítani a Központi Hitelinformációs Rendszer felé.
Erre mit mondasz? -
tisn
addikt
a faktoralo majd csinal belole 8-10 millat, majd jon a vegrehajto, es uszik minden vagyon
szoval kurva jo otletet adtal, gondolom felelosseget nem valalsz erte...nem jatek, nagyon nem.
szerk: mint irtam bankkal targyalni, hatha adnak kedvezmenyt az elotorlesztesre
(ugy kell eloadni, hogy nem tudjuk fizetni a hitelt, megy a levesbe, viszont a csalad ossze tud dobni 1M-t, es abbol elotorlesztenenk: hatha sikerul az 1.5M-es tartozasnal jobbat kialkudni) -
ShadowX
őstag
Valahol olvastam, hogy a braziloknál van olyan behajtóiroda, hogy egy csirkejelmezbe öltözött fószer rohangál az adós után egy nagy táblával a kezében, amire rá van írva, hogy az illetô mennyivel tartozik, és addig követik, amíg nem fizet. 90%-al sikerült a követelések összegét csökkenteni.
-
Rick4
félisten
te a bankkal kötöttél szerződést - nem a behajtócéggel
Amennyiben a szerződésedben (amit te magad írtál alá) nincs olyan kitétel, hogy a bank a szerződésszegésedkor a saját, jogos érdekei érvényesítése érdekében az adataidat, a tartozásodat és a rólad szóló infókat átadhatja harmadik személynek, akkor oké, viszont mivel egyik bank se hülye, ez egészen biztosan ott van, tehát az, hogy eladnak követelést, erről tértivevényes levélben értesítenek, Te átvételkor tudomásul veszed, így viszont totál nem banktitoksértés. A jármű simán lehet a tartozás fedezete, a papíron is az van. Ha jogerős bírósági végzés alapján érkezik a behajtó (mi más alapján menne? ) akkor foglal, akár az autót is.
Azt meg rögtön elfelejtheted, hogy FB-on terjedő okosság jó bármire is, a bank megkérte tőled az engedélyt, hogy átadhassa, te meg aláírtad. Kampó. Egy félig nyitva maradt kiskapu azért még van, visszavonhatod az engedélyt, akár holnap is, csak akkor abban a pillanatban még ne tartozz nekik egy fillérrel sem.
Bár nem tudom, mi értelme autót hitelre venni..
adequate_cou: Az úgy nem túl rózsás helyzet...
-
Vesztor87
senior tag
Szó sincs arról hogy chf-ben kapta az üf. a hitelt, mert a lényeg hogy chf alapú az elszámolás, magyarán abban van nyilvántartva! Az adatokat miért ne adhatná ki mint követelés? Ha adsz nekem kölcsön és nem adom vissza akkor mondhatom azt hogy ha másnak adod ki a követelést vissza se kell fizetni? Ne vicceljünk már
-
A te megoldásoddal sajnos a járulékos költségekkel könnyen rájöhet még 30-40%. És külön kérdés, hogy miért perelné a bankot? Miért ne kéne visszafizetnie a kölcsönt? És miért lenne jogosult szerződést szegni, hogy ne fizessen? Ezt nem értem az ilyen ötleteknél, mint a tiéd.
-
Vesztor87
senior tag
Ha 140 ft-on vette fel, akkor eleve nagyon ráfázott. Most ~ 315 ft körül van az árfolyam! Jó része az árfolyam változásból akad, szval muszáj fizetni, nincs mit csinálni. Az hogy nem fizetek és kész az a lehető legnagyobb butaság, a behajtó céget is ki kell a végén fizetni akkor...
-
Syl
nagyúr
Nem érdekel, hogy kap-e fizetést vagy nem. (általában nem) Ha kihozza nekem a kaját, akkor jár a jatt. Minimum 10%. Ha leülök egy kávézóba egy kávéra akkor ott is jár a borravaló. Le is sülne a pofámról a bőr ha ki kellene centiznem az összeget. Ezt a világon a legundorítóbb tulajdonságnak tartom.
-
azbest
félisten
nálunk intézményesített a korrupció
Meg
Usa elnök büszkén mondja német és magyar kollegájának, hogy az amerikaiak átlagban 3000 dollárt keresnek. 2000-ből meg lehet élni, az államot pedig nem érdekli, mire költik a maradék ezret.
Német kancellár: A németek 2000 eurót keresnek, 1500-ból meg lehet élni, és az államot nem érdekli, mire költik a többi 500-at.
Magyar király: A magyarok 100 ezret keresnek, 150 ezerből meg lehet élni, és az államot nem érdekli, hogy honnan szerzik hozzá az 50 ezret.Viszont Kutyaszorítóban borravaló [link]
Pro és kontra azért vicces egy ország vagyunk.
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Oké, hogy erre hivatkozol, de akkor is érdekes hogy pont most szólalsz meg.
Azon egyébként már túl vagyok. A húgom haverja ma mondja, hogy mi történt, neki is megtetszett a win8.1, feltette, de a win valamiért (mert majd ő eldönti, nyilván) leformázta a notivinyót, természetesen mbr-ből gpt-t csinált. Az összes cucc, zene, film kakukk.. -
-
-
-
Lenry
félisten
Szlovákia Schengeni tag, a kutyát nem érdekli, hogy mit honnan hova viszel
Románia EU tag, de nem Schengeni-övezetes még, így ott van határellenőrzés, meg kvóták, amik igazából Schengenen belüli szállításkor is érvényesek, de mint fentebb vázoltam, mivel nincs határellenőrzés, így nem lesz, aki megkérdezze, hogy miért van nálad Szlovákiából hazafelé jövet másfél hektó cefre...
Ukrajna nem EU állam, még meg is fognak vámolni, ha úgy gondolják
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest