- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok, tudtok esetleg ajánlani hűtőgép szerelőt?
fél éve lejárt a garancia egy ilyen hűtőről és ma reggelre leolvadt és most úgy viselkedik mint amikor a klímában nincsen elegendő gáz, megy de nem hűtő vagyis minimálisat
előre is köszönöm a sgeítséget és/vagy tancásokat -
Lacielvtárs
nagyúr
üdvözlet, nincs valakinek elfekvőben egy core i7 11700-as procija és el is adná?
ha volna szóljon legyen szíves nekem, köszönöm -
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok, érdeklődnék hogy valakinek volna e otthon véletlenül elfekvőben egy ilyen kábel?
VGA 8pin Y kábelt keresek
ha volna jelezze legyen szíves mert megvásárolnám vagy kibérelném, amíg veszek egyet és az megérkezne, fontos lenne egy teszthez, előre is köszönöm
-
Lacielvtárs
nagyúr
szia egész véletlenül valakinek nincs otthon egy nem használatos asus xonar külső hangkártyája amit eladna?
a fontos hogy legyen rajta optikai alzat.
előre is köszönöm ha volna és szólna mert most hétvégi teszthez kellene sürgősen -
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok, van itt szegedi olyan szaki aki vállal vga újra pasztázást és házhoz is jönne, a megfelelő díjazás fejében akár még ma is?
-
Lacielvtárs
nagyúr
szia srácok, nincs valakinek ilyen fülese eladó szeged?
ASUS ROG Theta 7.1 -
Lacielvtárs
nagyúr
adjon isten jó napot Srácok, az lenne a kérdésem hogy egy Media Markt-ban (kb három hónapja) vásárolt eszköz ha megadja magát, akkor azt a MM-ba vagy hova kell visszavinni javításra?
Esetleg van Szegeden Huawei szerviz?
előre is köszönöm a tanácsokat és segítséget
a jelenség az az hogy nem akar az Internetre csatlakozni, vagy ha még is akkor sem jönnek be az oldalak
a Telekom szerint nincs gond a hálózattal és hiszek nekik mert ami eszköz ehhez csatlakozik, az nem látja hogy lenne internet kapcsolat, másik SIM kártyával is ezt csinálja, és másik hasonló kütyüben viszont működik a net, szóval kizárásos elven csak ez leehet a ludas -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #90820 üzenetére
Vagy pilóta úrtól rendelek egy puzzle, amit úgyis egyben nyomtat, és az legalább ki van rakva
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak, jó reggelt, van itt olyan okos ügyes ember aki gyorsan ki tudna rakni egy 500 db-os kirakót?
Nekem nincs türelmem hozzá, és hálás lennék ha valaki segítene, mert dekorációnak szeretném.
Előre is köszönöm -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
pulutodurumo #90784 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
Boldog karácsonyt kívánok földi társaim
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak, jó estét.
Van itt valaki aki tudja hol kapható, Szegeden, melyik mobilosnal van fold 2 tok?
A gyári Samsung sem rossz, csak az fél tok
Nekem olyan kellene ami teljesen védi a telefont.
Előre is köszönöm a tippeket -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
quailstorm #89476 üzenetére
ooo az kellemetlen
-
Lacielvtárs
nagyúr
Jó reggelt, tegnap este óta nincs telekom net..
a HGW folyamatosan újra indulgat
beszéltem Vandával, van hibajegy, de érdekelne tudtok e valamit, ma reggelre már villany sem volt, egyre jobb -
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok, volna valakinek eladó normális mini pc-je?
és persze nem olyan ős régi -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #89244 üzenetére
Fantorpikus, hát most az egyszer ne legyen igazad
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #89242 üzenetére
istenem, de jó is lesz majd megint akkor
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #89154 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak, kérdésem az lenne van e valakinek eladó fekete fém óra szíjja? Vagy olyan óra amint van fekete fém szíj, 20mmes rögzítő helyre, vagy minek hívják azt a két fül közötti méretet ahova a szijat kell rakni az órán
Egy Samsung active 2 órára keresek szijat de mán' jelleggel
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #89119 üzenetére
igen, komoly is volt anno is az ára, de ment tavaly ősszel a házimozi és csak ez maradt meg, amit már nem is használok, így eladnám, de kutyának sem kell
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #89115 üzenetére
nah ezt nem nem értem
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó napot Urak és Hölgyek
ha esetleg valaki keres kiváló NAS-t és van sok pénze
[link] -
Lacielvtárs
nagyúr
fantasztikus, én úgy látom hogy a Polgármesterek "élvezik" a néhány napra kapott hatalmukat, és mindenki úgy tesz ahogy szubjektíven gondolja hogy jó és biztonságos...
Jól mondja pilóta kolléga, Szegeden Botka úr szerintem nagyon meggondolatlan volt, remélem nem lesz közvetett következménye... -
Lacielvtárs
nagyúr
[link]
így is fel lehet fogni a mostani helyzetet -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
ShadowX #87103 üzenetére
ez de jó gondoltam
munkahelyem jelenleg még működik, de bevétel szinte semmi, szóval fizuban nem igazán reménykedem...
bár 10-én ki fog derülni hogy felmondok e vagy sem, vagy fizu mentes szabira megyek...egyelőre nem aggódom, kis anyagi tartalék van, mivel sokat fogytam, így a hasamon nincs tartalék, viszont cserébe megtanultam koplalni, szóval éhen nem fogok halni szerintem
igazából addig nem pánikolok, amíg nem kell szükségszerűen, de azért van egy kis para...
mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánok
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SirRasor #87081 üzenetére
oooo köszönöm az infót, a műtétem előtt minden nap volt, egy órás mozgás, bringa és gyaloglás...
most hogy gyógyulok a műtét után, gondoltam elkezdek napi szinte mozogni, a napi egy óra séta, munkahelyre oda vissza, ami összesen 5 km, az már megy kényelmesen.
ezt akarom majd a jó idő miatt bővíteni, úgy mint a műtét előttde az infót nagyon köszönöm
szerkesztésedre, amúgy a fél belvároson nem látszott hogy kijárási korlátozás van
parkok, félig tele, nem semmi, mennyire fél vállról veszik, én meg heti egy hosszabb kimozdulás miatt aggódom...amúgy igen előbb célszerű a kövér embernek lefogyni, utána futni, én is így csináltam
-
Lacielvtárs
nagyúr
üdv Urak, olvasom hogy milyen a futás Szegeden, én ma próbálok bringával kerülni egyet, kellene hetente egyszer legalább egy kis test mozgás.
a rendőrökre lehet számítani?
vagy inkább a forgalmas bevásárló központokat ellenőrzik?
legalább is a hírekben ezt mondják hogy piac, bevásárló központok... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #86949 üzenetére
természetesen drónokkal nyomom
amúgy alapos okom volt az utcán tartózkodni -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #86512 üzenetére
köszönöm az ajánlatod, de inkább megmarad
tegnap használtam, adok még neki egy esélyt, arra gondoltam hogyha valaki elviszi 50 körüli áron, akkor eladom, de ha valóban ennyi az értéke, akkor marad, elfér itthonugyanez lesz a sorsa a mate 10 telcsinek is..
nem gondoltam hogy ennyire nincs értékük, éppen ezért maradnak -
Lacielvtárs
nagyúr
ooo jó ötlet a licit, akkor menjünk még feljebb kicsit
-
Lacielvtárs
nagyúr
szép jó napot, hamár a samu porszívó kutyának sem kell
van még egy huawei mate 10 pro telcsim is eladó.
mindene megvan, a kijelzőn már nincs fólia, egy hete, de szerintem karcmentes
akit érdekel ne tartsa magában, dual sim, edigitalban vettem, az sincs kizárva még garis
ha van rá érdeklődés, akkor lefotózóm, és előtúrom a számlát.
erről van szó kérem szépen
[link] -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #86456 üzenetére
Hát akkora felülethez már extrém robot kellene, szerintem, az én általam hirdetett robot 100m2 tud takarítani.
A szőnyeg menne neki :DAz enyémnek talán annyi értelme van hogy ha lemerült, vissza megy tölteni és ugyan onnan folytatná a takarítás, de időben szerintem egy éjszaka lenne, hanem több mivel a teljes töltés 4 óra, üzemido átlag 1 óra...
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #86441 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, az a baj itt kazettás ajtók vannak, ide sajnos, egyedi küszöbök kellenek
-
Lacielvtárs
nagyúr
nagyon jókat írtak róla, 1,5 cm küszöbön át tud menni, a gyártó oldalán is nagyon jókat írnak.
nálam az a gond hogy nem mértem meg a küszöb magasságot, és nálam magasabbak, ez egy régi paraszt ház, amikor építették, szerintem nem ismerték a vizitérméket
szőnyegre is korrekten fel tud menni, persze ha nagyon puha a szönyeg akkor már nem tud felmenni rá...régebben pakolásztam, szobák között, de az hogy vettem egy ikeás pihe puha szőnyeget, azt már nem tudja takarítani.
hát te tudod milyet akarsz venni, de ha gondolod szívesen kölcsön adom, kipróbálod és ha tetszik megegyezünk ha nem vissza hozod.rád bízom
jaa hogy nem te akarod megvenni
, bocsiiii de más megbízható fórum társamnak is áll a kipróbálás lehetősége
-
Lacielvtárs
nagyúr
Igen uraim, nincs kedvem pakolászni :D szóval áron alul viheti aki megszabadit tőle
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #86431 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak, jó estét lenne egy fotel, ami tulajdonképpen egy sarokülő garnitúra egy része, amitől valaki meg tudna e szabadítani a napokban egész véletlenül?
sajnos a műtétem miatt nem tudok cipelni, de nem nehéz, műtét előtt is egyedül tudtam mozgatni.
ingyé vihető, de ha valaki csak az elszállításban tudna segíteni, akár a szemét telepre, fizetném minden költségét, észerű keretek között
előre is köszönöm ha volna valaki aki segítene rajtam, nekem
a napokban hozzák vissza a eliptikus tréner gépet, amit ennek a helyére szeretnék tenni. -
Lacielvtárs
nagyúr
üdvözlet.
Tudnátok szegeden ráérő ezer mestert, aki tudna nekem gyorsan segíteni felrakni egy tükröt az előszobába, kb 6-8 kg és egy fürdőszobai kis szekrényt kb 10 kg, a kézmosó feletti tükör helyére?
megvettem mindent, minden szerszámom megvan hozzá, de sajnos a hasi műtétem miatt nem tudok ilyen súlyt még emelni...
megpróbáltam, nem ment sajnos.
Hétvégén tudna sógorom segíteni de hátha van itt olyan akinek az ismerőse vállal ilyet.
Szó szerint minden szerszámom megvan hozzá, csak emberi erő kellene, aki egészséges.
előre is köszönöm a segítséget, ha volna -
Lacielvtárs
nagyúr
Boldog Új Évet kívánok a topiklakóknak!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #86012 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek itt a topikban
-
Lacielvtárs
nagyúr
Hello urak, érdeklődnék valakinek van e otthon elfekvo, eladó 95-105 cm között méretű lcd televíziója?. Nem kell hiper szuper, és ár érzékeny lenne a kérés.
Ha van, és eladja, kérem jelezze, nagyon szépen köszönöm -
Lacielvtárs
nagyúr
Jó reggelt
Ingyen elviheto gyerek bringák, ha valaki érez magában affinitast rendbe rakni, akkor szóljon priviben.
Nem volt használva, jó sok ideje csak állnak itt ott amott, kidobas előtti állapot, de inkább odaadom valakinek, ha úgy van.
Ha nem akkor repülnek
Egyeztetés privátban, sajnos nem tudok segíteni a szállításban...
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest